Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

Έχω ακόμα για ωοληψια,αλλά προσπαθώ να τα βάλω όλα σε σειρά...Πρώτα θα κάνω λαπαροσκόπηση,έπειτα βιοψία ενδομητρίου και μετά θα ξεκινήσω...Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος θα με βλέπει...αλλά θα την βρω την άκρη..που θα παει

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν εμένα μου είχαν κάνει υπέρηχο. Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά. Εννοείται όμως πρέπει να τα απαιτούμε αυτά!! Απλώς συνήθως την πρώτη φορα είμαστε πιο ψαρωμενες..!

1 hour ago, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Χαχαχα ισχύει..Τι τραβάτε κ εσεις...Σωστά αν μου πουν 9 να είμαι ήδη εκεί 9 ..και 11 το πολύ να είμαι πίσω..Σωστή σκεψη

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη, δεν εχεις ρηλαξ; εγω σε οποιο δωματιο παω, ακομη και στην τουαλετα πολλες φορες την παιρνω μαζι μου με το ρηλαξ, αν ειμαι μονη στο σπιτι.

οχι δεν εχω ακομη Αννα μου πολλα ειναι που μου λειπουν...:rolleyes::rolleyes:

βολευει απο τοσο μικρα Αννα μου?? δεν γλιστρανε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν εχω ακομη Αννα μου πολλα ειναι που μου λειπουν...:rolleyes::rolleyes:

βολευει απο τοσο μικρα Αννα μου?? δεν γλιστρανε??

Απλα θα κοιταξεις να ειναι ισιο το καθισμα του.Να μην κανει δλδ γουβα και δεν ειναι ισιο το κορμακι του.Αν πας σε μαγαζι θα σου τα δειξουν.Δε γλιστραει το μωρο, το δενεις.

Εγω εκει την εχω οταν ειναι ξυπνια και με κοιταει, ακουει και μουσικη απο αυτο.Το δικο μου ειναι της peg perego.Θα το βγαλω φωτο και θα σου το δειξω αλλα οχι τωρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Απλα θα κοιταξεις να ειναι ισιο το καθισμα του.Να μην κανει δλδ γουβα και δεν ειναι ισιο το κορμακι του.Αν πας σε μαγαζι θα σου τα δειξουν.Δε γλιστραει το μωρο, το δενεις.

Εγω εκει την εχω οταν ειναι ξυπνια και με κοιταει, ακουει και μουσικη απο αυτο.Το δικο μου ειναι της peg perego.Θα το βγαλω φωτο και θα σου το δειξω αλλα οχι τωρα.

οκ αννα μου σε ευχαριστω πολυ!! ειναι ακριβα αυτα??

αρα δλδ μπορω να το χρησιμοποιω απο τωρα εε?? γιατι βλεπω στην καλαθουνα της δυσανασχετει....ακομα κ το βραδυ δεν θελει να κοιμαται εκει μεσα...

B4Itp2.png

οκ αννα μου σε ευχαριστω πολυ!! ειναι ακριβα αυτα??

αρα δλδ μπορω να το χρησιμοποιω απο τωρα εε?? γιατι βλεπω στην καλαθουνα της δυσανασχετει....ακομα κ το βραδυ δεν θελει να κοιμαται εκει μεσα...

Καλα δεν θα την αφηνεις για υπνο στο ρηλαξ.Αυτο ειναι για λιγες ωρες, οχι για να κοιμηθει μια νυχτα.Αλλο να παρει εναν υπνακο την ημερα και αλλο η νυχτα.

Διαφημίσεις

19258_4123GT44 - RELAX MYRTO.jpg

Να'το!! αυτο εχω και αυτο το χρωμα!!http://www.perfectoys.gr/prodcat.php?cat=5052

ααα ετσι πως φαινεται ξαπλωνει κανονικα!!μια χαρα!!!

να ρωτησω βρε κοριτσια ...μεχρι ποτε θα τα κοιμιζετε στην καλαθουνα ??? γιατι εμενα ηδη γυριζει πλευρο κ με το σφηνακι κιολας και δεν την αρεσει κ βλεπω την ταρακουναει πολυ κ ειναι μολις 2720 που να γινει κ 5 κιλα δλδ...και δεν την βαζω στην βαση απλως εχω την καλαθουνα πανω στο κρεβατι μου...

B4Itp2.png

ααα ετσι πως φαινεται ξαπλωνει κανονικα!!μια χαρα!!!

