Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ρε κοριτσια μου,τα μωρακια σας βγάζουν κοκκινιλες στο προσωπακι τους? Κατι σαν σπινθουρακια?? Εσεις πως τους καθαρίζεται το προσωπο? Ο Μαζανης το πρωι ελεγε στο μπάνιο ππλενουμε το προσωπακι κ με σαμπουάν..

Ναι η δικιά μου έχει κοκκινίλες και σπυράκια και κάτι άσπρα στίγματα στην μυτούλα της. Και στο κεφαλάκι της έχει σπυράκια. Αλλά είναι φυσιολογικό με τον καιρό φεύγουν. Εγώ μόνο με νερό της πλένω το πρόσωπο όταν την κάνω μπάνιο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια μου,τα μωρακια σας βγάζουν κοκκινιλες στο προσωπακι τους? Κατι σαν σπινθουρακια?? Εσεις πως τους καθαρίζεται το προσωπο? Ο Μαζανης το πρωι ελεγε στο μπάνιο ππλενουμε το προσωπακι κ με σαμπουάν..

δεν αντεξα εβαλα το θηλατρο...

εγω δεν το επλενα γιατι δεν ηξερα αν κανει...σημερα κ εγω το ακουσα...εμενα δεν βγαζει κοκκινιλες δωρακι μου...σημερα λεω να την κανω μπανιο κ στο προσωπακι της ..αλλα οχι πολυ σαπουαν...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χα χα καμια σχεση εγω κυνηγαω το στομα του μωρου με την θηλη.:lol::lol::lol:..την κοιλιτσα ετσι την εχω αλλα χωρις μαξιλαρι...

λες να παρω να το δοκιμασω κ αυτο??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ τελικα δεν τα καταφερνω ειμαι ασχετη....

Τι λες παιδι μου????? Μια χαρα τα πας! Απλα ξέρω οτι το μαξιλάρι στηρίζει καλα το μωρο,δοκίμασε ενα απλο μαξιλάρι κ δες.... Αν κ σου λεω εμενα με βόλεψε του θηλασμού πολυ!!! 50? της chicco.

Και στον γιο μου ένοιωθα το ίδιο πριν παώ στη δουλειά. Μετά μέσα στην πρώτη εβδομάδα το ξεπέρασα. Ελπίζω και τώρα έτσι να είναι. Θα δείξει. Αφού δεν γεννηθήκαμε του Ωνάση οι κόρες θα πάμε στην δουλειά τι να κάνουμε?

Μωρε του κυρ Πάρη η κόρη ειμαι κ να φάνε τον κ@@λο μας ολοι!!!! Χι χι!! Που δουλεύεις Σόνια μου?? Ειδα είσαι στην Κατερίνη ε?? Αντε κ μια ακομα απο τα μέρη μας εδω στα βόρεια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι η δικιά μου έχει κοκκινίλες και σπυράκια και κάτι άσπρα στίγματα στην μυτούλα της. Και στο κεφαλάκι της έχει σπυράκια. Αλλά είναι φυσιολογικό με τον καιρό φεύγουν. Εγώ μόνο με νερό της πλένω το πρόσωπο όταν την κάνω μπάνιο.

Αχ κι εμενα η μυτουλα της σαν να εχει μικρα μικρα άσπρα πανω!!!! Ιδιες μύτες εχουν τα νινακια μας!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ετσι και εμεις Αννα!! αυτο ηθελα να πω αλλα δεν το εγραψα.. οτι δηλαδη δεν θελω να μαθουν στις αγκαλιες και στα κουνηματα και να θελω μετα να τα κοιμηζω μεχρι να γινουν 3 χρονων... οπως την κουμπαρα μου π.χ που ο γιος της ειναι 3,5 και θελει κουνημα στα χερια για να κοιμηθει....

Καταρχην το κουνημα δεν ειναι τροπος ηρεμιας.Ειναι κατι το αφυσικο το να νταντανιζεις το παιδι, το λενε και οι ειδικοι.Τροπος ηρεμιας ειναι η να το χαιδευεις , η να του διαβασεις ηρεμα και ωραια ενα παραμυθι η να του βαλεις μουσικη απαλη οταν ειναι μωρο.Υπαρχουν τελος παντων διαφοροι τροποι να χαλαρωσεις ενα παιδι για να κοιμηθει απο το να το ταρακουνας περα δωθε σαν εκκρεμες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Τι λες παιδι μου????? Μια χαρα τα πας! Απλα ξέρω οτι το μαξιλάρι στηρίζει καλα το μωρο,δοκίμασε ενα απλο μαξιλάρι κ δες.... Αν κ σου λεω εμενα με βόλεψε του θηλασμού πολυ!!! 50? της chicco.

