Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα λόχεια κι εμενα την 20η μέρα σταμάτησαν τελειως όσο για τη λεκάνη δε ξέρω αν άνοιξε το ιδιο με βλέπω μόνο ψωμάκια και πωπό εχω λίγο παραπάνω απο πριν.

Πόπη μου ότι σου λέει η Σόνια συμφωνώ αλλά πρέπει να σε δει και ένας γιατρός για να σου πει με σιγουρια δεν είναι θέματα ευκολα αυτά.Κι εγω το είχα στο μαιευτήριο που το γάλα κατεβηκε μια μερα πριν και η μικρη δεν μπορουσε να πιει όσο παρηγαγα έκανα υπομονη 2 μέρες όμως και με τις κομπρέσες έκανα δουλειά μόνο μια φορα έβαλα το θηλαστρο όταν ήρθε η μαία στην αρχη και με ειδε και μου ειπε εκεινη για αυτο σου λεω μιλα με ειδικο μη κανεις οτι κατεβει σε σενα η σε εμας ειναι ζορικη κατασταση.

ε κ που πηγα στην ειδικο τι καταλαβα?? της το ειπα και μου απαντησε να μην το σκεφτομαι για την μαστιτιδα γιατι οσο το σκεφτομαι χειροτερα ειναι...καμια δραστικη λυση δεν μου εδωσε,,,εσεις εδω πιο πολυ με βοηθατε...:P:p:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε κ που πηγα στην ειδικο τι καταλαβα?? της το ειπα και μου απαντησε να μην το σκεφτομαι για την μαστιτιδα γιατι οσο το σκεφτομαι χειροτερα ειναι...καμια δραστικη λυση δεν μου εδωσε,,,εσεις εδω πιο πολυ με βοηθατε...:P:p:p

χαχα επεσες στην περιπτωση ο γυναικολογος σου δεν μπορει να σε βοηθησει?εμενα ο δικος μου ξερει.

zxG9p3.png

owokp3.png

οικογενεια για τον Μαριο ειμαι φυσικα εγω αλλα ειδικα στην μανα του εχει τρελη αδυναμια. κ αδικο να εχει δεν μπορει να της πει κατι τον βλεπω ζοριζεται. εχει περασει κ πολλα η γυναικα με διαφορα θεματα υγειας κ αλλα κ δεν θελει να την στεναχωρει τιποτα. με τον πατερα του ειναι πολυ πιο αντικειμενικος. εγω με τη μαμα του εχω θεμα, κ θα παω να μεινω κ εκει απο κατω ασε μην το σκεφτομαι με πιανει σφιξιμο στο στομαχι...

ολοι κανουμε υπομονη Νικουλα μου.. τι να κανουμε κανενα σπιτι δεν ειναι ροδινο...τι που ειμαστε 35αρηδες τα μυαλα ειναι κολλημενα σε μερικα θεματα. κ επουδενι δεν ειναι καλο με τιποτα να βαλεις τον αλλο στη διαδικασια να διαλεξει εσενα η τους γονεις του εστω εμεσα.. εγω γι αυτο ζοριζομαι παραπανω επειδη δεν μπορω να κανω κ πολλα πραγματα δεν θελω να γινω η στριμενη νυφη. βεβαια ολα εχουν τα ορια τους. εσενα παραειναι στον κοσμο τους οι δικοι του!!! απο την αλλη δεν μενετε μαζι τους! αυτο ειναι πολυ καλο..

να χρησιμοποιεις την αντιστροφη ψυχολογια εγω αυτο κανω. δηλαδη τον αφηνω να το καταλαβει ο ιδιος (το ποιος ειναι λαθος) λεγοντας του το απλα σαν γεγονος χωρις να κατηγορω.. κ χωρις να παιρνω θεση. κ καταλαβαινει ετσι κ εμενα που προσπαθω να μην κανω θεμα κ με σεβεται...

εγω για αυτον δεν ειμαι το καταλαβαινω.... φυσικα ποτε δεν θα τον εβαζα να διαλεξει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! καταφερα μετα απο πολλες ωρες να την κοιμισω...αχ κοριτσια τι θα κανω?? στη καλαθουνα δεν καθεται με τπτ κ τωρα την κοιμισα στο σαλονι παρεα με μαξιλαρια τριγυρω της...δεν εχω κ ριλαξ...και τα βραδυα κοιμαται μαζι μου πλεον στο κρεβατι...

