Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μα τι σημαινει δεν γουστρουν ελευθερια μου; για το πρωτο τους εγγονι τους μιλουμε...

τι να του πω ομως;;;; αυτο ειναι το θεμα...

να σε ρωτησω κατι?/γιατι δεν παιρνεις την πεθερα σου και να την καλεσεις???να της πεις ελατε απο το σπιτι να σας δουμε και να δειτε και το μωρο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Έφη μου μπραβο σας για το τεστ και περαστικά σας για την ίωση.

Ελευθερία μου περαστικά σας κι εσάς και μπράβο κοριτσάρα μου για την μπέμπα σου σε λιγο θα τη στειλεις σχολειο!!!

Αντωνία μου περαστικά σας μεγαλώσατε κι εσείς!

Νικη μου τα πράγματα είναι δύσκολα και δύσκολα τα λες αυτά τα πράγματα.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνετε ένα τραπέζι σπίτι σας και να τους καλέσετε να φάτε όλοι μαζί να ζεσταθούν και λίγο οι σχέσεις με τους δικούς σου και τους δικούς του.Μη μπεις σε αντιπαράθεση με τον αντρα σου ο καθένας υπερασπίζεται τους γονείς του και ως ενα σημείο το βρίσκω λογικό.

Φιλάκια και καλημέρες σε όλες!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σέρνομαι και εγώ, δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα. Μα τίποτα! Και το φαγητό η μαμά μου θα το κάνει, δεν είμαι στα καλά μου. Στεναχωριέμαι και για την μπέμπα που έχει μυξούλες. Αυτά είναι από τα άσχημα του να γεννάς χειμώνα.

Νίκη μου μην περιμένεις πολλά πράγματα από τον Χρίστο, κάποια στιγμή θα το δει μόνος του αν το δει. Ως τότε κοίτα απλά να κάνεις το καλύτερο για το παιδί χωρίς να κατηγορείς του δικούς του, εφόσον δεν θέλει να ακούσει κακό για εκείνους. Πχ. πες του γενικά πως σκέφτεσαι μέχρι να φτιάξει ο καιρός, να μην βγάλετε άλλο έξω το παιδί γιατί κυκλοφορούν ιώσεις και κάνει κρύο. Στην ανάγκη ανέφερέ το στο τηλ και στην πεθερά σου, έτσι γενικά και αόριστα. Όχι δηλαδή 'δεν θα ξανάρθουμε σε εσάς'. Κατάλαβες τι εννοώ.

Εγώ το έχω δηλώσει πάντως. Το παιδί έξω δεν βγαίνει μόνο για γιατρό ή σε μεγάλη ανάγκη ακόμη και όταν σαραντίσει. Η γαιδούρα η πεθερά μου δεν ήρθε μια φορά να το δει από το μαιευτήριο και περιμένει πως μόλις σαραντίστουμε θα της το πάω. Αμ δε! Δεν το έχω σκοπό! Αν δεν μπει άνοιξη και ζεστάνει ο καιρός δεν πρόκειται να το δει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια τι κάνετε???εγώ σπίτι η μικρή κοιμάται λιγάκι και είπα να δωτα νέα σας ....γέννησε καμία ???Εγώ εχτές πήρα τηλ τον γιατρό και μου έλυσε τις απορίες και μου είπε ότι όλα είναι φυσιολογικά .....ανησυχώ όμως δεν σας τοκρύβω,....έγινε και 4050 kg....Πάω να σας διαβάσω!!!

HXSnp2.png

καλημερα κ απο εμενα κοριτσια μου τι κανετε?

εγω εχω λαλησει κανονικα απο εχθες που βαλαμε τις θηλες δεν λεει να ξεκολησει απο πανω μου εχει θηλασει απο τις 8 το απογευμα χθες μεχρι τις 01 παρα το βραδυ με ενα διαλειμμα το μπανιο της και απο της 3 τα ξημερωματα μεχρι τις 6 το πρωι και απο τις 9 που ξυπνησε μεχρι τωρα στο ζιζι ηταν με ψοφησε...κ οι θηλες μου δεν σταματανε να τρεχουν γαλα...τι να κανω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ποναει και πολυ το κεφαλι κ απο χθες το μεσημερι δεν προλαβα παλι να φαω καλα παρα μονο κατι τσιμπολογηματα στα πεταχτα...αφου σκεφτομαι να εχω κ μια παπια διπλα μου γιατι ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω...μολις την αφηνω βρε κοριτσια στην καλαθουνα τσιροκοπαει και μελανιαζει απο το κλαμα...τι να κανω πειτε μου??

