Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μαλλον της αρεσουν οι αγκαλιες της κουκλας!!!! γνωμη μου ειναι αν εχεις τη δυνατοτητα να την εχεις αγκαλια να το κανεις! και ας λενε οτι κακομαθαινει κτλ...

μα αυτο λεω με εχει καθηλωσει τελειως ουτε για τσισα δεν μπορω να παω...και απορω ενω βρισκεται σε υπνο βαθυ πως ξυπναει για να την παρω αγκαλια??? αγκαλια για τον θηλασμο 18 ωρων αγκαλια κ για τον υπνο?? κ εγω που ειμαι οεο????:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα αυτο λεω με εχει καθηλωσει τελειως ουτε για τσισα δεν μπορω να παω...και απορω ενω βρισκεται σε υπνο βαθυ πως ξυπναει για να την παρω αγκαλια??? αγκαλια για τον θηλασμο 18 ωρων αγκαλια κ για τον υπνο?? κ εγω που ειμαι οεο????:rolleyes::rolleyes:

ουπς!!! ναι, σαν να εχεις δικιο!! αναθεωρω!!! λοιπον, ο μεγαλος μου ηταν ετσι ηθελε ολο αγκαλιες. και δεν κοιμοταν. εικοσι λεπτα το πολυ και ξυπνουσε. και με το τσικ ξυπνουσε. πανω μας κοιμοταν με τις ωρες! και διαπιστωσα οτι καμια φορα τον αφηνα στην αλλαξιερα και τον επαιρνε ο υπνος εκει! εννοειται οτι τον αφηνα! να δοκιμασεις και αλλα μερη δηλαδη εκτος απο την καλαθουνα! μπορει να ειναι απαιτητικο το κοριτσι!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Βρε Δωρα μου , να σε ρωτησω κατι??

Γιατι οταν δινεις καμμια φορα ξενο νιωθεις τυψεις? ειναι τοσο κακο δλδ??

Τοτε εμεις που δινουμε συνεχεια πρεπει να φουνταρουμε??

Ωραια προσπαθεις καθε μερα και το παλευεις με το θηλασμο , και μαλιστα τα καταφερνεις μια χαρα, το να δωσεις μια φορα στις δεκα π.χ. ξενο ειναι τοσο κακο?

Άννα μου γιατί πρέπει να με παρεξηγε'ις σε αυτό που λέω?? Είπα οτι εγω ένιωσα τύψεις δεν είπα οτι πρέπει να νιωθετε εσεις τυψεις προς Θεου!!! Ίσα ίσα που μονη μου ανεφερα οτι δεν γινεσαι περισσοτερο μανα αν θηλάζεις... Απλα εγω ενιωσα τυψεις γιατι δεν αντεξα εκείνες τις φορες να θηλάσω και υπάκουσα στην κουραση μου!! Οι τύψεις μου δεν ήταν ως προς το ξενο σαν ξενο γάλα!!! Καμία σχέση...Κι εγω εχω πολλές φορές νεύρα κ θα θελα οπως είπα κ στη Μαργαριτα να ειχε κ ο αντρας μου βυζια...Πολλες φορες σκεφτηκα να τα παρατησω κι εγω!!! Προς Θεου δεν θελω να παρεξηγηθώ γιατί σίγουρα όλες θέλουμε και κανουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας είτε αυτο λέγεται θηλασμός είτε ξένο!!! Κι εγω με ξενο μεγάλωσα κ αν θυμασαι εγω ημουν που έλεγα πιο παλια εδω οτι δεν έπαθα κ τιποτα που δεν θηλασα κ ας ημουν προωρο!

δωρακι για το ρεψιμο η πατσουρου ειπε δεν χρειαζονται να ρευονται τα μωρα που θηλαζουν...κ να μην τα βαζουμε στον ωμο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ετσι ειπε...

Και πως θα ρευτεί ρε πες της το μωρό??? Μ@@@κίες...!!!

καλα κ εγω ακριβως την ιδια απορια εχω!!!!!!!!! ασε που οταν την ταιζω πολλες φορες τα κανει κ παω να την αλλαξω κ την πιανει λοξυγκας επειδη την ξαπλωνω ανασκελα μαλλον κ εχει φαει! αλλα τι να κανω να την αφηνω ετσι?

Α κλασικά κι εμένα την πιάνει λόξυγγας!!!

Μαργαριτα μου καλημερα!

Πες'τα βρε κοπελα μου γιατι το θεμα με το θηλασμο το εχουν παρει πολυ πατριωτικα οι περισσοτερες.Δες και πιο κατω τι εγραψα και εγω πανω σε αυτο το θεμα.