μαργαριτακι μου εγω βαζω το μπιμπερο κοντα στην θηλη και κανω μαλαξεις (παταω δλδ )το στηθος να βγαλει γαλα...κ ετσι βγαζω πολλα μλ...

εφακη μου συγχαρητηρια για τα κιλακια σου!!

αναστασακι μου πλακωσου στα δαμασκηνα κοπελα μου εμενα με βοηθανε πολυ...

αννα μου τελεια η πιτσουλα σου παλι φωτιες μας αναψες!! χε χε χε!!!

νικουλα μου αχ κοριτσακι μου αυτα τα πεθερικα...να ξερεις οι γιοι παντα δικαιολογουν τους γονεις τους...κ μενα ετσι κανει ,,,αλλα σου ειχα πει μην δινεις σημασια...κ μην χαλας την ψυχολογια σου...

ποπακι μου πως την κοιμιζεις στο κρεβατι? δεν φοβασαι? κ μενα την παιρνει ο υπνος μια χαρα διπλα μου αλλα φοβαμαι να κοιμηθω ετσι... αν κ θα γλιτωνα πολλα αποτυχημενα κ νυσταγμενα πηγαινελα στην καλαθουνα.. ενταξει διπλα μου την εχω βεβαια αλλα ολο μπες βγες ειμαστε!!!

Διαβάζω για κιλά και λέω ότι και εμένα μου έμειναν ακόμα 3 για να φτάσω στα 53 που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη. Που θα πάει ρούφα ρούφα η μπέμπα θα τα χάσω δεν μπορεί!!! Αλλά τρώω πάρα πολύ κορίτσια-μιλάμε για πείνα όχι αστεία! Έφαγα χθές 2 τοστ με 2 ποτήρια γάλα στις 9μιση και στις 11μιση ήθελα να φάω ένα βόδι. Ένοιωθα σαν να μην είχα φάει τίποτα νωρίτερα.

Στο τζιν μου μπήκα μια χαρά αλλά η κοιλίτσα λίγο προεξέχει. Αλλά θα μου πείτε δεύτερο είναι λογικό στο πρώτο ήταν μια χαρά. Θέλει κοιλιακούς για να μαζέψει. Μόλις μου δώσει ΟΚ ο γιατρός βουρ.

εγω δεν τρωω καθολου πολυ αλλα χτυπαω σοκολατιτσες γαμωτο...τωρα δεν πηραμε αλλες για να μην εχω πειρασμο... εγω θελω πολυυυ ακομα! η κοιλια βεβαια εχει μειωθει τρελλα δεν το περιμενα! αλλα εχω ακομα 7 κιλα..κ μετα κ αλλα 4 (μακαρι θεουλη μου)

καλα βαριοτανε αυτη? ποσα σου πηρε? τι παει να πει να μην το σκεφτεσαι? πρακτικα δεν σου ειπε τι να κανεις? θεουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ηρθα και παλι!!!!

εφακη μπηκες στο τζιν ε?? εμενα λιγο με σφιγγει?? δεν ξερω μπορει να ανοιξε η λεκανη μου...:rolleyes:

μπηκα σε ενα τζιν δεν μπηκα και σε ολα εχω ακομα και εγω δρομο μπροστα μου!!!:rolleyes::rolleyes:

αα ρωτησα και πριν και δεν μου απαντησατε, εχει ανοιξει η λεκανη σας;;; και ναι εχει μικρανει καθολου η εμεινε στα ιδια;

εμενα η ιδια ειναι!!

μπραβο ρε Εφη ειδες;; λεγαμε λεγαμε για τα κιλα στην εγκυμοσύνη αλλα πας μια χαρα!! τα περισσοτερα εφυγαν!! εγω τι να πω. ξεκινησα με 53 και τωρα ειμαι 59:-( βεβαια παριγοριεμαι να λεω οκ ακομα 20 μερες περασαν.. για να δουμε. ελπιζω να φυγουν. και να φανταστειτε οτι η κοιλια εχει φυγει τελειως.

