Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αναστασια μου μόλις κοιμηθηκε η μικρη μου... ελπίζω δηλ! Εμενα πάλι απο χτες ρευεται δυσκολα...τι να πω με τις μερες της! Και ειπα να την αλλαζω μετα το φαγητο αφου οταν ξυπναει κλαιει πολυ για φαι,αλλα οταν τελικα την αλλαζω μετα το φαι κ το ρεψιμο μου βγαζει γουλιτσες παντα!!! Ενω αν την αλλαζω πριν το φαι μολις ξυπναει δηλ,κλαιει τοσο πολυ γιατι θελει να φαει!! Αχ τι να κανω? Ουτε το ενα ουτε το αλλο μας αρεσει...εσυ ποτε τον αλλαζεις?

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!! κ λεω στον αντρα μου , ουτε 5 λεπτα δεν μου δινει χρονο ,για τον αλαξω!! με λιγμους κλαιει μεχρι να τελειωσω το αλαγμα! μετα που φαει δεν το συζητω! θα τα βγαλει ολα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτος ο θηλασμος!!! Κι εμεις βαράμε κατι μαραθωνιους.... Και ειναι αυτο που ξαναειπαμε Αναστασια μου και που λεει κ τωρα η Ποπη...πολλες φορες σκεφτομαι να το κοψω,αλλα δεν το κανω.2-3 φορες εδωσα ξενο όλο κ όλο κ ενιωσα κ τυψεις προς το μωρο μου! Οσο κουρασμενη κ αν νιωθω... Βεβαια η Ποπη ειναι οντως πολυ ταλαιπωρημενη κ οτι κ αν πει εγω μαζι της ειμαι! ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΝΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙς ΞΕΝΟ!!!!

εννοειτε αυτο! καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αντοχες κ ορια!! εγω παραδειγμα εκπλησομαι απο τον εαυτο μου! ξερεις τι ελεγα? αντε να σαραντησω κ βλέπουμε κ εκανα υπομονη! μετα αντε λιγο ακομη, λιγο ακομη.. κ τωρα λεω περασα τοσοοοοοο δυσκολα κ θα το κοψω τωρα??? κ ετσι συνεχιζω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!! κ λεω στον αντρα μου , ουτε 5 λεπτα δεν μου δινει χρονο ,για τον αλαξω!! με λιγμους κλαιει μεχρι να τελειωσω το αλαγμα! μετα που φαει δεν το συζητω! θα τα βγαλει ολα!!

Αχ ναι ρε συ με λιγμους κλαιει στο αλλαγμα...Μεχρι και που εχω σκυψει πανω απο την αλλαξιερα να της δωσω βυζι το διανοείσαι??? Αν και πιστευω οτι καλυτερα πριν το φαι να γινεται το αλλαγμα γιατι μετα μπορει να ψιλοκοιμαται και να ξυπνησει κιολας...ε????:confused::confused:

εννοειτε αυτο! καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αντοχες κ ορια!! εγω παραδειγμα εκπλησομαι απο τον εαυτο μου! ξερεις τι ελεγα? αντε να σαραντησω κ βλέπουμε κ εκανα υπομονη! μετα αντε λιγο ακομη, λιγο ακομη.. κ τωρα λεω περασα τοσοοοοοο δυσκολα κ θα το κοψω τωρα??? κ ετσι συνεχιζω!!

ΑΚΡΙΒΩΣ.... Αν και εγω σημερα θελω να βγω για παπουτσια και δεν ξερω ποτε..να τωρα κοιμηθηκε ας πουμε αλλα δεν εχω κουραγιο κ μεχρι να ετοιμαστω να βαφτω κτλ μπορει να ξυπνησει....:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια .....εγώ τώρα μόλις ηρέμησα η μικρή εχει εμφανίσει καινούργιο πρόγραμμα τα τελευταία 2 βράδια ξυπνάει 11. και κλαίει μέχρι 3 το βράδυ και δεν ξέρω τι να την κάνω της δίνω βυζί ,τσάι ,αγκαλιά , άλλαγμα την τρίβω δεν ξέρω τι κάνω λάθος ρε γαμώτο ....ο άντρας μου μας πήρε και πιπίλα και της την δίνω αλλά τίποτα έχω αρχίσει και ανησυχώ υποτίθεται τα μωρά που θηλάζουν δεν έχουν κολικούς λέτε να ναι τπτ 'άλλο ρε γαμώτο θα παιρνα όρκο ότι είναι κολικοί μιας και όλομαζέυει τα ποδαράκια της και ησυχάζει λίγο όταν αερίζεται ή κάνει κακα....ααα να σας πω και ένα κουλό εχτές ήρθε μια σπίτι απο κέντρα πρόληψης και καλά να με ενημερώσει για εγκυκλοπαίδειες και παραμύθια και κάτι τέτοια ακούστε τιμή για 40 παραμύθια 210 ευρώ και καλά να τα πάρω τώρα γιατί απο τώρα θα την ηρεμήσουν ....μες στην απελπισία μου να σας πω την αλήθεια αν μου έλεγε κάποια ότι ηρέμησε το μωράκι θα τα έπαιρνα ....Εχετε καμία ιδέα τι να κάνω μόνο αυτό με το αφέψημα δεν έχω κάνει ακόμα γιατί δεν είχα ποιοόν να στείλω αν πάει να μου αγοράσει μάραθο μελισσόχορτο και γλυκάνισο ....