Βρε αγάπη μου αν αναφέρεσαι σε μένα στο λεω ξανα δεν το έχω πάρει πατριωτικά!!! Και στην κλινική έδωσα ξένο κ εδω εδωσα και φυσικά θα ξαναδώσω αν χρειαστεί!!! Εγω δεν έχω πρόβλημα με το γάλα αλλά με το μπιμπερό που παίρνουν αέρα τα μωρα και φοβάμαι για κολικούς!!!Σε παρακαλώ ας μην δημιουργούμε παρεξήγηση τωρα μεταξύ μας απο το πουθενά!!!;)

Η Πατσουρου ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν ρευονται ευκολα κ σχεδον καθολου κ δεν χρειαζεται καν να τα βαζουμε στον ωμο μας...κ την ρωτησα :δλδ μετα τον θηλασμο τι τα κανουμε κ λεει: την αφηνεις ξαπλωμενη κ βλεπεις τηλεοραση,.....!!!!!!!!!! χα χα μακαρι να ηταν τοσο απλα οσο τα λεει...

Και αν το μωρο πνίγεται ή αναγουλιάζει επειδή θέλει να ρευτεί εμείς να είμαστε πέρα βρέχει??? Καλά κρασιά πές της!!!

Καλημερα κοριτσια διαβαζω αλλα με τη μετακομιση δεν προλαβαινω να γραψω.

Αισθανομαι ασχημα που ταλαιπωρηστε ετσι κι εμενα μου εχει κατσει τοσο καλα τι να σας γραφω τι καλα που περναμε?

Χθες κοιμηθηκε 11 και ξυπνησε 3 και μετα 7 και μετα 11 μια χαρα παμε εχω αγωνια την Τριτη να παω παιδιατρο να δω πως τα παμε απο κιλα ξερω απο τα υπολοιπα.

Γεωργία μου κουκλίτσα η μπέμπα σου !!!!! Να σου ζήσει!!!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μαλλον της αρεσουν οι αγκαλιες της κουκλας!!!! γνωμη μου ειναι αν εχεις τη δυνατοτητα να την εχεις αγκαλια να το κανεις! και ας λενε οτι κακομαθαινει κτλ...

Ναι ξερω το λες γιατι αυτες οι αγκαλιές δεν γυρνάνε πίσω με την παροδο των χρόνων...ε? Αλλα η Πόπη έχει δικιο πως γινεται να θελουν μονο αγκαλιά μερικά μωρα??:confused:

Κι εγω προχτές ηθελα να πάω για τσισα με την μπέμπα μαζί!!! χα χα!! Αφου μιλουσα στον αντρα μου να ξυπνησει κ δεν καταλάβαινε τιποτα... Την αφησα στην αλλαξιέρα κ πήγα κ ξαλάφρωσα η γυναίκα!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ουπς!!! ναι, σαν να εχεις δικιο!! αναθεωρω!!! λοιπον, ο μεγαλος μου ηταν ετσι ηθελε ολο αγκαλιες. και δεν κοιμοταν. εικοσι λεπτα το πολυ και ξυπνουσε. και με το τσικ ξυπνουσε. πανω μας κοιμοταν με τις ωρες! και διαπιστωσα οτι καμια φορα τον αφηνα στην αλλαξιερα και τον επαιρνε ο υπνος εκει! εννοειται οτι τον αφηνα! να δοκιμασεις και αλλα μερη δηλαδη εκτος απο την καλαθουνα! μπορει να ειναι απαιτητικο το κοριτσι!!!!

χα χα αμα αρχισαν απο τωρα οι απαιτησεις ω ρε ζητω που καηκαμε....χε χε χε

Άννα μου γιατί πρέπει να με παρεξηγε'ις σε αυτό που λέω?? Είπα οτι εγω ένιωσα τύψεις δεν είπα οτι πρέπει να νιωθετε εσεις τυψεις προς Θεου!!! Ίσα ίσα που μονη μου ανεφερα οτι δεν γινεσαι περισσοτερο μανα αν θηλάζεις... Απλα εγω ενιωσα τυψεις γιατι δεν αντεξα εκείνες τις φορες να θηλάσω και υπάκουσα στην κουραση μου!! Οι τύψεις μου δεν ήταν ως προς το ξενο σαν ξενο γάλα!!! Καμία σχέση...Κι εγω εχω πολλές φορές νεύρα κ θα θελα οπως είπα κ στη Μαργαριτα να ειχε κ ο αντρας μου βυζια...Πολλες φορες σκεφτηκα να τα παρατησω κι εγω!!! Προς Θεου δεν θελω να παρεξηγηθώ γιατί σίγουρα όλες θέλουμε και κανουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας είτε αυτο λέγεται θηλασμός είτε ξένο!!! Κι εγω με ξενο μεγάλωσα κ αν θυμασαι εγω ημουν που έλεγα πιο παλια εδω οτι δεν έπαθα κ τιποτα που δεν θηλασα κ ας ημουν προωρο!