οσο για την λεκανη Νικη μου δεν ειναι οτι ανοιξε (τα κοκκαλα) αλλα εχω λιγα ψωμακια που θα ηθελα να φυγουν...

κοριτσια οσες 40ντισατε ποτε σταματησαν τα λοχεια σας;;; εμενα ειναι η 20η μερα και απο χτες δεν εχω.....

τα παω μια χαρα αλλα κανω διαιτα δεν τρωω και παλλα πραγματα,μονο με κοπο θα τα καταφερω!!!η κοιλια εχει φυγει και εμενα απλα χαλαρη ειναι ακομα!!η λοχεια μου δεν σταματησε ακομα εχω λιγο !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπακι μου πως την κοιμιζεις στο κρεβατι? δεν φοβασαι? κ μενα την παιρνει ο υπνος μια χαρα διπλα μου αλλα φοβαμαι να κοιμηθω ετσι... αν κ θα γλιτωνα πολλα αποτυχημενα κ νυσταγμενα πηγαινελα στην καλαθουνα.. ενταξει διπλα μου την εχω βεβαια αλλα ολο μπες βγες ειμαστε!!!

εγω δεν τρωω καθολου πολυ αλλα χτυπαω σοκολατιτσες γαμωτο...τωρα δεν πηραμε αλλες για να μην εχω πειρασμο... εγω θελω πολυυυ ακομα! η κοιλια βεβαια εχει μειωθει τρελλα δεν το περιμενα! αλλα εχω ακομα 7 κιλα..κ μετα κ αλλα 4 (μακαρι θεουλη μου)

καλα βαριοτανε αυτη? ποσα σου πηρε? τι παει να πει να μην το σκεφτεσαι? πρακτικα δεν σου ειπε τι να κανεις? θεουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα εχω κοψει τελειος τα γλυκα μαργαριτα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω τα εχω κοψει τελειος τα γλυκα μαργαριτα μου!!!

ναι μωρε θα προσπαθησω κ εγω να μην τρωω γλυκα τωρα κριμα ειναι! αφου βλεπω φευγουν τα ατιμα γιατι να τα μπλοκαρω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια μιλησα με την βουλλα γεννησε την τριτη που μας περασε με φυσιολογικο τοκετο την μπεμπα τησ 3350 γρ και 52 ποντουσ υψος!!!

βουλα μου να σου ζησει και απο εδω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι μωρε θα προσπαθησω κ εγω να μην τρωω γλυκα τωρα κριμα ειναι! αφου βλεπω φευγουν τα ατιμα γιατι να τα μπλοκαρω?

ναι ρε κανε τωρα την προσπαθεια σου!!μην ξεχνας οτι θα ερθει και το καλοκαιρι!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Βούλα να σου ζησει!!!!!

Κοριτσια σημερα απο το πρωι βγήκαμε με τον αντρα μου πήγαμε ψωνισαμε κ πήγαμε κ για καφε. Ειδα κοσμο κοριτσια κ ανανεωθηκα!!! Μου πηρε ο αντρας μου κ δυο τσάντες κ ενα ζευγάρι παπούτσια!

Η μικρη ηταν με την μαμα μου,την ειχα αφήσει ταισμενη. Ξύπνησε ομως μετα κ ήπιε 30μλ ξενο κ δεν ηθελε αλλο...!!!!! Μετα ηρθα εγω κ εφαγε απο μενα.. Μου έλειψε τοσο πολυ οσο ημουν μακρυα της!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βούλα να σου ζησει!!!!!

Κοριτσια σημερα απο το πρωι βγήκαμε με τον αντρα μου πήγαμε ψωνισαμε κ πήγαμε κ για καφε. Ειδα κοσμο κοριτσια κ ανανεωθηκα!!! Μου πηρε ο αντρας μου κ δυο τσάντες κ ενα ζευγάρι παπούτσια!

Η μικρη ηταν με την μαμα μου,την ειχα αφήσει ταισμενη. Ξύπνησε ομως μετα κ ήπιε 30μλ ξενο κ δεν ηθελε αλλο...!!!!! Μετα ηρθα εγω κ εφαγε απο μενα.. Μου έλειψε τοσο πολυ οσο ημουν μακρυα της!!!!!

αχ μπραβο δωρακι!!! μια χαρα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...