Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Μαργαριτα!!

Βλεπω τη ζυγαρια σου απο κατω, και εγω θελω αλλα 7 να χασω για να επανελθω εκει που ημουν.Εχω χασει 10 αλλα τωρα βλεπω οτι κολλησε ρε γμτ και δεν κατεβαινει ευκολα.:rolleyes::rolleyes:

Βαλε και αλλα 4 που ηθελα απο πριν να χασω....εχω δρομο ακομη...

πόσο σε καταλαβαίνω και γω μια απο τα ίδια πάνω κάτω θέλω να χάσω ακόμα 10 - 12 κιλά ....και έχω χάσει και 8 .....και η ζυγαριά κολλημένη τι να πω πια...

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω νομιζω θα τα χασουμε σιγουρα!!! ασε εμενα με εχει πιασει κ μια τρελλη δυσκοιλιοτητα κ δεν βοηθαει καθολου στην απωλεια βαρους! εγω χτες που ζυγιστηκα ημουν 70 θελω να παω για αρχη 63 και μετα θα ηθελα να παω 58-59....καλα ας παω στα 65 για αρχη κ βλεπουμε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω ειμαι 66 και ημουν 59 οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη, αλλα το ιδανικο μου ειναι το 54...αχ..ονειρο...!!

Καλα και απο τις αλλες εγκυμοσυνες τα εχανα, το θεμα ειναι ποτε.Παντως ξεκινησα οσο μπορω να μετραω τις μεριδες μου και να πινω πολυ νερο.

Τα αποξυραμενα δαμασκηνα δε σου αρεσουν που βοηθουν??

Εγω τα τρωω αναγκαστηκα και αυτα και τα ακτινιδια οταν θελω να χασω βαρος γιατι βλεπω οτι βοηθανε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεωργια μου να σου ζησει καλο σαραντησμο να εχεις!!!!!

καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε?/εμενα ευτυχως ο μεγαλος μου ειναι λιγο καλητερα και πηγε και σχολειο σημερα!!!αφησα τον μικρο με την μαμα μου και πηγα απο την δουλεια μου να μου δωσουν κατι λεφτα που μου χροστουσαν!!!βλεπω οτι μιλατε για κιλα και εγω θελω να χασω ακομα 4!!!εβαλα το τζιν μου σημερα και κουμποσε μια χαρα ,πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!!!!

ηρθα απο το μαθημα και θηλασα το Δανιελ, και τωρα κοιμαται. κοριτσια και εγω δείνω ξενο καποτε και μια χαρα, και σε λίγο καιρό μονο ξένο θα πέρνει ειναι δυσκολο με τα μαθηματα γιατι τρεχω να τον θηλασω, ασε που ξεκινουμε εργασιες και ειναι δυσκολα τα πραγματα... σιγα σιγα θα αρχιω να το κοβω...

κοριτσια ειχα πει να μην ασχολουμαι με τα πεθερικα μου που δεν ερχονται αλλά αυτό παραπαει, λοιπον ακουστε υποτιθεται δεν εχουν λεφτα για πεζινα οκ και τους πείρε η μαμα μου να ερθουν εδω για τραπεζι την κυριακη και της ειπανε οτι δεν μπορουνε να ερθουν γιατι θα πανε λέμεσο( μια ωρα απο εδω).

και ο Χριστος όλο τους δικαιολογει, οταν του ειχα πει για αυτο μου λέει ε θα πάνε για να παρουνε τα μωρα στη παρελαση, και καλα να ερθουν απο εδω να δουν το εγγονι τους δεν εχουν πεζινα αλλα για να πανε λεμεσο εχουν.... σημερα ηθελε να μου παρει το μωρο στη πεθερα αλλα δεν το αφησα, μην το παραχεσουμε....

να σας πω οκ ας μην ερχονται να δουν το μωρο, οταν μπορουμε θα το περνουμε να το βλέπουν, αλλά αυτός ο Χριστος πόσο μυαλό εχει και πάντα τους δικαιολογει, ειλικρινα βαρεθηκα. τωρα το καταλαβα αυτό που εχουμε το μωρο, ισως παιζει και ρόλο το οτι μενουμε σπίτι μου με τους γονεις μου και οχι κάπου μονοι μας...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

ηρθα απο το μαθημα και θηλασα το Δανιελ, και τωρα κοιμαται. κοριτσια και εγω δείνω ξενο καποτε και μια χαρα, και σε λίγο καιρό μονο ξένο θα πέρνει ειναι δυσκολο με τα μαθηματα γιατι τρεχω να τον θηλασω, ασε που ξεκινουμε εργασιες και ειναι δυσκολα τα πραγματα... σιγα σιγα θα αρχιω να το κοβω...

