Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο εμενα... σημερα κοιμαται πολλες ωρες η μικρη μου να ανησυχω??? ξυπνησε πριν μια ωρα θηλασε για μιση ωρα κ ξανα υπνο...:rolleyes::rolleyes:

τωρα θα την ξυπνησω για να κανουμε μπανακι!!

μαργαριτακι βαζω πολλα μαξιλαρια γυρω της και βαζω και το σφηνακι στην μεση του κρεβατιου μου κ κοιμομαστε σαν πουλακια!!

η Πατσουρου με πηρε 50ε επισκεψη και 15 οι θηλες...αλλα δεν μου προσφερε τπτ απολυτως....

εφη μου τελειο το σχεδιο για την βαπτιση...!!!

κοριτσια για τα κιλα που λετε εγω ειμαι 55 κιλα και εχω ακομα δρομο μπροστα δεν μπορω να σταματησω να τρωω μπισκοτα...:lol::lol::lol: και εχει κολλησει η ζυγαρια εκει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δεν ειναι καμια εδω?? Εγω εχω την μπεμπα στον ώμο εχω ανοιξει κ απορροφητηρα κ καθόμαστε....οι δυο μας γιατι ο μπαμπάς μας πηγε σε αποκριάτικο παραδοσιακό θέατρο! Δεν μου εκανε κακα απο το απογευμα...να ανησυχώ??????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

παρουσαααααααααα

Δεν μπορω να καταλαβω που σφιγγονται κ μολις τις παιρνω αγκαλια δεν τρεχει τιποτα...κοιτανε με το ματι γαριδααααααα...ααα!αρα αυτο δεν ειναι κολικοι...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι καμια εδω?? Εγω εχω την μπεμπα στον ώμο εχω ανοιξει κ απορροφητηρα κ καθόμαστε....οι δυο μας γιατι ο μπαμπάς μας πηγε σε αποκριάτικο παραδοσιακό θέατρο! Δεν μου εκανε κακα απο το απογευμα...να ανησυχώ??????

Δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις.Και εμενα δεν εχει στανταρ ωρες που κανει.Απλα κανει καθε μερα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μολις ειχε κοιμηθεί αρχισε ο να μην χαρακτηρίσω να κανει θόρυβο με τρυπανι κ το μωρο πετάχτηκε!!! Ο απο πανω ο βλάκας!!! Ελεος ρε ελεος!!! Αν τα παρω κρανίο να τρέξει να κρυφτεί.... Και αντε παλι αγκαλιά τωρα κ θελει μονο ώμο οχι κατι αλλο η κυρία!!!

Λαμπρινή οτι θελουν μας κανουν....

Αννα ευτυχως τα κανει καθε μερα οποτε ολα οκ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εμενα το ιδιο κανει η δεσποινις!

Εμαθε τωρα 2 μερες τι θα πει αγκαλια, και ψιλοκλαιει οταν τη θυμηθει και οταν την παρεις σου γελαει.Τωρα την εχει ο μπαμπας αγκαλια του.:)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Βγηκα αποτομα γιατι αρχισαν να σφιγγονται κ να γκρινιαζουν κ οι 2......

Τελικα τις πηγα στο παιδικο κ κοιτουσαν γυρω γυρω τα χρωματα και ηρεμησαν....τωρα κοιμουνται σαν πουλακια...ευτυχως γιατι αρχισα και ανεβαζα πίεση,,,χεχε!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημερα κ απο μενα σε ολες σας!!

Εμεις απο τις 8 το πρωι ειμαστε μόνες μας στο κρεβάτι με την κόρη μου!! Ο μπαμπάς μας νυσταζε πολυ κ ετσι τον στείλαμε καναπέ.! Σημερα θα ερθει κ η θεία μου με τον ξαδερφο μου να δουν τη μπεμπα απο το Κιλκίς. Ελεγα να καθαρίσω κ να κανω δουλειές αλλα η ζουζού δεν κοιμαται!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

το σκεφτομαι ακομα ,μου αρεσει πολυ παντος!!!

εσυ εκλεισες τελικα??

ακομα εφακη ελπιζω να παμε σημερα...

νικη μου δες εδω κατι λαμπαδες

http://neraidamit.blogspot.com/2010/12/blog-post_21.html

ολες μου αρεσουν ,δεν μπορω να διαλεξω!!!!

τελειες ειναι δυκολη αποφαση...

Καλημερα εμεις εχθες πήγαμε σε ταβερνα με φιλους μας. κοιμησα το μπεμπη η ωρα 7 και ξυπνησε η ωρα 12 που ειχαμε ερθει σπίτι:P.... και μετα ξυπνησε ξανα στις 5 παρα 20, και μετα ξυπνισε πριν λιγο... και αποψε θα παμε κλαπ :tongue::P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

δωρακι δεν κοιμαται η μπουμπου ε?? χιχιχι!!

νικουλα μια χαραααααααααα ο μικρος! φτου φτου! αντε να πατε κ στο κλαμπ σημερα!!

εμενα κοιμαται αγκαλια αυτη τη στιγμη!! λεμε να βγουμε βολτιτσα για να δούμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...