Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτα τα ασπρακια τα εχει η μπεμπα και τα ειχε και ο 1ος μου γιος οταν γεννηθηκε!!

Μαλλον ειναι απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης.

Ναι μαλλον...ετσι ειπε κ η παιδιατρος!!

Σας αφηνω ηρθε ο αδερφουλης μου να δει την μπεμπα!!!:P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρε του κυρ Πάρη η κόρη ειμαι κ να φάνε τον κ@@λο μας ολοι!!!! Χι χι!! Που δουλεύεις Σόνια μου?? Ειδα είσαι στην Κατερίνη ε?? Αντε κ μια ακομα απο τα μέρη μας εδω στα βόρεια!

Ναι μωρέ δεν θα ήταν καλά να ήμασταν του Ωνάση. Σκέψου τώρα τι άγχος θα είχαμε με την κρίση!!! Απαπαπα!!!

Ναι Κατερίνη είμαι και είμαι τραπεζικός υπάλληλος. Ότι χειρότερο δηλαδή στην εποχή μας. Χεχε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σου Αννα μου!!! Πως είστε οικογενειακώς? Να σε ρωτήσω.. Νιώθεις στην τομή οταν την πιάνεις να ειναι σαν πιο πρησμενο εκεινο το σημειο σαν να εχει μαζέψει κατι μεσα?? Κ επισης ρε σεις στο πωπουδακι μου στο πλάι πισω(εκει που μου κανανε2φορες ένεση στην κλινικη για καποιο λογο) το νιώθω να εχει κανει σαν γρομπαλακι κ οταν το πετάω ποναει....τι ειναι τωρα αυτο παλι????

Για την καισαρική δεν ξέρω να σου πώ λόγω φυσιολογικών τοκετών αλλά για το γρομπαλάκι που λές στο μπούτι μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο αλουμινόνερο και να κάνεις με αυτό κομπρέσες και θα διαλυθεί σύντομα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Μολις ξυπνησα!Κοιμηθηκα να παρω δυναμεις!

Σοφια μου δεν γεννησα ακομα.Τωρα θα φτιαξω τα μαλλακια μου, θα γινω ομορφη και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε για την κλινικη.10 η ωρα εχω ραντεβου.

Ολοι κοριτσια μου λενε οτι ειμαι πολυ χαλαρη.Η ψυχουλα μου το ξερει.Δεν τρελενομαι κιολας γτ οτι ειναι να γινει θα γινει, αλλα μια αγωνια την εχω..

Γωγω, 3600 πηγε το μωρο σου?Πφφφ, θυμαμαι οτι εμενα παντα ηταν λιγακι παραπανω απο εσενα..Ελπιζω να χαλαρωσε τωρα στα τελειωματα και να μην εβαλε πολλα.Τελευταια το μετρησαμε 36 εβδ και ηταν 3 κιλα..:rolleyes:Αντε με το καλο και εσυ!

Αχχχ αυτα κοριτσια μου!Παω και εγω να γινω μανουλα επιτελους! :P

Βουλα μου με το καλο το κλαμπ των νυσταγμενων μανουλων σε περιμενει.

Να το ζησεις να το ευχαριστηθεις γιατι οπως σου ειπαν και τα κοριτσια ειναι μια μαγικη στιγμη που γρηγορα γινεται αναμνηση και την αναπολεις!:D

Καλησπέρα και από εμάς. Βλέπω ότι είστε όλες καλά και τα μωράκια σας το ίδιο. Γωγώ αντε κορίτσι μου με το καλό την Πέμπτη. Και που ξέρεις μέχρι τότε πολλά γίνονται ;)

Η δικιά μου γενικά κοιμάτε μόνη της. Την βάζω στην καλαθούνα ή στο λίκνο και κοιμάτε. Αλλά το βράδυ από τις 9 περίπου μέχρι τις 11μιση που θα κοιμηθεί θέλει αγκαλιά και στήθος όλη την ώρα. Πιάνει πίνει λίγο μετά το βγάζει και θέλει μόνο αγκαλιά και μετά πάλι τα ίδια. Αφού στο τέλος λέω μου τα στράγκιξε. Ευτυχώς μετά ξυπνάει στις 4 με 4μιση μπορεί και 5 οπότε προλαβαίνω να κοιμηθώ. Το θετικό είναι ότι ο μεγάλος δεν ξυπνάει το βράδυ. Πάλι καλά.

