Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αναστασια!!

Την εχουν σα μπιμπελο!! ειδικα ο μεγαλος μεγαλος!!(μπαμπας)!!! της τραγουδαει οτι του κατεβει με μουσικη απο ενα οποιοδηποτε τραγουδι κανοντας στιχους δικους του!:lol::lol:

χαχαχχαχα αυτο το κανεις κ ο δικος μου!!!! καλα ο δικος σου βλεπω να χ@@@ται πανω του με την κορη!!!!!

μαργαριτα εγω τρωω ακτινιδια! και δαμασκηνα! (με μετρο)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα νικη μου!!δηλαδη τα πεθερικα εχουν πεζινα να ερθουν στα καραναβαλια και δεν εχουν για να ερθουν να δουν το μωρο???/ελεος!!!!

οσο για τον χριστο μαλλον δεν θελει να το δει γιατι ειναι γονεις του για αυτο τουσ δικαιολογη!!!

ναι για αυτό τους δικαιολογει αλλα ειναι λάθος, και τους δικαιολογει και λόγο του οτι μένουμε σπίτι μου.

τι κανετε κοριτσια??

μαργαριτα κ εγω εχω δισκοιλιοτητα κ δεν ημουν ποτε ετσι κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

αννα μου τι κανει η κορακλα σου μεσα στους αντρες?? πως τους φαινεται?χιχι

νικη μου τι να πω , μην ασχολεισαι,εφοσον τους καλεσατε κ παλι δεν μπορεσαν, αστο....

δωρακι πως ειναι η μικρη σου?

δεν ασχολούμε μαζι τους, απλα με ενοχλει πιο πολύ ο Χριστος γιατί τους δικαιολογει και το οτι εμενα δεν με θεωρει οικογενεια... τι να κανω ρε γμτ, δεν περιμενα ποτε κατι ετσι, πολύ λάθος...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μωρε δεν ξερω αν κανει να τρωω ακτινιδια επειδη θηλαζω...

μπραβο ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω εχω μελλον ακομα!

Εχεις δικιο, το ξεχασα! ρωτα τον παιδιατρο ομως η δοκιμασε μια φορα να φας, φρουτο ειναι δε νομιζω να ειναι κακο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω Μαργαριτα ου τρωω και δεν επιρεαζουν καθολου το μπεμπι...

και γάλα κακαο πίνω και πάλι ολα καλα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν απαγορευεται εφη μου! παιρνω κ απο αυτο!!!! και ειπα θα το γλυτωσω μετα την εγκυμοσυνη!!

καλημερα σονια με τα ακροβατικα σου!:lol::lol::lol:

τρομερη αηδια αυτο το σιροπι ποτε δεν μπορεσα να το πιω.. θυμαμαι στην εγκυμοσυνη το εκανα εμετο!!!!!!!!!!!!!

ναι για αυτό τους δικαιολογει αλλα ειναι λάθος, και τους δικαιολογει και λόγο του οτι μένουμε σπίτι μου.

δεν ασχολούμε μαζι τους, απλα με ενοχλει πιο πολύ ο Χριστος γιατί τους δικαιολογει και το οτι εμενα δεν με θεωρει οικογενεια... τι να κανω ρε γμτ, δεν περιμενα ποτε κατι ετσι, πολύ λάθος...

γενικα οι αντρες ειναι περιεργοι με τους δικους τους..κ ο δικος μου μονο αντικειμενικος δεν ειναι...

εγω Μαργαριτα ου τρωω και δεν επιρεαζουν καθολου το μπεμπι...

και γάλα κακαο πίνω και πάλι ολα καλα...

θα δοκιμασω τοτε!!! ελεγα επειδη λενε οχι στα λαχανικα με πολλες ινες.. θα δοκιμασω τοτε κ εγω!!!!!το μαρουλι κανει ρε κοριτσια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τρομερη αηδια αυτο το σιροπι ποτε δεν μπορεσα να το πιω.. θυμαμαι στην εγκυμοσυνη το εκανα εμετο!!!!!!!!!!!!!

γενικα οι αντρες ειναι περιεργοι με τους δικους τους..κ ο δικος μου μονο αντικειμενικος δεν ειναι...

