Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Επειδή θηλάζεις δεν σημαίνει ότι θα αποκλείεις πράγματα από την διατροφή σου. Το κάνεις μόνο αν συντρέχει λόγος. 'Οπως για παράδειγμα οι κολικοί ή αίμα στα κακά του παιδιού. Τότε αρχίζεις να αποκλείεις ομάδες τροφών για να δεις τι πειράζει το παιδί και ότι δεν είναι το ξαναπροσθέτεις. Σκέψου ότι το μωρό τρώει από εσένα και άρα χρειάζετε τα πάντα όπως και εσύ. Και όλα τα λαχανικά και τα όσπρια και τα φρούτα. Ένταξει χρειάζετε και καμία αμαρτία-σοκολάτες, γλυκά, κανένα κρασάκι.

Καλημέρα και από εμένα. Για το τί απαγορέυετε και τι όχι από φάρμακα στον θηλασμό μπορείτε να δείτε εδώ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Είναι η σελίδα από ένα ισπανικό νοσοκομείο και ασχολείτε με έρευνες για την συμβατότητα φαρμάκων με το θηλασμό. Έτσι μπορούμε να ελέγχουμε μόνες μας το φάρμακο που μπορεί να μας δώσει ο γιατρός. Αν δεν υπάρχει σαν ονομασία το φάρμακο μπορείτε να δείτε τα συστατικά του. Είναι πολύ χρήσιμο.

Καλημέρα. Έτσι για να μην βαριόμαστε βρε παιδί μου. Μόνο κορίτσια κλειστή η κουρτίνα όταν το κάνετε έτσι? Μην αναρωτιέτε και η γειτονιά!!! Χεχεχε

Καλημέρα!!! Είδες κάνεις και αθλητισμό όταν χρειαστεί!!!

Καλημέρα. Χαίρομαι που μπορώ και βοηθάω. Έχω περάσει τη μαστίτιδα και ξέρω πως είναι και έυχομαι καμία κοπέλα να μην πάθει. Σαν να σε πάτησε τρένο νοιώθεις. Πίκρα.

Aστα, τα εχω περασει στο παρελθον και τα ξερω....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβάζω για κιλά και λέω ότι και εμένα μου έμειναν ακόμα 3 για να φτάσω στα 53 που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη. Που θα πάει ρούφα ρούφα η μπέμπα θα τα χάσω δεν μπορεί!!! Αλλά τρώω πάρα πολύ κορίτσια-μιλάμε για πείνα όχι αστεία! Έφαγα χθές 2 τοστ με 2 ποτήρια γάλα στις 9μιση και στις 11μιση ήθελα να φάω ένα βόδι. Ένοιωθα σαν να μην είχα φάει τίποτα νωρίτερα.

Στο τζιν μου μπήκα μια χαρά αλλά η κοιλίτσα λίγο προεξέχει. Αλλά θα μου πείτε δεύτερο είναι λογικό στο πρώτο ήταν μια χαρά. Θέλει κοιλιακούς για να μαζέψει. Μόλις μου δώσει ΟΚ ο γιατρός βουρ.

Αχ Σονια μου κι εμενα 2 αλλα στο πρωτο τα ειχα ηδη χασει τωρα γιατι δε φευγουν:-(Ρουφα βρε μπεμπα κι αλλο σημερα τη ζυγισα πηραμε 300γρ απο την προηγουμενη εβδομαδα!!!Το τζην μου δε το εχω δοκιμασει ακομα φοβαμαι:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ Σονια μου κι εμενα 2 αλλα στο πρωτο τα ειχα ηδη χασει τωρα γιατι δε φευγουν:-(Ρουφα βρε μπεμπα κι αλλο σημερα τη ζυγισα πηραμε 300γρ απο την προηγουμενη εβδομαδα!!!Το τζην μου δε το εχω δοκιμασει ακομα φοβαμαι:tongue:

Και εγώ στο πρώτο στις 40 ημέρες τα είχα χάσει και είχα χάσει και 3 επιπλέον. Καλά είχα βάλει μόνο 6 κιλά-άλλο θέμα αυτό.

Αλλά τώρα είναι δεύτερο οπότε το σώμα είναι εντελώς διαφορετικό. Είχα και 10 κιλά-4 παραπάνω από την πρώτη. Θα στρώσει αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια.

Μια χαρά πείρε 300γρ σε μια εβδομάδα. Στο τζιν θα μπαίνεις αλλά θα πετάει λίγο κοιλίτσα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλημερα Ποπακι μου καλε μη βγαζεις γαλα ουτε με θηλαστρο ουτε με το χερι αυξανεις κι αλλο την παραγωγη σου.Διαβασες αυτα που σου εγραψα χθες?Μετα το θηλασμο θα βαλεις κομπρεσες κρυες και πριν τον επομενο θα κανεις ζεστο μπανιο θα βαλεις το ντους στο στηθος και θα βγαλεις λιιιιιγο με το χερι για να μη τη πνιξεις απο την ροη.

Γιατι δε τη βαζεις στο κρεβατακι της?