Βρε αγάπη μου αν αναφέρεσαι σε μένα στο λεω ξανα δεν το έχω πάρει πατριωτικά!!! Και στην κλινική έδωσα ξένο κ εδω εδωσα και φυσικά θα ξαναδώσω αν χρειαστεί!!! Εγω δεν έχω πρόβλημα με το γάλα αλλά με το μπιμπερό που παίρνουν αέρα τα μωρα και φοβάμαι για κολικούς!!!Σε παρακαλώ ας μην δημιουργούμε παρεξήγηση τωρα μεταξύ μας απο το πουθενά!!!;)

Και αν το μωρο πνίγεται ή αναγουλιάζει επειδή θέλει να ρευτεί εμείς να είμαστε πέρα βρέχει??? Καλά κρασιά πές της!!!

αυτο ειπα κ εγω δωρακι μου καλα κρασια...πολυ χαλαρη η Πατσουρου....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ξερω το λες γιατι αυτες οι αγκαλιές δεν γυρνάνε πίσω με την παροδο των χρόνων...ε? Αλλα η Πόπη έχει δικιο πως γινεται να θελουν μονο αγκαλιά μερικά μωρα??:confused:

Κι εγω προχτές ηθελα να πάω για τσισα με την μπέμπα μαζί!!! χα χα!! Αφου μιλουσα στον αντρα μου να ξυπνησει κ δεν καταλάβαινε τιποτα... Την αφησα στην αλλαξιέρα κ πήγα κ ξαλάφρωσα η γυναίκα!!:tongue:

καλε συ εγω σημερα την πηρα μαζιμου στην τουαλετα τι να κανα?? αφου μολις τηην αφηνα μελανιαζε...κ ειχε πλακα γιατι με το ενα χερι ειχα αγκαλια την μικρη κ με το αλλα κατεβαζα τα βρακια μου κ τσουπ εκεινη την ωρα μπαινει ο σαββας στο σπιτι και με βλεπει με κατεβασμενα τα βρακια κ το μωρο στο χερι,,,,χα χα χα πολυ γελιο αλλα εγω λαλημενη ημουν...καλη ειναι η αγκαλια δεν λεω ειναι πολυ μικρα ακομα κ νιωθουν ανασφαλεια αλλα ουτε να ξυθω μωρε δεν μπορω...εχθες την εβαλα στο κρεβατι μαζι μου εκτος καλαθουνας και ψευτοκοιμηθηκαμε καμια ωρα ...την ειδα την αρεσε πολυ...

ααα κ το αλλο εμενα κ με το σφηνακι κ με κουβερτα σφηνωμενη καταφερνει κ αλλαζει πλευρο εσας το κανει αυτο??

B4Itp2.png

Πόπη μου το θηλαστρο πότε προλαβαίνεις κ το αποστειρώνεις ρε συ??

καλη ερωτηση...:rolleyes::rolleyes: κοιτα μεχρι προχθες που αντλουσα 6 φορες την ημερα ο αποστειρωτης δεν σταματουσε να δουλευει ειδικα μαρτυριο τα βραδυα εεε να καθομαι και να αντλω...απο προχθες αρμεξα μονο χθες στις 4 τα χαραματα και μετα απο θηλασμο και εβγαλα 150 μλ......θελω να το ελλατωσω τοθηλαστρο αλλα ελα που κατεβαζω πολυ γαλα..στο μισαωρο νταουλια γινονται τα στηθια...

B4Itp2.png

καλε συ εγω σημερα την πηρα μαζιμου στην τουαλετα τι να κανα?? αφου μολις τηην αφηνα μελανιαζε...κ ειχε πλακα γιατι με το ενα χερι ειχα αγκαλια την μικρη κ με το αλλα κατεβαζα τα βρακια μου κ τσουπ εκεινη την ωρα μπαινει ο σαββας στο σπιτι και με βλεπει με κατεβασμενα τα βρακια κ το μωρο στο χερι,,,,χα χα χα πολυ γελιο αλλα εγω λαλημενη ημουν...καλη ειναι η αγκαλια δεν λεω ειναι πολυ μικρα ακομα κ νιωθουν ανασφαλεια αλλα ουτε να ξυθω μωρε δεν μπορω...εχθες την εβαλα στο κρεβατι μαζι μου εκτος καλαθουνας και ψευτοκοιμηθηκαμε καμια ωρα ...την ειδα την αρεσε πολυ...

