Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Μαρια μου!!!

Χτες ειχαμε ενα λιγο δυσκολο βραδυ αφου μαλλον η μπεμπα πονούσε.... Ειχα πιει γαλα κακάο κ μαλλον την πείραξε. Κοιμήθηκε δυσκολα κι εγω μεσα στην αγωνια κ οπως ειναι λογικό τωρα εχω απίστευτη νύστα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μαρια μου!!!

Χτες ειχαμε ενα λιγο δυσκολο βραδυ αφου μαλλον η μπεμπα πονούσε.... Ειχα πιει γαλα κακάο κ μαλλον την πείραξε. Κοιμήθηκε δυσκολα κι εγω μεσα στην αγωνια κ οπως ειναι λογικό τωρα εχω απίστευτη νύστα!!

καλημερα! ναι, λογικο. και γω που κοιμηθηκα καλα υποτιθεται, μια νυσταλιτσα την εχω. και ο δικος μου δεν ξερω τι επαθε χθες το βραδυ. ηθελε να τρωει συνεχεια και εκανε συνεχεια σαν να ηταν νυστικος. αφου κατεληξε να φαει 180μλ ενω μεχρι τωρα του εκανα 120! και μετα δεν μπορουσε να κοιμηθει. ανησυχουσε στην καλαθα του και τελικα τον εβαλα στο ριλαξ και ηρεμησε και κοιμηθηκε. και τωρα εκει τον εχω γιατι μια ανησυχια την εχει. σαν να μη χορταινει κανει. ισως να ποναει και λιγο. θα δειξει!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα σημερα δυο μερες πριν τη μετακομιση και περιμενουμε να ερθουν να μας μεταφερουν τα τηλεφωνα οποτε απο καποια στιγμη της ημερας και μετα δε θα εχουμε internet.

Θα σας ξαναβρω την Κυριακη απο το νεο μας σπιτι!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα σημερα δυο μερες πριν τη μετακομιση και περιμενουμε να ερθουν να μας μεταφερουν τα τηλεφωνα οποτε απο καποια στιγμη της ημερας και μετα δε θα εχουμε internet.

Θα σας ξαναβρω την Κυριακη απο το νεο μας σπιτι!

Γεωργια μου, με το καλο στο νεο σας σπιτι!!!

Καλημερα κοριτσια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρια μου!!!

Ω, μωρε το καημενουλι! ευχομαι να ειναι καλα τωρα!

Για ρωτα τον παιδιατρο σου.Λεγονται infacolic, τις ειχε δωσει στην αδερφη μου για την κορη της η παιδιατρος μας.

υπαρχουν 2 ειδη. το infacol και colief. εγω δινω το 2ο! και η αδελφη μου εδεινε το 1ο. το 2ο ειναι πιο καινουριο. παντως ειναι και τα 2 αρκετα αποτελεσματικα!

Καλημερα!!! ψες φαγαμε στις 11 και ξυπνησαμε 430 και μετα 8. τωρα κοιμαται ακομα!

σημαζεψα το σπιτι, ξεσκονησα εβαλα 2 πλυντηρια και εμεινε το σφουγγαρισμα αλλα θα περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και μετα. κρυωνω πολυ παλι ρε γμτ.

τι φαγητο εχετε σημερα;; μαλλον φακες θα φτιαξω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

υπαρχουν 2 ειδη. το infacol και colief. εγω δινω το 2ο! και η αδελφη μου εδεινε το 1ο. το 2ο ειναι πιο καινουριο. παντως ειναι και τα 2 αρκετα αποτελεσματικα!

Καλημερα!!! ψες φαγαμε στις 11 και ξυπνησαμε 430 και μετα 8. τωρα κοιμαται ακομα!

σημαζεψα το σπιτι, ξεσκονησα εβαλα 2 πλυντηρια και εμεινε το σφουγγαρισμα αλλα θα περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και μετα. κρυωνω πολυ παλι ρε γμτ.

τι φαγητο εχετε σημερα;; μαλλον φακες θα φτιαξω:rolleyes:

Καλημερα Αντωνια!