το κρεβατακι της ειναι στο παιδικο της και ειναι μακρυα απο την κρεβατοκαμαρα σημερα λεμε να το μεταφερουμε στην κρεβατοκαμαρα...

γεωργια ουτε με το χερι να βγαζω?? να τωρα ας πουμε με πονανε και νιωθω οτι πρεπει να βγει για να ηρεμησω ,,,η μικρη πριν μια ωρα θηλασε...δεν με προλαβαινει...αν τα αφησω μεχρι να ξυπνησει θα παθω μαστιτιδα...ηδη εχω καρουμπαλακια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

το κρεβατακι της ειναι στο παιδικο της και ειναι μακρυα απο την κρεβατοκαμαρα σημερα λεμε να το μεταφερουμε στην κρεβατοκαμαρα...

γεωργια ουτε με το χερι να βγαζω?? να τωρα ας πουμε με πονανε και νιωθω οτι πρεπει να βγει για να ηρεμησω ,,,η μικρη πριν μια ωρα θηλασε...δεν με προλαβαινει...αν τα αφησω μεχρι να ξυπνησει θα παθω μαστιτιδα...ηδη εχω καρουμπαλακια...

σ'αυτο το θεμα επρεπε να σε καθοδηγησει η πατσαρου!! τι να πεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αα ρωτησα και πριν και δεν μου απαντησατε, εχει ανοιξει η λεκανη σας;;; και ναι εχει μικρανει καθολου η εμεινε στα ιδια;

εγω δεν μπορω να καταλαβω ακομα αν ανοιξε η λεκανη η αν θελω συσφιξη..:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σ'αυτο το θεμα επρεπε να σε καθοδηγησει η πατσαρου!! τι να πεις!!!

τι να πεις αναστασια μου ,,,δεν με βοηθησε καθολου....

αα ρωτησα και πριν και δεν μου απαντησατε, εχει ανοιξει η λεκανη σας;;; και ναι εχει μικρανει καθολου η εμεινε στα ιδια;

εμενα δεν ξερω ακομα ,,,,θελω να χασω αλλα 6 κιλα για να ερθω στα φυσιοογικα μου,,,τα τζιν ακομα δεν μου μπαινουν...εκανα μπουτακια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεωργια μου να σου ζησει καλο σαραντησμο να εχεις!!!!!

καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε?/εμενα ευτυχως ο μεγαλος μου ειναι λιγο καλητερα και πηγε και σχολειο σημερα!!!αφησα τον μικρο με την μαμα μου και πηγα απο την δουλεια μου να μου δωσουν κατι λεφτα που μου χροστουσαν!!!βλεπω οτι μιλατε για κιλα και εγω θελω να χασω ακομα 4!!!εβαλα το τζιν μου σημερα και κουμποσε μια χαρα ,πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:

μπραβο ρε Εφη ειδες;; λεγαμε λεγαμε για τα κιλα στην εγκυμοσύνη αλλα πας μια χαρα!! τα περισσοτερα εφυγαν!! εγω τι να πω. ξεκινησα με 53 και τωρα ειμαι 59:-( βεβαια παριγοριεμαι να λεω οκ ακομα 20 μερες περασαν.. για να δουμε. ελπιζω να φυγουν. και να φανταστειτε οτι η κοιλια εχει φυγει τελειως.

οσο για την λεκανη Νικη μου δεν ειναι οτι ανοιξε (τα κοκκαλα) αλλα εχω λιγα ψωμακια που θα ηθελα να φυγουν...

κοριτσια οσες 40ντισατε ποτε σταματησαν τα λοχεια σας;;; εμενα ειναι η 20η μερα και απο χτες δεν εχω.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλό είναι όσο μπορείς και το αντέχεις να μην βγάζεις. Αν νοιώθεις πολύ δυσφορία μπορείς να πάς στο μπάνιο και απλά να σκύβεις και να αφήνεις το στήθος να στάζει μόνο του. Βάζε μετά από κάθε θηλασμό κρύες κομπρέσες στο στήθος. Μειώνουν την παραγωγή. Και νομίζω το φασκόμηλο σαν τσαί είναι που επίσης μειώνει την παραγωγή. Θα το ψάξω και θα σου πώ. Τα γρομπαλάκια θα τα κάνεις μασάζ ελαφρύ με τα δύο δάχτυλα κυκλικες κινήσεις και χωρίς πίεση πρίν θηλάσεις για να ανοίξουν οι πόροι. Αλλά για να πάθεις μαστίτιδα πρέπει να περάσουν μέρες χωρίς να κάνεις τίποτα και όχι μερικές ώρες. Κάνε λίγο υπομονή το ξέρω είναι δύσκολο να μειώσεις την υπερπαραγωγή γιατί και εγώ είχα στο πρώτο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

κοριτσια κ εγω μπαινω στο τζιν, αλλα οχι οπως πρωτα1 κ κοιλιτσα πεταγεται κ απο τα πλαινα σφιγγει!!! θελει γυμναστικη!

