Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη μου κι εμενα ετσι ειναι καποιες φορες!! κ ολο αγκαλια!!

αχ εμενα απο χθες ετσι ειναι συνεχεια...σαν να ξετρελαθηκε με τις ψευδοθηλες...και δεν εχει κοιμηθει καλα κ με ανησυχει αυτο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε?? εγω βγηκα απο το πρωι στην αγορα βολτιτσα, πηγα κ στη μαμα μου κ τωρα θα μαγειρεψω φαγητα για να εχει ο αντρουλης μου! θα του αφησω κοτοπουλο κ τυροπιτα. μετα θα σιδερωσω κατι τελευταια που μεινανε κ το απογευμα θα κανω μπανιο, ξυρισμα , φρυδια κτλ για να ειμαι ετοιμη κ αυριο γενναμε!!

παω να ξεκινησω κ θα ξαναμπω αργοτερα!!!

ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ!! πρεπει να πας πρωταγωνηστρια στη διαφημιση της DURACEL!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασια μου ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσες ωρες στο ζιζι?? συνηθησα με το θηλαστρο κ τωρα μου φαινεται παραξενο με την μπεμπα τοσες ωρες,,,μα κ τοσο γαλα που το βισκω?? για διδυμα γαλα εχω κ πονανε τα ατιμα τα στηθια...

κ τοση αγκαλια πια???:lol::lol::lol::lol:

AXXXXX θυμασαι που τα εγραφα εγω?????????????? και τον λεγαμε ΖΙΖΑΚΙΑ????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

AXXXXX θυμασαι που τα εγραφα εγω?????????????? και τον λεγαμε ΖΙΖΑΚΙΑ????????????????

θυμαμαι ...θυμαμαι!!!αλλα τοσες πολλες ωρες ηταν κ εσενα?? εμενα πρωτη φορα το ξεκινησε απο εχθες ενω τοσες μερες 10 λεπτα με το ζορι καθοταν...να χαιρομαι δλδ αναστασια μου?? κ για ποσο καιρο θα το κανει αυτο?? μου φαινεται θα χτυπησω κ εγω ενα σλινγκ...

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!! εμεις θηλαζουμε κ τωρα... χτες το απογευμα την κρατησε ο μαριος γιασ ενα τριωρο της εδωσε κ λιγο ξενο κ κοιμηθηκα 3 ωρες γεματες... αχ τελεια ηταν... μετα ξανακοιμηθηκαμε στην μια κ μετα στις 3 κ ξυπνησαμε κανονικα στις 7μιση.. θηλαζουμε ανα διωρο κ εμεις...

ποπακι μαλλον εκανες υπερπαραγωγη με το θηλαστρο.. ειδες οι ψευδοθηλες??? εγω με αυτες σωθηκα κυριολεκτικα γιατι δεν μου επιανε με τιποτα τη θηλη..

Γωγω μου ολα καλα θα πανε!!!!!!! αυριο θα εχεις το μωρακι σου κ εσυ επιτελους! σε περιμενει πολυ μεγαλη ευτυχια!!!

Δωρα μου πως τα πας εσυ? κοιμαστε καθολου?

βρε κοριτσια εμενα το απογευμα μου βγαινει τρελλη κουραση κ λες κ δε θελω να κανω τιποτα παρα μονο να κοιμηθω... νιωθω ενοχες οτι δεν ειμαι καλη μαμα επειδη βοηθαει κ ο μαριος...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

νικουλα μου μην ασχολεισαι καρδια μου κοιτα εσυ το καλυτερο για το μωρακι σου κ ας μην σωσουν να ερθουν...και εσυ με διπλωματια πες οτι ο καιρος ειναι χαλια κ μην το πας να το δουν ,,,δεν καταλαβα εσυ με το νεογνο θα τρεχεις στο σπιτι τους...πες αυτο που ειπε η ελευθερια οτι κυκλοφορουν ιωσεις και δεν δεχεσαι να τον βγαλεις εξω...

αντε τωρα ,,,μην αφηνεις τριτα προσωπα κ καταστασεις να σε χαλανε την ψυχολογια πρεπει να πλεεις σε πελαγη ευτυχιας και να μην σε χαλαει τπτ...γιαυτο ριξτο στην τρελη κ μην καταναλωνεις ενεργεια σε καταστασεις που δεν αξιζουν...:wink:;-)

ποπακι μου υπομονη κοριτσαρα μου!!!!! ξερω κουραστηκες να την ακους αυτη τη λεξη ε?????????

νικουλα εχει δικιο η ποπη!! συμφωνω απόλυτο! κοιτα το μωρακι σου να ειναι καλα!! αν αρρωστησει χτυπα ξυλο εσυ θα πονας! κ θα τρεχεις!!!!