Άυριο το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο. Πολύ χαίρομαι. Θα δούμε πόσο μεγαλώσαμε. Βλέπω ότι το νούμερο 2 της λιμπερο άρχισε να τις σφήγγει τα μπούτια. Οπότε μάλλον κάτι θα κάναμε. Κάναμε δίπλες στα μπούτια μας. Έχει πολύ πλάκα.

Ο μεγάλος ευτυχώς διορθώθηκε σχεδόν τελείως στον ύπνο. Χθες το βράδυ δεν βγήκε και το ίδιο και σήμερα το μεσημέρι. Άντε να δούμε.

Αχ κορίτσια πόσο το σκέφτομαι που θα πάω αρχές Απριλίου στην δουλειά και θα πρέπει να αφήσω την μπέμπα μου. Πολύ μικρή θα είναι. Πώς θα την αφήσω? Πολύ θα ήθελα μα μην ξαναπάω αλλά δυστυχώς......Πίκρα.

Αυτό με τις δουλειές και πώς τα προλαβαίνουμε είναι άλλο φρούτο. Μετά που θα πάω και στην δουλειά εκεί να δείς. Ορε γλέντια. Θα έχουμε πολύ πλάκα. Πάλι καλά που έχω και τη μαμά μου και κάνει τίποτα γιατί αλλιώς θα μπάζαμε νερά-χιχι.

Καλα αποτελεσματα Σονια μου.Χαρηκα πολυ με το γιο σου κι ο δικος μου μια χαρα ευτυχως.

κοριτσια γεια σας!!!

ο μικρος μου εκανε εμετο σημερα 3 φορες, ο παιδιατρος μας ειπε να του δωσουμε ηλεκτρολυτες, 200μλ ενα φακελακι... μονο 20 μλ ομως πηρε...

Νικη μου περαστικα σας κοπελα μου ιωσουλα εχει ο μικρος σου?

Εχει παρει και ο δικος μου αλλα πιο μεγαλος 6 μηνων εμεις δε μαθαμε τι ηταν μια μερα εκανε 3 φορες μετα την επομενη ηταν μια χαρα.

Να περασει γρηγορα σιυ ευχομαι κοριτσακι μου.

Νασου ζησει Γεωργια μου!!!

Νικη μου, τι σου ειπε τελικα? ειναι ιωση, οπως στο ειπα?? το ειχες φερει σε επαφη με κοσμο σε κλειστο χωρο το μωρο??

Γεια σου Δωρακι μου!! ναι, αυτο ειναι νορμαλ, θα στρωσει σιγα σιγα ετσι ηταν και στις αλλες καισαρικες μου.Για την ενεση που λες δεν ξερω, δε μου εκαναν εκει.

Ειναι μια σκονη που σου δινει ο παιδιατρος να πιει το παιδι διαλυμενη σε νερο για να μην παθει αφυδατωση υστερα απο εμετο η διαρροια πολυ.

Αννουλα μου σε ευχαριστω πολύ πολύ κοντευετε κι εσεις!

zxG9p3.png

owokp3.png

Η μικρουλα μου ακόμα κοιμάται... απο τις 16.30... Προβλέπεται τρελο ξενυχτι το βραδυ...!! Κοριτσια νιωθω συχνα πονοκεφαλους κ ποσο μαλλον σημερα που βγηκα εξω και ειδα μεσα σε 10 λεπτα 2 γνωστους που δεν τους παω μια!! Η δε γνωστη μου με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω να δει τα εχασα ή οχι τα κιλα!! Ναι μωρη βλαμενη τα εχασα τι θες??? Και ακουστε τι μου ειπε η κακουργα..."τι τα θες τα ψωνια,αφου δεν θα βγεις και πουθενα"?? Οχι θα σε ρωτησω ρε ηλιθια!!!!!!!!!! Μα τι κοσμος υπαρχει ρε παιδι μου!! Γιατρος πραγμα αυτη ε?και μετα σου λεει η στοιχειωδης μορφωση...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Η μικρουλα μου ακόμα κοιμάται... απο τις 16.30... Προβλέπεται τρελο ξενυχτι το βραδυ...!! Κοριτσια νιωθω συχνα πονοκεφαλους κ ποσο μαλλον σημερα που βγηκα εξω και ειδα μεσα σε 10 λεπτα 2 γνωστους που δεν τους παω μια!! Η δε γνωστη μου με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω να δει τα εχασα ή οχι τα κιλα!! Ναι μωρη βλαμενη τα εχασα τι θες??? Και ακουστε τι μου ειπε η κακουργα..."τι τα θες τα ψωνια,αφου δεν θα βγεις και πουθενα"?? Οχι θα σε ρωτησω ρε ηλιθια!!!!!!!!!! Μα τι κοσμος υπαρχει ρε παιδι μου!! Γιατρος πραγμα αυτη ε?και μετα σου λεει η στοιχειωδης μορφωση...