θα δοκιμασω τοτε!!! ελεγα επειδη λενε οχι στα λαχανικα με πολλες ινες.. θα δοκιμασω τοτε κ εγω!!!!!το μαρουλι κανει ρε κοριτσια?

και μαρουλι εφαγα και ολα καλα ηταν, εξαρτατε και απο το καθε μωρακι...

εσενα ομως μαργαριτα μου ειναι μεγαλυτερος και σγουρα για εκεινο οικογενεια του πλεόν εισαι εσυ και η κορούλας...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! καταφερα μετα απο πολλες ωρες να την κοιμισω...αχ κοριτσια τι θα κανω?? στη καλαθουνα δεν καθεται με τπτ κ τωρα την κοιμισα στο σαλονι παρεα με μαξιλαρια τριγυρω της...δεν εχω κ ριλαξ...και τα βραδυα κοιμαται μαζι μου πλεον στο κρεβατι...

Καλημέρα κορίτσια εχω πρόβλημα μήπως ξέρει καμία να μου πεί απο εχτές πονάει πολύ το στήθος μου και βγαζει γάλα μόνο του έκανα και γρομπαλάκια και πήγα στο μπάνιο και με τα χέρια έβγαλα όσο μπόρεσα και μετά ηταν χειρότερα ......Τώρα ξύπνησα και την τάισα και απο τα δυο στήθη αλλά δεν ξέρω αν πάω να βγάλω απ το στήθος μήπως ενισχύω την υπερπαραγωγή γιατι μόνο εχτές που έβγαλα επίμονα είχα τέτοιο θέμα ......ξέρει καμία να μου πεί ανησυχώ για μαστίτιδα κτλ...
Καλημέρα Αννα μου καλά είμαστε και εχτές ξυπνήσαμε μόνο 1 , 5 , 8 οπότε και κατάφερα να ξεκουραστώ και γώ και ο μπαμπάς μας που ξυπνάει στις 6 κάθε μέρα για δουλειά ....αλλά ο πόνος στο στήθος με εχει προβληματίσει ....φαντάσου με το χέρι έβγαλα 60 ml γάλα τα έβαλα στο μπουκάλι γι αυτό το ξέρω .....δεν έχω διαβάσει τπτ εσείς καλά ????

καλημερα Νινα μου!! κ εγω το ιδιο θεμα εχω ακριβως και βγαζω με το χερι 100 μλ κ παραπανω ...πολυ γαλα κ πονανε συνεχεια...δεν μπορω ουτε πλαγια να κοιμηθω ...σημερα πεταξα κιολας 200 μλ μητρικο γαλα το λυπηθηκα αλλα τι να το κανω τα μπιμπερο ολα γεματα ειναι μεσα στο ψυγειο...κ η μικρη συνεχεια ρουφαει μεμε...αχ πως θα μειωθει αυτο το γαλα???

μαργαριτακι μου εγω βαζω το μπιμπερο κοντα στην θηλη και κανω μαλαξεις (παταω δλδ )το στηθος να βγαλει γαλα...κ ετσι βγαζω πολλα μλ...

εφακη μου συγχαρητηρια για τα κιλακια σου!!

αναστασακι μου πλακωσου στα δαμασκηνα κοπελα μου εμενα με βοηθανε πολυ...

αννα μου τελεια η πιτσουλα σου παλι φωτιες μας αναψες!! χε χε χε!!!

νικουλα μου αχ κοριτσακι μου αυτα τα πεθερικα...να ξερεις οι γιοι παντα δικαιολογουν τους γονεις τους...κ μενα ετσι κανει ,,,αλλα σου ειχα πει μην δινεις σημασια...κ μην χαλας την ψυχολογια σου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεωργια μου, με το καλο στο νεο σας σπιτι!!!

Καλημερα κοριτσια!!

Άννα μου σε ευχαριστω περιμενω να το δω αυριο το απογευμα μονο δουλειες κανω.

καλημερα κοριτσακια μου!

Γωγουλα να σου ζησει η μπεμπα σου!!!! να ειναι γερη, τυχερη κ γεματη αγαπη!

