Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Elafaki83 είπε:

15/11 έκανα εμβρυομεταφορα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακη 24/11 αλλά ήταν Κυριακή κ έκανα 25/11 την Δευτέρα που μας πέρασε… δεν τα ξέρω κ πολύ καλά αυτά με τις χοριακες αλλά ξέρω ότι δεν διπλασιάστηκε ή έστω να αυξήθηκε κατά 60% έστω… για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν θα αυξηθεί την παρασκευή…

Οι βλαστοκυστες ήταν 4 αυτές που βάλαμε, ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ & 2 5ΑΑ. Ήταν από ωοληψιες που ξεκίνησα από τον Απρίλιο.. 3 ωοληψιες 8 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας, αποψυξαμε τα 4 τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες όπου έγιναν όλα. Η εμβρυολογος μας είπε ότι πήραν έμβρυα κ από τις 3 ωοληψιες που κάναμε… 

Μόνο με επόμενη χοριακη θα ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Πότε σου είπε να πας? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σας είπα; Το καταλαβαίνω κανονικότατα το μπεμπούλη μου που κουνιέται!!!:D Να φανταστείτε ένα βράδυ που είχαμε πέσει για ύπνο και χάζευα τηλεόραση κουνήθηκε τόσο έντονα που το κατάλαβε και ο άντρας μου! Περιττό να σας πω πως τις επόμενες μέρες γελούσε μόνος του στο γραφείο, στο δρόμο, στην τράπεζα.........:tongue:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου κυπριοπούλα μου! Πρόβλημα το κρύο όντως. Και μεις γι'αυτό μετακομίσαμε. Το σπίτι δεν είχε θέρμανση και είχε πολλή υγρασία. Ήταν παλιό το κτίριο μονοκατοικία. Θα σου πρότεινα και τη λύση της σόμπας. Είτε ξυλόσομπα είτε πετρελαίου. Έχει έξοδο για μπουρί πουθενά; Εμείς είχαμε σόμπα πετρελαίου σπίτι, αλλά η υγρασία ήταν το πιο μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι με τη σόμπα ζεσταίνει όλο το σπίτι, αλλά κάνει αρκετή δουλειά. Με το air condition κάνεις πάλι δουλειά και για να μην ξεραίνεται ο αέρας παίρνεις και έναν υγραντήρα. Το ηλεκτρικόο καλοριφέρ καίει πολύ ρεύμα από όσο ξέρω.

δεν ξέρω αλλά νομίζω δεν έχει, το σπίτι δεν είναι δικό μου είναι του πεθερού μου θα μείνουμε μαζι τους.... αν θα βάλω κατι θα βάλω μόνο για το δωμάτιο που θα είναι το μωρό. ίσως και air condition γιατί αστία αστία πιστευω ότι είναι τα καλύτερα. η δουλεία του μπαμπα μου είναι με τα air condition αλλά θα δούμε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Σας είπα; Το καταλαβαίνω κανονικότατα το μπεμπούλη μου που κουνιέται!!!:D Να φανταστείτε ένα βράδυ που είχαμε πέσει για ύπνο και χάζευα τηλεόραση κουνήθηκε τόσο έντονα που το κατάλαβε και ο άντρας μου! Περιττό να σας πω πως τις επόμενες μέρες γελούσε μόνος του στο γραφείο, στο δρόμο, στην τράπεζα.........:tongue:

αχ πολύ χαίρομαι. . . εγώ εχτες το είδα στη κοιλίτσα μου που κουνιόταν και έκανα μια χαρα τρλάθηκα, δεν περίμενα να το δω τόσο γρήγορα, δεν είναι έντονα αλλά μάνα είμαι χαίρομαι για το παιδί μου:P:p:p:p χαχαχαχα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

καλο αλλα λιγο! ειχαν ερθει κατι περιστερια εξω απο τη μπαλκονοπορτα κ γουργουριζαν κ δεν τον αντεχω αυτο τον ηχο με εκνευριζει απιστευτα. τα εδιωξα αλλα αυτα επεστρεφαν κ τελικα σηκωθηκα στις 8 και εκανα ενα κεικ τωρα θα το βγαλω!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλο αλλα λιγο! ειχαν ερθει κατι περιστερια εξω απο τη μπαλκονοπορτα κ γουργουριζαν κ δεν τον αντεχω αυτο τον ηχο με εκνευριζει απιστευτα. τα εδιωξα αλλα αυτα επεστρεφαν κ τελικα σηκωθηκα στις 8 και εκανα ενα κεικ τωρα θα το βγαλω!!

