Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοιτα να δεις εμενα με το ξενο πινει 80-100γρ. σε καθε γευμα, εξι φορες το 24ωρο.Στο λεω για να υπολογισεις περιπου.Αρα σημαινει οτι πινει και απο το στηθος σου.

Αφου ομως κανεις μεικτο θηλασμο, ο παιδιατρος δε σου προτεινε να δοκιμασεις αλλο ξενο, μηπως αυτο το πειραζει??Οταν πινουν ξενο και εχουν κολικους τουλαχιστον εχεις αυτη τη δυνατοτητα.

μωρέ ούτε μικτό κάνω γιατί λόγω της υπερπαραγωγής που έχω ο γυναικολόγος μου πε να το δίνω για να μην έχω θέμα οπότε απλά 2-3 φορές που ας πούμε πήγα γιατρο ή κάπου έξω του έδωσε ο άντρας μου ξένο άρα δεν είναι δείγμα το ξένο .....

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσένα Άννα έχει κολικούς????

Εμενα μου εκλαψε 2 βραδια, κυριακη και δευτερα βραδυ απο τις 8 εως τις 11.00 περιπου.Τριτη και Τεταρτη οχι ευτυχως.Μου ειπε ομως και η παιδιατρος οτι μπορει να μην τους περασει βαριους.Δλδ να κανει λιγους.

Αν η κατασταση επιδεινωθει θα αλλαξουμε γαλα.

Ο μεγαλος μου γιος ειχε θυμαμαι και αλλαζαμε γαλα μεχρι να δουμε ποιο δεν τον πειραζει.Ο μικρος δε μου εκανε καθολου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

βλεπω λετε για κολικους. εμενα ευτυχως δεν εκανε μεχρι στιγμης. αλλα εχει πολλα αερια. μα πολλα ομως!!!! χτες βραδυ καθομασταν με τον αντρα μου και τον ακουγαμε φρφρφρφρφρφρφρ..............!!!!! μα που τα εβρισκε ολα αυτα?!!!! χαχα!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα κ απο εμενα αν και πολυ δυσκολη μετα τοβραδυ που περασαμε...απο τις 22 μεχρι 02 μας ειχε και τους δυο η μπεμπα στην τσιτα δεν εκλεινε ματι συνεχεια γκρινιαζε κ ηθελε ζιζι εγω ημουν με 2 ωρες υπνο κ ειχα πολλα νευρα νιωθω οτι δεν τα καταφερνω και εγω σχετικα με τον θηλασμο κ το ταισμα της...δεν ξερω για ποσο θα αντεξω εμενα τα κουραγια μου ειχαν τελειωσει απο πριν γεννησω...

μαργαριτακι μου καλημερα !!κουραγιο βρε αγαπη να τα λεω για να τα ακουω και εγω ...αλλα το φανταζομουν πιο ευκολο τον θηλασμο...ετσι ωρες ωρες μου ερχεται να το κοψω...και μετα νιωθω τυψεις...

ποπακι μου εγω πραγματικα θελω αφου ξεκινησα να θηλασω 40 μερες κ μετα δεν ξερω αν θα συνεχισω. δηλαδη οχι αποκλειστικα εννοω. θα λειπω κ στη δουλεια κ καλυτερα να δινει καποιος ετοιμο γαλα. γιαγια δηλαδη.. ισως δινω μισα ετοιμο μισα δικο μου.

κοριτσια δεν ειναι κακο αν δεν εντεχουμε να δωσουμε κ λιγο ξενο καποιες φορες! μην τρελαθουμε κιολας! υγιεστατα παιδια μεγαλωσαν κ μεγαλωνουν με αυτο! ενταξει κ εγω πιστευω καλυτερα το μητρικο αλλα με ενα οριο! τα μωρα εχουν αναγκη την μανουλα τους κ πολυ αγαπη.. αν εμεις εχουμε σπασμενα νευρα κ ψυχολογια στο μηδεν τι να μας κανουν? εγω δεν εχω τυψεις που δινω ετοιμο απλα τρελαινομαι οταν κλαιει κ δεν μπορω να την ηρεμησω.. κ ειμαι κ εγω πτωμα απο πανω κ με πιανουν νευρα.. εγω παντως συνεχιζω με μεικτο θηλασμο οποτε δεν αντεχω.. δεν θα χασω κ το μυαλο μου για το γαλα!

Μαργαριτα μου μην σε παιρνει απο κατω γιατι ολες λιγο πολυ στα ιδια ειμαστε.... Εγω νωρις το πρωι οταν ξυπναει η μπεμπα παρακαλαω ο Παναγιωτης να ειχε βυζια...!!!

