Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια..Τι κανετε εσεις κ τα μπεμπακια σας? σας διαβασα κ ειδα οτι ολες εχουμε τα ιδια περιπου...

Εμεις παντως εχουμε τρομερα πονακια..Εχθες το βραδυ ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου...Τον κρατουσαμε πανω μας ηρεμουσε για κανενα τεταρτακι κ μετα ουρλιαχτα!!!!!!!Χαλια!!Τον λυπηθηκαμε τοσο πολυ!!

Εν τελει μετα τα μικρα διαλειμματακια τον κοιμησα στις 1:30 το μεσημερι κ σφιγγοταν συνεχεια στον υπνο του..και πριν λιγο εκλαιγε πολυ , τον σηκωσα κ αποκοιμηθηκε πανω μου...

Αχ ακουω οτι τα δικα σας κοιμουνται 3-4 -5 ωρες ενω εμας δεν κοιμαται ουτε 1 ωρα συνεχομανε,,πηρα τον γιατρο κ τον ρωτησα αν ειναι να του δωσω ξξενο για συμπληρωμα μηπως δεν χορταινει αλλα μου ειπε οτι θα χειροτερεψουν οι κολικοι..και δισταζω να του δωσω ξενο..Τι να κανω δεν ξερω...

Γωγω μου τι ωραια και εσυ την Πεμπτη στο κλαμπ των μαμαδων?Με το καλο κοπελα μου να ερθει η μπουμπουκα σας...

Nεα απο την Βουλα δεν ειχαμε ε?

Περαστκα στα παιδακια σας Αντωνια κ Εφη...

Τι κανεις Σοφακι μου??

Τα πονακια στα παρουσιαζει τις ιδιες ωρες καθε μερα?? συνοδευονται απο αερια?? τοτε ειναι σιγουρα κολικοι.

Εχεις παρατηρησει αυτα που τρως? μια γνωστη μου που θηλαζε το παιδι της εκανε κολικους οταν αυτη ετρωγε χορταρικα και σαλατες.Αναγκαστηκε να τα κοψει τελειως αυτα.Ο γιατρος δε σου ειπε τιποτα για χαμομηλακι να του δωσεις να πιει?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Ελευθερια εισαι μεσα;;εχω ερωτηση για το θηλασμο..

προσπαθω να θηλασω αποκλειστικα αλλα δεν τα καταφερνω παντα..εχω δωσει ηδη 3 φορες ξενο....εχει πληγωθει η δεξια θηλη μου προφανως γιατι δε βολευομασταν απο εκεινη τη μερια κ επειδη 3 μερες θηλαζα μονο ξαπλωμενη γιατι με πονουσαν πολυ τα ραμματα..κοντεψε να πετρωσει το γαλα και με κομπρεσες ζεστες κ αρμεγμα κ πολυ υπομονη καθως θηλαζα πονεμενη,νομιζω καταφερα να το σωσω το στηθος..οταν μπορω βγαζω με το χερι σε μπιμπερο,το βαζω ψυγειο κ της δινω δικο μου οταν θελει συμπληρωμα αλλα εχω καταστεναχωρεθει με τη θηλη..σημερα θα δοκιμασω ψευδοθηλες μηπως μπορεσω να γειανω το στηθακι μου..ακομη δεν βρισκουμε ευκολα τη σταση κ παιδευομαστε πολυ μεχρι να πιασει..αυτος μαλλον ειναι κ ο λογος που πληγωθηκα τοσο..

επισης εχω αλλο προβλημα..μας ειπε η παιδιατρος να την ξυπναμε στο 3ωρο τη μερα κ στο 4ωρο τη νυχτα τωρα στην αρχη μεχρι να δουμε οτι παιρνει καλο βαρος..εγω ομως τη λυπαμαι κ δεν μπορω να την ξυπνησω.

αφου ειναι καθαρη κ χορτατη δε βρισκω το λογο να την ανακατευω!!

