Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

15/11 έκανα εμβρυομεταφορα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακη 24/11 αλλά ήταν Κυριακή κ έκανα 25/11 την Δευτέρα που μας πέρασε… δεν τα ξέρω κ πολύ καλά αυτά με τις χοριακες αλλά ξέρω ότι δεν διπλασιάστηκε ή έστω να αυξήθηκε κατά 60% έστω… για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν θα αυξηθεί την παρασκευή…

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Γεια σου συναγωνίστρια !!!! Πως είστε ; Εγω πιστεύω αξίζει και για να τις έχουν κρατήσει σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη , μπορείς να επικοινωνήσεις και με το εμβρυολογικό για περισσότερες πληροφορίες  , το θετικό είναι ότι είσαι μικρή και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς ! 

Πραγματική κάνε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει σύντομα … οι βλαστοκυστες ήταν άριστες , πρόσφατα τις μαζέψατε ; Ή είχες κατάψυξη ;

Οι βλαστοκυστες ήταν 4 αυτές που βάλαμε, ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ & 2 5ΑΑ. Ήταν από ωοληψιες που ξεκίνησα από τον Απρίλιο.. 3 ωοληψιες 8 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας, αποψυξαμε τα 4 τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες όπου έγιναν όλα. Η εμβρυολογος μας είπε ότι πήραν έμβρυα κ από τις 3 ωοληψιες που κάναμε… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοπέλες γεια σας ξανα!!!! γεννάμε το πιο κρύο μήνα του χρόνου και σκεφτόμουνα ότι θα είναι αρκετή κρυάδα, και στο σπίτι που θα μένουμε δεν υπάρχει θέρμανση, ξέρω οτι ενα μωράκι κρυώνει περισσότερο από τι εμείς, και δεν μπορούμε να σκεπάζουμε τα μωράκια μας υπερβολικά γιατί θα είναι αρκετά βαριά για το μωράκι, δεν ξέρω σκέφτομαι τι να κάνω για να επικρατεί μια καλή θερμοκρασία στο δωμάτιο αλλά και να είναι και μια οικονομική λύση.:confused::confused::confused::confused:....

ειναι δικο σας το σπιτι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα μείνουμε στο σπίτι του πεθερού μου . .. υπάρχει κλιματιστικό αλλά μόνο στη κουζίνα στο δωμάτιο δεν έχει.

αυτο που κανει αρκετη δουλεια ειναι το ηλεκτρικο καλοριφερ αλλα καιει πολυ ρευμα. εμεις αυτο εχουμε στο εξοχικο που δεν εχουμε θερμανση

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αυτο που κανει αρκετη δουλεια ειναι το ηλεκτρικο καλοριφερ αλλα καιει πολυ ρευμα. εμεις αυτο εχουμε στο εξοχικο που δεν εχουμε θερμανση

αυτό σκέφτομαι ότι καίνε αρκετό ρεύμα. και σκεφτόμουνα ότι και αερόθερμο καίει και εκείνο αρκετό ρεύμα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αυτό σκέφτομαι ότι καίνε αρκετό ρεύμα. και σκεφτόμουνα ότι και αερόθερμο καίει και εκείνο αρκετό ρεύμα....

και δεν κανει την ιδια ζεστη. κ νομιζω ξεραινει τον αερα κιολας

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

α θα ξεκινησεις προσπαθειες μετα για αλλα αμεσως? εγω ακομα προσπαθω να συνηδητοποιησω οτι θα κανω μωρακι! ακομα δεν μπορω να σκεφτω για τιποτα αλλο..απλα προσπαθω να μην ανυσηχω συνεχεια για την εγκυμοσυνη. με εχει ταλαιπωρησει λιγακι με ναυτιες κ εμετους αλλα ολα καλα!

margo min nomizis kai ego akoma prospatho na to siniditopiiso kai na to ziso epidi exi xronia pou prospathoume kai ime kai apo fisi mou fovitsiara parolo auta pou perasa prospatho na piso ton eauto mou oti i egkimosini ine kati to fisiologiko giati tromokratithika kapos.thelo na prospathoiso sintoma meta kai gia ena aderfo i aderfi gia ton gio mou na pan ola kala na ton paro agkalia kai ta alla ola den me apasxoloun to megaloma tha erthi mono tou ine i fisi mas alloste

