Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον κολικοι θα ειναι σοφια μου μακαρι ο μαραθος να σας βοηθησει !!!

χαρουμενα μηνογενεθλια νικη μου!!!περαστικα σας κι ολας!!!

εγω εχω τον μεγαλο αρροστο!:(:(

τι εχει φακη μου δεν σας διαβασα και δεν ξερω τι γινετε;;;

περαστικα σας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα από εμάς. Τώρα πρόλαβα να μπώ.

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα το μεσημέρι. Η μπέμπα έβαλε 1 κιλό και έγινε 4450 και 4 πόντους και πλέον είμαστε 56 πόντους. Γίναμε μεγάλες κοπέλες.

Πάω πιο πίσω να σας διαβάσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Α Ποπακι μου απογοητευτηκα ειχα ακουσει τα καλυτερα.Τη μικρή την εξετασε?

Αχ Σοφακι μου περαστικα σας βρε κοπελα μου γιατι τοσο κλαμα βρε παιδακι μου εδω λενε με το μητρικο και να εχει κολικους είναι πολυ ηπιοι εμενα κανενα παιδακι μου δεν είχε.

Δε θελω να σε ανησυχησω αλλα μηπως να τον πας να τον εξετασει για καλο και για κακο?

και εγω περιμενα πιο πολλα απο αυτην καταρχην δεν καναμε συζητηση ...της εκανα τις ερωτησεις μου και αυτη απαντουσε στεγνα κ μονολεκτικα σαν ψυχρη επαγγελματιας...ηταν πολυ ευγενικη ομως αλλα το ψευτικο...εεε ισως καβαλησε καλαμι...παντως ειναι κυριως για συμβουλες κ τπτ παραπανω...

ποπακι μου σε ευχαριστω! θα τα βαψω επομενως!!:lol::lol:

μυθος ε?? ε αν δε σου γεμισε το ματι εννοειτε πως δε θα την εχεις!!

νικη μου ποσο εμετο εκανε κ σας εδωσε ηλεκτρολητες?? ρουκετα εβγαλε??

εμενα πριν που τον ειχα στον ωμο να ρευτει, ρευτηκε κ μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα, αλλα πηχτο! κ μετ εβγαζε γουλιες!! μηπως επειδη εφαγε πολυ , δεν ρευτηκε κ μετα ξανα γκρινιαζε κ τον ξανα ταισα???:confused::confused::confused: να σκασω ειμαι!!!

ναι αναστασουλα μου βουρ για βαψιμο...ναι δεν αναλαμβανει περιστατικα...παρα μονο λεει να μιλαω με τη γραμματεα της η κατοπιν ραντεβου στο ιατρειο της...

Ώστε σε ξεπεταξε η Πατσουρου?? Κ στο βιντεακι φάνηκε τοσο καλη...

Αναστασια κι εμενα μυ βγάζει καμια φορα πηχτό που λες... Ειναι επειδη αργεί να ρευτει κ μετα το βγάζει σαν χωνεμενο... Μην τον μπουκωνεις ομως,μπορει να έκλαιγε επειδη δεν μπορουσε να ρευτει.

Σοφακι μου αχ κουράγιο βρε αγαπη μου θα περάσουν ευχομαι αποψε να μην εχει τιποτα ο γλυκουλης μας.

χαχα κανονικη ξεπετα δωρακι μου...

Στα πεταχτά σας διάβασα. Άγχος πολύ βλέπω, έτσι είναι οι πρωτομανούλες κορίτσια, στο επόμενο θα είστε πολύ πιο χαλαρές.

Σοφάκι περίεργο να έχει τόσους πόνους ο μικρός, ρε συ μπας έχει τίποτα άλλο καμιά παλλινδρόμηση πχ.? Και εμένα κανένα παιδί δεν έκανε κολικούς τώρα αν ευθύνεται ο θηλασμός ή όχι δεν το ξέρω αλλά σίγουρα βοηθάει πολύ.