Αχ Δωρα μου ο κοσμος ειναι κακος η θα πρεπει να χαλιεσαι και να προσπαθεις να τους βαλεις στη θεση τους ή να τους γραψεις ολους.Η ζηλια και το κακο ματι ειναι μη το ψαχνεις βαλε να σε ξεματιασουν.

Η δικια μου γαριδα το ματι της τι να την κανω κι αμα την αφηνω μονη της στο δωματιο παραπονιεται;)

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ εμενα απο τις 6.30 ηταν ξυπνια καναμε μπανιο θηλασε για 15 λεπτα και μολις μας πηρε ο υπνος την ειχα κανα μισαωρο στον ωμο και δεν ακουσα να ρευεται την πηρε υπνος βαθυς...λες να την ξανασηκωσω??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ βρε κοριτσια ολες τα ιδια σκεφτομαστε

Δωρακι πολυ ζωον η γνωστη σου! ακου εκει!!! πες σε κανεναν να σε ξεματιασει θα σε εχει φαει με το ματι αυτη.

αχ κοριτσια ειμαι λιγο χαλια πηρα ενα θηλαστρο απο μια φιλη (της μεντελα) κ δεν εβγαλα παρα μονο κατι σταγονες σαν μια κουταλια της σουπας..αχ για αυτο ειναι ανησυχο το κοριτσι μου το εχω νηστικο...παλι μου ηρθε να κλαιω πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε "τοτε πως εβαλε βαρος το παιδι αν ειναι νηστικο?" με 50 Ml συμπληρωμα? δεν ξερω η αληθειοα ειναι δεν στεκει αλλα το γαλα μου δεν της φτανει..την εχω μια ωρα στο στηθος κ μετα παλι ψαχνει..αχ πολυ στεναχωριεμαι αλλα εννοειται της δινω συμπληρωμα μετα απο καθε θηλασμο αν ψαχνει απο δω κ περα... τωρα την ταιζει ο μπαμπας της..δεν ξερω τι να πω..πολυ στεναχωρηθηκα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ βρε κοριτσια ολες τα ιδια σκεφτομαστε

Δωρακι πολυ ζωον η γνωστη σου! ακου εκει!!! πες σε κανεναν να σε ξεματιασει θα σε εχει φαει με το ματι αυτη.

αχ κοριτσια ειμαι λιγο χαλια πηρα ενα θηλαστρο απο μια φιλη (της μεντελα) κ δεν εβγαλα παρα μονο κατι σταγονες σαν μια κουταλια της σουπας..αχ για αυτο ειναι ανησυχο το κοριτσι μου το εχω νηστικο...παλι μου ηρθε να κλαιω πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε "τοτε πως εβαλε βαρος το παιδι αν ειναι νηστικο?" με 50 Ml συμπληρωμα? δεν ξερω η αληθειοα ειναι δεν στεκει αλλα το γαλα μου δεν της φτανει..την εχω μια ωρα στο στηθος κ μετα παλι ψαχνει..αχ πολυ στεναχωριεμαι αλλα εννοειται της δινω συμπληρωμα μετα απο καθε θηλασμο αν ψαχνει απο δω κ περα... τωρα την ταιζει ο μπαμπας της..δεν ξερω τι να πω..πολυ στεναχωρηθηκα..

μαργαριτακι μου το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουμε μονο που εγω δεν την δινω συχνα συμπληρωμα μονο αν τυχει...να ξερεις και εγω που κανω πανω απο 5 αντλησεις την ημερα βγαζω παντα 50 μλ και απο τα δυο στηθια,,,σιγουρα οταν θηλαζουν βγαζουν παραπανω γαλα απο μονα τους!! και εσυ να χαιρεσαι γιατι θηλαζεις πιο συχνα γευματα απο εμενα...κ εμενα πηρε βαρος και ας τρωμε 50 μλ γευμα ακομα...μην αγχωνεσαι τα θηλαστρα ετσι ειναι δεν βγαζουν την ποσοτητα που βγαζει το μωρο γιαυτο μην δινεις σημασια εγω πλεον ουτε καν κοιταω ποσο βγαζω,,,παντως εχω παρατηρησει οτι οταν θηαλζει η μικρη και στο επομενο γευμα παω να τραβηξω με το θηλαστρο βγαζω παραπανω γαλα αυτο σημαινει οτι το μωρο αυξανει την παραγωγη..

