Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ποπακι μου μην ανησυχεις! κ εγω μεσα στο αγχος ειμαι αλλα πιστετω κανουμε οτι καλυτερο για τα μικρακια μας! τυχερουλα που θα πας στην πατσουρου! ρωτησε την αν μπορει να σε καλυψει σαν παιδιατρος αλλιως να σου συστησει καποιον εκεινη!

ναι ετσι θα κανω αν δεν με καλυπτει ολο και καποιον καλο γιατρο θα εχει να μου συστυσει!!! εσυ μια χαρα τα πας Μαργαριτακι μου!!!!!!!!!!

γραψε γραψε ποπακι μου!!!:D:D:D:D εγω για τις θηλες εχω της medela την purelan 100 ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

αχ δεν με αφηνει η μικρη να γραψω ολο γκρινιαζει που την βαζω στην καλαθουνα κ μολις την παιρνω αγκαλια με χ@ζει...

παντως εμενα κανει πανω απο 3-4 πανες κακα λετε να τρωει καλα κ αδικα αγχωνομαι?? κ πολλα αερια εχει...

την purelan την εχω ξεσκισει αναστασια μου σχεδον την τελειωσα!!! οντως ειναι πολυ καλη αλλα σαν τον μητρικο γαλα δεν εχει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ετσι θα κανω αν δεν με καλυπτει ολο και καποιον καλο γιατρο θα εχει να μου συστυσει!!! εσυ μια χαρα τα πας Μαργαριτακι μου!!!!!!!!!!

αχ δεν με αφηνει η μικρη να γραψω ολο γκρινιαζει που την βαζω στην καλαθουνα κ μολις την παιρνω αγκαλια με χ@ζει...

παντως εμενα κανει πανω απο 3-4 πανες κακα λετε να τρωει καλα κ αδικα αγχωνομαι?? κ πολλα αερια εχει...

την purelan την εχω ξεσκισει αναστασια μου σχεδον την τελειωσα!!! οντως ειναι πολυ καλη αλλα σαν τον μητρικο γαλα δεν εχει...

ποπακι μου κ οσο μπορεις να αφηνει το στηθος γυμνο δηλ. τις ρωγες να αναπνεουν! εγω εχω τον διδαγγελο ποπακι!! οποιαδηποτε ωρα κ να τον παρω τηλ το σηκωνει! κ ερχεται κ σπιτι αν θελεις!! κανε μια δοκιμη αν θελεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιατι εγω ξερω???????????????? :tongue::tongue::tongue::tongue: κ εγω κ ο μαριος μεσα στο αγχος ειμαστε! κ τον εχω να με ρωταει "μα γιατι πειναει ακομα μετα απο τοση ωρα που τρωει? τι ειμαι εγω ειδικος????? δεν μου φτανει το δικο μου αγχος εχω κ ολους τους αλλους.. που να δειτε χτες που δεν αβγαλα με το θηλαστρο τι μου λεγανε... με τρελανανε...

πολυ πολυ δυσκολο Αναστασια μου κ μερικες φορες νιωθω οτι δεν μπορω αλλο..ειδικα τα βραδια που ειμαι χωμα απο την αυπνια κ η μικρη θελει συνεχεια στηθος... χτες μετα απο 3 ωρες εφαγε κ το συμπληρωμα της με λαιμαργια! ε πως να μην νιωσω μετα οτι δεν της φτανει το δικο μου...?

ευχαριστω κοπελα μου! ναι μιλαγα με μια φιλη μου που θηλασε 8 μηνες τον γιο της κ μου ελεγε οτι ποτε δεν καταφερε να βγαλει γαλα με το θηλαστρο!!!!!??? κουφο ε? παντως δινω κ συμπληρωμα για να ειμαι σιγουρη αλλα οχι παντα φυσικα. συνηθως 2 φορες την ημερα.

ααα δεν θα ακους κανεναν ....κ σε συμβουλευω το θηλαστρο αφου δεν εχεις προβλημα κ θηλαζεις να το κρυψεις μακρυα σου γιατι θα σε δημιουργησει αλλο αγχος...εγω εχω παθει μανιοθηλαστρο που λενε εφτασα σε σημειο να νιωθω ανασφαλεια κ οτι αν δεν τραβηξω θα παθω μεσα σε ενα 3 ωρο μαστιτιδα...εμενα αυτη ειναι η φοβια μου με το που νιωθω πονο στο στηθος λεω παει την επαθα...κ επειδη δεν παιρνει τις θηλες μου η μικρη...εμεις εχουμε το αγχος μηπως δεν τρωει πολυ...ακομα στα 50 μλ κολλημενοι ειμαστε...