Ποπάκη έτσι η Πατσούρου ε? Λογικό, από ένα σημείο και μετά κοιτάς το χρήμα, επαγγελματίας είναι. Αυτά που σου είπε στα λέμε και εμείς δηλαδή:) Το ό,τι έχεις γάλα για δίδυμα είναι υπερπαραγωγή που σου φωνάζω τόσο καιρό και την δημιουργεί το θήλαστρο. Κόψτο κοπέλα μου να σου φύγει αυτό το άγχος. Αν νιώθεις το στήθος σου γεμάτο, βγάζε λίγο γάλα με το χέρι.

Αυτό έκανα κι εγώ το πρωί, αρμέχτηκα:) γιατί το ένα στήθος το ένιωθα βαρύ.

ελευθερια μου εσυ εισαι πιο καλη απο την πατσουρου κοπελα μου...

ναι θα το σταματησω το θηλαστρο ηδη οι ψευδοθηλες εκαναν μεγαλη διαφορα

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Περαστικά στα μωράκια σας!!! Όχι τίποτε άλλο αλλά είναι δύσκολο και με μικρό και με μεγάλο άρρωστο.

Σοφία μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις για τους κολικούς. Μάλλον ο μικρός ανήκει στις εξαιρέσεις γιατί συνήθως τα μωρά που θηλάζουν δεν έχουν καθόλου ή λίγους κολικούς. Έυχομαι τα βότανα να σε βοηθήσουν. Μήπως να δοκίμαζες να κάνεις αποχή από τα γαλακτοκομικά? Μερικά μωρά βοηθούνται έτσι. Γιατί δεν δοκιμάζεις?

Πόπη καιρός είναι να πετάξεις το θήλαστρο και να αφήσεις την μικρή να κάνει τη δουλειά της. Δεν παθαίνεις μαστίτιδα σε 3 ώρες μην φοβάσε. Μάθε να κάνεις το άρμεγμα -που λέει και η Ελευθερία- θα σε βοηθήσει πολύ όταν θα νοιώθεις δυσφορία. Και μην περιμένεις το στήθος σου να είναι χαλαρό τώρα γιατί είναι η αρχή ακόμα. Σε λίγο καιρό που θα ρυθμιστεί η παραγωγή θα είναι πολύ καλύτερα. Μέχρι τότε υπομονή.

Ώστε έτσι η Πατσούρου ε? Τί να πώ. Κρίμα για το όνομα που έφτιαξε. Και τότε πώς όλοι λένε τα καλύτερα?

Εμείς σήμερα που πήγαμε στον παιδίατρο και να την εξετάσει με ησυχία και να μου απαντήσει σε όλες τις απορίες μου και όλα να γίνουν με ηρεμία και χωρίς καμία βιασύνη. Εντάξει δεν είναι γκουρού του θηλασμού αλλά δεν είναι και ποτέ αρνητικός ούτε και ποτέ πιεστικός. Τι άλλο θέλεις από έναν παιδίατρο αν όχι να τον νοιώθεις ότι είναι πράγματι εκεί?

Κρίμα κρίμα και την είχα για καλή.

Καληνύχτα σας κορίτσια και να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη νύχτα. Φιλιά

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!Τώρα μπήκα κ σας διάβασα!

Σήμερα περασα πολυυυυυυ ωραια!Ήρθε η κυρία που μου πρόσεχε τον γιο μου και εκατσε με τις μπέμπες και βγήκαμε με την μαμα μου και τον γιο μου κ πήγαμε στην ορκομωσία μιας ξαδερφης μου και μετα ολοι μαζί για φαγητό!!είχε κ μια τέλεια μέρα!Θα έρχεται καθε πρωί να με βοηθαει 4 ώρες κ εγω είτε θα κοιμάμαι είτε θα κανω δουλειες εξωτερικές και εσωτερικές...αφήστε που μου έχει λειψει η δουλεια..

Δωρα και εμενα τσιριζουν σφιγγονται τη νυχτα 12-6 ειναι το αδυναμο μας σημειο αλλα όταν τις παίρνω δεν πονανε.σταματουν αυτοματα και με κοιτανε με το ματι γαριδα...τώρα κοιμούνται και δοξαζω το Θεο.....