ααα κ το αλλο εμενα κ με το σφηνακι κ με κουβερτα σφηνωμενη καταφερνει κ αλλαζει πλευρο εσας το κανει αυτο??

Ουυυ!!! Υπερκινητικη!!! Εμεις μια μερα τρομαξαμε γιατι ειχε αλλαξει τελειως μερια!!!

καλη ερωτηση...:rolleyes::rolleyes: κοιτα μεχρι προχθες που αντλουσα 6 φορες την ημερα ο αποστειρωτης δεν σταματουσε να δουλευει ειδικα μαρτυριο τα βραδυα εεε να καθομαι και να αντλω...απο προχθες αρμεξα μονο χθες στις 4 τα χαραματα και μετα απο θηλασμο και εβγαλα 150 μλ......θελω να το ελλατωσω τοθηλαστρο αλλα ελα που κατεβαζω πολυ γαλα..στο μισαωρο νταουλια γινονται τα στηθια...

Ελα ρε αλήθεια???? Ε τότε βάλε και τον Σάββα να ρουφάει μπας και σωθείς!! :tongue::tongue::tongue:

Το ρίχνω λίγο στο αστείο μπας κ νιώσεις καλύτερα!!;););)

γω προχτες προσπάθησα μετα αποθηλασμο αβγαλω κατευθείαν δεν έβγαζα σταγονα... έπρεπε να αφησω να περάσει μια ωρα ειπε η παιδιατρος

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω θελω να το αυξησω λιγο:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ουυυ!!! Υπερκινητικη!!! Εμεις μια μερα τρομαξαμε γιατι ειχε αλλαξει τελειως μερια!!!

Ελα ρε αλήθεια???? Ε τότε βάλε και τον Σάββα να ρουφάει μπας και σωθείς!! :tongue::tongue::tongue:

γω προχτες προσπάθησα μετα αποθηλασμο αβγαλω κατευθείαν δεν έβγαζα σταγονα... έπρεπε να αφησω να περάσει μια ωρα ειπε η παιδιατρος

κ εγω αυτο ακριβως εκανα κ εβγαλα 20ml κ πο τα 2:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

υπερκινητικη ηταν απο την κοιλια μου...αλλα το να αλλαζουμε μερια το χουμε στο τσεπακι μας πλεον...γυριζει κ το κεφαλι της η σκατου...

χα χα χα ναι ετοιμος ειναι ...τα χει παιξει με τοσο γαλα που βλεπει να βγαζω...αλλα εγω εχω αυξημενες πιθανοτητας μαστιτιδας γιατι γεμιζω κατευθειαν,,,χθες σου λεω επαθα ΣΟΚ με τα 150 μλ μετα απο θηλασμο...αφου λεω καλα ποσο ακομα θα βγαλω...?? και δεν τα στραγκιξα κιολας...

εγω θελω να το αυξησω λιγο:rolleyes::rolleyes:

αναστασια μου εγω οπως ειπα κ το πρωι εκανα το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ περα απο το θηλαστρο να κανω κ μαλαξεις πολλες ομως...αν θελεις δοκιμασε το αλλα ΠΡΟΣΕΧΕ... εγω την πατησα και δεν ξερω πως να το σταματησω τωρα...

B4Itp2.png

Δωρακι, γραψε λαθος!! εγω νομιζα στο οτι αναφερεσαι οτι νιωθεις τυψεις για το ξενο γαλα που εδωσες.

Οσον αφορα το <<πατριωτικα>> δεν το λεω για εσενα, το λεω για οσες υποστιριζουν τον θηλασμο και μονο αυτον ενω υπαρχουν μαμαδες που παιδευονται και ταλαιπωρουνται και τα μωρακια τους.

Δωρα μου και εγω δε θελω παρεξηγησεις ειδικα για βλακειες!! οκ;

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπη, δεν εχεις ρηλαξ; εγω σε οποιο δωματιο παω, ακομη και στην τουαλετα πολλες φορες την παιρνω μαζι μου με το ρηλαξ, αν ειμαι μονη στο σπιτι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...