κοριτσια ειχα πει να μην ασχολουμαι με τα πεθερικα μου που δεν ερχονται αλλά αυτό παραπαει, λοιπον ακουστε υποτιθεται δεν εχουν λεφτα για πεζινα οκ και τους πείρε η μαμα μου να ερθουν εδω για τραπεζι την κυριακη και της ειπανε οτι δεν μπορουνε να ερθουν γιατι θα πανε λέμεσο( μια ωρα απο εδω).

και ο Χριστος όλο τους δικαιολογει, οταν του ειχα πει για αυτο μου λέει ε θα πάνε για να παρουνε τα μωρα στη παρελαση, και καλα να ερθουν απο εδω να δουν το εγγονι τους δεν εχουν πεζινα αλλα για να πανε λεμεσο εχουν.... σημερα ηθελε να μου παρει το μωρο στη πεθερα αλλα δεν το αφησα, μην το παραχεσουμε....

να σας πω οκ ας μην ερχονται να δουν το μωρο, οταν μπορουμε θα το περνουμε να το βλέπουν, αλλά αυτός ο Χριστος πόσο μυαλό εχει και πάντα τους δικαιολογει, ειλικρινα βαρεθηκα. τωρα το καταλαβα αυτό που εχουμε το μωρο, ισως παιζει και ρόλο το οτι μενουμε σπίτι μου με τους γονεις μου και οχι κάπου μονοι μας...

καλημερα νικη μου!!δηλαδη τα πεθερικα εχουν πεζινα να ερθουν στα καραναβαλια και δεν εχουν για να ερθουν να δουν το μωρο???/ελεος!!!!

οσο για τον χριστο μαλλον δεν θελει να το δει γιατι ειναι γονεις του για αυτο τουσ δικαιολογη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια εχω πρόβλημα μήπως ξέρει καμία να μου πεί απο εχτές πονάει πολύ το στήθος μου και βγαζει γάλα μόνο του έκανα και γρομπαλάκια και πήγα στο μπάνιο και με τα χέρια έβγαλα όσο μπόρεσα και μετά ηταν χειρότερα ......Τώρα ξύπνησα και την τάισα και απο τα δυο στήθη αλλά δεν ξέρω αν πάω να βγάλω απ το στήθος μήπως ενισχύω την υπερπαραγωγή γιατι μόνο εχτές που έβγαλα επίμονα είχα τέτοιο θέμα ......ξέρει καμία να μου πεί ανησυχώ για μαστίτιδα κτλ...

Καλημέρα και από εμένα!

Λοιπόν για το στήθος σου. Αυτό που έπιασες είναι κλειστό γαλακτοφόρος πόρος. Για να ανακουφηστείς και να προλάβεις την μαστίτιδα θα κάνεις τα εξής-μηλάει παθούσα έτσι!!!

Καταρχήν πριν θηλάσεις θα βάλεις μια χλιαρή κομπρέσα για λίγο και θα κάνεις ένα πολύ ελαφρή μασάζ με τα 2 δάχτυλα σου στο γρομπαλάκι. Μπορεί να αρχίσει και να τρέχει το στήθος σου δεν σε πειράζει το αγνοείς. Έπειτα θα βάλεις το μωρό να θηλάσει και θα προσπαθήσεις το σαγόνι του παιδιού να είναι από την πλευρά που είναι το γρομπαλάκι. Αν αυτό είναι σε περίεργο μέρος και δεν μπορείς να το κάνεις με τις κλασικές στάσεις θηλασμού θα κάνεις ακροβατικά.

Ναι ναι όπως το ακούτε. Και μην γελάτε σας βλέπω.

Θα βάλεις το μωρό στο κρεβάτι σου ανάσκελα και θα σκήψεις από πάνω του στα 4 έτσι ώστε το γρομπαλάκι να είναι στο πιγούνι του. Θα το θηλάσεις έτσι αναγκαστηκά. Γι'αυτό είπα μην γελάτε!!!

