Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα μπηκα στα πεταχτα,,,,

αναστασια μου κανει η φυτικη βαφη ειπε η πατσουρου!!

δωρακι μου ειναι φυσιολογικα ολα ειπε και να μην ανησυχουμε για τπτ!!!το βραδυ να μην τα ξυπναμε για να φανε και να τα αφηνουμε απο μονα τους να ξυπνησουν...στην διαρκεια της ημερας ομως ειπε να τα ξυπναμε στο 2 ωρο!!

ενταξει κοριτσια δεν μου πολυγεμισε το ματι πολυ μυθος για το τπτ...εκατσε 10λεπτα μαζι μου,,,μου εδειξε μια σταση πως να θηλαζω γιατι εχω πληγωμενες θηλες και δεν κανει αλλες στασεις...μου εβαλε ψευδοθηλες κ ειπε να δινω μονο ετσι την μικρη..κ οτι εχω γαλα για διδυμα γιαυτο ποναει το στηθος κι πρηζεται συνεχεια,,,το θηλαστρο ειπε να μην το χρησιμοποιω...ε αυτα τα ηξερα κ εγω,,,,50 ε ετσι τζαμπα νταν...και οτι χρειαζομαι λεει να μιλαω με την γραμματεα της που ειναι κ αυτη συμβουλος θηλασμου...παιδιατρικα δεν αναλαμβανει παρα μονο με ραντεβου στο ιατρειο...κ 15 ε με πουλησε τις ψευδοθηλες...της εκανα εγω τις ερωτησεις μου και με απαντουσε μονολεκτικα οτι ολα ειναι φυσιολογικα θαρρεις και αγκαρια εκανε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσια..Τι κανετε εσεις κ τα μπεμπακια σας? σας διαβασα κ ειδα οτι ολες εχουμε τα ιδια περιπου...

Εμεις παντως εχουμε τρομερα πονακια..Εχθες το βραδυ ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου...Τον κρατουσαμε πανω μας ηρεμουσε για κανενα τεταρτακι κ μετα ουρλιαχτα!!!!!!!Χαλια!!Τον λυπηθηκαμε τοσο πολυ!!

Εν τελει μετα τα μικρα διαλειμματακια τον κοιμησα στις 1:30 το μεσημερι κ σφιγγοταν συνεχεια στον υπνο του..και πριν λιγο εκλαιγε πολυ , τον σηκωσα κ αποκοιμηθηκε πανω μου...

Αχ ακουω οτι τα δικα σας κοιμουνται 3-4 -5 ωρες ενω εμας δεν κοιμαται ουτε 1 ωρα συνεχομανε,,πηρα τον γιατρο κ τον ρωτησα αν ειναι να του δωσω ξξενο για συμπληρωμα μηπως δεν χορταινει αλλα μου ειπε οτι θα χειροτερεψουν οι κολικοι..και δισταζω να του δωσω ξενο..Τι να κανω δεν ξερω...

Γωγω μου τι ωραια και εσυ την Πεμπτη στο κλαμπ των μαμαδων?Με το καλο κοπελα μου να ερθει η μπουμπουκα σας...

Nεα απο την Βουλα δεν ειχαμε ε?

Περαστκα στα παιδακια σας Αντωνια κ Εφη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Λετε να την ξυπνησω καλυτερα τωρα να αρχισει να καταλαβαινει οτι ειναι μερα?? Μπας κ κοιμηθει πιο καλα το βραδυ? Ετσι ελεγε και η Πατσουρου στο βιντεο....

Για τους ηχους δε ξερω τι να σου πω.Το πρωι εμενα ξυπνησε στις 9 και ξανακοιμηθηκε στις 2 τωρα κοιμαται ακόμα περιμενω να ξυπνησει.

Το απογευμα οταν θα ξυπνησει περιπου στις 6 ή 7 και εγω δεν την αφηνω να κοιμηθει.Δε τη ξυπναω απλα την εχω στο σαλονι που γινεται πανικος απο τον μεγαλο και απλα δεν μπορει να κοιμηθει.:tongue:

Αλλα κι εγω εχω παρατηρησει οτι οποτε δεν κοιμαται το απογευμα το βραδυ κοιμαται σαν πουλακι όπως χθες ξυπνησε περιπου στις 6 και το βραδυ επεσε στις 11.30 και κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 5 απολαυση!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

κοπελες γεια σας και απο εμενα.. δεν διαβασα τίποτα,,, δεν προλαβα... οπως σας ειπα εχθες ο μπεμπης μου εκανε 3 φορες εμετο και μας ειπε ο παιδιατρος να του δωσουμε ηλεκτρολυτες, αν δενκανω λαθος ειναι για αναπληρωση των υγρων...

