Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις εψησα πιτσα που εφτιαξα και περιμενω να κρυωσει.

Μράβο Άννα μου χρυσοχέρα πω πω στείλε και απο δω βρε παιδί λιγωθήκαμε:tongue:

Εγω μόλις βγήκα απο το μπάνιο έκανα το μπανάκι μου και ήρθα να ταίσω την μπουμπού μου.

Έχω φοβηθεί πολύ με αυτή τη γρίπη που λένε τώρα που θα σαραντίσω θέλουν να έρθουν όλοι και με έχει πιάσει τρόμος.Φαντάζομαι και εσάς που πάνε τα μεγάλα σας σχολείο :-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Μράβο Άννα μου χρυσοχέρα πω πω στείλε και απο δω βρε παιδί λιγωθήκαμε:tongue:

Εγω μόλις βγήκα απο το μπάνιο έκανα το μπανάκι μου και ήρθα να ταίσω την μπουμπού μου.

Έχω φοβηθεί πολύ με αυτή τη γρίπη που λένε τώρα που θα σαραντίσω θέλουν να έρθουν όλοι και με έχει πιάσει τρόμος.Φαντάζομαι και εσάς που πάνε τα μεγάλα σας σχολείο :-(

Στο σχολειο γινεται χαμος απο ιωσεις.Καθημερινα λειπουν πολλα παιδια.

Ευτυχως τα δικα μου , να χτυπησω ξυλο, μεχρι στιγμης εχουν κανει λιγο συναχακι μονο.Βεβαια η παιδιατρος μου ειπε μακρια απο τη μπεμπα, γιατι μπορει να της μεταφερουν οτιδηποτε.Εγω επισκεψεις δεν δεχομαι ακομη, μονο οι γιαγιαδες την εχουν δει και η αδερφη μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Στην πιτσα μεσα εχω βαλει και λουκανικακια φρανκφουρτης στο γυρισμα του φυλου.Δλδ κανεις το φυλλο λιγο μεγαλυτερο απο το ταψι, εχεις βρασει λιγο τα λουκανικακια και τα τυλιγεις γυρω γυρω με τη ζυμη.Αντιστοιχα μπορεις να βαλεις μοτσαρελα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα σας κορίτσια! Δεν σας προλαβαίνω!

Γωγώ να σου ζήσει η κόρη σου! Να είναι πάντα γερή!

Ακούω που λέτε για πολύ γάλα και λίγο γάλα. Για αύξηση της παραγωγής μπορείτε να πάρετε το ειδικό τσάι που υπάρχει για τον θηλασμό. Μερικές μανούλες λένε ότι βοηθάει. Επίσης μπορείτε να πάρετε τα χάπια μαγιάς και αυτά βοηθάνε. Υπάρχουν και οδηγίες δίπλα στο Parents στο θέμα του θηλασμου. Στην περίπτωση της υπερπαραγωγής πάλι μπορείς να το βελτιώσεις το θέμα αλλά θέλει περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί το στήθος. Συνήθως λένε να θηλάζεις 3 με 4 ώρες μόνο από το ένα στήθος και μετά να αλλάζεις στήθος για να μην πέρνει συχνά ερέθισμα το στήθος και παράγει. Δηλαδή όσες φορές ζητήσει το μωρό μέσα σε 4 ώρες δίνεις το δεξί και μετά τις επόμενες 4 ώρες δίνεις το αριστερο. Εγώ έτσι έκανα και μείωσα την παραγωγή στον γιο μου. Βέβαια δεν χρησιμοποιούσα θήλαστρο καθόλου πλέον και έβγαζα μόνο με το χέρι λίγο. Εντάξει μέχρι να στρώσει και πονούσα λίγο και αισθανόμουν δυσφορία. Αλλά έστρωσε μετά.

Αχ κορίτσια σας διαβάζω και θυμάμε τον εαυτό μου στον γιο μου. Τώρα ήδη έχουμε στρώσει ενώ στο πρώτο ήθελε παραπάνω χρόνο. Αλλά τους επόμενους μήνες πραγματικά ήταν απόλαυση ο θηλασμός.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

γεια σας...

μαργαριτα οπως ειπε κ η δωρα λιγο πολυ ετσι ειμαστε ολες! μην κατηγορεις τον εαυτο! το καλυτερο κανουμε για τα αγγελουδια μας!!

εφακη τωρα βρηκν να σου ερθυν επισκεψη?? περαστικα ξανα για τον παναγιωτακι μωρε!!