Καλημερα σε ολες!!

χαχαχαχαχχαχα εσυ παντα με κανεις κ γελαω! αχ κουραγιο κ σε σενα Δωρακι μου! εγω παντως την δινω στο Μαριο κ δινει μπουκαλι γιατι ειπαμε δεν με βλεπω καλα!

Αναστασια μου μόλις κοιμηθηκε η μικρη μου... ελπίζω δηλ! Εμενα πάλι απο χτες ρευεται δυσκολα...τι να πω με τις μερες της! Και ειπα να την αλλαζω μετα το φαγητο αφου οταν ξυπναει κλαιει πολυ για φαι,αλλα οταν τελικα την αλλαζω μετα το φαι κ το ρεψιμο μου βγαζει γουλιτσες παντα!!! Ενω αν την αλλαζω πριν το φαι μολις ξυπναει δηλ,κλαιει τοσο πολυ γιατι θελει να φαει!! Αχ τι να κανω? Ουτε το ενα ουτε το αλλο μας αρεσει...εσυ ποτε τον αλλαζεις?

καλα κ εγω ακριβως την ιδια απορια εχω!!!!!!!!! ασε που οταν την ταιζω πολλες φορες τα κανει κ παω να την αλλαξω κ την πιανει λοξυγκας επειδη την ξαπλωνω ανασκελα μαλλον κ εχει φαει! αλλα τι να κανω να την αφηνω ετσι?

Αχ αυτος ο θηλασμος!!! Κι εμεις βαράμε κατι μαραθωνιους.... Και ειναι αυτο που ξαναειπαμε Αναστασια μου και που λεει κ τωρα η Ποπη...πολλες φορες σκεφτομαι να το κοψω,αλλα δεν το κανω.2-3 φορες εδωσα ξενο όλο κ όλο κ ενιωσα κ τυψεις προς το μωρο μου! Οσο κουρασμενη κ αν νιωθω... Βεβαια η Ποπη ειναι οντως πολυ ταλαιπωρημενη κ οτι κ αν πει εγω μαζι της ειμαι! ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΝΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙς ΞΕΝΟ!!!!

μην σκεφτεσαι χαζα!!!! γιατι να εχεις τυψεις καλε? το καλυτερο κανεις για το μωρο σου! κοριτσια πρεπει να προσεχουμε κ λιγο τους εαυτους μας!!!! τα λεω να τα ακουω κ εγω! εγω μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε το μωρο εχει αναγκη πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια και γω κατα 90% ξενω του δινω. ειχα πει θα προσπαθουσα πιο πολυ αυτη τη φορα με το θηλασμο αλλα δε μου βγαινει. στις αρχες τον εβαζα θηλαζε καποιες φορες αλλα συντομα το εκοψα...δεν αντεχα. δεν εχω και πολυ γαλα. τωρα βγαζω με το θηλαστρο οτι μπορω καθε μερα και του δινω εστω και λιγο. ο,τι παρει καλο θα ειναι. και γω σκεφτομαι πολλες φορες οτι αφου του δινω με το μπιμπερο, σε τι διαφερω απο οποιονδηποτε αλλο? τι με κανει μαμα του? αφου οποιοσδηποτε αλλος θα μπορουσε να το κανει αυτο...δεν ξερω. ουτε και με τα αλλα δυο τα ειχα καταφερει....

αλλα ουτε και μενα με ειχε θηλασει η μαμα μου... και ουτε η γιαγια μου ειχε θηλασει τη μαμα μου!!!!!

αυτο που δεν καταλαβαινω και θα ηθελα να ρωτησω ειναι, αυτη η υπερπαραγωγη γαλατος που ανεφερε καποια, πως πετυχαινεται?!!!! θελει καποια ιδιαιτερη προσπαθεια? γιατι εγω οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν ειχα....

Μαργαριτα μου καλημερα!

Πες'τα βρε κοπελα μου γιατι το θεμα με το θηλασμο το εχουν παρει πολυ πατριωτικα οι περισσοτερες.Δες και πιο κατω τι εγραψα και εγω πανω σε αυτο το θεμα.

ρε κοριτσια και γω κατα 90% ξενω του δινω. ειχα πει θα προσπαθουσα πιο πολυ αυτη τη φορα με το θηλασμο αλλα δε μου βγαινει. στις αρχες τον εβαζα θηλαζε καποιες φορες αλλα συντομα το εκοψα...δεν αντεχα. δεν εχω και πολυ γαλα. τωρα βγαζω με το θηλαστρο οτι μπορω καθε μερα και του δινω εστω και λιγο. ο,τι παρει καλο θα ειναι. και γω σκεφτομαι πολλες φορες οτι αφου του δινω με το μπιμπερο, σε τι διαφερω απο οποιονδηποτε αλλο? τι με κανει μαμα του? αφου οποιοσδηποτε αλλος θα μπορουσε να το κανει αυτο...δεν ξερω. ουτε και με τα αλλα δυο τα ειχα καταφερει....