χαζο ειναι το παιδακι;αν χρειαστει κατι,θα ξυπνησει μονη της..σημερα κοιμοταν απο τις 6:30 το πρωι μεχρι τις 12 το μεσημερι..ειχε φαει 4 εναλλαγες βυζιου,και 50 περιπου γρ ετοιμο δικο μου σε μπουκαλακι..

αχ πρεπει να βγω..αν μπορεσετε να βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων κοριτσακια μου!

απευθυνθηκα στην Ελευθερια γιατι ξερω οτι το κατεχει που λενε,αλλα καθε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!!φιλακια στα πατουσακια!!!!!!θα ξαναμπω με την πρωτη ευκαιρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλως ηρθες Λιτσακι πισω στο φορουμ , και καλως ορισες στη νεα σου ζωη!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και να ειστε ολοι καλα!!

Πως σου φανηκε στο ΙΑΣΩ? Εμεινες ευχαριστημενη? σε ποιον οροφο ησουν??

Αννουλα μου σ'ευχαριστω!!ελπιζω να ειστε καλα!!!!!

στο 420 ημουν στον 4ο..σχετικα ευχαριστημενη θα ελεγα,αλλα λογω ληξης ΕΟΠΥΥ στις 15,γινοταν πανικος απο κοσμο κ γεννητουρια κ ηταν μια κολαση τις ωρες του επισκεπτηριου!!

φιλακια πολλα!!πρεπει να βγω!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αννουλα μου σ'ευχαριστω!!ελπιζω να ειστε καλα!!!!!

στο 420 ημουν στον 4ο..σχετικα ευχαριστημενη θα ελεγα,αλλα λογω ληξης ΕΟΠΥΥ στις 15,γινοταν πανικος απο κοσμο κ γεννητουρια κ ηταν μια κολαση τις ωρες του επισκεπτηριου!!

φιλακια πολλα!!πρεπει να βγω!!

Στο 418 ημουν!! σχεδον διπλα!

Ναι, οντως γινοταν ενας πανικος, εγω χτυπαγα το κουμπι για να ερθουν να την παρουν οποτε ειχε κοσμο το δωματιο!

Διαφημίσεις

Καλα... Τρώμε... Κλασικα!!!! Τωρα την εχω στον ώμο,ετσι ηρεμεί. Που να την βάλω κατω τωρα? Θα γκρινιαζει!

Με το μαραθο εχετε ανακουφιστει απο κολικους;

Με το μαραθο εχετε ανακουφιστει απο κολικους;

Δεν το πίνει οσο της εδωσα.. Δεν πρεπει να ειναι κολικοι μωρε απλα ζορίζεται στα κακα της... Αλλα οταν τα κανει γινεται χαμός στο παμπερς!!! Ξύπνια την εχεις εσυ την μπουμπου? Ρε εμενα δεν κάθεται...ολο θα ζορίζεται,ΓΙΑΤΙ? Σημερα της εβαλα κ το ν2 το παμπερς γιατι σαν να την εκανε σημάδι το 1. Αλλα πολυ ψηλά παει στον αφαλό.Μωρε γιατι μου ζορίζεται συνεχεια,τι μπορει να εχει?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν το πίνει οσο της εδωσα.. Δεν πρεπει να ειναι κολικοι μωρε απλα ζορίζεται στα κακα της... Αλλα οταν τα κανει γινεται χαμός στο παμπερς!!! Ξύπνια την εχεις εσυ την μπουμπου? Ρε εμενα δεν κάθεται...ολο θα ζορίζεται,ΓΙΑΤΙ? Σημερα της εβαλα κ το ν2 το παμπερς γιατι σαν να την εκανε σημάδι το 1. Αλλα πολυ ψηλά παει στον αφαλό.Μωρε γιατι μου ζορίζεται συνεχεια,τι μπορει να εχει?

Οι κολικοι για να ξερεις παρουσιαζονται καθε μερα τις ιδιες ωρες και μαλιστα συνηθως το βραδυ.Συνοδευονται επισης απο αερια.Εμενα 2-3 μερες τωρα το βραδυ 8-11 περιπου το εχει αυτο. Δλδ, ζορισμα, κλαμα, πριτς πριτς, τα ποδια προς την κοιλια...

