Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σοφακι κ εμενα ετσι!!! και της δωρας επισης!! με το που ξυπνα τσιροκοπαει του κοβεται η αναπνοη κ βηχει κιολας !!! μεχρι να τον αλαξω μου βγαινει η ψυχη!!!! κ με την πιπιλα το ιδιο! κ μενα ετσι μου εκανε. τελικα την πηρε εσενα?

Οχι Αναστασια μου δεν την παιρνει την πιπιλα..

Δεν εχουμε προσπαθησει και πολυ βεβαια 2-3 φορες του την εδωσα κ δεν την ηθελε...

Απλα προσπαθουσα να δω τι θα τον ηρεμουσε εκεινη τη στιγμη...

εκτος απο το μητρικο γαλα δεν παιρνει τιποτε αλλο ..Ουτε κιντερτε ουτε πιπιλα..τιποτα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Αναστασια μου δεν την παιρνει την πιπιλα..

Δεν εχουμε προσπαθησει και πολυ βεβαια 2-3 φορες του την εδωσα κ δεν την ηθελε...

Απλα προσπαθουσα να δω τι θα τον ηρεμουσε εκεινη τη στιγμη...

εκτος απο το μητρικο γαλα δεν παιρνει τιποτε αλλο ..Ουτε κιντερτε ουτε πιπιλα..τιποτα!!

Εβαλες ειπες θερμοφορα στην κοιλιτσα ε? Επισης βοηθαει να τα φασκιωνεις με μια κουβερτουλα...Δοκιμασε το κ αυτο,να δεις.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ΑΧ βρε Σοφακι μου οταν του εδωσες ξενο ηρεμησε?Εχετε παει στο γιατρο μήπως δεν ειναι κολικοι μου φαινεται τοσο παραξενο τα μωρα που θηλαζουν δεν κανουν κολικους και να κανουν δεν ειναι τοσο εντονοι πραγματικα εδω το διαβασα πρωτη φορα.:confused:

Δεν του δωσα ξενο γαλα τελικα ..ολα το αναβαλλω γιατι φοβαμαι οτι θα χειροτερεψουν οι κολικοι..Με τον γιατρο εχουμε ραντεβου την Τριτη και ειμαι σιγουρη οτι ειναι κολικοι γιατι αεριζεται , μαζευεται , σφιγγεται , κανει κακα του οταν εχει τα πονακια του..

Το μονο που ειδα για ανακουφιση ειναι το σεσουαρ καμια φορα...

Ηρθε εχθες ο αντρας μου απο την δουλεια κ με βλεπει αγκαλια με το παιδι κ το πιστολακι ..Ε ρε γελια που καναμε!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εβαλες ειπες θερμοφορα στην κοιλιτσα ε? Επισης βοηθαει να τα φασκιωνεις με μια κουβερτουλα...Δοκιμασε το κ αυτο,να δεις.

Ναι ναι τα εχουμε κανει ολα αυτα..κ ανακουφιστηκε λιγακι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δεν του δωσα ξενο γαλα τελικα ..ολα το αναβαλλω γιατι φοβαμαι οτι θα χειροτερεψουν οι κολικοι..Με τον γιατρο εχουμε ραντεβου την Τριτη και ειμαι σιγουρη οτι ειναι κολικοι γιατι αεριζεται , μαζευεται , σφιγγεται , κανει κακα του οταν εχει τα πονακια του..

Το μονο που ειδα για ανακουφιση ειναι το σεσουαρ καμια φορα...

Ηρθε εχθες ο αντρας μου απο την δουλεια κ με βλεπει αγκαλια με το παιδι κ το πιστολακι ..Ε ρε γελια που καναμε!!!

χαχαχαχαχα! του ζεσταινες την κοιλιτσα/ ? η ηρεμουσε με τον ηχο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα! του ζεσταινες την κοιλιτσα/ ? η ηρεμουσε με τον ηχο?

Ηρεμουσε με τον ηχο...προσπαθησα κ τον απορροφητηρα αλλα το πιστολακι ειναι πιο ευκολο κ κοντα μας...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ηρεμουσε με τον ηχο...προσπαθησα κ τον απορροφητηρα αλλα το πιστολακι ειναι πιο ευκολο κ κοντα μας...

Σοφία μου καλό απόγευμα ....σήμερα θα παει ο άντρας μου να πάρει μάραθο μελισόχορτο και γλυκάνισο πως το φτιάχνεις και πόσο πίνεις ??????

HXSnp2.png

ΑΧ βρε Σοφακι μου οταν του εδωσες ξενο ηρεμησε?Εχετε παει στο γιατρο μήπως δεν ειναι κολικοι μου φαινεται τοσο παραξενο τα μωρα που θηλαζουν δεν κανουν κολικους και να κανουν δεν ειναι τοσο εντονοι πραγματικα εδω το διαβασα πρωτη φορα.:confused:

παντως η αδελφη μου που θηλαζε, ο γιος της για 3 μηνες ειχε κολικους. μου τον θυμιζει πολυ ο γιος της Σοφιας. και αυτος ετσι ηταν. συνεχεια εκλαιγε και χτυπιωταν. ωσπου μετα τους 3 μηνες δεν αντεξε η αδελφη μου και του πηρε το Novalac ΙΤ1 και τις σταγονες που χρησιμοποιω και εγω τωρα και ησυχασε!!