εκτος απο αυτό ειχε μυξουλες, δεν ειναι τίποτα, πηραμε αποφρακτιρα μυτης και φυσιολογικο ορο και του βάλαμε.

σημερα εκανε πάλι εμετο αλλα πολύ λίγο καμια σχεση με εχτες μας ειπε ο παιδιατρις οτι ειναι φυσιολογικο να κανει πιο λίγους τωρα... ευτυχως όλα καλα,,,, ειχα και αισθητικό εχτες και το ακυρωσα,,, θα παω σημερα σε μια ωρα για αυτο τα λεμε σε λιγο παω για μπανακι τωρα που κοιμηθικε ο μπεμπης...

α χθες την νυχτα δεν σας ειπα κοιμηθικε η ωρα 10.30 και ξυπνισε 4.30 πολύ καλα ε;;; χορτασα υπνο, δεν το περιμενα, νομιζα θα ειχαμε ξενυχτη μετα απο τοση δυσκολη μερα... τελικα ολα καλα....

αααα γεννησε καμια; η βουλα γεννησε; ειχαμε νεα της;;;;:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ηρθα μπηκα στα πεταχτα,,,,

αναστασια μου κανει η φυτικη βαφη ειπε η πατσουρου!!

δωρακι μου ειναι φυσιολογικα ολα ειπε και να μην ανησυχουμε για τπτ!!!το βραδυ να μην τα ξυπναμε για να φανε και να τα αφηνουμε απο μονα τους να ξυπνησουν...στην διαρκεια της ημερας ομως ειπε να τα ξυπναμε στο 2 ωρο!!

ενταξει κοριτσια δεν μου πολυγεμισε το ματι πολυ μυθος για το τπτ...εκατσε 10λεπτα μαζι μου,,,μου εδειξε μια σταση πως να θηλαζω γιατι εχω πληγωμενες θηλες και δεν κανει αλλες στασεις...μου εβαλε ψευδοθηλες κ ειπε να δινω μονο ετσι την μικρη..κ οτι εχω γαλα για διδυμα γιαυτο ποναει το στηθος κι πρηζεται συνεχεια,,,το θηλαστρο ειπε να μην το χρησιμοποιω...ε αυτα τα ηξερα κ εγω,,,,50 ε ετσι τζαμπα νταν...και οτι χρειαζομαι λεει να μιλαω με την γραμματεα της που ειναι κ αυτη συμβουλος θηλασμου...παιδιατρικα δεν αναλαμβανει παρα μονο με ραντεβου στο ιατρειο...κ 15 ε με πουλησε τις ψευδοθηλες...της εκανα εγω τις ερωτησεις μου και με απαντουσε μονολεκτικα οτι ολα ειναι φυσιολογικα θαρρεις και αγκαρια εκανε...

Α Ποπακι μου απογοητευτηκα ειχα ακουσει τα καλυτερα.Τη μικρή την εξετασε?

Γεια σας κοριτσια..Τι κανετε εσεις κ τα μπεμπακια σας? σας διαβασα κ ειδα οτι ολες εχουμε τα ιδια περιπου...

Εμεις παντως εχουμε τρομερα πονακια..Εχθες το βραδυ ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου...Τον κρατουσαμε πανω μας ηρεμουσε για κανενα τεταρτακι κ μετα ουρλιαχτα!!!!!!!Χαλια!!Τον λυπηθηκαμε τοσο πολυ!!

Εν τελει μετα τα μικρα διαλειμματακια τον κοιμησα στις 1:30 το μεσημερι κ σφιγγοταν συνεχεια στον υπνο του..και πριν λιγο εκλαιγε πολυ , τον σηκωσα κ αποκοιμηθηκε πανω μου...

