Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα γεωργια μου γλυκεια!!! αχ δεν ξερω αν ειναι φυσιολγικο αλλα μου εχει κοπει η ορεξη...κ συνεχεια θελω να πινω μονο υγρα...

αναρωτιεμαι σχετικα με την πατσουρου μηπως ειναι μονο για συμβουλες κ οχι για να την παρακολουθει σαν παιδιατρος της...εγω βασικα αυτο θελω μια παιδιατρο να μπορω να την παιρνω τηλ ανα πασα ωρα κ στιγμη...κ δεν ξερω η πατσουρου αν αναλαμβανει....

Ναι αλλα πρεπει να τρως φρουτα να πινεις γαλατακι να τρως καλα για να τρωει και το μωρακι σου!

Νομιζω οτι κανονικα εργαζεται σα παιδιατρος απλα ειναι φιλικη στο θηλασμο και γνωστη για αυτο.Αυτο που πρεπι να τη ρωτησεις ειναι αν συμβει κατι εκτακτο αν ερχεται σπιτι ή αν μπορεις να την ενοχλησεις στο κινητο ειναι σημαντικο ο δικος μου αρρωστησε παραμονη Χριστουγεννων 12 παρα το βραδυ και την πηρα και το σηκωσε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

΄

Ευχαριστω γειτονισσα να σου ζησουν κι εσενα ολοκληρες κοπελες εγιναν.

Την Καθαρα Δευτερα ελπιζω να είμαστε μεσα!Βεβαια πιο πολυ τρεχουν οι αλλοι αλλα με δυο παιδια τι να πρωτοκάνω.

Έλα βρε Δωρακι μου κάνε ότι χρειάζεται για το παιδί εγω δεν είμαι τοσο αυστηρή αμα θέλει αγκαλίτσα αγκαλιτσα κι εγω πότε θα ξαναείναι τόσο μωρακι για αγκαλιτσα τώρα κυνηγάω το μεγαλο και δεν κάθεται!

Καλημέρα Αναστασία μου τι κάνεις πως τα περασατε?

Εμεις κοιμηθηκαμε τέλεια φτου σκορδα από τις 11.30 μέχρι τις 5 το πρωι πω πω υπνος αλλά όλο το απόγευμα ήταν ξύπνια

κοριτσια περασαμε τελεια!!!!! ξεσκασαμε!! εκανε κ ωραια μερα1 πηγαμε κ στα jumbo τον ειχα στο σλινγκ κ κοιμοταν!!

ββαια εγω εχω αλλα τραβηγματα1 με πονουσε το ουλο κ πριστηκε πηρα τηλ τον οδοντιατρο κ μου ειπε να παρω αντιβιωση amoxil.πηρα κ τον παιδιατρο κ μου ειπε οκ! τωρα περιμενω να ξεπριστει κ να παω να δω τι ειναι κ να το φτιαξω!!:rolleyes:

σημερα ζηγισα τον μπεμπακο μου! ειμαστε 5 κιλα!!:D:D

ποπακι μου σημειωσε αν μπορεις να ρωτησεις την πατσουρου αν πηραζει η φυτικη βαφη,να δουμ τι θα πει!!! PLEASEEEEEEE

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι αλλα πρεπει να τρως φρουτα να πινεις γαλατακι να τρως καλα για να τρωει και το μωρακι σου!

Νομιζω οτι κανονικα εργαζεται σα παιδιατρος απλα ειναι φιλικη στο θηλασμο και γνωστη για αυτο.Αυτο που πρεπι να τη ρωτησεις ειναι αν συμβει κατι εκτακτο αν ερχεται σπιτι ή αν μπορεις να την ενοχλησεις στο κινητο ειναι σημαντικο ο δικος μου αρρωστησε παραμονη Χριστουγεννων 12 παρα το βραδυ και την πηρα και το σηκωσε.

αχ την θηλασα ενα τεταρτο κ τωρα προσπαθω να την κοιμησω μονο στην αγκαλια μου κοιμαται κ δεν ρευεται κιολας την παιρνει υπνος βαθυς...τωρα στην αγκαλια μου την εχω..

ναι αυτο ειναι πολυ σημαντικο να σηκωνει τηλ κ να ερχεται σπιτι αλλα δεν νομιζω να το κανει η πατσουρου ,,,ειναι τοσο γνωστη σιγα μην εχει χρονο...