να ρωτησω βρε κοριτσια ...μεχρι ποτε θα τα κοιμιζετε στην καλαθουνα ??? γιατι εμενα ηδη γυριζει πλευρο κ με το σφηνακι κιολας και δεν την αρεσει κ βλεπω την ταρακουναει πολυ κ ειναι μολις 2720 που να γινει κ 5 κιλα δλδ...και δεν την βαζω στην βαση απλως εχω την καλαθουνα πανω στο κρεβατι μου...

Εγω την εχω ηδη στην κουνια απο την αρχη.Τα αγορια που τα ειχα στο ρηλαξ, ηταν μεχρι 40 ημερων μετα δε χωραγαν και τα εβαζα στην κουνια.

Παω λιγο να ξαπλωσω, τα λεμε το απογευμα.

Πόπη εγω απο την 2η βδομαδα της την εβαλα στο κρεβατι της.... Βεβαια ειναι διπλα απο το δικο μας δωματιο κ σηκωνομαι κ συχνα να την βλεπω...

Αχ ρηλάξ είπαν οι κουμπαροι του αντρα μου που τους παντρεψε οτι θα μας φερουν...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω την εχω ηδη στην κουνια απο την αρχη.Τα αγορια που τα ειχα στο ρηλαξ, ηταν μεχρι 40 ημερων μετα δε χωραγαν και τα εβαζα στην κουνια.

Παω λιγο να ξαπλωσω, τα λεμε το απογευμα.

καλο μεσημερι Αννα μου κ καλη ξεκουραση!!

Πόπη εγω απο την 2η βδομαδα της την εβαλα στο κρεβατι της.... Βεβαια ειναι διπλα απο το δικο μας δωματιο κ σηκωνομαι κ συχνα να την βλεπω...

Αχ ρηλάξ είπαν οι κουμπαροι του αντρα μου που τους παντρεψε οτι θα μας φερουν...

ναι ετσι σκεφτομαι κ εγω να φερω την κουνια της στην κρεβατοκαμαρα γιατι δεν γινεται με την καλαθουνα...και μενα ριλαξ ειπε θα με φερει η νυφη μου αλλα δεν το βλεπω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

ααα εσυ την εχεις στο δωματιο της δωρακι μου??

εμας ειναι μακρυα το δωματιο της απο την κρεβατοκαμαρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παω να τηγανισω πατατουλες εχω κ τουρλου απο εχθες...εδω γυρω θα ειμαι μεχρι να ξυπνησει η σκατου μου!!

B4Itp2.png

καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω ολες!

Εφη μου περαστικα σας κοπελα μου.

Ελευθερια μου εσεις πως ειστε?

Πόπη κοψε το θηλαστρο θα παθεις ζημια καλε.Όταν τελειώνεις το θηλασμο βαλε κρυες κομπρεσες στο στηθος σου και πριν τη θηλασεις κανε ενα ντους και βγαλε λιγο γαλα μη παει με πιεση και την πνιξεις.Σιγα σιγα θα ρυθμιστει η παραγωγη σου αλλα αν συνεχισεις θα την πατησεις.Η Πατσουρου τι ειπε να αντλεις ακομα?

Δώρα μου κουραζεσαι βρε κοπελα μου κι εσυ κι εγω τωρα αγκαλιτσα την εχω θα την βαλω για υπνο σε λίγο και περιμενω να της κατεβει λιγο το γαλα.

Αννα μου τι κανεις κοπελα μου?Εγω ξαναλεω οτι το παν ειναι η μαμα να ειναι καλα δεν ειμαστε μονο τροφός δινουμε κι αλλα στα παιδια αν εξαντλούμαστε μονο σε αυτό πως θα κανουμε τα υπολοιπα?Εμενα μου εκατσε πολυ καλα τρωει και βαζει βαρος σα να δινω σκονη οποτε συνεχιζω.Πως παει το βιβλιο εγω ακομα να τελειωσω το δικο μου που θα παει θα τελειωσει η μετακομιση και θα το πιασω παλι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..Καθησα κ σας διαβασα την ωρα που θηλαζα και γελασα τοσο πολυ!!!Ακριβως τα ιδια περναμε κ εμεις..Ολα ομως οχι μερικα απλως!!!

Κατ'αρχην και μενα κατω δεν καθεται ..Μια μερα αναγκαστηκα κ εγω οπως η Ποπη να τον εχω αγκαλια στην τουαλετα μαζι μου αλλα δεν προλαβα να τα κατεβασω τα βρακια κ καταλαβαινετε ε??Ειχαμε διαρροες...χιχιχι!