Και εμεις εχουμε το τελευταιο γευμα κατα τις 11.30-12.00 το βραδυ και μετα στις 4.00 τα χαραματα, μετα παει 8.00 το πρωι.Μια χαρα ειναι ετσι, ξυπναμε στην ουσια μια φορα τη νυχτα.

Φακες εχω λιγες απο εχθες εγω και θα τους κανω και πατατες με αυγα σημερα.

Καλημέρα κορίτσια εχω πρόβλημα μήπως ξέρει καμία να μου πεί απο εχτές πονάει πολύ το στήθος μου και βγαζει γάλα μόνο του έκανα και γρομπαλάκια και πήγα στο μπάνιο και με τα χέρια έβγαλα όσο μπόρεσα και μετά ηταν χειρότερα ......Τώρα ξύπνησα και την τάισα και απο τα δυο στήθη αλλά δεν ξέρω αν πάω να βγάλω απ το στήθος μήπως ενισχύω την υπερπαραγωγή γιατι μόνο εχτές που έβγαλα επίμονα είχα τέτοιο θέμα ......ξέρει καμία να μου πεί ανησυχώ για μαστίτιδα κτλ...

HXSnp2.png

Καλημέρα κορίτσια εχω πρόβλημα μήπως ξέρει καμία να μου πεί απο εχτές πονάει πολύ το στήθος μου και βγαζει γάλα μόνο του έκανα και γρομπαλάκια και πήγα στο μπάνιο και με τα χέρια έβγαλα όσο μπόρεσα και μετά ηταν χειρότερα ......Τώρα ξύπνησα και την τάισα και απο τα δυο στήθη αλλά δεν ξέρω αν πάω να βγάλω απ το στήθος μήπως ενισχύω την υπερπαραγωγή γιατι μόνο εχτές που έβγαλα επίμονα είχα τέτοιο θέμα ......ξέρει καμία να μου πεί ανησυχώ για μαστίτιδα κτλ...

Νινα μου καλημερα! δεν ξερω να σε κατατοπισω πανω στο θεμα, θα περιμενεις να μπει καποια αλλη που να ξερει να σου πει.

Κατα τα αλλα τι κανετε, ειστε καλα??

Διαφημίσεις

Νινα μου καλημερα! δεν ξερω να σε κατατοπισω πανω στο θεμα, θα περιμενεις να μπει καποια αλλη που να ξερει να σου πει.

Κατα τα αλλα τι κανετε, ειστε καλα??

Καλημέρα Αννα μου καλά είμαστε και εχτές ξυπνήσαμε μόνο 1 , 5 , 8 οπότε και κατάφερα να ξεκουραστώ και γώ και ο μπαμπάς μας που ξυπνάει στις 6 κάθε μέρα για δουλειά ....αλλά ο πόνος στο στήθος με εχει προβληματίσει ....φαντάσου με το χέρι έβγαλα 60 ml γάλα τα έβαλα στο μπουκάλι γι αυτό το ξέρω .....δεν έχω διαβάσει τπτ εσείς καλά ????

HXSnp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

Γωγουλα να σου ζησει η μπεμπα σου!!!! να ειναι γερη, τυχερη κ γεματη αγαπη!

εμεις χτες ειμαστεν ηρεμες το βραδι μεχρι που ξυπνησαμε στις 12 για τα καλα κ πεινουσαμε συνεχεια! τρωγαμε 3 ωρες!!! μετα επιτελους κοιμηθηκαμε κ ξυπνησαμε στις 6 φαγαμε ξενο 70 μλ κ μετα νανακια παλι.. ξυπνησα ομως με τουμπανο στηθος στις 9μιση κ την ταισα πνιγοτανε απο το πολυ γαλα! τωρα ξανακοιμηθηκε κ σκεφτομαι να παω κ εγω για νανακια μηπως??? σημερα θα αργησει κ ο Μαριος κ λεω να παραγγειλω πιτσουλα! Αννα εσυ εβαλες την ιδεα τωρα που το διαβασα ζηλεψα!!! κ αυριο μην σου πω αυγα με πατατες!!! μιαμμμμ!