καλημερα!! τι κανετε?? τα μωρακια σας καλα???

εγω παντως κοριτσια ζηλευω την επιμονη κ υπομονη σας σχετικα με το θηλασμο! πλεον το αποκλειω να τα καταφερω κ σκεφτομαι να μη ζητησω καν αποκλειστικο στην κλινικη. δεν εχω σιγουρα υπομονη κ ισως τελικα δεν το θελω τοσο πολυ ωστε να τα καταφερω. τεσπα θα δουμε.

κανουμε γενικη το σπιτι σημερα με τον αντρα μου, θα'ρθουνε κατι φιλοι μας το βραδυ, αυριο οι λεπτομερειες κ πεμπτη ειμαστε ετοιμοι!!

γωγουλι υπομονη σε 2 μερουλες θα γινεις μανουλα !!! και μια χαρα θα τα καταφερεις και εσυ δεν σε φοβαμαι αποδειχτηκες και εσυ μαχητρια!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ποπακι μου κ οσο μπορεις να αφηνει το στηθος γυμνο δηλ. τις ρωγες να αναπνεουν! εγω εχω τον διδαγγελο ποπακι!! οποιαδηποτε ωρα κ να τον παρω τηλ το σηκωνει! κ ερχεται κ σπιτι αν θελεις!! κανε μια δοκιμη αν θελεις!!!

ναι ετσι κανω χε χε με τα μεμε απ'εξω κυκλοφορω!!! το σκεφτηκα για τον παιδιατρο σου να σου πω την αληθεια αναστασια μου θα δω τι θα πει η πατσουρου αν αναλαμβανει και θα σου πω ...εσυ εισαι ευχαριστημενη εεε??

ασε εμας αυτος που ηρθε ο παιδιατρος της ανιψιας μου πολυ ελεινος....να φανταστεις τον επαιρνα τηλ δεν το σηκωνε και μετα απο λιγο μου εκανε αναπαντητη για να τον παρω...ελεος ουτε τα 15 χρονα δεν κανουν αναπαντητες...απο αυτο κ μονο ξενερωσα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ξερω αρχισα να απογοητευομαι.... Ποτε θα στρωσει κ το δικο μου μωρακι??? Χτες τρωγαμε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 11 μιση το βραδυ!! Ζαλιστηκα σε καποια φαση δεν ηξερα τι μου γινοταν!!! Και δεν πολυκοιμαται η δικια μου ρε κοριτσια... 3μιση-το πολυ 4 ωρες συνεχομενα. Τουλάχιστον εχουμε στρωσει με το ρεψιμο λιγο... Δεν τρωει καλα το μωρο μου δηλ,αφου δεν κοιμαται?Και που θα κοιμηθει δηλ θα την ακους να ζοριζεται να κανει κακα... χτες αναγκάστηκα να της βαλω μπατονετα με λαδακι στο πωπουδάκι... Και αφηστε που δεν ξερω ποσα κιλά ειναι!!!! Η γιατρος μου ειπε θα ξαναπαμε μολις κλείσει τον 2ο λίγο πριν για να κανουμε κ το 1ο εμβολιο...

Αχ δεν ξερω ειναι φυσιολογικο τοσο ζορι και να μην κοιμαται 4 ωρες οπως κ εσας?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι ετσι κανω χε χε με τα μεμε απ'εξω κυκλοφορω!!! το σκεφτηκα για τον παιδιατρο σου να σου πω την αληθεια αναστασια μου θα δω τι θα πει η πατσουρου αν αναλαμβανει και θα σου πω ...εσυ εισαι ευχαριστημενη εεε??

ασε εμας αυτος που ηρθε ο παιδιατρος της ανιψιας μου πολυ ελεινος....να φανταστεις τον επαιρνα τηλ δεν το σηκωνε και μετα απο λιγο μου εκανε αναπαντητη για να τον παρω...ελεος ουτε τα 15 χρονα δεν κανουν αναπαντητες...απο αυτο κ μονο ξενερωσα...

ναι ποπακι μου!! ειμαι υπερρρρρρρρ ευχαριστημενη!!! ρωτα κ αν δεν αναλαμβανει πες μου! απο τη συναντηση θα καταλαβεις!!!;);)

μην ξεχασεις να ρωτησεις για φυτικη βαφη μαλλιων!!!!!!!

