Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχα κ εγω να προσπαθησω αν ειναι!!! :lol::lol::lol:

ε αλλο τροπο δε βρισκω!!! τι να πω!!!

αντι να το πεταει, λεω να το πουλαει!!!!!! να το βαζει στον καφε μηπως!!! μην παει χαμενο παντως!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια διαβαζω αλλα με τη μετακομιση δεν προλαβαινω να γραψω.

Αισθανομαι ασχημα που ταλαιπωρηστε ετσι κι εμενα μου εχει κατσει τοσο καλα τι να σας γραφω τι καλα που περναμε?

Χθες κοιμηθηκε 11 και ξυπνησε 3 και μετα 7 και μετα 11 μια χαρα παμε εχω αγωνια την Τριτη να παω παιδιατρο να δω πως τα παμε απο κιλα ξερω απο τα υπολοιπα.

Να μαστε!!!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

αντι να το πεταει, λεω να το πουλαει!!!!!! να το βαζει στον καφε μηπως!!! μην παει χαμενο παντως!!!!

χαχαχαχαχαχαχαα:lol::lol::lol::lol::lol:

γεωργιαμου!!!!!!!!! μια κουκλα ειναιιιι!!! μια χαρα ειστε κ απο κιλακια απ'οτι φαινεται!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κουκλα ειναι!!!! να τη χαιρεσαι!!!!!

οντως μια χαρα ωραριο εχει η μικρη. εμενα ο δικος μου λες και ειναι προγραμματισμενος καθε τρεις ωρες ξυπναει. οχι τρεις ωρες απο τη στιγμη που θα κοιμηθει, αλλα τρεις ωρες απο τη στιγμη που ξεκινησε να τρωει. πχ ξυπναει 1, 4, 7, 10 κτλ.... και οχι τρεις ωρες και δεκα λεπτα πχ. τρεις ωρες ακριβως! εντυπωση μου κανει!!!

κατσε, κατσε μην το πετας! ερχομαι να το παρω!!!!! χαχαχα!!! λες να αρχισω και γω με το θηλαστρο να τραβαω συνεχεια? και ας μη βγαζει. μπας και το καταφερω?!!

εγω εκανα το λαθος οχι μονο να τραβαω μετο θηλαστρο αλλα τραβωντας εκανα ταυτοχρονα κ μαλαξεις στο στηθος ...:shock::shock: κ τωρα τρεχει και δεν το προλαβαινω κ φοβαμαι για μαστιτιδα... αν θελεις σου στελνω λιτρα ολοκληρα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

α, και για το αλλο που νιωθω ασχημα ειναι, οτι ολοι με ρωτανε αν θηλαζω και οταν απανταω ε, οχι και πολυ, σαν να απογοητευονται απο την απαντηση και μου λενε δεν πειραζει, αλλα με ενα υφος οτι κατι δεν κανω καλα.... τελοσπαντων....

ρε κοριτσια και γω κατα 90% ξενω του δινω. ειχα πει θα προσπαθουσα πιο πολυ αυτη τη φορα με το θηλασμο αλλα δε μου βγαινει. στις αρχες τον εβαζα θηλαζε καποιες φορες αλλα συντομα το εκοψα...δεν αντεχα. δεν εχω και πολυ γαλα. τωρα βγαζω με το θηλαστρο οτι μπορω καθε μερα και του δινω εστω και λιγο. ο,τι παρει καλο θα ειναι. και γω σκεφτομαι πολλες φορες οτι αφου του δινω με το μπιμπερο, σε τι διαφερω απο οποιονδηποτε αλλο? τι με κανει μαμα του? αφου οποιοσδηποτε αλλος θα μπορουσε να το κανει αυτο...δεν ξερω. ουτε και με τα αλλα δυο τα ειχα καταφερει....

αλλα ουτε και μενα με ειχε θηλασει η μαμα μου... και ουτε η γιαγια μου ειχε θηλασει τη μαμα μου!!!!!

αυτο που δεν καταλαβαινω και θα ηθελα να ρωτησω ειναι, αυτη η υπερπαραγωγη γαλατος που ανεφερε καποια, πως πετυχαινεται?!!!! θελει καποια ιδιαιτερη προσπαθεια? γιατι εγω οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν ειχα....

καλημέρα κοριτσάκι εγώ είπα για την υπερπαραγωγή και εχει να κάνει με το μωρό και πόσο αντλεί κάθε φορά εμένα επειδή θηλάζει συνέχεια έχει ενεργοποιήσει τοστήθος να παράγει πολύ και αυτό θα ρυθμιστεί μετά τις 6 εβδομάδες τουλάχιστον έτσι είπε ο γιατρός και γω το ελπίζω...

HXSnp2.png

εγω εκανα το λαθος οχι μονο να τραβαω μετο θηλαστρο αλλα τραβωντας εκανα ταυτοχρονα κ μαλαξεις στο στηθος ...:shock::shock: κ τωρα τρεχει και δεν το προλαβαινω κ φοβαμαι για μαστιτιδα... αν θελεις σου στελνω λιτρα ολοκληρα!!!!!!!!!