Σοφία γιατι δεν το βλέπει ο παιδιατρος το μωρο σου??πολυ βασανίζεται το μαναρακι.

Μαργαριτα πολυ καλα παει το βάρος της μικρής σου!

Αναστασία ο δικος σου επιασε το 5 κιλα??εμενα ειναι 4500 η μια...αρα για πρόωρα καλα ειμαστε ε??!

Γειτονισσα ευτυχως πάλι γειτονισσες θα ειμαστε και με τη μετακόμιση!χεχε..παλι καλα που εχεις ατομα κ βοηθουν!

εγω εχω τον γιο μου με βήχα απλό αλλα ο αντρας μου ανεβασε πυρετο και τον εχουμε σε καραντίνα...ούτε στο γραφειο δεν πάει!

Πάω να την πεσω!!φιλούθκια!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

τζααααααα!!!!!!

τελικα πηγα στη γυναικολογο με τον μπεμη! η γιατρος μου ξετρελαθηκε μαζι του!:tongue::tongue: με εξετασε κ ολα οκ μου ειπε!! τωρα σε 2 μηνες μου ειπε να παω για το τεστ παπ! μετα πηγαμε κ σουπερ μαρκετ με τον μπαμπα μας! παλι κοιμοταν ο μικρος στο σλίνγκ! εχει πολυ πλακα! μου αρεσε πολύ!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σήμερα περασα πολυυυυυυ ωραια!Ήρθε η κυρία που μου πρόσεχε τον γιο μου και εκατσε με τις μπέμπες και βγήκαμε με την μαμα μου και τον γιο μου κ πήγαμε στην ορκομωσία μιας ξαδερφης μου και μετα ολοι μαζί για φαγητό!!είχε κ μια τέλεια μέρα!Θα έρχεται καθε πρωί να με βοηθαει 4 ώρες κ εγω είτε θα κοιμάμαι είτε θα κανω δουλειες εξωτερικές και εσωτερικές...αφήστε που μου έχει λειψει η δουλεια..

Δωρα και εμενα τσιριζουν σφιγγονται τη νυχτα 12-6 ειναι το αδυναμο μας σημειο αλλα όταν τις παίρνω δεν πονανε.σταματουν αυτοματα και με κοιτανε με το ματι γαριδα...τώρα κοιμούνται και δοξαζω το Θεο.....

Σοφία γιατι δεν το βλέπει ο παιδιατρος το μωρο σου??πολυ βασανίζεται το μαναρακι.

Αναστασία ο δικος σου επιασε το 5 κιλα??εμενα ειναι 4500 η μια...αρα για πρόωρα καλα ειμαστε ε??!

Γειτονισσα ευτυχως πάλι γειτονισσες θα ειμαστε και με τη μετακόμιση!χεχε..παλι καλα που εχεις ατομα κ βοηθουν!

εγω εχω τον γιο μου με βήχα απλό αλλα ο αντρας μου ανεβασε πυρετο και τον εχουμε σε καραντίνα...ούτε στο γραφειο δεν πάει!

περαστικα τους λαμπρινη μου!τελεια ειναι τακιλακια σας ! οχι απλα καλα!! θα εχεις δηλαδη ελευθερες 4 ωρες τα πρωινα ε??? σουπερ!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααα

εμεις θα παμε για το τεστ ακοης σημερα σε 1.30 εχουμε ραντεβου!!!ο μεγαλος ξυπνησε και ετρεχε πολυ η μυτη του,το εστειλα ομως σχολειο γιατι δεν ειχα που να τον αφησω και φοβαμαι να τον αφησω μαζι μου γιατι δεν μενει μακρυα απο το μωρο,νοιωθω λιγες τυψεις που το εστειλα:(:(:(του ειπα αν δεν ειναι καλα να μου τηλεφωνηση να παω να τον πιασω!

τι εχει φακη μου δεν σας διαβασα και δεν ξερω τι γινετε;;;

περαστικα σας....

νικη μου ιωση εχει!!σε ευχαριστω θα παρει τες μερες του απο οτι το βλεπω!!