Αχ ακουω οτι τα δικα σας κοιμουνται 3-4 -5 ωρες ενω εμας δεν κοιμαται ουτε 1 ωρα συνεχομανε,,πηρα τον γιατρο κ τον ρωτησα αν ειναι να του δωσω ξξενο για συμπληρωμα μηπως δεν χορταινει αλλα μου ειπε οτι θα χειροτερεψουν οι κολικοι..και δισταζω να του δωσω ξενο..Τι να κανω δεν ξερω...

Γωγω μου τι ωραια και εσυ την Πεμπτη στο κλαμπ των μαμαδων?Με το καλο κοπελα μου να ερθει η μπουμπουκα σας...

Nεα απο την Βουλα δεν ειχαμε ε?

Περαστκα στα παιδακια σας Αντωνια κ Εφη...

Αχ Σοφακι μου περαστικα σας βρε κοπελα μου γιατι τοσο κλαμα βρε παιδακι μου εδω λενε με το μητρικο και να εχει κολικους είναι πολυ ηπιοι εμενα κανενα παιδακι μου δεν είχε.

Δε θελω να σε ανησυχησω αλλα μηπως να τον πας να τον εξετασει για καλο και για κακο?

zxG9p3.png

owokp3.png

ποπακι μου σε ευχαριστω! θα τα βαψω επομενως!!:lol::lol:

μυθος ε?? ε αν δε σου γεμισε το ματι εννοειτε πως δε θα την εχεις!!

νικη μου ποσο εμετο εκανε κ σας εδωσε ηλεκτρολητες?? ρουκετα εβγαλε??

εμενα πριν που τον ειχα στον ωμο να ρευτει, ρευτηκε κ μου εβγαλε αρκετη ποσοτητα, αλλα πηχτο! κ μετ εβγαζε γουλιες!! μηπως επειδη εφαγε πολυ , δεν ρευτηκε κ μετα ξανα γκρινιαζε κ τον ξανα ταισα???:confused::confused::confused: να σκασω ειμαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σκεφτομαι να παρω αυτο που εχει κ η αναστασια μας το σλινγκ πως τολενε?? για να την εχω πανω μου κ να κανω κ καμια δουλεια...γιατι με καθηλωνει πολυ με τις αγκαλιες της κ αμα μαθουν απο τωρα ετσι την βαψαμε...αλλα κλαιει οταν την βαζω στην καλαθουνα της...κ ειδικα το βραδυ που εχω την νυστα την θανατηφορα με παιρνει ο υπνος την ωρα που την εχω αγκαλια...
Πόπη εφαγε πολυ κ την ηρθε βαρυ γι'αυτο. Μην αγχώνεσαι... Αν στο ξανακάνει πάρε το γιατρό. Να την σηκώνεις να ρευτει ενδιάμεσα,να διακόπτεις το φαΐ της δηλ να ρευτει κ μετα να συνεχιζει. Εγω ετσι κανω. Εγω με την ιδεα του σλινγκ δεν συμφωνώ γιατι παλι αγκαλιά ειναι σαν να το εχεις κι εκει παλι θα κακομαθει. Ασε που η πλάτη παλι επιβαρύνεται. Πρεπει να τα αφήνουμε στο κρεβάτι κ ας γκρινιάζουν....

παντως κ φιλες που εχουν σλίνγκ δεν εχουν κακομαθει..αν μπορεις να κανεις υπομονη κ να τη βλεπεις να κλαιει καντο..εμενα οταν τον αφηνω δεν κλαιει απλα.... τσιριζει!! αλλα οχι παντα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ώστε σε ξεπεταξε η Πατσουρου?? Κ στο βιντεακι φάνηκε τοσο καλη...

Αναστασια κι εμενα μυ βγάζει καμια φορα πηχτό που λες... Ειναι επειδη αργεί να ρευτει κ μετα το βγάζει σαν χωνεμενο... Μην τον μπουκωνεις ομως,μπορει να έκλαιγε επειδη δεν μπορουσε να ρευτει.

Σοφακι μου αχ κουράγιο βρε αγαπη μου θα περάσουν ευχομαι αποψε να μην εχει τιποτα ο γλυκουλης μας.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσακια! καλα μηνογενεθλια Ελευθερια! δηλαδη λες οτι κ ας μην βγαζω γαλα με το θηλαστρο το μωρο βγαζει? κ πως μπορω να ειμαι σιγουρη? μετα απο 3ωρο θηλασμο το βραδι ειναι λογικο να ψαχνει στηθος τοσο εντονα?