αχ δεν ξερω προβληματιζομαι πολυ με το θεμα παιδιατρου...

εσεις πως τα πατε??ολα καλα με την μικρη?? με θηλασμο ολα καλα?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κοριτσακια! καλα μηνογενεθλια Ελευθερια! δηλαδη λες οτι κ ας μην βγαζω γαλα με το θηλαστρο το μωρο βγαζει? κ πως μπορω να ειμαι σιγουρη? μετα απο 3ωρο θηλασμο το βραδι ειναι λογικο να ψαχνει στηθος τοσο εντονα?

η παιδιατρος ειπε να την θηλαζω κανονικα κ αν δω οτι ζηταει κ αλλο να δινω κ ετοιμο. χτες μετα απο 3 ωρες ολο στηθος μετα πειναγε εδωσα κ 60 μλ κ εκει χορτασε!! βεβαια παιρνουμε πολυ βαρος!! πηγαμε 2.950 κιολας!!! αμε! πριν 15 μερες ηταν 2590. καλα δεν παιρνει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια περασαμε τελεια!!!!! ξεσκασαμε!! εκανε κ ωραια μερα1 πηγαμε κ στα jumbo τον ειχα στο σλινγκ κ κοιμοταν!!

ββαια εγω εχω αλλα τραβηγματα1 με πονουσε το ουλο κ πριστηκε πηρα τηλ τον οδοντιατρο κ μου ειπε να παρω αντιβιωση amoxil.πηρα κ τον παιδιατρο κ μου ειπε οκ! τωρα περιμενω να ξεπριστει κ να παω να δω τι ειναι κ να το φτιαξω!!:rolleyes:

ποπακι μου σημειωσε αν μπορεις να ρωτησεις την πατσουρου αν πηραζει η φυτικη βαφη,να δουμ τι θα πει!!! PLEASEEEEEEE

πω πω καλε τι αντρακι εγινε ο παιδαρος σου??? μπραβο αναστασουλα μου με τον θηλασμο τελεια τα εχεις παει...!!!!!!!!!!!!.να δω εγω τι θα κανω...

ετσι παντα τετοιες βολτες ωραιες να εχετε...!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα την ρωτησω κουκλιτσα μου να τωρα θα γραψω οτι αποριες εχω...χαιρομαι κιολασς γιατι θα εξετασει κ την μικρη...

περαστικα με δοντακι σου κοπελα μου υπομονη η αντιβιωση θα σε ανακουφισει και μετα θα το φτιαξεις!!!

αχ κοριτσια πονανε τα μεμε μου πολυ λετε να παθαινω μαστιτιδα ?? γιατι πονανε??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! καλα μηνογενεθλια Ελευθερια! δηλαδη λες οτι κ ας μην βγαζω γαλα με το θηλαστρο το μωρο βγαζει? κ πως μπορω να ειμαι σιγουρη? μετα απο 3ωρο θηλασμο το βραδι ειναι λογικο να ψαχνει στηθος τοσο εντονα?

η παιδιατρος ειπε να την θηλαζω κανονικα κ αν δω οτι ζηταει κ αλλο να δινω κ ετοιμο. χτες μετα απο 3 ωρες ολο στηθος μετα πειναγε εδωσα κ 60 μλ κ εκει χορτασε!! βεβαια παιρνουμε πολυ βαρος!! πηγαμε 2.950 κιολας!!! αμε! πριν 15 μερες ηταν 2590. καλα δεν παιρνει?

καλημερα Μαργαιτακι μου!! καλε πλακα μας κανεις εεε?? το μωρο μια χαρα τρωει και παιρνει βαρος τι αγχωνεσαι?? μια χαρα κοπελαρα εχει γινει!! ασε το θηλαστρο μονο για ωρα αναγκης...μην κοιτας εμενα εγω δεν ξερω που με παν τα 4...

σου ειπα το θηλαστρο δεν βγαζει την ποσοτητα που βγαζει το μωρο οταν θηλαζει ...αυτο ειναι σιγουρο!!οποτε τελος το αγχος για σενα!!!!!!!!