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα το μεσημέρι. Η μπέμπα έβαλε 1 κιλό και έγινε 4450 και 4 πόντους και πλέον είμαστε 56 πόντους. Γίναμε μεγάλες κοπέλες.

σονια μου μια χαρα η μπεμπα ολοκληρη κοπελα!!!

τζααααααα!!!!!!

τελικα πηγα στη γυναικολογο με τον μπεμη! η γιατρος μου ξετρελαθηκε μαζι του!:tongue::tongue: με εξετασε κ ολα οκ μου ειπε!! τωρα σε 2 μηνες μου ειπε να παω για το τεστ παπ! μετα πηγαμε κ σουπερ μαρκετ με τον μπαμπα μας! παλι κοιμοταν ο μικρος στο σλίνγκ! εχει πολυ πλακα! μου αρεσε πολύ!!!!!!:P:p

δεν το κανεις στες 40 το τεστ??εμας εδω το κανουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λιτσακι μου κοριτσακι μου μπραβο σου!!! ολα πηγαν πολυ καλα!!!! να χαιρεσια το κοριτσακι σου κ να το δεις οπως ποθεις στη ζωη του! ξεκουρασου γιατι το αξιζεις!!! ελπιζω να σε αφησουν να κοιμηθεις λιγακι!

Αχ κοριτσια μου μπαινω στα κλεφτα γιατι μαλλον θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο...

Εμεις λεμε οτι ειναι κολικοι γιατι οταν κλαιει πολυ , σφιγγεται, τεντωνει κ μαζευει τα ποδαρακια του , κανει θορυβους η κοιλιτσα του , κανει πριτς και κανει κ κακα του μερικες φορες...Επισης δεν του φευγει με τις αγκαλιες να πεις οτι εχει κακομαθει...

Σημερα αγορασα μαραθο, γλυκανισο κ μελισσοχορτο να πιω μπας κ τον βοηθησω..

Δεν με πειραζει η αυπνια μου τοσο αλλα δεν μπορω να τον βλεπω να κλαιει και δεν νομιζω οτι εχει κατι αλλο π.χ παλλινδρομηση γιατι δεν βγαζει γουλιες κ λοιπα...

πολυ ταλαιπωρια βρε Σοφακι μου ο μικρουλης σου..κ εσεις δηλαδη.. να πιεις μαραθο εχω ακουσει κανει δουλεια.. ελπιζω να περασει γρηγορα!

εκανε αρκετο αναστασια μου... για να καταλαβεις τον θηλασσα τον εκανα να ρευτει τον εβαλα να κοιμηθει και μετα απο εναμιση ωρα εκανε εμετο....

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΥ:P:p

Νικη μου καλα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!

πωπω τελεια η μπεμπα σου!!!!! πωπωπωπωπω!!!! να σου πω σου κανει γελακια η ακομα? ποτε ξεκινανε αυτα βρε κοριτσια?

Λαμπρινη τελεια που εχεις ατομο να σε βοηθαει τα πρωινα! τωρα που θα γινω κ εγω γειτονισσα θελω τα φωτα σου!!!! εχεις καμια κοπελα για καθαριοτητα στο σπιτι που να την εμπιστευεσαι? επισης θελω κ εγω να βρω μια εμπιστη κοπελα να μου κραταει το μωρο καποια πρωινα ενα 4ωρο.. εχεις καμια ιδεα? στειλε μου πμ αν ξερεις τιποτα απο αυτα γιατι απο την περιοχη δεν εχω ιδεα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Να ευχηθώ στο Λιτσάκι να χαίρεται το κοριτσάκι του και καλή ανατροφή!

Όλα καλά λοιπόν, μπράβο κοπέλα μου. Παρόλο που σας λαχτάρησε η μικρή βγήκε μια χαρά! Να σας ζήσει και πάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσάκι μου ο θηλασμός δεν πρέπει να πονάει. Αν πονάει δεν πιάνει καλά το στήθος το μωρό. Πρέπει να πιάνει και μεγάλο μέρος από την θηλαία άλω όχι μόνο την θηλή σου. Πάλεψέ το λίγο σε αυτό το κομμάτι. Στην θηλή γαλατάκι δικό σου άλειψε και άσε το στήθος ελεύθερο να επουλωθεί η πληγή. Αν δεις και αποδείς τότε βάζεις ψευδοθηλή.