Δινη μου καλυτερα να μιλησεις με παιδιατρο για το στηθος μην παθεις καμια ζημια.

Γεωργια μου πως πας με την μετακομιση? καλα πως την παλευεις εσυ κανεις τις κουτες? εχεις χρονο? κ εγω πρεπει συντομα να ξεκινησω..

με το χερι δεν εχω δοκιμασει να βγαλω γαλα.. πως το κανετε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα Αννα μου καλά είμαστε και εχτές ξυπνήσαμε μόνο 1 , 5 , 8 οπότε και κατάφερα να ξεκουραστώ και γώ και ο μπαμπάς μας που ξυπνάει στις 6 κάθε μέρα για δουλειά ....αλλά ο πόνος στο στήθος με εχει προβληματίσει ....φαντάσου με το χέρι έβγαλα 60 ml γάλα τα έβαλα στο μπουκάλι γι αυτό το ξέρω .....δεν έχω διαβάσει τπτ εσείς καλά ????

Καλα ειμαστε, τωρα κοιμαται ειναι να φαει κατα τις 12.30-13.00 περιπου.

καλημερα κοριτσακια μου!

Γωγουλα να σου ζησει η μπεμπα σου!!!! να ειναι γερη, τυχερη κ γεματη αγαπη!

εμεις χτες ειμαστεν ηρεμες το βραδι μεχρι που ξυπνησαμε στις 12 για τα καλα κ πεινουσαμε συνεχεια! τρωγαμε 3 ωρες!!! μετα επιτελους κοιμηθηκαμε κ ξυπνησαμε στις 6 φαγαμε ξενο 70 μλ κ μετα νανακια παλι.. ξυπνησα ομως με τουμπανο στηθος στις 9μιση κ την ταισα πνιγοτανε απο το πολυ γαλα! τωρα ξανακοιμηθηκε κ σκεφτομαι να παω κ εγω για νανακια μηπως??? σημερα θα αργησει κ ο Μαριος κ λεω να παραγγειλω πιτσουλα! Αννα εσυ εβαλες την ιδεα τωρα που το διαβασα ζηλεψα!!! κ αυριο μην σου πω αυγα με πατατες!!! μιαμμμμ!

Δινη μου καλυτερα να μιλησεις με παιδιατρο για το στηθος μην παθεις καμια ζημια.

Γεωργια μου πως πας με την μετακομιση? καλα πως την παλευεις εσυ κανεις τις κουτες? εχεις χρονο? κ εγω πρεπει συντομα να ξεκινησω..

με το χερι δεν εχω δοκιμασει να βγαλω γαλα.. πως το κανετε?

Καλημερα Μαργαριτα!!

Βλεπω τη ζυγαρια σου απο κατω, και εγω θελω αλλα 7 να χασω για να επανελθω εκει που ημουν.Εχω χασει 10 αλλα τωρα βλεπω οτι κολλησε ρε γμτ και δεν κατεβαινει ευκολα.:rolleyes::rolleyes:

Βαλε και αλλα 4 που ηθελα απο πριν να χασω....εχω δρομο ακομη...

Καλημερα Μαργαριτα!!

Βλεπω τη ζυγαρια σου απο κατω, και εγω θελω αλλα 7 να χασω για να επανελθω εκει που ημουν.Εχω χασει 10 αλλα τωρα βλεπω οτι κολλησε ρε γμτ και δεν κατεβαινει ευκολα.:rolleyes::rolleyes:

Βαλε και αλλα 4 που ηθελα απο πριν να χασω....εχω δρομο ακομη...

εγω νομιζω θα τα χασουμε σιγουρα!!! ασε εμενα με εχει πιασει κ μια τρελλη δυσκοιλιοτητα κ δεν βοηθαει καθολου στην απωλεια βαρους! εγω χτες που ζυγιστηκα ημουν 70 θελω να παω για αρχη 63 και μετα θα ηθελα να παω 58-59....καλα ας παω στα 65 για αρχη κ βλεπουμε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...