B4Itp2.png

μαργαριτακι μου πιστεψε με εγω περασα χειροτερα με τον μικρο!!! αλλα ο παιδιατρος ποτε δεν μου ειπε να δωσω συμπληρωμα!! μου ελεγε παντα κανε 3-4 μερες υπομονη! κ μετα οντως εστρωνε! βεβαια μου το εχει κανει αρκετες φορες! αλλα απ'οτι μου ειπαν κ τα κοριτσια που θηλααζουν πως ετσι ο μικρος προσπαθει να αυξησει την παραγωγη!! οντως! τωρα ειμαστε πολυυ καλύτερα! τον βλέπ πως στρωνει! αλλα πραγματικα αν ο παιδιατρος δεν ηταν πολυ υπερ του θηλασμου θα εδινα στανταρ σκόνη! αλλα οτι ειναι πολυ δυσκολο ειναι!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ τέλεια Αναστασία μου και για τη βολτα και για τα κιλα του μπεμπη σου εγω περιμενω τη Παρασκευη που είναι η μερα που ζυγιζόμαστε!

αχ την θηλασα ενα τεταρτο κ τωρα προσπαθω να την κοιμησω μονο στην αγκαλια μου κοιμαται κ δεν ρευεται κιολας την παιρνει υπνος βαθυς...τωρα στην αγκαλια μου την εχω..

ναι αυτο ειναι πολυ σημαντικο να σηκωνει τηλ κ να ερχεται σπιτι αλλα δεν νομιζω να το κανει η πατσουρου ,,,ειναι τοσο γνωστη σιγα μην εχει χρονο...

Δε ξέρεις κοπελα μου ρωτα για να εισαι σιγουρη και τι εγινε που εχει πολυ δουλεια ειναι μερες τώρα να διωχνει κοσμο?

Γεια σου Μαργαριτουλα βέβαια δε λειτουργει σε όλες το θηλαστρο.

Πω πω ολοκληρες γυναικες γινατε κι εσεις και το περισσοτερο με θηλασμό ε?Μπραβο σου κοπελα μου οτι σου ειπε η παιδιατρος αν θελει και συμπηρωμα να δινεις ότι σου λέει να κανεις για να παρει τα πανω της η κοράκλα σου!

zxG9p3.png

owokp3.png

ποπακι μου μην ανησυχεις! κ εγω μεσα στο αγχος ειμαι αλλα πιστετω κανουμε οτι καλυτερο για τα μικρακια μας! τυχερουλα που θα πας στην πατσουρου! ρωτησε την αν μπορει να σε καλυψει σαν παιδιατρος αλλιως να σου συστησει καποιον εκεινη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πω πω καλε τι αντρακι εγινε ο παιδαρος σου??? μπραβο αναστασουλα μου με τον θηλασμο τελεια τα εχεις παει...!!!!!!!!!!!!.να δω εγω τι θα κανω...

ετσι παντα τετοιες βολτες ωραιες να εχετε...!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα την ρωτησω κουκλιτσα μου να τωρα θα γραψω οτι αποριες εχω...χαιρομαι κιολασς γιατι θα εξετασει κ την μικρη...

περαστικα με δοντακι σου κοπελα μου υπομονη η αντιβιωση θα σε ανακουφισει και μετα θα το φτιαξεις!!!

αχ κοριτσια πονανε τα μεμε μου πολυ λετε να παθαινω μαστιτιδα ?? γιατι πονανε??:rolleyes::rolleyes:

γραψε γραψε ποπακι μου!!!:D:D:D:D εγω για τις θηλες εχω της medela την purelan 100 ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου μην ανησυχεις! κ εγω μεσα στο αγχος ειμαι αλλα πιστετω κανουμε οτι καλυτερο για τα μικρακια μας! τυχερουλα που θα πας στην πατσουρου! ρωτησε την αν μπορει να σε καλυψει σαν παιδιατρος αλλιως να σου συστησει καποιον εκεινη!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ και ΠΟΠΑΚΙ!! οταν εχετε χρονο δειτε αυτα!! ειναι πολυ κατατοπιστικα!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!! τι κανετε?? τα μωρακια σας καλα???

εγω παντως κοριτσια ζηλευω την επιμονη κ υπομονη σας σχετικα με το θηλασμο! πλεον το αποκλειω να τα καταφερω κ σκεφτομαι να μη ζητησω καν αποκλειστικο στην κλινικη. δεν εχω σιγουρα υπομονη κ ισως τελικα δεν το θελω τοσο πολυ ωστε να τα καταφερω. τεσπα θα δουμε.

κανουμε γενικη το σπιτι σημερα με τον αντρα μου, θα'ρθουνε κατι φιλοι μας το βραδυ, αυριο οι λεπτομερειες κ πεμπτη ειμαστε ετοιμοι!!