Της δινω ομως απο το βοτανο εκεινο που σου ειχα πει και αμεσως ηρεμει.Το λενε μολοχαθι και υπαρχει και στα βιολογικα προιοντα.Η παιδιατρος μου ειπε για χαμομηλι, αλλα εγω της εδωσα απο αυτο, γιατι το ξερω οτι κανει δουλεια.

Ναι, ειναι ξυπνια τωρα στην αγκαλια μου, σε λιγο θα φαει.

πηγα τον μικρο στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι ιωση και μας εδωσε ενα σιροπι,μου ειπε να μην ερχετε σε επαφη με το μωρο στα τρια μετρα αποσταση,δυσκολο αυτο αλλα θα το προσπαθησω!!!

περιμενω να παει 10 η ωρα και να ξυπνησει ο αντρεας να τον ταισω και να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ κοριτσια μου μπαινω στα κλεφτα γιατι μαλλον θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο...

Εμεις λεμε οτι ειναι κολικοι γιατι οταν κλαιει πολυ , σφιγγεται, τεντωνει κ μαζευει τα ποδαρακια του , κανει θορυβους η κοιλιτσα του , κανει πριτς και κανει κ κακα του μερικες φορες...Επισης δεν του φευγει με τις αγκαλιες να πεις οτι εχει κακομαθει...

Σημερα αγορασα μαραθο, γλυκανισο κ μελισσοχορτο να πιω μπας κ τον βοηθησω..

Δεν με πειραζει η αυπνια μου τοσο αλλα δεν μπορω να τον βλεπω να κλαιει και δεν νομιζω οτι εχει κατι αλλο π.χ παλλινδρομηση γιατι δεν βγαζει γουλιες κ λοιπα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ποπακι μου σε ευχαριστω! θα τα βαψω επομενως!!:lol::lol:

μυθος ε?? ε αν δε σου γεμισε το ματι εννοειτε πως δε θα την εχεις!!

νικη μου ποσο εμετο εκανε κ σας εδωσε ηλεκτρολητες?? ρουκετα εβγαλε??

εμενα πριν που τον ειχα στον ωμο να ρευτει, ρευτηκε κ μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα, αλλα πηχτο! κ μετ εβγαζε γουλιες!! μηπως επειδη εφαγε πολυ , δεν ρευτηκε κ μετα ξανα γκρινιαζε κ τον ξανα ταισα???:confused::confused::confused: να σκασω ειμαι!!!

εκανε αρκετο αναστασια μου... για να καταλαβεις τον θηλασσα τον εκανα να ρευτει τον εβαλα να κοιμηθει και μετα απο εναμιση ωρα εκανε εμετο....

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΥ:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ κοριτσια μου μπαινω στα κλεφτα γιατι μαλλον θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο...

Εμεις λεμε οτι ειναι κολικοι γιατι οταν κλαιει πολυ , σφιγγεται, τεντωνει κ μαζευει τα ποδαρακια του , κανει θορυβους η κοιλιτσα του , κανει πριτς και κανει κ κακα του μερικες φορες...Επισης δεν του φευγει με τις αγκαλιες να πεις οτι εχει κακομαθει...

Σημερα αγορασα μαραθο, γλυκανισο κ μελισσοχορτο να πιω μπας κ τον βοηθησω..

Δεν με πειραζει η αυπνια μου τοσο αλλα δεν μπορω να τον βλεπω να κλαιει και δεν νομιζω οτι εχει κατι αλλο π.χ παλλινδρομηση γιατι δεν βγαζει γουλιες κ λοιπα...

μαλλον κολικοι θα ειναι σοφια μου μακαρι ο μαραθος να σας βοηθησει !!!

εκανε αρκετο αναστασια μου... για να καταλαβεις τον θηλασσα τον εκανα να ρευτει τον εβαλα να κοιμηθει και μετα απο εναμιση ωρα εκανε εμετο....

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΥ:P:p

χαρουμενα μηνογενεθλια νικη μου!!!περαστικα σας κι ολας!!!

εγω εχω τον μεγαλο αρροστο!:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...