Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν λεω για την εξεταση! για το σεξακι λεω!!:lol::lol::lol: φοβαμαι μην πονεσω..

μαιρουλα περαστικα σου!

δεν ξερω αναστασια μου να σου πω γιατι εγω δεν εχω κανει φυσικη γεννα!!!
να χαιρεστε τα παιδακια σας! αχ περιμενω με αγωνι ατην μερα που θα γεννησω και δεν αργει και πολυ μαλλον.

να ρωτησω γεννησε καμια σας 36 εβδομαδων;

εγω γεννησα 35 εβδομαδων και 2 ημερων!!

και εγω μονο για αυτο τον λογο τον βγαζω εξω.. δεν λεει με τετοιο κρυο.

χαχαχα και εμενα ο δικος μου ακριβως το ιδιο! μετραει μερες...24 και αποψε μου λεει αχαχαχα!!!

λοιπον καλησπερα και απο μενα!! ειχα επισκεψεις σημερα απο το πρωι και ειχα και τον μικρο που ηθελε συνεχεια κινουμενα σχεδια στο λαπτοπ δεν καταφερα να μπω.. πολυ κουραστηκα σημερα και ακομα η μιση μερα εχει παει. Α! θα εχω και αποψε επισκεψεις!!! μια ξαδελφη του αντρα μου....

σημερα θα παμε παιδιατρο εμεις! να δουμε ποσα βαλαμε!

Εφη μου και εμενα αρρωστος ειναι ο "μεγαλος" και δεν λεει να γινει καλα. κανουμε μασκες, εχει πολλες μιξες και βηχα.....

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα. ειμαι καπως πεσμενη. βαριεμαι να κανω δουλειες βαριεμαι να κανω οτιδηποτε. εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου ολη μερα σπιτι....

εχουμε κανενα νεο απο τη Βουλα;;;

ναι ρε πολυ κρυο δεν κανει για βολτες ακομα!!αυτες οι αροστιες μας τρελλαναν φοβαμαι να μην μου κολλησει και τον μικρο:(και εγω πεσμενη νοιωθω και κουρασμενη!!θελω υπνο συνεχομενο πολλα ζητω?????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω αναστασια μου να σου πω γιατι εγω δεν εχω κανει φυσικη γεννα!!!

εγω γεννησα 35 εβδομαδων και 2 ημερων!!

ναι ρε πολυ κρυο δεν κανει για βολτες ακομα!!αυτες οι αροστιες μας τρελλαναν φοβαμαι να μην μου κολλησει και τον μικρο:(και εγω πεσμενη νοιωθω και κουρασμενη!!θελω υπνο συνεχομενο πολλα ζητω?????

ναι και εγω αυτο φοβαμαι να μην κολλησει τον μικρο και να τρεχουμε.

ο αντρας μου του φωναζει να μην του κοντευει αλλα και αυτο μωρο ειναι δεν ξερει οτι αμα του κοντεψει θα το κολλησει.. τελος παντων ο Θεος Βοηθος!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εφη εκανες ενεσεις κορτιζονης για τον μπεμπεκο σου;;; θερμοκοιτιδα χρειαστηκε;

εκανα ενεσεισ για του πνευμονες δυο προλαβα να βαλω!!!μπηκε θερμοκιτιδα για δυο μερες και στο οξυγονο για 1 μερα μετα επιασε ικτερο και εκανε και δυο μερες στες λαμπες,μετα απο 6 μερες μου τον εδωσαν και ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εκανα ενεσεισ για του πνευμονες δυο προλαβα να βαλω!!!μπηκε θερμοκιτιδα για δυο μερες και στο οξυγονο για 1 μερα μετα επιασε ικτερο και εκανε και δυο μερες στες λαμπες,μετα απο 6 μερες μου τον εδωσαν και ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα!!!

μπραβο εφακη μου,παντα καλα να ναι ο μπεμπακος σου!!!αχ εγω θελω να γεννησω οσο πιο γρηγορα γινεται και ειναι ασφαλες για το μωρο,γιατι το κορμι μου διαλυεται απο τ αφαρμακα μου και φοβαμαι μην κανω κακο στο μωρο τωρα στο τελος! αχ θα δουμε,την αλλη βδομαδα θα ξερω ημερομηνια!

