Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω αναστασια μου!!απο οτι ειδα μεγαλωσατε πηγατε 5 κιλα!!!μπραβο καλε!!!

ναι μεγαλωσαμε!! χιχιχι! σημερα θα παω κ στη γυναικολογο μου κ θα τον παρω μαζι μου!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μεγαλωσαμε!! χιχιχι! σημερα θα παω κ στη γυναικολογο μου κ θα τον παρω μαζι μου!!:D

θα πας για το τεστ που κανουμε στες 40 μερες??εγω ακομα να τον βγαλω εξω!!μονο οταν ειναι για να τον παρω στο παιδιατρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα πας για το τεστ που κανουμε στες 40 μερες??εγω ακομα να τον βγαλω εξω!!μονο οταν ειναι για να τον παρω στο παιδιατρο!!

ναι γι'αυτο! εγω 1η φορα τον εβγαλα μια εβδομαδα μετα που σαραντησε! κ αυτο μεχρι το αυτοκινητο που περιμενε στην εισοδο!!!ειχε πολυ κρυο! τωρα ανοιξε ο καιρος!!!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι γι'αυτο! εγω 1η φορα τον εβγαλα μια εβδομαδα μετα που σαραντησε! κ αυτο μεχρι το αυτοκινητο που περιμενε στην εισοδο!!!ειχε πολυ κρυο! τωρα ανοιξε ο καιρος!!!!!!!:D:D

εκλεισα και εγω ραντεβου 12 μαρτιου να παω να το κανω!!!εχουμε ακομα!!ο αντρας μου μετρα τες μερες μεχρι τοτε αποχη ειπε ο γιατρος!!!χαχαχ ο καθενας με το πονο του!!!ναι ρε να ανοιξει αυτος ο παλιο καιρος να βγουμε και λιγο εξω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εκλεισα και εγω ραντεβου 12 μαρτιου να παω να το κανω!!!εχουμε ακομα!!ο αντρας μου μετρα τες μερες μεχρι τοτε αποχη ειπε ο γιατρος!!!χαχαχ ο καθενας με το πονο του!!!ναι ρε να ανοιξει αυτος ο παλιο καιρος να βγουμε και λιγο εξω!!!!

χαχαχαχαχα!! οντως!! ασε γιατι ενα αγχος το εχω για αυτο το θεμα!

ξερεις αν κανουμε κ τεστ παπ τωρα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχα!! οντως!! ασε γιατι ενα αγχος το εχω για αυτο το θεμα!

ξερεις αν κανουμε κ τεστ παπ τωρα?

απο οτι ξερω κανουμε!!γιατι αγχονεσε καλε??μετα απο την γεννα τιποτα δεν ειναι αυτο:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τζουτζουκες μου;;;;;;;;;;;; γεννησατε ολες;;; να σας ζησουν τα μωρακια σας καλοτυχα και γερα να ειναι!!! χαθηκα λιγακι,καποια προβληματακια ειδικα αυτες τις μερες με την υγεια μου,αλλα επεστρεψα δυναμικα..ελπιζω!!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Κοριτσια δεν ξερω αρχισα να απογοητευομαι.... Ποτε θα στρωσει κ το δικο μου μωρακι??? Χτες τρωγαμε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 11 μιση το βραδυ!! Ζαλιστηκα σε καποια φαση δεν ηξερα τι μου γινοταν!!! Και δεν πολυκοιμαται η δικια μου ρε κοριτσια... 3μιση-το πολυ 4 ωρες συνεχομενα. Τουλάχιστον εχουμε στρωσει με το ρεψιμο λιγο... Δεν τρωει καλα το μωρο μου δηλ,αφου δεν κοιμαται?Και που θα κοιμηθει δηλ θα την ακους να ζοριζεται να κανει κακα... χτες αναγκάστηκα να της βαλω μπατονετα με λαδακι στο πωπουδάκι... Και αφηστε που δεν ξερω ποσα κιλά ειναι!!!! Η γιατρος μου ειπε θα ξαναπαμε μολις κλείσει τον 2ο λίγο πριν για να κανουμε κ το 1ο εμβολιο...

Αχ δεν ξερω ειναι φυσιολογικο τοσο ζορι και να μην κοιμαται 4 ωρες οπως κ εσας?