Επισης εγω καταλαβαινω ποτε εχει κολικους..Κλαιει κ δεν σταματαει ουτε στην αγκαλια, σφιγγεται , μαζευει κ τεντωνει τα ποδια του..

Χθες βραδυ ετρωγε μια ωρα και ειχα κουραστει αφανταστα..Με πονουσε πολυ κ το στηθος μου γιατι εκλαιγε , το τραβαγε κ λοιπα ..Ε τοτε τα πηρα κ εγω κ ειπα θα παω να παρω ξενο να του δωσει να σταματησει γιατι δεν αντεχω..Το πρωι βεβαια ηρεμησα κ ειπα θα δουμε πως θα παει..

επισης χθες βραδυ παλι δεν κοιμηθηκε...Απο τις 11 μεχρι τις 2 ετρωγε, εκλαιγε, ετρωγε , εκλαιγε κ δεν ελεγε να ηρεμησει..Εν τελει αποκοιμιοταν πανω μας για καμποση ωρα κ αντε παλι τα ιδια..

Περασε η ωρα εφτασε πρωι και λιγο ηρεμησε...

αφου φαινεται στο προσωπο του ο πονος κ το παραπονο..Οσο για τις αγκαλιες δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως..Ας κακομαθει..δεν μπορω να τον βλεπω να ποναει κ να κλαιει..

Για τις τυψεις που λετε για το ξενο κ το μητρικο γαλα ..Θα συμφωνησω με οσες λενε οτι πρεπει να κοιταξουμε λιγο κ εμας..Και εγω λεω να σαραντησω κ θα δω πως θα παει αλλα πραγματικα ειναι αγκιστρωμενα πανω μας ολη μερα...Τιποτα δεν μπορεις να κανεις!Θελω τοσο να βγω εξω (κ εχω ηδη βγει) αλλα με την ψυχη στο στομα...

Και το αλλο που λετε??Οταν ξυπναει ο δικος μου κλαιει μεχρι να πιασει το ζιζι..Δεν μπορεις ουτε να τον αλλαξεις , ουτε μπανιο να τον κανεις..Κανει σαν τρελος , μανιακος μεχρι να πιασει ζιζι...Κλαιει μεχρι να του κοβεται η αναπνοη...Αχ τι θα τα κανουμε??

Εμεις παντως τον κραταμε στον ωμο να ρευτει και εν τελει χθες βραδυ εκανε αναγουλα κ εβγαλε γαλα κ ηρεμησε ...Προσπαθουσαμε να του δωσουμε πιπιλα κ του ηρθε..ελπιζω να μην ειναι τιποτα..

Γεωργια μου κουκλα η μικρη σου...Μπραβο σας!

Νινα μου εγω πινω αυτο το αφεψημα με μαραθο, μελισσοχορτο κ γλυκανισο.Δεν ξερω αν κανει δουλεια..

Απο λαχανικα δεν τρωω κ απο γαλακτομικα μονο γαλα επινα αλλα το εκοψα μηπως δω βελτιωση με τους κολικους..

Τι να πω ειναι που τα θηλαζοντα μωρα δεν εχουν κολικους??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

υπερκινητικη ηταν απο την κοιλια μου...αλλα το να αλλαζουμε μερια το χουμε στο τσεπακι μας πλεον...γυριζει κ το κεφαλι της η σκατου...

χα χα χα ναι ετοιμος ειναι ...τα χει παιξει με τοσο γαλα που βλεπει να βγαζω...αλλα εγω εχω αυξημενες πιθανοτητας μαστιτιδας γιατι γεμιζω κατευθειαν,,,χθες σου λεω επαθα ΣΟΚ με τα 150 μλ μετα απο θηλασμο...αφου λεω καλα ποσο ακομα θα βγαλω...?? και δεν τα στραγκιξα κιολας...

αναστασια μου εγω οπως ειπα κ το πρωι εκανα το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ περα απο το θηλαστρο να κανω κ μαλαξεις πολλες ομως...αν θελεις δοκιμασε το αλλα ΠΡΟΣΕΧΕ... εγω την πατησα και δεν ξερω πως να το σταματησω τωρα...

εγω δεν ξερω καν να κανω μαλαξεις! :lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σοφακι στα γρηγορα σε χαιρεταω γιατι ξυοναει η μικρη κ οπως καταλαβαινεις θελει αμεσως ζιζι!!! Παω να την αλλάξω κοιμισμένη μπας και γλιτωσουμε λιγο κλάμα!!!