αλλα ουτε και μενα με ειχε θηλασει η μαμα μου... και ουτε η γιαγια μου ειχε θηλασει τη μαμα μου!!!!!

αυτο που δεν καταλαβαινω και θα ηθελα να ρωτησω ειναι, αυτη η υπερπαραγωγη γαλατος που ανεφερε καποια, πως πετυχαινεται?!!!! θελει καποια ιδιαιτερη προσπαθεια? γιατι εγω οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν ειχα....

Εγω ξερω να πω ενα πραγμα.Ολοι αυτοι οι παπουδες 60-70-80 χρονων που μεγαλωσαν κατω απο τα μεμε της μανας τους μεσα στα χωραφια αυτοι δεν εχουν προβληματα υγειας;

Ενταξει ειπαμε αλλα αν ειναι να υποφερει και το παιδι και η μανα, σε τι οφελει;

Καλημερα τσουρεκακι, δε σου ειπα!

Εγω ξερω να πω ενα πραγμα.Ολοι αυτοι οι παπουδες 60-70-80 χρονων που μεγαλωσαν κατω απο τα μεμε της μανας τους μεσα στα χωραφια αυτοι δεν εχουν προβληματα υγειας;

Ενταξει ειπαμε αλλα αν ειναι να υποφερει και το παιδι και η μανα, σε τι οφελει;

Καλημερα τσουρεκακι, δε σου ειπα!

καλημερα!!! βασικα ο θηλασμος απο οσο ξερω σε θωρακιζει κατα τη διαρκεια που θηλαζεις μονο και οχι για την υπολοιπη ζωη σου. ξερω παιδακια ιδια ηλικια με τα δικα μου που θηλαζαν αποκλειστικα και ειναι καθε τρεις και λιγο αρρωστα. εγω ηθελα να το πετυχω με τον μικρο για να ειναι θωρακισμενος αυτους τους πρωτους μηνες απεναντι στις ιωσεις που κουβαλανε τα μεγαλα απο τον παιδικο. γιατι και η παιδιατρος μου λεει δινε του δικο σου οσο μπορεις, σαν φαρμακο!

Καλημερα Ποπακι μου!!

Και εγω επειδη εχω περασει κατι μαραθωνιους θηλασμους με τα αγορια και την ιδια ταλαιπωρια με το θηλαστρο με εσενα, γι'αυτο τωρα πηρα την αποφαση και το εκοψα κατευθειαν.Και δεν εχω καθολου τυψεις για αυτο, δε νιωθω οτι του στερω κατι.Ισα ισα που ταλαιπωρια θα του προσφερα οπως και σε εμενα την ιδια.

Αν μου εβγαινε τελεια και εμενα το θεμα αυτο οπως π.χ. στην Ελευθερια η στην Γεωργια σαφως και θα το εκανα.Ποια μανα ειναι αυτη που δε θελει το καλυτερο για το παιδι της??

Εσυ ομως προσπαθησε βρε παιδι μου αφου ξεκινησες και βλεπεις στην πορεια.Αλλωστε δεν ξερεις μπορει και να στρωσει η κατασταση.;);)

καλημέρα κορίτσι μου τι να πω απλά σκέφτομαι πόσο θα κρατήσει ο μαραθώνιος με το βυζί όχι τπτ άλλο τώρα είμαστε σπίτι όταν σαραντίσω είπα θα βγούμε αλλά με τέτοιο "πρόγραμμα " που να πάω μαζί της >????????Ηρεμούν άραγε πιο μετά ..???

αχ κοριτσια ποτε θα στρωσει ομως??δεν εχω κ πολλες αντοχες οι μπαταριες μου ειχαν τελειωσει πριν γεννησω...το προσπαθω Αννα μου και οσο παει...το θετικο ειναι οτι εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ και αυτο ειναι που με κραταει να σου πω την αληθεια...

Νινα μου αστα οταν θα βγουμε απο το σπιτι δεν μπορω να με φανταστω με το μεμε αποεξω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόπη αυτό με το ρέψιμο δλδ είναι μύθος δεν πρέπει να τα βάζουμε στον ώμο για να ρευτούν για δώσε μας τα "φώτα " σου ....