ούτε ςγώ η αλήθεια χαχαχα....

όπως μου φαίνεται εμείς είμαστε οι μόνες που δεν έχουμε κάτι να κάνουμε .....:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Kalimera koritsia ti nea?ego simera pali xipnisa me kaoures ax re pedia ti na kano ipomoni vevea ti allo?margo ti cake ekanes ekana kai ego ena na paro tis petheras mou to ekana me indokarido kai kouvertoura.

καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ μολίς σηκώθηκα και πήρα το σίδηρο. Στείλτε μου όμως από ένα κομμάτι κέικ θα το φάω ευχαρίστως σε καμιά ώρα, αν αντέξει το στομάχι μου και δεν φάω νωρίτερα.

Για τις καούρες Annita νομίζω ότι βοηθάει το ξινόμηλο. Ψάξε και στο parents να δεις για λύσεις ή στο google!

LXEWp2.png

Kalimera koritsia ti nea?ego simera pali xipnisa me kaoures ax re pedia ti na kano ipomoni vevea ti allo?margo ti cake ekanes ekana kai ego ena na paro tis petheras mou to ekana me indokarido kai kouvertoura.

καλημέρα Αννίτα μου!!! ε ναι υπομόνη τι άλλο,,, όλες με κεικ σήμερα....:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Εχθες το βραδυ γυρισαμε απο Αθηνα και μετα απο λιγο επεσα ξερη για υπνο γιατι ημουν πολυ κουρασμενη απο το ταξιδι.

Με την αμνιο πηγαν ολα καλα και το μπεμπε μου ειναι

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!

Ειμαι πολυ ευτηχισμενη!!!!!!

Επιτελους θα μπει η barbie στο σπιτι μας!!!!Χι, χι, χι!!!!

Περιττο να σας πω οτι σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο μου, αλλα προσπαθησα να στειλω μηνυμα πολλες φορες και δεν τα καταφερα.

Τελικα η αμνιο δεν ειναι τιποτα, πιο πολυ οι κουβεντες μεταξυ γυναικων ειναι αυτες που σε φοβιζουν και τιποτε αλλο!!

Εμενα μου την εκανε και ο ιδιος ο γιατρος μου που ειναι εξειδικευμενος σε αυτη και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!!

Εχθες το βραδυ γυρισαμε απο Αθηνα και μετα απο λιγο επεσα ξερη για υπνο γιατι ημουν πολυ κουρασμενη απο το ταξιδι.

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!

Περιττο να σας πω οτι σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο μου, αλλα προσπαθησα να στειλω μηνυμα πολλες φορες και δεν τα καταφερα.

Τελικα η αμνιο δεν ειναι τιποτα, πιο πολυ οι κουβεντες μεταξυ γυναικων ειναι αυτες που σε φοβιζουν και τιποτε αλλο!!

Εμενα μου την εκανε και ο ιδιος ο γιατρος μου που ειναι εξειδικευμενος σε αυτη και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη.

Συγχαρητήρια dolphin73! Φανταστικά που θα κάνεις και μια κόρη και θα έχει δυο μεγάλους αδερφούς να την προσέχουν! Άντε με το καλό! Να και τα κοτσιδάκια και οι φουστίτσες και οι τσαχπινιές, έρχονται!!!!

LXEWp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!

να σας ζήσει η κοριτσάρας......η αλήθεια κατα τη γνώμη μου πρώτα είναι καλυτερα να κάνεις αγορακι και μετά κοριτσάκι.... μπράβο για την barbie σου.... μια χαρά και η άμνιο άρα όλα καλά..... πως γίνετε η άμνιο εντωμεταξύ;;;; εγώ δεν έχω ιδέα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ούτε ςγώ η αλήθεια χαχαχα....

όπως μου φαίνεται εμείς είμαστε οι μόνες που δεν έχουμε κάτι να κάνουμε .....:P:p:p:p

εγω δεν αντεχω κ σημερα να κατσω σπιτι! θα παω με πατερα κ αδερφο για φαγητο εξω κ μετα για καφε με φιλες. δεν πολυ αντεχω κ το μεσα μωρε...κ μονη μου..το κεικ το εκανα για τον αντρουλη μου που ερχεται αυριο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Αντιτα! ενα εντελως απλο εκανα με ξυσμα λεμονιου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...