στελνω την κουριερ!!!!! πω πω, οντως προβλημα αυτο ρε συ. και αντε να το σταματησεις οταν τρεχει συνεχεια.... δεν υπαρχει τροπος?

χαχαχαχ μωρε λες???

τελικα ειμαι πολυ ποντια οτι μου κατεβει κανω κ μετα την παταω...να τωρα εχω 200μλ στο ψυγειο κ δεν ξερω τι να το κανω κ το στηθος μου ειναι γεματο τωρα κ θηλασα πριν 45 λεπτα περιπου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεωργια μου μια θεα η μικρη σου!!! κουκλα ειναι φτου φτου!!!!!

B4Itp2.png

καλημέρα κοριτσάκι εγώ είπα για την υπερπαραγωγή και εχει να κάνει με το μωρό και πόσο αντλεί κάθε φορά εμένα επειδή θηλάζει συνέχεια έχει ενεργοποιήσει τοστήθος να παράγει πολύ και αυτό θα ρυθμιστεί μετά τις 6 εβδομάδες τουλάχιστον έτσι είπε ο γιατρός και γω το ελπίζω...

καλημερα! ειχες ομως την υπομονη και τη δυνατοτητα απο την αρχη να το εχεις συνεχεια το μωρο στο στηθος ε?

Διαφημίσεις

χαχαχαχ μωρε λες???

τελικα ειμαι πολυ ποντια οτι μου κατεβει κανω κ μετα την παταω...να τωρα εχω 200μλ στο ψυγειο κ δεν ξερω τι να το κανω κ το στηθος μου ειναι γεματο τωρα κ θηλασα πριν 45 λεπτα περιπου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βαζε στην καταψυξη!! νομιζω κραταει μερικους μηνες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαα:lol::lol::lol::lol::lol:

γεωργιαμου!!!!!!!!! μια κουκλα ειναιιιι!!! μια χαρα ειστε κ απο κιλακια απ'οτι φαινεται!!!

Αναστασια μου ευχαριστουμε ειμαστε σχεδον 4 κιλαααα!Ναιαιαι την κρυφοζυγισα χθες αν και αυριο ειναι η μερα της.Και ο δικος σου τον βλεπω στο fb κουκλος και σου μοιαζει.

κουκλα ειναι!!!! να τη χαιρεσαι!!!!!

οντως μια χαρα ωραριο εχει η μικρη. εμενα ο δικος μου λες και ειναι προγραμματισμενος καθε τρεις ωρες ξυπναει. οχι τρεις ωρες απο τη στιγμη που θα κοιμηθει, αλλα τρεις ωρες απο τη στιγμη που ξεκινησε να τρωει. πχ ξυπναει 1, 4, 7, 10 κτλ.... και οχι τρεις ωρες και δεκα λεπτα πχ. τρεις ωρες ακριβως! εντυπωση μου κανει!!!

Ευχαριστω κοπελα μου κι εσυ τα δικα σου!Κι εμενα ο δικος μου ρολοι στο 3ωρο ηταν και μετα κοιμοταν 30' αλλα με το ρολοι ουτε 29 ουτε 31 τι να πεις;)

zxG9p3.png

owokp3.png

στελνω την κουριερ!!!!! πω πω, οντως προβλημα αυτο ρε συ. και αντε να το σταματησεις οταν τρεχει συνεχεια.... δεν υπαρχει τροπος?

ουτε ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τωρα με εβγαλε καινουργιο φασολι...την κοιμησα πριν μιση ωρα την εβαλα στην καλαθουνα κ μολις ξυπνησε μελανιασμενη απο το κλαμμα κ μολις την εβαλα στην αγκαλια μου ξανακοιμηθηκε....

B4Itp2.png

ουτε ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τωρα με εβγαλε καινουργιο φασολι...την κοιμησα πριν μιση ωρα την εβαλα στην καλαθουνα κ μολις ξυπνησε μελανιασμενη απο το κλαμμα κ μολις την εβαλα στην αγκαλια μου ξανακοιμηθηκε....

μαλλον της αρεσουν οι αγκαλιες της κουκλας!!!! γνωμη μου ειναι αν εχεις τη δυνατοτητα να την εχεις αγκαλια να το κανεις! και ας λενε οτι κακομαθαινει κτλ...

κοριτσια αυτο που λετε παντως με τις αρρωστιες κ τον θηλασμο ειναι μπερδεμενο κομματι ...εγω βλεπω την ανιψια μου ειναι 3.5 χρονων θηλασε αποκλειστικα 6μηνες και απο τοτε που το θυμαμαι απο μωρο ειναι αρρωστιαρικο καθε βδομαδα αρρωστο ειναι το καημενουλι μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι γαστρεντεριτιδες οχι πυρετους,,,οχι δεκατα,,,,αφηστε που τον βηχα τον εχει μονιμως...την λυπαμαι παρα πολυ και ποναει η ψυχη μου οποτε την βλεπω χαλια...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...