Αφού τελειώσεις το θηλασμό καλό είναι επίσης να βάλεις μια κρύα κομπρέσα στο στήθος σου γιατί ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει την παραγωγή γάλακτος.

Αυτό θα το κάνεις μέχρι να δεις το γρομπαλάκι να εξαφανίζετε. Καλύτερα να μην βάλεις θήλαστρο αν μπορείς να το αντέξεις και να αφήσεις το στήθος στο μπάνιο να στάζει μόνο του μέχρι να νοιώσεις ανακούφηση. Αν δεν το αντέχεις βάλε λίγο θήλαστρο αλλά λίγο όμως-μερικά μλ. Πάρε και 2 ντεπόν για καλύτερα.

Εγώ έτσι αντιμετώπισα την μαστίτιδα χωρίς αντιβίωση και είχα κάνει και πυρετό και δεν πείρα τίποτα. Και τώρα την πρόλαβα 2 με 3 φορές.

Ελπίζω να βοήθησα. Και ότι άλλο θέλεις εδώ έιμαι.

Άντε καλά ακροβατικά!!!:-)

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

τι κανετε κοριτσια??

μαργαριτα κ εγω εχω δισκοιλιοτητα κ δεν ημουν ποτε ετσι κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

αννα μου τι κανει η κορακλα σου μεσα στους αντρες?? πως τους φαινεται?χιχι

νικη μου τι να πω , μην ασχολεισαι,εφοσον τους καλεσατε κ παλι δεν μπορεσαν, αστο....

δωρακι πως ειναι η μικρη σου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νικη και Εφη!!

καλημερα αννα μου!!!

καλημερα και σε σενα σονια μου!!

τι κανετε κοριτσια??

μαργαριτα κ εγω εχω δισκοιλιοτητα κ δεν ημουν ποτε ετσι κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

νικη μου τι να πω , μην ασχολεισαι,εφοσον τους καλεσατε κ παλι δεν μπορεσαν, αστο....

καλημερα αναστασια μου!!το dufalac απαγορευετε στον θηλασμο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι κανετε κοριτσια??

Καλημερα Αναστασια!!

Την εχουν σα μπιμπελο!! ειδικα ο μεγαλος μεγαλος!!(μπαμπας)!!! της τραγουδαει οτι του κατεβει με μουσικη απο ενα οποιοδηποτε τραγουδι κανοντας στιχους δικους του!:lol::lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω ειμαι 66 και ημουν 59 οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη, αλλα το ιδανικο μου ειναι το 54...αχ..ονειρο...!!

Καλα και απο τις αλλες εγκυμοσυνες τα εχανα, το θεμα ειναι ποτε.Παντως ξεκινησα οσο μπορω να μετραω τις μεριδες μου και να πινω πολυ νερο.

Τα αποξυραμενα δαμασκηνα δε σου αρεσουν που βοηθουν??

Εγω τα τρωω αναγκαστηκα και αυτα και τα ακτινιδια οταν θελω να χασω βαρος γιατι βλεπω οτι βοηθανε.

μωρε δεν ξερω αν κανει να τρωω ακτινιδια επειδη θηλαζω...

γεωργια μου να σου ζησει καλο σαραντησμο να εχεις!!!!!

καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε?/εμενα ευτυχως ο μεγαλος μου ειναι λιγο καλητερα και πηγε και σχολειο σημερα!!!αφησα τον μικρο με την μαμα μου και πηγα απο την δουλεια μου να μου δωσουν κατι λεφτα που μου χροστουσαν!!!βλεπω οτι μιλατε για κιλα και εγω θελω να χασω ακομα 4!!!εβαλα το τζιν μου σημερα και κουμποσε μια χαρα ,πολυ χαρηκα:tongue::tongue::tongue:

μπραβο ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω εχω μελλον ακομα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα αννα μου!!!

καλημερα και σε σενα σονια μου!!

καλημερα αναστασια μου!!το dufalac απαγορευετε στον θηλασμο?

οχι δεν απαγορευεται εφη μου! παιρνω κ απο αυτο!!!! και ειπα θα το γλυτωσω μετα την εγκυμοσυνη!!

καλημερα σονια με τα ακροβατικα σου!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...