εμεις χτες ειμαστεν ηρεμες το βραδι μεχρι που ξυπνησαμε στις 12 για τα καλα κ πεινουσαμε συνεχεια! τρωγαμε 3 ωρες!!! μετα επιτελους κοιμηθηκαμε κ ξυπνησαμε στις 6 φαγαμε ξενο 70 μλ κ μετα νανακια παλι.. ξυπνησα ομως με τουμπανο στηθος στις 9μιση κ την ταισα πνιγοτανε απο το πολυ γαλα! τωρα ξανακοιμηθηκε κ σκεφτομαι να παω κ εγω για νανακια μηπως??? σημερα θα αργησει κ ο Μαριος κ λεω να παραγγειλω πιτσουλα! Αννα εσυ εβαλες την ιδεα τωρα που το διαβασα ζηλεψα!!! κ αυριο μην σου πω αυγα με πατατες!!! μιαμμμμ!

Δινη μου καλυτερα να μιλησεις με παιδιατρο για το στηθος μην παθεις καμια ζημια.

Γεωργια μου πως πας με την μετακομιση? καλα πως την παλευεις εσυ κανεις τις κουτες? εχεις χρονο? κ εγω πρεπει συντομα να ξεκινησω..

με το χερι δεν εχω δοκιμασει να βγαλω γαλα.. πως το κανετε?

Καλα Μαργαριτα μου κανω και κουτες καθαριζω και σιγα σγα οτι αδειαζει εδω εχω και τα μωρα γενικα οτι προλαβαινω:tongue:

Όπως αρμεγουμε τις κατσικουλες:tongue:

γεωργια μου να σου ζησει καλο σαραντησμο να εχεις!!!!!

καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε?/εμενα ευτυχως ο μεγαλος μου ειναι λιγο καλητερα και πηγε και σχολειο σημερα!!!αφησα τον μικρο με την μαμα μου και πηγα απο την δουλεια μου να μου δωσουν κατι λεφτα που μου χροστουσαν!!!βλεπω οτι μιλατε για κιλα και εγω θελω να χασω ακομα 4!!!εβαλα το τζιν μου σημερα και κουμποσε μια χαρα ,πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Εφη εγω 2 θελω ακομα αλλα δε κουνιουνται!

Καλημέρα και από εμένα!

Λοιπόν για το στήθος σου. Αυτό που έπιασες είναι κλειστό γαλακτοφόρος πόρος. Για να ανακουφηστείς και να προλάβεις την μαστίτιδα θα κάνεις τα εξής-μηλάει παθούσα έτσι!!!

Άντε καλά ακροβατικά!!!:-)

Καλημερα Σονια μου πολυτιμες οι συμβουλες σου.

Καλημερα Αναστασια Νικη Αντωνια Δωρα

zxG9p3.png

owokp3.png

γεωργια μου καλο κουραγιο με την μετακομιση κοριτσι μου υπομονη λιγες μερες κ θα τακτοποιηθητε!! σε νιωθω γιατι πριν λιγους μηνες τα εζησα κ εγω...αλλα μετα θα το χαρεις με τα παιδακια σου!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! καταφερα μετα απο πολλες ωρες να την κοιμισω...αχ κοριτσια τι θα κανω?? στη καλαθουνα δεν καθεται με τπτ κ τωρα την κοιμισα στο σαλονι παρεα με μαξιλαρια τριγυρω της...δεν εχω κ ριλαξ...και τα βραδυα κοιμαται μαζι μου πλεον στο κρεβατι...

...

Καλημερα Ποπακι μου καλε μη βγαζεις γαλα ουτε με θηλαστρο ουτε με το χερι αυξανεις κι αλλο την παραγωγη σου.Διαβασες αυτα που σου εγραψα χθες?Μετα το θηλασμο θα βαλεις κομπρεσες κρυες και πριν τον επομενο θα κανεις ζεστο μπανιο θα βαλεις το ντους στο στηθος και θα βγαλεις λιιιιιγο με το χερι για να μη τη πνιξεις απο την ροη.