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

ναι και εγω αυτο φοβαμαι να μην κολλησει τον μικρο και να τρεχουμε.

ο αντρας μου του φωναζει να μην του κοντευει αλλα και αυτο μωρο ειναι δεν ξερει οτι αμα του κοντεψει θα το κολλησει.. τελος παντων ο Θεος Βοηθος!!!

εμενα που ειναι και μεγαλος και του λεω και δεν καταλαμβαινει ποσο μαλλον ο δικος σου!!θα τον παρω το απογευμα στο γιατρο να δουμε τι θα του βρει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπραβο εφακη μου,παντα καλα να ναι ο μπεμπακος σου!!!αχ εγω θελω να γεννησω οσο πιο γρηγορα γινεται και ειναι ασφαλες για το μωρο,γιατι το κορμι μου διαλυεται απο τ αφαρμακα μου και φοβαμαι μην κανω κακο στο μωρο τωρα στο τελος! αχ θα δουμε,την αλλη βδομαδα θα ξερω ημερομηνια!

σε ευχαριστω μαιρη μου!!αν καταφερεις και αντεξεις και περασεις την 36 εβδομαδα δεν θα εχει κανενα προβλημα το μωρακι σου!!ποσο εισαι τωρα??και ποσο βαρος εχει το μωρο παιζει και αυτο μεγαλο ρολο!!!εμενα ηταν 2740 οταν γεννησα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα που ειναι και μεγαλος και του λεω και δεν καταλαμβαινει ποσο μαλλον ο δικος σου!!θα τον παρω το απογευμα στο γιατρο να δουμε τι θα του βρει!!!

περαστηκα σας και εσας και εμας!!!:tongue:

εγω τον πηρα την περασμενη βδομαδα, ειχε γιανει μετα απο 3-4 μερες και προχτες παλι τα ιδια. του συνεχιζω τις ιδιες μασκες, τι να τον περνω παλι αφου ξερω το προβλημα και να δινω και 50ευρωπαραπανω.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σε ευχαριστω μαιρη μου!!αν καταφερεις και αντεξεις και περασεις την 36 εβδομαδα δεν θα εχει κανενα προβλημα το μωρακι σου!!ποσο εισαι τωρα??και ποσο βαρος εχει το μωρο παιζει και αυτο μεγαλο ρολο!!!εμενα ηταν 2740 οταν γεννησα!!

ειμαι 29 εβδομαδων. ο μπεμπης ηταν την προηγουμενη εβδομαδα 1190 γρ. αλλα τωρα με τις μεγαλες δοσεις ηπαρινης πιστευομε θα παρει αποτομα βαρος

....ηρθε το θαυμα.....

Διαφημίσεις

μαιρουλα ευχομαι απο την καρδια μου ολα να πνε καλα κ να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!!

αντωνια κ εσενα αρρωστο ειναι το παιδακι σου?? αυτες οι ιωσεις φετος εκαναν θραυση!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!! αντε να φυγει ο χειμωνας να ησυχασουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ε τωρα εχει απο τις 1 που κοιμαται η ζουζου μου και δεν κανει καθολου ηχους!! και ουτε σφιγγεται!! Την μερα κοιμαται καλα...το βραδυ γιατι σφιγγετε ρε γμτ??????? Ε θα σκασω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λετε να την ξυπνησω καλυτερα τωρα να αρχισει να καταλαβαινει οτι ειναι μερα?? Μπας κ κοιμηθει πιο καλα το βραδυ? Ετσι ελεγε και η Πατσουρου στο βιντεο....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έφη μου και Αντωνία περαστικά στους γιους σας πολύ μεγάλη ταλαιπωρια να εχετε αρρωστα τα παιδακια σας και να εχετε και μωρα και ξενυχτι.Να περασει γρηγορα σας ευχομαι.

Μαρια μου περαστικα σου να πανε ολα καλα σου ευχομαι ευτυχως η επιστημη εχει προοδευσει και όλα τα παιδακια ερχονται στον κοσμο με ασφαλεια και υγεια.Να σας βοηθησει και η Παναγιτσα όλα θα πανε καλα.

Εγω περιμενω τα πεθερικα μου για να φαμε πειναω σα λυκος και τα μωρα κοιμουνται ηταν ευκαιρια όταν θα ειναι να φαω θα ξυπνησουν ολα χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...