HXSnp2.png

Αναστασια μου μόλις κοιμηθηκε η μικρη μου... ελπίζω δηλ! Εμενα πάλι απο χτες ρευεται δυσκολα...τι να πω με τις μερες της! Και ειπα να την αλλαζω μετα το φαγητο αφου οταν ξυπναει κλαιει πολυ για φαι,αλλα οταν τελικα την αλλαζω μετα το φαι κ το ρεψιμο μου βγαζει γουλιτσες παντα!!! Ενω αν την αλλαζω πριν το φαι μολις ξυπναει δηλ,κλαιει τοσο πολυ γιατι θελει να φαει!! Αχ τι να κανω? Ουτε το ενα ουτε το αλλο μας αρεσει...εσυ ποτε τον αλλαζεις?

Καλημερα αγαπες!!

Εγω Δωρα μου, την ημερα δεν τα συνδυαζω και τα δυο, δλδ αλλαγμα και ταισμα.Μονο το βραδυ στις 12.00 που τρωει την αλλαζω μετα κατευθειαν και στις 4.00 που ξανατρωει δεν την αλλαζω εκτος αν εχει κακα.Τη νυχτα οσο μπορω κανω τη διαδικασια πιο μικρη και πιο ευκολη για να μαθει οτι ειναι ωρα για υπνο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αχ αυτος ο θηλασμος!!! Κι εμεις βαράμε κατι μαραθωνιους.... Και ειναι αυτο που ξαναειπαμε Αναστασια μου και που λεει κ τωρα η Ποπη...πολλες φορες σκεφτομαι να το κοψω,αλλα δεν το κανω.2-3 φορες εδωσα ξενο όλο κ όλο κ ενιωσα κ τυψεις προς το μωρο μου! Οσο κουρασμενη κ αν νιωθω... Βεβαια η Ποπη ειναι οντως πολυ ταλαιπωρημενη κ οτι κ αν πει εγω μαζι της ειμαι! ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΝΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙς ΞΕΝΟ!!!!

Βρε Δωρα μου , να σε ρωτησω κατι??

Γιατι οταν δινεις καμμια φορα ξενο νιωθεις τυψεις? ειναι τοσο κακο δλδ??

Τοτε εμεις που δινουμε συνεχεια πρεπει να φουνταρουμε??

Ωραια προσπαθεις καθε μερα και το παλευεις με το θηλασμο , και μαλιστα τα καταφερνεις μια χαρα, το να δωσεις μια φορα στις δεκα π.χ. ξενο ειναι τοσο κακο?

καλημέρα ποπακι!! σε καταλαβαινω απόλυτα κοπέλα μου!!

κοριτσια μου καλημεραααααααα ειλικρινα εχω πελαγωσει δεν ξερω τι να κανω φανταστειτε οτι πριν λιγο την πηρα μαζι μου για να κανω τσισα τσιροκοπαει οταν την αφηνω στην καλαθουνα...δεν μπορω να κανω τπτ κ μολις ανοιγει τα ματια ψαχνει ζιζι...μωρε αν θηλαζε ενα μισαωρο0 μια ωρα θα ελεγα οκ αλλα εμεις παμε να κλεισουμε 18 ωρα στο ζιζι δεν αντεχεται κ δεν κοιμαται πολυ κ με ανησυχει...κοριτσια λεω κ εγω να κανω υπομονη μεχρι να σαραντησω κ μετα βλεπουμε...απλως πιανω τον εαυτο μου να μην αντεχει αλλο...ενταξει ειπαμε αλλα οχι κ να μην προλαβαινω να κανω τσισα...