και εγω μπένω στα τζιν μου απο την π΄ρωτη εβδομαδα, πεταγεται μόνο λίγη κοιλιτσα τίποτα αλλο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εγω δεν μπορω να καταλαβω ακομα αν ανοιξε η λεκανη η αν θελω συσφιξη..:rolleyes::rolleyes:

χαχαχα μονο γυμναστικη,,,ε υτυχως το καλοκαιρι αργει...

τι να πεις αναστασια μου ,,,δεν με βοηθησε καθολου....

εμενα δεν ξερω ακομα ,,,,θελω να χασω αλλα 6 κιλα για να ερθω στα φυσιοογικα μου,,,τα τζιν ακομα δεν μου μπαινουν...εκανα μπουτακια...

θα τα χασεις μην φοβασαι, και κοιλιακους εεε...

μπραβο ρε Εφη ειδες;; λεγαμε λεγαμε για τα κιλα στην εγκυμοσύνη αλλα πας μια χαρα!! τα περισσοτερα εφυγαν!! εγω τι να πω. ξεκινησα με 53 και τωρα ειμαι 59:-( βεβαια παριγοριεμαι να λεω οκ ακομα 20 μερες περασαν.. για να δουμε. ελπιζω να φυγουν. και να φανταστειτε οτι η κοιλια εχει φυγει τελειως.

οσο για την λεκανη Νικη μου δεν ειναι οτι ανοιξε (τα κοκκαλα) αλλα εχω λιγα ψωμακια που θα ηθελα να φυγουν...

κοριτσια οσες 40ντισατε ποτε σταματησαν τα λοχεια σας;;; εμενα ειναι η 20η μερα και απο χτες δεν εχω.....

φυγουν σιγα σιγα.... να ζεστανει ο καιρος και να πέρνουμε τα μωρα περιπατο με το καροτσι..

όσο γι τα λοχια εχω πολύ λιγο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τα λόχεια κι εμενα την 20η μέρα σταμάτησαν τελειως όσο για τη λεκάνη δε ξέρω αν άνοιξε το ιδιο με βλέπω μόνο ψωμάκια και πωπό εχω λίγο παραπάνω απο πριν.

Πόπη μου ότι σου λέει η Σόνια συμφωνώ αλλά πρέπει να σε δει και ένας γιατρός για να σου πει με σιγουρια δεν είναι θέματα ευκολα αυτά.Κι εγω το είχα στο μαιευτήριο που το γάλα κατεβηκε μια μερα πριν και η μικρη δεν μπορουσε να πιει όσο παρηγαγα έκανα υπομονη 2 μέρες όμως και με τις κομπρέσες έκανα δουλειά μόνο μια φορα έβαλα το θηλαστρο όταν ήρθε η μαία στην αρχη και με ειδε και μου ειπε εκεινη για αυτο σου λεω μιλα με ειδικο μη κανεις οτι κατεβει σε σενα η σε εμας ειναι ζορικη κατασταση.

zxG9p3.png

owokp3.png

και μαρουλι εφαγα και ολα καλα ηταν, εξαρτατε και απο το καθε μωρακι...

εσενα ομως μαργαριτα μου ειναι μεγαλυτερος και σγουρα για εκεινο οικογενεια του πλεόν εισαι εσυ και η κορούλας...

οικογενεια για τον Μαριο ειμαι φυσικα εγω αλλα ειδικα στην μανα του εχει τρελη αδυναμια. κ αδικο να εχει δεν μπορει να της πει κατι τον βλεπω ζοριζεται. εχει περασει κ πολλα η γυναικα με διαφορα θεματα υγειας κ αλλα κ δεν θελει να την στεναχωρει τιποτα. με τον πατερα του ειναι πολυ πιο αντικειμενικος. εγω με τη μαμα του εχω θεμα, κ θα παω να μεινω κ εκει απο κατω ασε μην το σκεφτομαι με πιανει σφιξιμο στο στομαχι...

ολοι κανουμε υπομονη Νικουλα μου.. τι να κανουμε κανενα σπιτι δεν ειναι ροδινο...τι που ειμαστε 35αρηδες τα μυαλα ειναι κολλημενα σε μερικα θεματα. κ επουδενι δεν ειναι καλο με τιποτα να βαλεις τον αλλο στη διαδικασια να διαλεξει εσενα η τους γονεις του εστω εμεσα.. εγω γι αυτο ζοριζομαι παραπανω επειδη δεν μπορω να κανω κ πολλα πραγματα δεν θελω να γινω η στριμενη νυφη. βεβαια ολα εχουν τα ορια τους. εσενα παραειναι στον κοσμο τους οι δικοι του!!! απο την αλλη δεν μενετε μαζι τους! αυτο ειναι πολυ καλο..

να χρησιμοποιεις την αντιστροφη ψυχολογια εγω αυτο κανω. δηλαδη τον αφηνω να το καταλαβει ο ιδιος (το ποιος ειναι λαθος) λεγοντας του το απλα σαν γεγονος χωρις να κατηγορω.. κ χωρις να παιρνω θεση. κ καταλαβαινει ετσι κ εμενα που προσπαθω να μην κανω θεμα κ με σεβεται...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...