η παιδιατρος ειπε να την θηλαζω κανονικα κ αν δω οτι ζηταει κ αλλο να δινω κ ετοιμο. χτες μετα απο 3 ωρες ολο στηθος μετα πειναγε εδωσα κ 60 μλ κ εκει χορτασε!! βεβαια παιρνουμε πολυ βαρος!! πηγαμε 2.950 κιολας!!! αμε! πριν 15 μερες ηταν 2590. καλα δεν παιρνει?

Καλησπέρα. Δεν έχω πολύ χρόνο, περιμένω τον σύζυγο σε λίγο να του ετοιμάσω φαγητό.

Μαργαρίτα μου 25-30γρ. είναι το φυσιολογικό βάρος που βάζουν τα μωρά, μια χαρά τα πάτε, μέσα στα φυσιολογικά.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να θηλάζει 3 και 4 και 5 ώρες και μετά να ξαναζητάει. Πώς αλλιώς θα αυξήσει την παραγωγή σου? Ό,τι πίνει το συμπλήρωμα δεν σημαίνει ό,τι πεινάει ή ό,τι την ποσότητα που πίνει δεν μπορεί να την βρει στο στήθος. Εξάλλου η ροή του μπουκαλιού είναι ευκολότερη και μεγάλη και τρώνε συνήθως λαίμαργα και περισσότερο χωρίς αυτό να σημαίνει πως χρειάζονται στην πραγματικότητα όσο γάλα πίνουν από το μπουκάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στα πεταχτά σας διάβασα. Άγχος πολύ βλέπω, έτσι είναι οι πρωτομανούλες κορίτσια, στο επόμενο θα είστε πολύ πιο χαλαρές.

Σοφάκι περίεργο να έχει τόσους πόνους ο μικρός, ρε συ μπας έχει τίποτα άλλο καμιά παλλινδρόμηση πχ.? Και εμένα κανένα παιδί δεν έκανε κολικούς τώρα αν ευθύνεται ο θηλασμός ή όχι δεν το ξέρω αλλά σίγουρα βοηθάει πολύ.

Ποπάκη έτσι η Πατσούρου ε? Λογικό, από ένα σημείο και μετά κοιτάς το χρήμα, επαγγελματίας είναι. Αυτά που σου είπε στα λέμε και εμείς δηλαδή:) Το ό,τι έχεις γάλα για δίδυμα είναι υπερπαραγωγή που σου φωνάζω τόσο καιρό και την δημιουργεί το θήλαστρο. Κόψτο κοπέλα μου να σου φύγει αυτό το άγχος. Αν νιώθεις το στήθος σου γεμάτο, βγάζε λίγο γάλα με το χέρι.

Αυτό έκανα κι εγώ το πρωί, αρμέχτηκα:) γιατί το ένα στήθος το ένιωθα βαρύ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους καταφερα κ μπηκα!!!

γεννησαμε τη Δευτερα οπως θα μαθατε κ την Πεμπτη ηρθαμε στο σπιτακι μας με την καραμελιτσα μας!!

ο τοκετος ηταν μια απολαυστικη εντελει διαδικασια,με τον αντρουλη μου στο πλευρο μου να με ηρεμει και να με φροντιζει μεχρι την ωρα που μπηκα χειρουργειο..