Σοφάκι η παλλινδρόμηση αν δεν κάνω λάθος δεν κάνει πάντα γουλιές. Μπορεί να βγαίνει ως ένα σημείο το γάλα και να ξανακατεβαίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να σας πω και τα δικά μας νέα.

Τώρα 2 μέρες η μικρούλα μου ακούγεται να έχει μυξούλες, ο μεγάλος συνεχίζει με βήχα και μυξούλες και έτσι αποφασίσαμε χθες να τα πάμε και τα δυο στον γιατρό.

Η μικρή ευτυχώς δεν έχει τίποτα, πολύ ορό για τις μυξούλες μου είπε. Πήρε 1 κιλό σε 14 μέρες, είναι 5200γρ. τώρα και 3 πόντους, έφτασε τους 62. Μια χαρά πάμε από ανάπτυξη, δεν τίθεται θέμα αν τρώει καλά η όχι.

Ο μεγάλος μου έχει κρυώσει, ίωση δηλαδή και μας είπε μασκούλα για 1 βδομάδα.

Ο άντρας μου ανέβασε επίσης πυρετό για 1 μέρα και είναι μπουκωμένος, οπότε δεν σηκώνει καθόλου την μικρή. Έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μικρό όταν είναι σπίτι.

Και δεν μας φτάνανε όλα αυτά, από χθες νιώθω και εγώ κομάρες, λίγο κρυώνω μες την μέρα, και νιώθω μπούκωμα στα σπάραχνα! Τόσο καλά, ελπίζω να την γλιτώσει το μικρό μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να σας πω και τα δικά μας νέα.

Τώρα 2 μέρες η μικρούλα μου ακούγεται να έχει μυξούλες, ο μεγάλος συνεχίζει με βήχα και μυξούλες και έτσι αποφασίσαμε χθες να τα πάμε και τα δυο στον γιατρό.

Η μικρή ευτυχώς δεν έχει τίποτα, πολύ ορό για τις μυξούλες μου είπε. Πήρε 1 κιλό σε 14 μέρες, είναι 5200γρ. τώρα και 3 πόντους, έφτασε τους 62. Μια χαρά πάμε από ανάπτυξη, δεν τίθεται θέμα αν τρώει καλά η όχι.

Ο μεγάλος μου έχει κρυώσει, ίωση δηλαδή και μας είπε μασκούλα για 1 βδομάδα.

Ο άντρας μου ανέβασε επίσης πυρετό για 1 μέρα και είναι μπουκωμένος, οπότε δεν σηκώνει καθόλου την μικρή. Έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τον μικρό όταν είναι σπίτι.

Και δεν μας φτάνανε όλα αυτά, από χθες νιώθω και εγώ κομάρες, λίγο κρυώνω μες την μέρα, και νιώθω μπούκωμα στα σπάραχνα! Τόσο καλά, ελπίζω να την γλιτώσει το μικρό μου.

μια χαρα κοριτσακι μου!!! τελεια αναπτυσεται το κοριτσακι σου!!! κοριτσαρος δηλαδη τι κοριτσακι!!!!!!! να σου πω πως βαζεις τον ορο στη μυτουλα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μια χαρα κοριτσακι μου!!! τελεια αναπτυσεται το κοριτσακι σου!!! κοριτσαρος δηλαδη τι κοριτσακι!!!!!!! να σου πω πως βαζεις τον ορο στη μυτουλα?

Την γυρίζω στο πλάι και πιέζω την αμπούλα απότομα ώστε να βγει ο ορός και από το άλλο ρουθούνι. Την σηκώνω ψηλά και μπρούμυτα και της χτυπάω την πλάτη. Μετά επαναλαμβάνω το ίδιο από το άλλο ρουθούνι και τέλος τις ρουφάω με τον αποφρακτήρα.

2 φορές έχω βάλει και μητρικο γάλα, λειτουργεί σαν αντιβιωτικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...