λαμπρινη μια χαρα σε βρισκω! φτου φτου!!

αντωνια θα ξεσκασετε ε?? μπραβο καλα θα κάνεις!;)

νικη μου γιατι εκανε εμετο? δεν ειχε ρευτει?? κ εμενα κανει γι'αυτο σε ρωταω. πως ειναι αυτο που βγαζει? αμεσως μετα που τον ταιζεις το κανει η αργοτερα?

δωρακι πως ειστε εσεις?

μόλις τον ειχα θηλασει Αναατασια μου και ειχε ρευτει, αυτό που βγάζει ειναι ακριβώς σαν το γάλα που πίνει δηλαδη νερουλό όχι πιχτό.

εχθες εκανε μετα απο μιση ωρα που τον ειχα ταισει, και εβγαλε και λίγα πιχτα.

Νικη μου πως ειναι σημερα ο μικρος σου????

αχ δωρακι μου δεν αντεχω να τον βλέπω να μου ζοριζεται με τους εμετους πολύ το λυπαμαι, ελπιζω στη πορεια να γίνει καλυτερα... και τρέχει και οι μυξούλες....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ βρε κορίτσια περαστικά στα μικρά σας. Πότε θα φύγει αυτός ο χειμώνας με τις αρρώστιες του. Τώρα που σαραντήσαμε πολλοί μου είπαν ότι θα έρθουν και πολύ το σκέφτομαι γιατί μερικοί είναι τελείως στον κόσμο τους. Μου έχει τύχει-προ μπέμπας-να έρθει άτομο στο σπίτι και να μου λέει με άνεση "Άσε έχω τόσες μέρες που είμαι χάλια" Σοκ εγώ και να λέω από μέσα μου και τι ήρθες ρε φίλε για να μου κολλήσεις και το μωρό? Δεν σκέφτονται -που πας σε σπίτι με παιδί?

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Αχ μαλλον ποναει σημερα η ψυχουλιτσα μου.... Δεν μπορει να ηρεμήσει ολο κλαίει κ το στήθος δεν το θελει..... Μαλλον προβλέπεται δυσκολη νυχτα.... Τωρα την εβαλα στο κρεβάτι αλλα δεν βλέπω να κοιμαται η καημενουλα! Ουφ....!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια περαστικά στα μικρά σας. Πότε θα φύγει αυτός ο χειμώνας με τις αρρώστιες του. Τώρα που σαραντήσαμε πολλοί μου είπαν ότι θα έρθουν και πολύ το σκέφτομαι γιατί μερικοί είναι τελείως στον κόσμο τους. Μου έχει τύχει-προ μπέμπας-να έρθει άτομο στο σπίτι και να μου λέει με άνεση "Άσε έχω τόσες μέρες που είμαι χάλια" Σοκ εγώ και να λέω από μέσα μου και τι ήρθες ρε φίλε για να μου κολλήσεις και το μωρό? Δεν σκέφτονται -που πας σε σπίτι με παιδί?

κατι τετοιους δεν πρεπει να τους χαριζουμε!! στα μουτρα πρεπει να τα λεμε!! ευτυχως εγω δεν ειχα τετοια!!

Αχ μαλλον ποναει σημερα η ψυχουλιτσα μου.... Δεν μπορει να ηρεμήσει ολο κλαίει κ το στήθος δεν το θελει..... Μαλλον προβλέπεται δυσκολη νυχτα.... Τωρα την εβαλα στο κρεβάτι αλλα δεν βλέπω να κοιμαται η καημενουλα! Ουφ....!!

ωχχ μακαρι να ησυχασει δωρακι μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι ξερω το λες γιατι αυτες οι αγκαλιές δεν γυρνάνε πίσω με την παροδο των χρόνων...ε? Αλλα η Πόπη έχει δικιο πως γινεται να θελουν μονο αγκαλιά μερικά μωρα??:confused:

ακριβως αυτο! δεν γυρνανε πισω. μια φορα ειναι μωρουλια!

ναι οντως, ειναι μερικα που θελουν μονο αγκαλια. αντε να το εξηγησεις! (ο μεγαλος μου ετσι). παντως εγω πιστευω και εχω διαπιστωσει οτι πολλα πραγματα του χαρακτηρα τους τα εχουν με το που γεννιουνται. τι να πω!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλε που ειστε? μια φορα ειπα να μπω και γω και δεν ειναι καμια?!!! μολις τελειωσα να διαβαζω τα χθεσινα.

γωγω να σου ζησει!!!!! και με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...