δυστυχως δεν προλαβαινω να σας διαβασω...:(:(:(

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να σε ρωτησω κατι?/γιατι δεν παιρνεις την πεθερα σου και να την καλεσεις???να της πεις ελατε απο το σπιτι να σας δουμε και να δειτε και το μωρο?
Καλησπέρα κορίτσια.

Έφη μου μπραβο σας για το τεστ και περαστικά σας για την ίωση.

Ελευθερία μου περαστικά σας κι εσάς και μπράβο κοριτσάρα μου για την μπέμπα σου σε λιγο θα τη στειλεις σχολειο!!!

Αντωνία μου περαστικά σας μεγαλώσατε κι εσείς!

Νικη μου τα πράγματα είναι δύσκολα και δύσκολα τα λες αυτά τα πράγματα.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνετε ένα τραπέζι σπίτι σας και να τους καλέσετε να φάτε όλοι μαζί να ζεσταθούν και λίγο οι σχέσεις με τους δικούς σου και τους δικούς του.Μη μπεις σε αντιπαράθεση με τον αντρα σου ο καθένας υπερασπίζεται τους γονείς του και ως ενα σημείο το βρίσκω λογικό.

Φιλάκια και καλημέρες σε όλες!!!

Νικη συμφωνώ με την Εφη,πάρε κ κάλεσε την.

φιλεναδες μου θα τους καλεσει η μαμα μου την κυριακη να ερθουν εδω για τραπεζι....

εντομεταξη εχουν ερθει σπίτι αρκετες φορες για τραπεζι και οι σχεσεις μεταξη τους ειναι αρκετα καλες...

Γεωργια μου συμφωνω αλλα ως ενα σημειο δηλαδη να βλεπουμε και τα λάθη που κανουν, οχι επειδη ειναι γονεις μας σημαινει πως παντα ειναι σωστοι και εμεις ειμαστε λάθος....

Σέρνομαι και εγώ, δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα. Μα τίποτα! Και το φαγητό η μαμά μου θα το κάνει, δεν είμαι στα καλά μου. Στεναχωριέμαι και για την μπέμπα που έχει μυξούλες. Αυτά είναι από τα άσχημα του να γεννάς χειμώνα.

Νίκη μου μην περιμένεις πολλά πράγματα από τον Χρίστο, κάποια στιγμή θα το δει μόνος του αν το δει. Ως τότε κοίτα απλά να κάνεις το καλύτερο για το παιδί χωρίς να κατηγορείς του δικούς του, εφόσον δεν θέλει να ακούσει κακό για εκείνους. Πχ. πες του γενικά πως σκέφτεσαι μέχρι να φτιάξει ο καιρός, να μην βγάλετε άλλο έξω το παιδί γιατί κυκλοφορούν ιώσεις και κάνει κρύο. Στην ανάγκη ανέφερέ το στο τηλ και στην πεθερά σου, έτσι γενικά και αόριστα. Όχι δηλαδή 'δεν θα ξανάρθουμε σε εσάς'. Κατάλαβες τι εννοώ.

Εγώ το έχω δηλώσει πάντως. Το παιδί έξω δεν βγαίνει μόνο για γιατρό ή σε μεγάλη ανάγκη ακόμη και όταν σαραντίσει. Η γαιδούρα η πεθερά μου δεν ήρθε μια φορά να το δει από το μαιευτήριο και περιμένει πως μόλις σαραντίστουμε θα της το πάω. Αμ δε! Δεν το έχω σκοπό! Αν δεν μπει άνοιξη και ζεστάνει ο καιρός δεν πρόκειται να το δει!