απλα καταλαβα τωρα ποιοι ενδιαφεροντε πραγμτικα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αναστασια τωρα ευκολα ειναι ολα, μετα με το μωρο να με δω τι αντοχες θα εχω!!:rolleyes: εγω δε νομιζω να αντεξω τοσες ωρες θηλασμο, νομιζω θα με πιανουν τα νευρα μου, στη σκεψη κ μονο με πιανει μελαγχολια!

χθες ηρθε μια φιλη μου σπιτι η οποια θηλασε αποκλειστικα την κορη της για πολυ καιρο κ μου ελεγε οτι απο την πρωτη μερα θηλαζε καθε 3-4 ωρες για μιση ωρα την καθε φορα κ οτι γενικα δεν δυσκολευτηκε καθολου. μου εδωσε λιγο θαρρος, μπας κ ειμαι κ εγω τυχερη αλλιως δε το βλεπω!ειλικρινα, διαβασα τωρα για παραδειγμα τι εγραψε η ποπη κ το αποκλειω να το το αντεξω αυτο!

Μαργαριτα τι σκεφτεσαι καλε, δεν εισαι καλη μανα επειδη βοηθαει ο αντρας σου?? :confused:το λογικο αυτο ειναι, να σε βοηθαει!! ειναι εντελως φυσιολογικο να χρειαζεσαι βοηθεια, κ φυσικα πρεπει να συμμετεχει κ ο συζυγος σε ολα!!!;)

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!! εμεις θηλαζουμε κ τωρα... χτες το απογευμα την κρατησε ο μαριος γιασ ενα τριωρο της εδωσε κ λιγο ξενο κ κοιμηθηκα 3 ωρες γεματες... αχ τελεια ηταν... μετα ξανακοιμηθηκαμε στην μια κ μετα στις 3 κ ξυπνησαμε κανονικα στις 7μιση.. θηλαζουμε ανα διωρο κ εμεις...

ποπακι μαλλον εκανες υπερπαραγωγη με το θηλαστρο.. ειδες οι ψευδοθηλες??? εγω με αυτες σωθηκα κυριολεκτικα γιατι δεν μου επιανε με τιποτα τη θηλη..

Γωγω μου ολα καλα θα πανε!!!!!!! αυριο θα εχεις το μωρακι σου κ εσυ επιτελους! σε περιμενει πολυ μεγαλη ευτυχια!!!

Δωρα μου πως τα πας εσυ? κοιμαστε καθολου?

βρε κοριτσια εμενα το απογευμα μου βγαινει τρελλη κουραση κ λες κ δε θελω να κανω τιποτα παρα μονο να κοιμηθω... νιωθω ενοχες οτι δεν ειμαι καλη μαμα επειδη βοηθαει κ ο μαριος...

μα τοσο γαλα τι να το κανω??? αφου εβγαλα χθες με το χερι μετα απο κανα 4ωρο που ηταν το μωρο στο ζιζι 50 μλ στο μπιμπερο...που να βαζα και θηλαστρο...το εξαφανισα...κ με τις ψευδοθηλες δεν ποναω κ τοσο μαργαριτα μου παρολο που ειναι πληγωμενες...

μην νιωθεις ετσι και εγω ζηταω βοηθεια απο τον σαββα ακομα κ το νερο μου φερνει γιατι δεν εχω χερια αδεια...εμενα μου λειπει πολυ υπνος και οποτε βρω ευκαιρεια κοιμαμαι ειτε ειναι μσημερι ειτε απογευμα...κ τα βραδυα που θηλαζουμε με παιρνει ο υπνος ορθια...τι να κανω ομως?? αφου κλεινουν τα ματια μου...χθες απο τις 3 μεχρι τις 6 τα ξημερωματα θηλαζε...κ ξυπνησε σε καποια φαση μετα απο 45 λεπτα κ λεω ελεος οχι αλλο την αφησα λιγο γκρινιαξε κ ευτυχως την πηρε ο υπνος κ την γλυτωσα...αλλα σημερα απο τις 9 μεχρι τις 13 στο ζιζι ηταν,,,

B4Itp2.png

Αναστασια τωρα ευκολα ειναι ολα, μετα με το μωρο να με δω τι αντοχες θα εχω!!:rolleyes: εγω δε νομιζω να αντεξω τοσες ωρες θηλασμο, νομιζω θα με πιανουν τα νευρα μου, στη σκεψη κ μονο με πιανει μελαγχολια!

χθες ηρθε μια φιλη μου σπιτι η οποια θηλασε αποκλειστικα την κορη της για πολυ καιρο κ μου ελεγε οτι απο την πρωτη μερα θηλαζε καθε 3-4 ωρες για μιση ωρα την καθε φορα κ οτι γενικα δεν δυσκολευτηκε καθολου. μου εδωσε λιγο θαρρος, μπας κ ειμαι κ εγω τυχερη αλλιως δε το βλεπω!ειλικρινα, διαβασα τωρα για παραδειγμα τι εγραψε η ποπη κ το αποκλειω να το το αντεξω αυτο!