BJVqp3.png

καλημερα Μαργαιτακι μου!! καλε πλακα μας κανεις εεε?? το μωρο μια χαρα τρωει και παιρνει βαρος τι αγχωνεσαι?? μια χαρα κοπελαρα εχει γινει!! ασε το θηλαστρο μονο για ωρα αναγκης...μην κοιτας εμενα εγω δεν ξερω που με παν τα 4...

σου ειπα το θηλαστρο δεν βγαζει την ποσοτητα που βγαζει το μωρο οταν θηλαζει ...αυτο ειναι σιγουρο!!οποτε τελος το αγχος για σενα!!!!!!!!

γιατι εγω ξερω???????????????? :tongue::tongue::tongue::tongue: κ εγω κ ο μαριος μεσα στο αγχος ειμαστε! κ τον εχω να με ρωταει "μα γιατι πειναει ακομα μετα απο τοση ωρα που τρωει? τι ειμαι εγω ειδικος????? δεν μου φτανει το δικο μου αγχος εχω κ ολους τους αλλους.. που να δειτε χτες που δεν αβγαλα με το θηλαστρο τι μου λεγανε... με τρελανανε...

μαργαριτακι μου πιστεψε με εγω περασα χειροτερα με τον μικρο!!! αλλα ο παιδιατρος ποτε δεν μου ειπε να δωσω συμπληρωμα!! μου ελεγε παντα κανε 3-4 μερες υπομονη! κ μετα οντως εστρωνε! βεβαια μου το εχει κανει αρκετες φορες! αλλα απ'οτι μου ειπαν κ τα κοριτσια που θηλααζουν πως ετσι ο μικρος προσπαθει να αυξησει την παραγωγη!! οντως! τωρα ειμαστε πολυυ καλύτερα! τον βλέπ πως στρωνει! αλλα πραγματικα αν ο παιδιατρος δεν ηταν πολυ υπερ του θηλασμου θα εδινα στανταρ σκόνη! αλλα οτι ειναι πολυ δυσκολο ειναι!!!!!!!!!!!!

πολυ πολυ δυσκολο Αναστασια μου κ μερικες φορες νιωθω οτι δεν μπορω αλλο..ειδικα τα βραδια που ειμαι χωμα απο την αυπνια κ η μικρη θελει συνεχεια στηθος... χτες μετα απο 3 ωρες εφαγε κ το συμπληρωμα της με λαιμαργια! ε πως να μην νιωσω μετα οτι δεν της φτανει το δικο μου...?

Γεια σου Μαργαριτουλα βέβαια δε λειτουργει σε όλες το θηλαστρο.

Πω πω ολοκληρες γυναικες γινατε κι εσεις και το περισσοτερο με θηλασμό ε?Μπραβο σου κοπελα μου οτι σου ειπε η παιδιατρος αν θελει και συμπηρωμα να δινεις ότι σου λέει να κανεις για να παρει τα πανω της η κοράκλα σου!

ευχαριστω κοπελα μου! ναι μιλαγα με μια φιλη μου που θηλασε 8 μηνες τον γιο της κ μου ελεγε οτι ποτε δεν καταφερε να βγαλει γαλα με το θηλαστρο!!!!!??? κουφο ε? παντως δινω κ συμπληρωμα για να ειμαι σιγουρη αλλα οχι παντα φυσικα. συνηθως 2 φορες την ημερα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!! τι κανετε?? τα μωρακια σας καλα???

εγω παντως κοριτσια ζηλευω την επιμονη κ υπομονη σας σχετικα με το θηλασμο! πλεον το αποκλειω να τα καταφερω κ σκεφτομαι να μη ζητησω καν αποκλειστικο στην κλινικη. δεν εχω σιγουρα υπομονη κ ισως τελικα δεν το θελω τοσο πολυ ωστε να τα καταφερω. τεσπα θα δουμε.

κανουμε γενικη το σπιτι σημερα με τον αντρα μου, θα'ρθουνε κατι φιλοι μας το βραδυ, αυριο οι λεπτομερειες κ πεμπτη ειμαστε ετοιμοι!!

καλημερα γωγω!! μην αγχωνεσαι! η καθε μια οπως νιωθει! τιποτα δεν εμεινεεεεεεεεε! ερχεται το αγγελουδι σαςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...