(καλε το ειδατε το λινκ που σας εστειλα?? ειναι η πατσουρου!μιλαει για τις πρωτες 40 μερες!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπάκι μου σε παρακαλω βρε αγαπη μου ρωτα την.... Ειναι νορμαλ που ζοριζεται στον υπνο της συνεχεια και δεν κανει ευκολα κακα το βραδυ? Και που με το ζορι κοιμαται 3 ωρες συνεχομενα το βραδυ? Γραψτα στο χαρτι σου κ ρωτα την σε παρακαλω!! Μηπως δεν χορταινει απο μενα? Θα μπορεσεις?????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια δεν ξερω αρχισα να απογοητευομαι.... Ποτε θα στρωσει κ το δικο μου μωρακι??? Χτες τρωγαμε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 11 μιση το βραδυ!! Ζαλιστηκα σε καποια φαση δεν ηξερα τι μου γινοταν!!! Και δεν πολυκοιμαται η δικια μου ρε κοριτσια... 3μιση-το πολυ 4 ωρες συνεχομενα. Τουλάχιστον εχουμε στρωσει με το ρεψιμο λιγο... Δεν τρωει καλα το μωρο μου δηλ,αφου δεν κοιμαται?Και που θα κοιμηθει δηλ θα την ακους να ζοριζεται να κανει κακα... χτες αναγκάστηκα να της βαλω μπατονετα με λαδακι στο πωπουδάκι... Και αφηστε που δεν ξερω ποσα κιλά ειναι!!!! Η γιατρος μου ειπε θα ξαναπαμε μολις κλείσει τον 2ο λίγο πριν για να κανουμε κ το 1ο εμβολιο...

εμενα παντως 4 ωρες συνεχομενες δεν κοιμαται ουτε το βραδυ! καλα για την ημερα δεν το συζητω καν!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπάκι μου σε παρακαλω βρε αγαπη μου ρωτα την.... Ειναι νορμαλ που ζοριζεται στον υπνο της συνεχεια και δεν κανει ευκολα κακα το βραδυ? Και που με το ζορι κοιμαται 3 ωρες συνεχομενα το βραδυ? Γραψτα στο χαρτι σου κ ρωτα την σε παρακαλω!! Μηπως δεν χορταινει απο μενα? Θα μπορεσεις?????

οταν εχεις χρονο δες αυτο!!

ειναι η πατσουρου κ μιλαει για τις πρωτες 40 μερες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

δωρακι μου γλυκο μην απογοητευεσαι εμεις ειμαστε χειροτερα...ξυπναει στο 2ωρο με 2,5 ωρες απο μονη της και οχι για να φαει απαραιτητα αλλα για να την παρω αγκαλια...μου το κανει και το βραδυ αυτο με ξυπναει για να κοιμηθει στην αγκαλια μου,,,ειναι καινοργιο κολπο 2 μερες εχει που το κανει...κ εγω αγχωμενη ειμαι με ολα αυτα...να νοικιασεις ζυγαρια να σου φυγει το αγχος...

ναι ποπακι μου!! ειμαι υπερρρρρρρρ ευχαριστημενη!!! ρωτα κ αν δεν αναλαμβανει πες μου! απο τη συναντηση θα καταλαβεις!!!;);)

μην ξεχασεις να ρωτησεις για φυτικη βαφη μαλλιων!!!!!!!

(καλε το ειδατε το λινκ που σας εστειλα?? ειναι η πατσουρου!μιλαει για τις πρωτες 40 μερες!!)

δεν προλαβα να το δω συνεχεια θελει αγκαλια κ δεν μπορω ουτε να γραψω τις ερωτησεις μου,,,για την βαφη το σημειωσα!!:wink:;-):wink:

ναι θα σου πω μολις γυρισω και εντυπωσεις!!!:lol::lol:

B4Itp2.png

τα σημειωσα κουκλα μου φυσικα κ θα ρωτησω !!! αλλα για να σε ξεαγχωσω γιαυτο το θεμα κ μενα τα κανει αυτα ,,,αρα ειναι φυσιολογικο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

γειαααααααααααααα

ειμαι πτωμα και αυπνη!!!!και δεν με εφτανε ο μικρος που καθε τρεις ωρες ακριβως κλαιει αρροστησε και ο μεγαλος και πρεπει να παω να τον παρω στο γιατρο!!και δεν λεει και ο καιρος να φτιαξει λιγο κανει ψοφοκρυο!!!

παω να σας διαβασω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειαααααααααααααα

ειμαι πτωμα και αυπνη!!!!και δεν με εφτανε ο μικρος που καθε τρεις ωρες ακριβως κλαιει αρροστησε και ο μεγαλος και πρεπει να παω να τον παρω στο γιατρο!!και δεν λεει και ο καιρος να φτιαξει λιγο κανει ψοφοκρυο!!!

παω να σας διαβασω!!

εφακη μου! περαστικουλια μωρε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...