Η Πατσουρου ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν ρευονται ευκολα κ σχεδον καθολου κ δεν χρειαζεται καν να τα βαζουμε στον ωμο μας...κ την ρωτησα :δλδ μετα τον θηλασμο τι τα κανουμε κ λεει: την αφηνεις ξαπλωμενη κ βλεπεις τηλεοραση,.....!!!!!!!!!! χα χα μακαρι να ηταν τοσο απλα οσο τα λεει...

μωρέ ούτε μικτό κάνω γιατί λόγω της υπερπαραγωγής που έχω ο γυναικολόγος μου πε να το δίνω για να μην έχω θέμα οπότε απλά 2-3 φορές που ας πούμε πήγα γιατρο ή κάπου έξω του έδωσε ο άντρας μου ξένο άρα δεν είναι δείγμα το ξένο .....

υπερπαραγωγη εγω εχω και δεν ξερω τι να κανω...γαλα για διδυμα εχω...

ποπακι μου εγω πραγματικα θελω αφου ξεκινησα να θηλασω 40 μερες κ μετα δεν ξερω αν θα συνεχισω. δηλαδη οχι αποκλειστικα εννοω. θα λειπω κ στη δουλεια κ καλυτερα να δινει καποιος ετοιμο γαλα. γιαγια δηλαδη.. ισως δινω μισα ετοιμο μισα δικο μου.

κοριτσια δεν ειναι κακο αν δεν εντεχουμε να δωσουμε κ λιγο ξενο καποιες φορες! μην τρελαθουμε κιολας! υγιεστατα παιδια μεγαλωσαν κ μεγαλωνουν με αυτο! ενταξει κ εγω πιστευω καλυτερα το μητρικο αλλα με ενα οριο! τα μωρα εχουν αναγκη την μανουλα τους κ πολυ αγαπη.. αν εμεις εχουμε σπασμενα νευρα κ ψυχολογια στο μηδεν τι να μας κανουν? εγω δεν εχω τυψεις που δινω ετοιμο απλα τρελαινομαι οταν κλαιει κ δεν μπορω να την ηρεμησω.. κ ειμαι κ εγω πτωμα απο πανω κ με πιανουν νευρα.. εγω παντως συνεχιζω με μεικτο θηλασμο οποτε δεν αντεχω.. δεν θα χασω κ το μυαλο μου για το γαλα!

χαχαχαχαχχαχα εσυ παντα με κανεις κ γελαω! αχ κουραγιο κ σε σενα Δωρακι μου! εγω παντως την δινω στο Μαριο κ δινει μπουκαλι γιατι ειπαμε δεν με βλεπω καλα!

καλα κ εγω ακριβως την ιδια απορια εχω!!!!!!!!! ασε που οταν την ταιζω πολλες φορες τα κανει κ παω να την αλλαξω κ την πιανει λοξυγκας επειδη την ξαπλωνω ανασκελα μαλλον κ εχει φαει! αλλα τι να κανω να την αφηνω ετσι?

μην σκεφτεσαι χαζα!!!! γιατι να εχεις τυψεις καλε? το καλυτερο κανεις για το μωρο σου! κοριτσια πρεπει να προσεχουμε κ λιγο τους εαυτους μας!!!! τα λεω να τα ακουω κ εγω! εγω μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε το μωρο εχει αναγκη πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα!!!!

μαργαριτακι μου εχεις δικιο ετσι ειναι....κ εγω χθες εκλαιγα απο τα νευρα μου...θα το τραβηξω και οσο παει .....εμενα πλεον το ξενο δεν το θελει χθες μετα απο 4 ωρες θηλασμου εβαλα 20 μλ ξενο κ δεν το ηπιε και μετα την ξαναβαλα στο μεμε και επινε...

εγω εχω υπερπαραγωγη να φανταστεις χθες θηλαζε η μικρη ποσες ωρες εβαλα το θηλαστρο κ εβγαλα 150 μλ γαλα,,,ναι καλα ακουσατε !!!κοριτσια!!! αχ τι θα τοκανω ??? θα αρχισω να πεταω μητρικο γαλα...

εγω το επαθα απο το θηλαστρο εκανα 5-6 αντλησεις την ημερα επειδη εχω πληγωμενες θηλες...κ εδινα μητρικο σε μπιμπερο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!! βασικα ο θηλασμος απο οσο ξερω σε θωρακιζει κατα τη διαρκεια που θηλαζεις μονο και οχι για την υπολοιπη ζωη σου. ξερω παιδακια ιδια ηλικια με τα δικα μου που θηλαζαν αποκλειστικα και ειναι καθε τρεις και λιγο αρρωστα. εγω ηθελα να το πετυχω με τον μικρο για να ειναι θωρακισμενος αυτους τους πρωτους μηνες απεναντι στις ιωσεις που κουβαλανε τα μεγαλα απο τον παιδικο. γιατι και η παιδιατρος μου λεει δινε του δικο σου οσο μπορεις, σαν φαρμακο!