κ εγω της medela to mini electric εχω

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πεφτω να ξαπλωσω καμια ωριτσα γιατι παλι ξενυχτι προβλεπεται...φιλακια σε ολες!!! και καλο βραδυ ξενυχτι να εχουμε!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Κορίτσια μην αγχώνεστε για την ποσότητα γάλακτος που βγάζετε με το θήλαστρο. Δεν είναι ενδεικτική του πόσο γάλα έχετε. Το θήλαστρο βγάζει με διαφορετικό τρόπο το γάλα από ότι το μωρό. Αν διαβάσετε λίγο θα δείτε ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος για να συνηθίσει το στήθος την άντληση και να βγάλει αρκετή ποσότητα γάλακτος. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που ενώ θηλάζουν κανονικά και μεγαλώνουν-το τονίζω-τα παιδιά τους μόνο με θηλασμό με το θήλαστρο δεν μπορούν να βγάλουν ούτε σταγόνα. Νομίζω το διάβασα στο βιβλίο της Πατσούρου ή το είχε γράψει η Αγλαία. Δεν θυμάμε καλά. Πάντως καλό είναι να μην χρησιμοποιείται θήλαστρο πριν εδραιωθεί ο θηλασμός-εκτός και αν είναι απαραίτητο και αυτό λίγο μόνο για να ανακουφιστεί η μαμά-γιατί επηρεάζει την παραγωγή. Όσο περισσότερο βγάζετε τόσο περισσότερο παράγει το στήθος και αν το μωρό δεν το τρώει είναι φαύλος κύκλος. Αν χρειάζονται απαραίτητα συστηματικές αντλήσεις πρέπει να γίνονται με νοσοκομειακό θήλαστρο.

Κορίτσια έγινε θαύμα. Μόλις κοιμήθηκαν και τα δύο. Φτου να μην τα ματιάσω. Αντε να ησυχάσω και εγώ λίγο.

Καλό βράδυ σε όλες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τα άσπρα στίγματα που αναφέρετε ονομάζονται 'νεογνική ακμή'. Τα παρουσίασε και η μικρή μου και πήρα τηλ τον παιδίατρο. Είχα πάρει από τον γιο μου μια κρέμα της aderma exomeda και της την έβαλα μερικές μέρες αλλά επίσης της άλλαξα αφρόλουτρο γιατί θυμάμαι ό,τι ίδιο αφρόλουτρο το είχε προκαλέσει και στον γιο μου. Μέσα σε 3 μέρες εξαφανίστηκαν! Δεν είναι τίποτα, με τον καιρό περνάει αλλά συνήθως από κάτι προκαλείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη πρόσεχε με το θήλαστρο μην οδηγηθείς σε υπερπαραγωγή. Επίσης το συγκεκριμένο θήλαστρο που έχεις (τώρα είδα πως είναι το mini electric, εγώ έχω το swing) δεν είναι κατάλληλο για να διατηρήσεις γαλουχία που σημαίνει πως κάποια στιγμή αν δεν θηλάζει επαρκώς η μικρή, το γάλα σου θα κοπεί.

Το μούδιασμα που νιώθεις είναι γιατί 'κατεβαίνει το γάλα' που λένε, φυσιολογικό είναι. Ακόμη το πρησμένο στήθος σημαίνει πως η παραγωγή μειώνεται, μαλακό στήθος σημαίνει πως η παραγωγή αυξάνεται.

Μαργαρίτα το έχω ξαναπεί, το θήλαστρο δεν δείχνει πόση ποσότητα γάλα παράγεις ούτε πόση πίνει το παιδί αλλά πόσο γάλα μπορεί να αντλήσει το συγκεκριμένο θήλαστρο σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Η τέλεια αντλία είναι το μωρό, τα θήλαστρα δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν.

Ακόμη, πολλές φορές το το μωρό γκρινιάζει και ψάχνει στήθος μπορεί να είναι απλά γιατί θέλει πιπίλα να αποκοιμηθεί και όχι επειδή πεινάει. Όσα αναφέρεται τα είχα στον γιο μου, αμέτρητες ώρες στο στήθος και ο βραδινός θηλασμός κρατούσε 2-3 ώρες μέχρι να κοιμηθεί...2-3 ώρες έτρωγε? Όχι βέβαια! Έτρωγε και απλά μετά πιπιλούσε για να αποκοιμηθεί, μην πανικοβάλεστε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...