δεν παιζουν ρολο οι κολικοι με το αν θηλαζεις γιατι οπως αναφερε και η Αννα καπου μπορει κατι που τρως να το πειραζει το μωρο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

παντως η αδελφη μου που θηλαζε, ο γιος της για 3 μηνες ειχε κολικους. μου τον θυμιζει πολυ ο γιος της Σοφιας. και αυτος ετσι ηταν. συνεχεια εκλαιγε και χτυπιωταν. ωσπου μετα τους 3 μηνες δεν αντεξε η αδελφη μου και του πηρε το Novalac ΙΤ1 και τις σταγονες που χρησιμοποιω και εγω τωρα και ησυχασε!!

δεν παιζουν ρολο οι κολικοι με το αν θηλαζεις γιατι οπως αναφερε και η Αννα καπου μπορει κατι που τρως να το πειραζει το μωρο:rolleyes:

Γεια σου Αντωνια!!

Τις σταγονες αυτες τις ειχε χρησιμοποιησει και η αδερφη μου στην κορη της.Τις δινουν και εδω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Αντωνια!!

Τις σταγονες αυτες τις ειχε χρησιμοποιησει και η αδερφη μου στην κορη της.Τις δινουν και εδω.

παντως Αννα μου βρισκω ησυχια. γιατι και εμενα εχει πονακια οχι τραγικα βεβαια οπως την Σοφια αλλα του δινω για να ησυχαζει. δικαιουσαι 4 σταγωνες καθε 6 ωρες εγω ομως του δινω μονο την νυχτα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

παντως Αννα μου βρισκω ησυχια. γιατι και εμενα εχει πονακια οχι τραγικα βεβαια οπως την Σοφια αλλα του δινω για να ησυχαζει. δικαιουσαι 4 σταγωνες καθε 6 ωρες εγω ομως του δινω μονο την νυχτα..

Εμενα προς το παρον εχει κλαψει 2 βραδια με αερια μαζι, για κανα 3ωρο.

Εχθες και προχθες δεν εκλαψε, για να δουμε....:rolleyes::rolleyes:

Εμενα προς το παρον εχει κλαψει 2 βραδια με αερια μαζι, για κανα 3ωρο.

Εχθες και προχθες δεν εκλαψε, για να δουμε....:rolleyes::rolleyes:

3ωρο ε;; αχ δεν αντεχω εγω. πριν παρω τις σταγονες, αμα εκλαιγε για αρκετη ωρα του εβαζα θερμομετρο και ανακουφιζοταν και μπορει να κοιμοτανκαι για 5-530 ωρες!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

3ωρο ε;; αχ δεν αντεχω εγω. πριν παρω τις σταγονες, αμα εκλαιγε για αρκετη ωρα του εβαζα θερμομετρο και ανακουφιζοταν και μπορει να κοιμοτανκαι για 5-530 ωρες!

Καλα μη φανταστεις οτι εκλαιγε και πολυ, πιο πολυ γκρινια εκανε.Την κυριακη το βραδυ και τη δευτερα το βραδυ.Της εδωσα τη δευτερα το βραδυ ενα βοτανο που κυκλοφορει εδω και το εχουν δοκιμασει πολλες για τους κολικους και ηρεμησε με αυτο.Εβρασα σε 50 γρ. 2 μικρα λουλουδακια απο αυτο, το ειπιε και ηρεμησε.Ειναι σαν το χαμομηλι αλλα ειναι μωβ.

Τοση ωρα εγραφα μηνυμα κ το εσβησα κατα λαθος!τεσπα γεννησα με καισαρικη τελικα 3560 η μπεμπα κ 53 ποντοι κ με πολλα μαυρα μαλλακια!ποναω λιγο κ διψαω!ευτυχως εχω μονοκλινο κ εχω την ησυχια μου! Τελεια η μπεμπουλα μου χιχι! Δεν εχω καλο ιντερνετ εδω οταν μπορεσω θα ξαναμπω!φιλακια

BJVqp3.png

Τοση ωρα εγραφα μηνυμα κ το εσβησα κατα λαθος!τεσπα γεννησα με καισαρικη τελικα 3560 η μπεμπα κ 53 ποντοι κ με πολλα μαυρα μαλλακια!ποναω λιγο κ διψαω!ευτυχως εχω μονοκλινο κ εχω την ησυχια μου! Τελεια η μπεμπουλα μου χιχι! Δεν εχω καλο ιντερνετ εδω οταν μπορεσω θα ξαναμπω!φιλακια

Γωγω μου να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

Ποτε γεννησες? γιατι εκανες καισαρικη??

Οταν θα μπορεσεις θα μας τα πεις!! καλως ηρθες στο κλαμπ των μανουλων!! το ωραιοτερο απο ολα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...