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

έχεις δίκαιο μάλλον... πόσα περίπου κοστίζει αν ξέρεις

δεν εχω ιδεα.. ψαξε απο το www.skroutz.gr εχει τα πιο φτηνα σε ολα τα ηλεκρικα ειδη κ που τα βρισκεις

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

margo min nomizis kai ego akoma prospatho na to siniditopiiso kai na to ziso epidi exi xronia pou prospathoume kai ime kai apo fisi mou fovitsiara parolo auta pou perasa prospatho na piso ton eauto mou oti i egkimosini ine kati to fisiologiko giati tromokratithika kapos.thelo na prospathoiso sintoma meta kai gia ena aderfo i aderfi gia ton gio mou na pan ola kala na ton paro agkalia kai ta alla ola den me apasxoloun to megaloma tha erthi mono tou ine i fisi mas alloste

Κ ο φοβος μεσα στο προγραμμα ειναι κ ειναι απλυτα φυσιολογικο. προσπαθουσες κ πολλα χρονια θα σε ειχε καταβαλει αρκετα αυτο..

να κανεις οπως νιωσεις δεν χρειαζεται να το αποφασισεις απο τωρα. δες πως θα εισαι κ πραξε! μια κινηση την φορα ειναι αρκετη! μια χαρα θα τα καταφερεις.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν εχω ιδεα.. ψαξε απο το www.skroutz.gr εχει τα πιο φτηνα σε ολα τα ηλεκρικα ειδη κ που τα βρισκεις

οκ θα το ψάξω να δούμε τι θα κάνουμε, και μακάρι να βρουμε μια λύση

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κοριτσάρες μου! Έχουμε μια βδομαδούλα που μετακομίσαμε στο καινούριο μας σπιτάκι!!! Ενοίκιο εννοείται.. Ακόμα ιντερνετ δεν έχει συνδεθεί αλλά πέρνουμε από ένα γείτονα που είναι και φίλος μας! :cool:

Δεν έχω διαβάσει τα νέα της βδομάδας ακόμα, αλλά βλέπω ότι μεγάλωσε η παρέα! Καλωσήρθατε τσουπρίτσες και με το καλό τα μωράκια σας! :P

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κοπέλες γεια σας ξανα!!!! γεννάμε το πιο κρύο μήνα του χρόνου και σκεφτόμουνα ότι θα είναι αρκετή κρυάδα, και στο σπίτι που θα μένουμε δεν υπάρχει θέρμανση, ξέρω οτι ενα μωράκι κρυώνει περισσότερο από τι εμείς, και δεν μπορούμε να σκεπάζουμε τα μωράκια μας υπερβολικά γιατί θα είναι αρκετά βαριά για το μωράκι, δεν ξέρω σκέφτομαι τι να κάνω για να επικρατεί μια καλή θερμοκρασία στο δωμάτιο αλλά και να είναι και μια οικονομική λύση.:confused::confused::confused::confused:....

Γεια σου κυπριοπούλα μου! Πρόβλημα το κρύο όντως. Και μεις γι'αυτό μετακομίσαμε. Το σπίτι δεν είχε θέρμανση και είχε πολλή υγρασία. Ήταν παλιό το κτίριο μονοκατοικία. Θα σου πρότεινα και τη λύση της σόμπας. Είτε ξυλόσομπα είτε πετρελαίου. Έχει έξοδο για μπουρί πουθενά; Εμείς είχαμε σόμπα πετρελαίου σπίτι, αλλά η υγρασία ήταν το πιο μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι με τη σόμπα ζεσταίνει όλο το σπίτι, αλλά κάνει αρκετή δουλειά. Με το air condition κάνεις πάλι δουλειά και για να μην ξεραίνεται ο αέρας παίρνεις και έναν υγραντήρα. Το ηλεκτρικόο καλοριφέρ καίει πολύ ρεύμα από όσο ξέρω.

LXEWp2.png

ΟΧΙ.....!!!!!!!!!!!!!

Μεχρι κι εγω με βαρέθηκα ρε... :D:D:D:D

Πρέπει να έχω παει σε ολους τους γάμους της Κοζάνης...!!!!!! :D:D:D

Εχω εναν κύκλο χρυσό μου οχι αστεία..!!!!!:tongue::tongue:

Πω πω! Πραγματικά πρέπει να έχεις πάει σε όλους τους γάμους της Κοζάνης!!!!:eek:

Τι φορούσες κάθε φορά απορώ! Άσε τι ξοδεψατε σε δώρα!:shock:

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...