φτασαμε 4 το πρωι στο μαιευτηριο,μου πηραν ιστορικο,με ετοιμασαν και με πηγαν σ'ενα δωματιο οπου μετα απο λιγο ηρθε ο καλος μου.μου εκαναν τις απαραιτητες εξετασεις και κατεφτασε κ η μαια του γιατρου.ειχα ηδη διαστολη 3 και απο μονη μου πονακια,αλλα οσο περνουσε η ωρα δεν μεγαλωνε η διαστολη και παρολο που προσπαθησε 3 φορες να μου σπασει τα νερα,δεν τα καταφερε γιατι ο σακος ηταν σκληρος..μου εβαλαν ορο για τεχνητους πονους κ οταν ηρθε η ωρα εκανα επισκληριδειο.στη μιαμιση ωρα πανω,με αφησε κ χρειαστηκα δευτερη δοση..μετα απο 10 λεπτα αφου μου εβαλαν τη δοση οι παλμοι του μωρου αρχισαν να πεφτουν μεχρι που πηγαν στο 0 !!η μαια πανικοβλητη με γυρισε στο πλαι,μου εβαλε οξυγονο κ φωναζε να παρω βαθειες ανασες!ο γιατρος ηρθε τρεχοντας κ ψαχναμε να βρουμε τους χτυπους του μωρου..ο αντρας μου μου κρατουσε το χερι τρομαγμενος κ εγω κοιτουσα το γιατρο ο οποιος μου ελεγε να ηρεμησω κ οτι το μωρο ειναι καλα.δε ξερω ποση ωρα καναμε να βρουμε παλμους, 1 λεπτο;;εμενα μου φανηκε αιωνας!!πεθανα κ αναστηθηκα κυριολεκτικα...η μικρη ηταν σε λαθος θεση κ επειδη αποτομα εκανα διαστολη απο 3,5 στο 7 πιεστηκε το κεφαλακι της κ εκανε βραδυκαρδια..σε πολυ λιγη ωρα ειχα τελεια διαστολη αλλα η θεση του μωρου λαθος..προσπαθουσα να κατεβασω το παιδι κ πανω που κατεβαινε αυτο ανεβαινε επανω παλι...με τα πολλα,τα καταφεραμε κ ξεπροβαλε το κεφαλακι..ηρθε η ωρα για το χειρουργειο..φιλησα τον αντρα μου κ με μετεφεραν μεσα..ελεγα στον τραυματιοφορεα να τρεξει γιατι πονουσα πολυ με το κεφαλι του μωρο ηδη εξω σχεδον..οταν μπηκα χειρουργειο ο γιατρος γελουσε με το τσουλουφακι που ξεπροβαλε και με δεσανε στο κρεβατι.πηρα μια ανασα,εσπρωξα κ η μπουμπουκα μου ξεπροβαλε σαν τσαμπι απο σταφυλια μπροστα μου!ειχε γινει κοκορετσακι το κοριτσακι μου!παντου τυλιγμενη!!γι'αυτο δυσκολευτηκαμε να την κατεβασουμε.ο λωρος ηταν σαν ελατηριο κ ενω την κατεβαζα,την ξανατραβουσε πανω.μου την εβαλαν αμεσως στο στηθος κ προσπαθησαμε να θηλασουμε..οταν την πηραν να τη δειξουν στους δικους μου,ηδη στο πρωτο λεπτο μου ελειπε..

ολα πηγαν καλα,δοξα Τω Θεω κ τωρα εχω το θησαυρουλη μου αγκαλιτσα..ειμαι ερωτευμενη και απολυτα ευτυχισμενη με τον αντρα μου κ το κοριτσακι μας.

η προσαρμογη ειναι λιγο ζορικη αλλα θα τους βρουμε τους ρυθμους μας σιγα σιγα.ηδη καθε μερα ειναι κ καλυτερα!εχω απειρες αποριες αλλα προς το παρον δεν προλαβαινω να μπαινω με ησυχια...

η Μαρια λογικα γεννησε ε;;

Μαρακι μου να σου ζησει κ να ειναι γερο κ καλοτυχο το μωρακι σου!!!!!!!!

η Βουλα απ'ο,τι καταλαβα γενναει η γεννησε!αντε να πανε ολα καλα με το κοριτσι μας!

κ η Γωγω οπου να ναι θα γινει κ αυτη μανουλα κ τοτε θα εχει κλεισει κ η λιστα μας αν δεν κανω λαθος!!με το καλο Γωγουλι!!

σας αφηνω να κλεισω ματια γιατι ειμαι εξουθενωμενη.σας αγαπω και σας ευχαριστω για την παρεα οσο ημασταν φουσκιτσες!!να χαιρομαστε τα μωρακια μας και με το καλο οι λιγοστες μας εγκυουλες να παρουν αγκαλιτσα τα μωρουλια τους γερα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλως ηρθες Λιτσακι πισω στο φορουμ , και καλως ορισες στη νεα σου ζωη!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και να ειστε ολοι καλα!!

Πως σου φανηκε στο ΙΑΣΩ? Εμεινες ευχαριστημενη? σε ποιον οροφο ησουν??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...