Κουράγι αγαπημένη γιατί έχουμε ακομα δρόμο μακρύ.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σοφακι κ εμενα ετσι!!! και της δωρας επισης!! με το που ξυπνα τσιροκοπαει του κοβεται η αναπνοη κ βηχει κιολας !!! μεχρι να τον αλαξω μου βγαινει η ψυχη!!!! κ με την πιπιλα το ιδιο! κ μενα ετσι μου εκανε. τελικα την πηρε εσενα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσια..Καθησα κ σας διαβασα την ωρα που θηλαζα και γελασα τοσο πολυ!!!Ακριβως τα ιδια περναμε κ εμεις..Ολα ομως οχι μερικα απλως!!!

Κατ'αρχην και μενα κατω δεν καθεται ..Μια μερα αναγκαστηκα κ εγω οπως η Ποπη να τον εχω αγκαλια στην τουαλετα μαζι μου αλλα δεν προλαβα να τα κατεβασω τα βρακια κ καταλαβαινετε ε??Ειχαμε διαρροες...χιχιχι!

Επισης εγω καταλαβαινω ποτε εχει κολικους..Κλαιει κ δεν σταματαει ουτε στην αγκαλια, σφιγγεται , μαζευει κ τεντωνει τα ποδια του..

Χθες βραδυ ετρωγε μια ωρα και ειχα κουραστει αφανταστα..Με πονουσε πολυ κ το στηθος μου γιατι εκλαιγε , το τραβαγε κ λοιπα ..Ε τοτε τα πηρα κ εγω κ ειπα θα παω να παρω ξενο να του δωσει να σταματησει γιατι δεν αντεχω..Το πρωι βεβαια ηρεμησα κ ειπα θα δουμε πως θα παει..

επισης χθες βραδυ παλι δεν κοιμηθηκε...Απο τις 11 μεχρι τις 2 ετρωγε, εκλαιγε, ετρωγε , εκλαιγε κ δεν ελεγε να ηρεμησει..Εν τελει αποκοιμιοταν πανω μας για καμποση ωρα κ αντε παλι τα ιδια..

Περασε η ωρα εφτασε πρωι και λιγο ηρεμησε...

αφου φαινεται στο προσωπο του ο πονος κ το παραπονο..Οσο για τις αγκαλιες δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως..Ας κακομαθει..δεν μπορω να τον βλεπω να ποναει κ να κλαιει..

Για τις τυψεις που λετε για το ξενο κ το μητρικο γαλα ..Θα συμφωνησω με οσες λενε οτι πρεπει να κοιταξουμε λιγο κ εμας..Και εγω λεω να σαραντησω κ θα δω πως θα παει αλλα πραγματικα ειναι αγκιστρωμενα πανω μας ολη μερα...Τιποτα δεν μπορεις να κανεις!Θελω τοσο να βγω εξω (κ εχω ηδη βγει) αλλα με την ψυχη στο στομα...

Και το αλλο που λετε??Οταν ξυπναει ο δικος μου κλαιει μεχρι να πιασει το ζιζι..Δεν μπορεις ουτε να τον αλλαξεις , ουτε μπανιο να τον κανεις..Κανει σαν τρελος , μανιακος μεχρι να πιασει ζιζι...Κλαιει μεχρι να του κοβεται η αναπνοη...Αχ τι θα τα κανουμε??

Εμεις παντως τον κραταμε στον ωμο να ρευτει και εν τελει χθες βραδυ εκανε αναγουλα κ εβγαλε γαλα κ ηρεμησε ...Προσπαθουσαμε να του δωσουμε πιπιλα κ του ηρθε..ελπιζω να μην ειναι τιποτα..

Γεωργια μου κουκλα η μικρη σου...Μπραβο σας!

Νινα μου εγω πινω αυτο το αφεψημα με μαραθο, μελισσοχορτο κ γλυκανισο.Δεν ξερω αν κανει δουλεια..

Απο λαχανικα δεν τρωω κ απο γαλακτομικα μονο γαλα επινα αλλα το εκοψα μηπως δω βελτιωση με τους κολικους..

Τι να πω ειναι που τα θηλαζοντα μωρα δεν εχουν κολικους??

ΑΧ βρε Σοφακι μου οταν του εδωσες ξενο ηρεμησε?Εχετε παει στο γιατρο μήπως δεν ειναι κολικοι μου φαινεται τοσο παραξενο τα μωρα που θηλαζουν δεν κανουν κολικους και να κανουν δεν ειναι τοσο εντονοι πραγματικα εδω το διαβασα πρωτη φορα.:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...