ελπιζω να το δει καποια στιγμη γιατι ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτο, 22 χρονο κολημενος με τη μανα του ειναι τι να κανω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

φιλεναδες μου θα τους καλεσει η μαμα μου την κυριακη να ερθουν εδω για τραπεζι....

εντομεταξη εχουν ερθει σπίτι αρκετες φορες για τραπεζι και οι σχεσεις μεταξη τους ειναι αρκετα καλες...

Γεωργια μου συμφωνω αλλα ως ενα σημειο δηλαδη να βλεπουμε και τα λάθη που κανουν, οχι επειδη ειναι γονεις μας σημαινει πως παντα ειναι σωστοι και εμεις ειμαστε λάθος....

ελπιζω να το δει καποια στιγμη γιατι ειλικρινα δεν μου αρεσει αυτο, 22 χρονο κολημενος με τη μανα του ειναι τι να κανω

νικουλα μου μην ασχολεισαι καρδια μου κοιτα εσυ το καλυτερο για το μωρακι σου κ ας μην σωσουν να ερθουν...και εσυ με διπλωματια πες οτι ο καιρος ειναι χαλια κ μην το πας να το δουν ,,,δεν καταλαβα εσυ με το νεογνο θα τρεχεις στο σπιτι τους...πες αυτο που ειπε η ελευθερια οτι κυκλοφορουν ιωσεις και δεν δεχεσαι να τον βγαλεις εξω...

αντε τωρα ,,,μην αφηνεις τριτα προσωπα κ καταστασεις να σε χαλανε την ψυχολογια πρεπει να πλεεις σε πελαγη ευτυχιας και να μην σε χαλαει τπτ...γιαυτο ριξτο στην τρελη κ μην καταναλωνεις ενεργεια σε καταστασεις που δεν αξιζουν...:wink:;-)

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε?? εγω βγηκα απο το πρωι στην αγορα βολτιτσα, πηγα κ στη μαμα μου κ τωρα θα μαγειρεψω φαγητα για να εχει ο αντρουλης μου! θα του αφησω κοτοπουλο κ τυροπιτα. μετα θα σιδερωσω κατι τελευταια που μεινανε κ το απογευμα θα κανω μπανιο, ξυρισμα , φρυδια κτλ για να ειμαι ετοιμη κ αυριο γενναμε!!

παω να ξεκινησω κ θα ξαναμπω αργοτερα!!!

BJVqp3.png

ποπακι μου υπομονη κοριτσαρα μου!!!!! ξερω κουραστηκες να την ακους αυτη τη λεξη ε?????????

νικουλα εχει δικιο η ποπη!! συμφωνω απόλυτο! κοιτα το μωρακι σου να ειναι καλα!! αν αρρωστησει χτυπα ξυλο εσυ θα πονας! κ θα τρεχεις!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου υπομονη κοριτσαρα μου!!!!! ξερω κουραστηκες να την ακους αυτη τη λεξη ε?????????

νικουλα εχει δικιο η ποπη!! συμφωνω απόλυτο! κοιτα το μωρακι σου να ειναι καλα!! αν αρρωστησει χτυπα ξυλο εσυ θα πονας! κ θα τρεχεις!!!!

αναστασια μου ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσες ωρες στο ζιζι?? συνηθησα με το θηλαστρο κ τωρα μου φαινεται παραξενο με την μπεμπα τοσες ωρες,,,μα κ τοσο γαλα που το βισκω?? για διδυμα γαλα εχω κ πονανε τα ατιμα τα στηθια...

κ τοση αγκαλια πια???:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

αναστασια μου ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσες ωρες στο ζιζι?? συνηθησα με το θηλαστρο κ τωρα μου φαινεται παραξενο με την μπεμπα τοσες ωρες,,,μα κ τοσο γαλα που το βισκω?? για διδυμα γαλα εχω κ πονανε τα ατιμα τα στηθια...

κ τοση αγκαλια πια???:lol::lol::lol::lol:

Ποπη μου κι εμενα ετσι ειναι καποιες φορες!! κ ολο αγκαλια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...