Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θυμαμαι ...θυμαμαι!!!αλλα τοσες πολλες ωρες ηταν κ εσενα?? εμενα πρωτη φορα το ξεκινησε απο εχθες ενω τοσες μερες 10 λεπτα με το ζορι καθοταν...να χαιρομαι δλδ αναστασια μου?? κ για ποσο καιρο θα το κανει αυτο?? μου φαινεται θα χτυπησω κ εγω ενα σλινγκ...

τοσες πολλες ποπακι μου!!!!!! κ δεν εδωσα καθολου σκονη γαλα!(κ εγω δεν περιμενα απο τον εαυτο μου να εχω τοσηη υπομονη!!!)

κοριτσια εχω το θηλαστρο το swing της medela. το μεσσημερι μετα που ταισα τον μικρο ειπα να κανω την 1η μου δοκιμη με το θηλαστρο, να δω τουλαχιστον πως δουλευει γιατι θα χρειαστει να το αφηνω το μωρο για να πηγαινω οδοντιατρο η ολο κ καπου θα τυχει!! κ εβγαλα πολυ λιγο 20ml κ απο τα 2!!!! μετα πηγα να του το δωσω οταν πεινασε κ δεν ηξερε να το πιει απο το μπουκαλι! εβαλα το στηθος το εβγαλα κ εβαλα στο στομα το μπουκαλι κ ετσι το ηπιε! πρεπει να το κανω πιο συχνα για να το μαθει!

ερωτηση ποια κοπελα εχει το ιδιο θηλαστρο να μου πει ποση ωρα περιμενει κ πως καταλαβαινει οτι πρεπει να σταματησει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσάκια!!!

Εγω σήμερα κοιμηθηκα 9 ώρες σερί!!!!απο τις 4 το πρωί ως τις 12!!!ειχα τη μαμα μου κ την κυρια που με βοηθαει με τα παιδια και σωθηκα!!!!ευχαριστηθηκα ύπνο!!!!

τωρα κανω δουλιτσες...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας κοριτσάκια!!!

Εγω σήμερα κοιμηθηκα 9 ώρες σερί!!!!απο τις 4 το πρωί ως τις 12!!!ειχα τη μαμα μου κ την κυρια που με βοηθαει με τα παιδια και σωθηκα!!!!ευχαριστηθηκα ύπνο!!!!

τωρα κανω δουλιτσες...

μπραβο λαμπρινη μου!!!!!!!!!!!

εγω εχω κομαρες κ κρυαδες!! δεν νιωθω καλα! ποναει ολο μοτ το σωμα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ο μπεμπης σου ξυπναει την νυχτα τωρα Αναστασια μου;;;

νικη μου μια φορα ξυπναει συννηθως για να φαει. τις υπολοιπες θελει να πιπιλησει. αλλα κανω κ ξαπλωτο θηλασμο οποε με βολευει πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

νικη μου μια φορα ξυπναει συννηθως για να φαει. τις υπολοιπες θελει να πιπιλησει. αλλα κανω κ ξαπλωτο θηλασμο οποε με βολευει πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!

τι ωρες ξυπναει δηλαδη;

εμενα εχθεςς το βραδυ ξυπνησε 12.30 και μετα 5.40 και μετα 9.30

αχ περιμενω τον αντρα μου να κρατησει το μικρο να παω να κανω ενα ζεστοοοοοοοοοοο μπανιο!!!!!!!!!!!!!

εγω το περιμενω να ερθει για να δουμε αν θα βγουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπερα!!Αχ τι ωραια που τα λες Νικη μου..Μια χαρα κοιμαται ο δικος σου..

Εμεις εχθες ξυπνησαμε στις 2 κοιμηθηκαμε 3 και 4 παρα τεταρτο πονουσε κ εκλαιγε..Μειναμε ξυπνιοι μεχρι τις 7:30 και επειτα ξυπνησε παλι στις 9:30..Οποτε λιγα πραγματακια απο υπνο..

Λαμπρινη μου τι τελεια που εχεις βοηθεια κ ξεκουραζεσαι κ εσυ..

Εμεις σημερα κλεινουμε 10 χρονια σχεσης με τον αντρα μου...Ευτυχως το θυμηθηκαμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο μιας κ ο μπεμπης εχει αλλα προγραμματα...

Αντε να ερθει το σ-κ να βγουμε λιγο εξω ...προχθες την Κυριακη πηγαμε στο εξοχικο μου, καλα ηταν αλλα το αγχος μου δεν περιγραφεται..Με την ψυχη στο στομα μην γκρινιαξει κ δεν ξερω τι να τον κανω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τι ωρες ξυπναει δηλαδη;

εμενα εχθεςς το βραδυ ξυπνησε 12.30 και μετα 5.40 και μετα 9.30

εγω το περιμενω να ερθει για να δουμε αν θα βγουμε

δεν εχουμε στανταρ. π.χ. εχθες πηγαμε για υπνο στις 12 κ ξυπνησε στης 5 παρα κ μετα σηκωθηκαμε στις 10.30

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχθες ξυπνησαμε στις 2 κοιμηθηκαμε 3 και 4 παρα τεταρτο πονουσε κ εκλαιγε..Μειναμε ξυπνιοι μεχρι τις 7:30 και επειτα ξυπνησε παλι στις 9:30..Οποτε λιγα πραγματακια απο υπνο..

Εμεις σημερα κλεινουμε 10 χρονια σχεσης με τον αντρα μου...Ευτυχως το θυμηθηκαμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο μιας κ ο μπεμπης εχει αλλα προγραμματα...

Αντε να ερθει το σ-κ να βγουμε λιγο εξω ...προχθες την Κυριακη πηγαμε στο εξοχικο μου, καλα ηταν αλλα το αγχος μου δεν περιγραφεται..Με την ψυχη στο στομα μην γκρινιαξει κ δεν ξερω τι να τον κανω...

αχ σοφακι μου ποτε θα περασουν οι παλιο κολικοι!!! να ησυχασει το μωρο!!!!!!!1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σοφακι μου, ο γιατρος δε σου ειπε να του δωσεις κατι για να ηρεμησει?

Χαμομηλι δε σου ειπε?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τι κρυμα ρε κοπελα μου.... ευχομαι να του περασει...

αχ να ζησετε.... δεν ειστε παντρεμενη;

δεν εχουμε στανταρ. π.χ. εχθες πηγαμε για υπνο στις 12 κ ξυπνησε στης 5 παρα κ μετα σηκωθηκαμε στις 10.30

το ιδιο με εμας περιπου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τι κρυμα ρε κοπελα μου.... ευχομαι να του περασει...

αχ να ζησετε.... δεν ειστε παντρεμενη;

το ιδιο με εμας περιπου...

Παντρεμενοι ειμαστε εδω και 1,5 χρονο αλλα εομαστε μαζι εδω κ 10 χρονια...

Αννα μου μου ειπε αλλα δεν το θελει ομικρος, μονο ζιζι θελει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλημερα!!!!

Σοφάκι να ζήσετε!!!!

Εγω σημερα έχω απίστευτη ενέργεια απο εχθές κ κανω συνεχεια δουλειές...Μόλις σφουγγάρισα κ τα μπαλκόνια μου κ τώρα θα φτιάξω ένα καφε να πιω!!

Σήμερα δεν ειναι εδώ η μαμά μου αλλά έχω την γυναίκα που με βοηθάει!

Ο άντρας μου ειναι χαλια κ εξακολουθω να τον εχω σε αποκλισμο μεσα στο σπίτι,,κυκλοφορει με μάσκες κτλ...:( ελπιζω να μην κολλήσω!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...