αχ βρε κοριτσακι μου ταλαιπωρεισαι πολυ... αυτο το βραδινο κ εγω το παθαινω καθε μερα,, αλλα εμενα μετα κοιμαται..βεβαια δινω κ συμπληρωμα καποιες φορες. κ εγω δεν αντεχα νομιζα θα λιποθυμισω..εσενα ειναι δυσκοιλια ε?

ναι ποπακι μου!! ειμαι υπερρρρρρρρ ευχαριστημενη!!! ρωτα κ αν δεν αναλαμβανει πες μου! απο τη συναντηση θα καταλαβεις!!!;);)

(καλε το ειδατε το λινκ που σας εστειλα?? ειναι η πατσουρου!μιλαει για τις πρωτες 40 μερες!!)

εμενα παντως 4 ωρες συνεχομενες δεν κοιμαται ουτε το βραδυ! καλα για την ημερα δεν το συζητω καν!!!!!!!

αναστασια μου τελειο το λινκ!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστουμεε

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τζουτζουκες μου;;;;;;;;;;;; γεννησατε ολες;;; να σας ζησουν τα μωρακια σας καλοτυχα και γερα να ειναι!!! χαθηκα λιγακι,καποια προβληματακια ειδικα αυτες τις μερες με την υγεια μου,αλλα επεστρεψα δυναμικα..ελπιζω!!!!

γεια σου μαιρη μου!!σχεδον ολες γεννησαμε:tongue::tongue:περαστικα σου!!ελπιζω να εισαι καλητερα τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

απο οτι ξερω κανουμε!!γιατι αγχονεσε καλε??μετα απο την γεννα τιποτα δεν ειναι αυτο:rolleyes::rolleyes:

δεν λεω για την εξεταση! για το σεξακι λεω!!:lol::lol::lol: φοβαμαι μην πονεσω..

μαιρουλα περαστικα σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου μαιρη μου!!σχεδον ολες γεννησαμε:tongue::tongue:περαστικα σου!!ελπιζω να εισαι καλητερα τωρα!!

να χαιρεστε τα παιδακια σας! αχ περιμενω με αγωνι ατην μερα που θα γεννησω και δεν αργει και πολυ μαλλον.

να ρωτησω γεννησε καμια σας 36 εβδομαδων;

....ηρθε το θαυμα.....

δεν λεω για την εξεταση! για το σεξακι λεω!!:lol::lol::lol: φοβαμαι μην πονεσω..

μαιρουλα περαστικα σου!

μακαρι να περναγε ετσι αναστασακι...δεν με καλυπτουν οι ενεσεις ηπαρινης,κανω πλεον τρελη δοση..φοβαμαι λιγακι,ειδαν και στον μπεμπακο οριακα την πλαγια κοιλια του εγκεφαλου την αριστερη και αγχωθηκα,αλλα μου ειπαν ειναι συνηθισμενο στα αγορακια,θα ξανακανω υπερηχο σε 4 βδομαδες,αλλα να μην ανησυχω και αλλα τετοια και οπως καταλαβαινεις..ψυχολογια..θκατα!

....ηρθε το θαυμα.....

και εγω μονο για αυτο τον λογο τον βγαζω εξω.. δεν λεει με τετοιο κρυο.

χαχαχα και εμενα ο δικος μου ακριβως το ιδιο! μετραει μερες...24 και αποψε μου λεει αχαχαχα!!!

λοιπον καλησπερα και απο μενα!! ειχα επισκεψεις σημερα απο το πρωι και ειχα και τον μικρο που ηθελε συνεχεια κινουμενα σχεδια στο λαπτοπ δεν καταφερα να μπω.. πολυ κουραστηκα σημερα και ακομα η μιση μερα εχει παει. Α! θα εχω και αποψε επισκεψεις!!! μια ξαδελφη του αντρα μου....

σημερα θα παμε παιδιατρο εμεις! να δουμε ποσα βαλαμε!

Εφη μου και εμενα αρρωστος ειναι ο "μεγαλος" και δεν λεει να γινει καλα. κανουμε μασκες, εχει πολλες μιξες και βηχα.....

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα. ειμαι καπως πεσμενη. βαριεμαι να κανω δουλειες βαριεμαι να κανω οτιδηποτε. εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου ολη μερα σπιτι....

εχουμε κανενα νεο απο τη Βουλα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...