Αυτο ακριβως ξερω και εγω Μαρια μου!

Εχω ακουσει ομως και παιδακια που αρρωστησαν ενω θηλαζαν, ολα σχετικα ειναι.

αχ κοριτσια ποτε θα στρωσει ομως??δεν εχω κ πολλες αντοχες οι μπαταριες μου ειχαν τελειωσει πριν γεννησω...το προσπαθω Αννα μου και οσο παει...το θετικο ειναι οτι εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ και αυτο ειναι που με κραταει να σου πω την αληθεια...

Νινα μου αστα οταν θα βγουμε απο το σπιτι δεν μπορω να με φανταστω με το μεμε αποεξω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η Πατσουρου ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν ρευονται ευκολα κ σχεδον καθολου κ δεν χρειαζεται καν να τα βαζουμε στον ωμο μας...κ την ρωτησα :δλδ μετα τον θηλασμο τι τα κανουμε κ λεει: την αφηνεις ξαπλωμενη κ βλεπεις τηλεοραση,.....!!!!!!!!!! χα χα μακαρι να ηταν τοσο απλα οσο τα λεει...

υπερπαραγωγη εγω εχω και δεν ξερω τι να κανω...γαλα για διδυμα εχω...

μαργαριτακι μου εχεις δικιο ετσι ειναι....κ εγω χθες εκλαιγα απο τα νευρα μου...θα το τραβηξω και οσο παει .....εμενα πλεον το ξενο δεν το θελει χθες μετα απο 4 ωρες θηλασμου εβαλα 20 μλ ξενο κ δεν το ηπιε και μετα την ξαναβαλα στο μεμε και επινε...

εγω εχω υπερπαραγωγη να φανταστεις χθες θηλαζε η μικρη ποσες ωρες εβαλα το θηλαστρο κ εβγαλα 150 μλ γαλα,,,ναι καλα ακουσατε !!!κοριτσια!!! αχ τι θα τοκανω ??? θα αρχισω να πεταω μητρικο γαλα...

εγω το επαθα απο το θηλαστρο εκανα 5-6 αντλησεις την ημερα επειδη εχω πληγωμενες θηλες...κ εδινα μητρικο σε μπιμπερο...

Απο τη θεωρια στην πραξη πολλα αλλαζουν πες'της!

κατσε, κατσε μην το πετας! ερχομαι να το παρω!!!!! χαχαχα!!! λες να αρχισω και γω με το θηλαστρο να τραβαω συνεχεια? και ας μη βγαζει. μπας και το καταφερω?!!

Αυτο ακριβως ξερω και εγω Μαρια μου!

Εχω ακουσει ομως και παιδακια που αρρωστησαν ενω θηλαζαν, ολα σχετικα ειναι.

ναι μωρε ολα σχετικα ειναι. δε σημαινει οτι δε θα αρρωστησει επειδη θηλαζει. ουφ. οταν πηραμε το μωρο στο σπιτι μετα απο 2 βδομαδες νοσοκομειο, σε τρεις μερες ο μεγαλος εκανε πυρετο τρεις μερες 40αρια ακατεβατα. και εννοειται οτι μιξοβηχουν και τα δυο! ευτυχως δεν πλησιαζουν το μωρο. τωρα εχει δυο μερες ο αντρας μου με πυρετο και τα συναφη. ο καθενας και απο κατι εχει τριγυρω. λιγο βηχα, λιγο μυξα... εγω για να παρω τον μπεμπη αγκαλια φοραω ρομπα απο πανω και τη βγαζω οταν παιρνω τα μεγαλα... τι να κανω!

και εχει μια βδομαδα που και ο μικρουλης μου εχει μιξουλες και αυτος. και ειμαι μες την ανησυχια συνεχεια...μην κανει πυρετο, μην αρχισει και βηχει και τρεχουμε παλι στα νοσοκομεια.... γι'αυτο και η παιδιατρος μου ειπε να του δινω μητρικο γαλα σαν φαρμακο....θα δουμε...

κατσε, κατσε μην το πετας! ερχομαι να το παρω!!!!! χαχαχα!!! λες να αρχισω και γω με το θηλαστρο να τραβαω συνεχεια? και ας μη βγαζει. μπας και το καταφερω?!!

χαχαχαχα κ εγω να προσπαθησω αν ειναι!!! :lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...