δωρακι για το ρεψιμο η πατσουρου ειπε δεν χρειαζονται να ρευονται τα μωρα που θηλαζουν...κ να μην τα βαζουμε στον ωμο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ετσι ειπε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα κορίτσια .....εγώ τώρα μόλις ηρέμησα η μικρή εχει εμφανίσει καινούργιο πρόγραμμα τα τελευταία 2 βράδια ξυπνάει 11. και κλαίει μέχρι 3 το βράδυ και δεν ξέρω τι να την κάνω της δίνω βυζί ,τσάι ,αγκαλιά , άλλαγμα την τρίβω δεν ξέρω τι κάνω λάθος ρε γαμώτο ....ο άντρας μου μας πήρε και πιπίλα και της την δίνω αλλά τίποτα έχω αρχίσει και ανησυχώ υποτίθεται τα μωρά που θηλάζουν δεν έχουν κολικούς λέτε να ναι τπτ 'άλλο ρε γαμώτο θα παιρνα όρκο ότι είναι κολικοί μιας και όλομαζέυει τα ποδαράκια της και ησυχάζει λίγο όταν αερίζεται ή κάνει κακα....ααα να σας πω και ένα κουλό εχτές ήρθε μια σπίτι απο κέντρα πρόληψης και καλά να με ενημερώσει για εγκυκλοπαίδειες και παραμύθια και κάτι τέτοια ακούστε τιμή για 40 παραμύθια 210 ευρώ και καλά να τα πάρω τώρα γιατί απο τώρα θα την ηρεμήσουν ....μες στην απελπισία μου να σας πω την αλήθεια αν μου έλεγε κάποια ότι ηρέμησε το μωράκι θα τα έπαιρνα ....Εχετε καμία ιδέα τι να κάνω μόνο αυτό με το αφέψημα δεν έχω κάνει ακόμα γιατί δεν είχα ποιοόν να στείλω αν πάει να μου αγοράσει μάραθο μελισσόχορτο και γλυκάνισο ....

Καλημερα Νινα!!

Τελικα αυτο που λενε για το θηλασμο και τους κολικους που ειναι ??

Αφου οταν θηλαζεις παιζει μεγαλο ρολο τι τρως.Εχεις παρατηρησει εσυ τι τρως για να δεις αν την πειραζει κατι??

Π.χ. τα γαλακτοκομικα η τα χορταρικα και τα σαλατικα που τρως μπορει να την πειραζουν.Δοκιμασες να μη φας κατι για 1-2 μερες για να το τσεκαρεις?

Παντως οι κολικοι αυτοι ειναι, παντα τις ιδιες ωρες, συνοδευομενοι απο αερια.

καλημερα Νινα μου αχ κουραγιο βρε κοπελα μου κ εμενα ετσι κανει σε συνδυασμο οτι θελει κ ζιζι!! μιλαμε εχουμε βγαλει και βραδυ χωρις καθολου υπνο...και εγω νομιζω κατι λαθος κανω...αλλα δεν ξερω τι...οσο για τους κολικους εγω δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει κολικο...:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα αγαπες!!

Εγω Δωρα μου, την ημερα δεν τα συνδυαζω και τα δυο, δλδ αλλαγμα και ταισμα.Μονο το βραδυ στις 12.00 που τρωει την αλλαζω μετα κατευθειαν και στις 4.00 που ξανατρωει δεν την αλλαζω εκτος αν εχει κακα.Τη νυχτα οσο μπορω κανω τη διαδικασια πιο μικρη και πιο ευκολη για να μαθει οτι ειναι ωρα για υπνο.

καλημερα Αννα μου!! τι κανετε?? εμεις παιδευομαστε με τον θηλασμο...μου φιανεται πιο δυσκολος κ ανηποφορος κ απο την εγκυμοσυνη μου....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δεν ξέρω τι να κάνω πια από διατροφή Αννα μου εκτός απο γιαούρτια και γάλατα τπτ άλλο δεν το τρώω κάθε μέρα για να πώ να το κόψω και να δω....εν τω μεταξύ εγώ έχω αγοράσει και έτοιμο γάλα για παν ενδεχόμενο αλλά χορταίνει με στήθος και πίνει πολύ λίγο από το ξένο κάπου 30 - 40 μλ ....Αφήστε που κάθε μέρα πίνει και κιντερτε ......με ανησυχεί πολύ !!!Λέω μήπως πονάει κάπου αλλού ....