Γιατι δε τη βαζεις στο κρεβατακι της?

zxG9p3.png

owokp3.png

Επειδή θηλάζεις δεν σημαίνει ότι θα αποκλείεις πράγματα από την διατροφή σου. Το κάνεις μόνο αν συντρέχει λόγος. 'Οπως για παράδειγμα οι κολικοί ή αίμα στα κακά του παιδιού. Τότε αρχίζεις να αποκλείεις ομάδες τροφών για να δεις τι πειράζει το παιδί και ότι δεν είναι το ξαναπροσθέτεις. Σκέψου ότι το μωρό τρώει από εσένα και άρα χρειάζετε τα πάντα όπως και εσύ. Και όλα τα λαχανικά και τα όσπρια και τα φρούτα. Ένταξει χρειάζετε και καμία αμαρτία-σοκολάτες, γλυκά, κανένα κρασάκι.

καλημερα αννα μου!!!

καλημερα και σε σενα σονια μου!!

καλημερα αναστασια μου!!το dufalac απαγορευετε στον θηλασμο?

Καλημέρα και από εμένα. Για το τί απαγορέυετε και τι όχι από φάρμακα στον θηλασμό μπορείτε να δείτε εδώ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Είναι η σελίδα από ένα ισπανικό νοσοκομείο και ασχολείτε με έρευνες για την συμβατότητα φαρμάκων με το θηλασμό. Έτσι μπορούμε να ελέγχουμε μόνες μας το φάρμακο που μπορεί να μας δώσει ο γιατρός. Αν δεν υπάρχει σαν ονομασία το φάρμακο μπορείτε να δείτε τα συστατικά του. Είναι πολύ χρήσιμο.

οχι δεν απαγορευεται εφη μου! παιρνω κ απο αυτο!!!! και ειπα θα το γλυτωσω μετα την εγκυμοσυνη!!

καλημερα σονια με τα ακροβατικα σου!:lol::lol::lol:

Καλημέρα. Έτσι για να μην βαριόμαστε βρε παιδί μου. Μόνο κορίτσια κλειστή η κουρτίνα όταν το κάνετε έτσι? Μην αναρωτιέτε και η γειτονιά!!! Χεχεχε

Καλημερα Σονια!!

Εχει και τετοια ο θηλασμος?? ωρε μανα μου!!:lol::lol:

Καλημέρα!!! Είδες κάνεις και αθλητισμό όταν χρειαστεί!!!

Άννα μου σε ευχαριστω περιμενω να το δω αυριο το απογευμα μονο δουλειες κανω.

Καλα Μαργαριτα μου κανω και κουτες καθαριζω και σιγα σγα οτι αδειαζει εδω εχω και τα μωρα γενικα οτι προλαβαινω:tongue:

Όπως αρμεγουμε τις κατσικουλες:tongue:

Καλημερα Εφη εγω 2 θελω ακομα αλλα δε κουνιουνται!

Καλημερα Σονια μου πολυτιμες οι συμβουλες σου.

Καλημερα Αναστασια Νικη Αντωνια Δωρα

Καλημέρα. Χαίρομαι που μπορώ και βοηθάω. Έχω περάσει τη μαστίτιδα και ξέρω πως είναι και έυχομαι καμία κοπέλα να μην πάθει. Σαν να σε πάτησε τρένο νοιώθεις. Πίκρα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαβάζω για κιλά και λέω ότι και εμένα μου έμειναν ακόμα 3 για να φτάσω στα 53 που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη. Που θα πάει ρούφα ρούφα η μπέμπα θα τα χάσω δεν μπορεί!!! Αλλά τρώω πάρα πολύ κορίτσια-μιλάμε για πείνα όχι αστεία! Έφαγα χθές 2 τοστ με 2 ποτήρια γάλα στις 9μιση και στις 11μιση ήθελα να φάω ένα βόδι. Ένοιωθα σαν να μην είχα φάει τίποτα νωρίτερα.

Στο τζιν μου μπήκα μια χαρά αλλά η κοιλίτσα λίγο προεξέχει. Αλλά θα μου πείτε δεύτερο είναι λογικό στο πρώτο ήταν μια χαρά. Θέλει κοιλιακούς για να μαζέψει. Μόλις μου δώσει ΟΚ ο γιατρός βουρ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...