Μαργαριτα τι σκεφτεσαι καλε, δεν εισαι καλη μανα επειδη βοηθαει ο αντρας σου?? :confused:το λογικο αυτο ειναι, να σε βοηθαει!! ειναι εντελως φυσιολογικο να χρειαζεσαι βοηθεια, κ φυσικα πρεπει να συμμετεχει κ ο συζυγος σε ολα!!!;)

γωγουλι μου μια χαρα θα τα καταφερεις!! προσπαθησε το τουλαχιστον...κ μενα σημερα με επιασαν τα νευρα μου κ ενιωσα τυψεις μετα ....ολα ομως θα βρουν τον δρομο τους!! εσυ μην επηρεαζεσαι απο εμας,,,θα δεις πως θα σου παει!!! αντε κ αυριο θα γινεις μανουλα και εσυ κουκλα μου!! με το καλο να υποδεχτεις το νινακι σου!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γωγουλι μου μια χαρα θα τα καταφερεις!! προσπαθησε το τουλαχιστον...κ μενα σημερα με επιασαν τα νευρα μου κ ενιωσα τυψεις μετα ....ολα ομως θα βρουν τον δρομο τους!! εσυ μην επηρεαζεσαι απο εμας,,,θα δεις πως θα σου παει!!! αντε κ αυριο θα γινεις μανουλα και εσυ κουκλα μου!! με το καλο να υποδεχτεις το νινακι σου!!!

δεν ξερω βρε ποπη, εσεις εχετε θεληση , εγω απο την αρχη δεν ειχα! κ δεν εννοω οτι δεν θα τα καταφερω απο αποψη σωματικης κουρασης μονο, ψυχολογικα με φοβαμαι, δεν νομιζω να αντεχα θηλασμο τοσες ωρες! τεσπα, μεγαλη συζητηση κ οι αποψεις μου ειναι λιγο περιεργες!!

θα ξεκινησω κ θα δω πως θα παει!!!

θα σου στειλω αυριο μηνυμα μολις γεννησω, ιντερνετ δεν θα εχω στην κλινικη!!παω να κανω την πιτουλα μου!!!

BJVqp3.png

δεν ξερω βρε ποπη, εσεις εχετε θεληση , εγω απο την αρχη δεν ειχα! κ δεν εννοω οτι δεν θα τα καταφερω απο αποψη σωματικης κουρασης μονο, ψυχολογικα με φοβαμαι, δεν νομιζω να αντεχα θηλασμο τοσες ωρες! τεσπα, μεγαλη συζητηση κ οι αποψεις μου ειναι λιγο περιεργες!!

θα σου στειλω αυριο μηνυμα μολις γεννησω, ιντερνετ δεν θα εχω στην κλινικη!!παω να κανω την πιτουλα μου!!!

γωγω μου θηλασε για 2 μηνες και μετα δωσε μπιμερο αυτο θα κανω εγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γωγω μου μακαρι να τα καταφερεις. παντως και εγω ετσι ενιωθα στον 1ο μου γιαυτο δεν θηλασα καθολου τωρα. βεβαια οποιου του λεω οτι δεν θηλαζω με κατακρινει και ασχημα αλλα δεν βρεθηκαν στην θεση μου να δουν τι σκατα ψυχολογια ειχα... αν ηξεραν δεν θα μιλουσαν πιστευω...

σκεφτομουν ετσι τωρα και εγω πριν γεννησω γιατι ηξερα τι τραβηξα. εσυ ομως δεν το εζησες δεν ξερεις πως θα σουρθει οποτε μην βαζεις κακες σκεψεις απο τωρα. δοκιμασε και βλεπεις. στο κατω κατω αν δεν μπορεις τον αποκλειστικο μπορεις να κανεις και τον μικτο. δηλαδη να δινεις ενα με ενα γευμα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω κ εγω!;)
Γωγω μου μακαρι να τα καταφερεις. παντως και εγω ετσι ενιωθα στον 1ο μου γιαυτο δεν θηλασα καθολου τωρα. βεβαια οποιου του λεω οτι δεν θηλαζω με κατακρινει και ασχημα αλλα δεν βρεθηκαν στην θεση μου να δουν τι σκατα ψυχολογια ειχα... αν ηξεραν δεν θα μιλουσαν πιστευω...

σκεφτομουν ετσι τωρα και εγω πριν γεννησω γιατι ηξερα τι τραβηξα. εσυ ομως δεν το εζησες δεν ξερεις πως θα σουρθει οποτε μην βαζεις κακες σκεψεις απο τωρα. δοκιμασε και βλεπεις. στο κατω κατω αν δεν μπορεις τον αποκλειστικο μπορεις να κανεις και τον μικτο. δηλαδη να δινεις ενα με ενα γευμα.

αντωνια μου ας λενε οτι θελουν,,, αυτοι δεν ξερουν τι περασες εσυ...

εμενα τωρα επεσε και το στηθος μου ενο μια χαρα στητο ηταν πριν:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...