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Νινα μου αχ κουραγιο βρε κοπελα μου κ εμενα ετσι κανει σε συνδυασμο οτι θελει κ ζιζι!! μιλαμε εχουμε βγαλει και βραδυ χωρις καθολου υπνο...και εγω νομιζω κατι λαθος κανω...αλλα δεν ξερω τι...οσο για τους κολικους εγω δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχει κολικο...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα Αννα μου!! τι κανετε?? εμεις παιδευομαστε με τον θηλασμο...μου φιανεται πιο δυσκολος κ ανηποφορος κ απο την εγκυμοσυνη μου....

καλημέρα κορίτσι μου τι να πω απλά σκέφτομαι πόσο θα κρατήσει ο μαραθώνιος με το βυζί όχι τπτ άλλο τώρα είμαστε σπίτι όταν σαραντίσω είπα θα βγούμε αλλά με τέτοιο "πρόγραμμα " που να πάω μαζί της >????????Ηρεμούν άραγε πιο μετά ..???

HXSnp2.png

Καλημερα Ποπακι μου!!

Και εγω επειδη εχω περασει κατι μαραθωνιους θηλασμους με τα αγορια και την ιδια ταλαιπωρια με το θηλαστρο με εσενα, γι'αυτο τωρα πηρα την αποφαση και το εκοψα κατευθειαν.Και δεν εχω καθολου τυψεις για αυτο, δε νιωθω οτι του στερω κατι.Ισα ισα που ταλαιπωρια θα του προσφερα οπως και σε εμενα την ιδια.

Αν μου εβγαινε τελεια και εμενα το θεμα αυτο οπως π.χ. στην Ελευθερια η στην Γεωργια σαφως και θα το εκανα.Ποια μανα ειναι αυτη που δε θελει το καλυτερο για το παιδι της??

Εσυ ομως προσπαθησε βρε παιδι μου αφου ξεκινησες και βλεπεις στην πορεια.Αλλωστε δεν ξερεις μπορει και να στρωσει η κατασταση.;);)

Καλημερα Ποπακι μου!!

Και εγω επειδη εχω περασει κατι μαραθωνιους θηλασμους με τα αγορια και την ιδια ταλαιπωρια με το θηλαστρο με εσενα, γι'αυτο τωρα πηρα την αποφαση και το εκοψα κατευθειαν.Και δεν εχω καθολου τυψεις για αυτο, δε νιωθω οτι του στερω κατι.Ισα ισα που ταλαιπωρια θα του προσφερα οπως και σε εμενα την ιδια.

Αν μου εβγαινε τελεια και εμενα το θεμα αυτο οπως π.χ. στην Ελευθερια η στην Γεωργια σαφως και θα το εκανα.Ποια μανα ειναι αυτη που δε θελει το καλυτερο για το παιδι της??

Εσυ ομως προσπαθησε βρε παιδι μου αφου ξεκινησες και βλεπεις στην πορεια.Αλλωστε δεν ξερεις μπορει και να στρωσει η κατασταση.;);)

εσένα Άννα έχει κολικούς????

HXSnp2.png

Δεν ξέρω τι να κάνω πια από διατροφή Αννα μου εκτός απο γιαούρτια και γάλατα τπτ άλλο δεν το τρώω κάθε μέρα για να πώ να το κόψω και να δω....εν τω μεταξύ εγώ έχω αγοράσει και έτοιμο γάλα για παν ενδεχόμενο αλλά χορταίνει με στήθος και πίνει πολύ λίγο από το ξένο κάπου 30 - 40 μλ ....Αφήστε που κάθε μέρα πίνει και κιντερτε ......με ανησυχεί πολύ !!!Λέω μήπως πονάει κάπου αλλού ....

Κοιτα να δεις εμενα με το ξενο πινει 80-100γρ. σε καθε γευμα, εξι φορες το 24ωρο.Στο λεω για να υπολογισεις περιπου.Αρα σημαινει οτι πινει και απο το στηθος σου.

Αφου ομως κανεις μεικτο θηλασμο, ο παιδιατρος δε σου προτεινε να δοκιμασεις αλλο ξενο, μηπως αυτο το πειραζει??Οταν πινουν ξενο και εχουν κολικους τουλαχιστον εχεις αυτη τη δυνατοτητα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...