Μωρε του κυρ Πάρη η κόρη ειμαι κ να φάνε τον κ@@λο μας ολοι!!!! Χι χι!! Που δουλεύεις Σόνια μου?? Ειδα είσαι στην Κατερίνη ε?? Αντε κ μια ακομα απο τα μέρη μας εδω στα βόρεια!

αυριο θα παω στην πατσουρου θα δω τι θα μου κ αυτη θα τα δοκιμασω ολα κ αν δεν τα καταφερω τι να πω.....θα το παρω κ το μαξιλαρι να δουμε τι θα γινει...

B4Itp2.png

δεν αντεξα εβαλα το θηλατρο...

εγω δεν το επλενα γιατι δεν ηξερα αν κανει...σημερα κ εγω το ακουσα...εμενα δεν βγαζει κοκκινιλες δωρακι μου...σημερα λεω να την κανω μπανιο κ στο προσωπακι της ..αλλα οχι πολυ σαπουαν...

Ρε συ γατί βάζεις χωρις λογο θηλαστρο??? Μετα το μωρο μαθαίνει το ευκολο μπιμπερό κ αφου δει οτι δυσκολεύεται κ καταβάλλει προσπάθεια στο στήθος λογικό ειναι να το απορρίπτει!! Αστα τα βυζια σου μαρη να βρουν το δρόμο τους προς τον θηλασμό! Τα ζαλισες πια!!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Αννα μου!!! Πως είστε οικογενειακώς? Να σε ρωτήσω.. Νιώθεις στην τομή οταν την πιάνεις να ειναι σαν πιο πρησμενο εκεινο το σημειο σαν να εχει μαζέψει κατι μεσα?? Κ επισης ρε σεις στο πωπουδακι μου στο πλάι πισω(εκει που μου κανανε2φορες ένεση στην κλινικη για καποιο λογο) το νιώθω να εχει κανει σαν γρομπαλακι κ οταν το πετάω ποναει....τι ειναι τωρα αυτο παλι????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια γεια σας!!!

ο μικρος μου εκανε εμετο σημερα 3 φορες, ο παιδιατρος μας ειπε να του δωσουμε ηλεκτρολυτες, 200μλ ενα φακελακι... μονο 20 μλ ομως πηρε...

Τι ειναι οι ηλεκτρολυτες?? Αχ γιατι μωρε??? Κ για ποιον λογο εκανε εμετό σου ειπε ο γιατρος??? Περαστικά βρε Νικη μου στο αγοράκι σου!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ γατί βάζεις χωρις λογο θηλαστρο??? Μετα το μωρο μαθαίνει το ευκολο μπιμπερό κ αφου δει οτι δυσκολεύεται κ καταβάλλει προσπάθεια στο στήθος λογικό ειναι να το απορρίπτει!! Αστα τα βυζια σου μαρη να βρουν το δρόμο τους προς τον θηλασμό! Τα ζαλισες πια!!!!:tongue:

εβγαλα 80μλ καλα δεν ειναι??

το βαζω το θηλαστρο γιατι ηδη ηταν πολυ πρησμενα και αρχιζαν να πονανε και φοβαμαι πως αν δεν βγαλω γαλα στο 3 ωρο θα παθω μαστιτιδα...κ επειδη η μικρη ειναι απροβλεπτη κ δεν ξερω αν θα παρει θηλη προτιμω να ειμαι προετοιμασμενη...τα βραδυα ετσι με κανει ξυπναει ψαχνει να φαει την βαζω στο ζιζι δεν το θελει και καθομαι νυχτιατικα κ αρμεγω για να την ταισω...αχ ειδες τελικα ολα λαθος τα κανω...τωρα δεν ξερω τι ωρα θα ξυπνησει ηδη κοιμαται 2,5 ωρες και γιαυτο εβγαλα με το θηλαστρο..

B4Itp2.png

κοριτσια γεια σας!!!

ο μικρος μου εκανε εμετο σημερα 3 φορες, ο παιδιατρος μας ειπε να του δωσουμε ηλεκτρολυτες, 200μλ ενα φακελακι... μονο 20 μλ ομως πηρε...

νικουλα μου περαστικα σας κοριτσι μου τι επαθε?? κ μενα σημερα εκανε μια φορα ομως αλλα εβγαλε πολυ πραμα....αχ θα αρχισω να ανησυχω τωρα...

Γεια σου Αννα μου!!! Πως είστε οικογενειακώς? Να σε ρωτήσω.. Νιώθεις στην τομή οταν την πιάνεις να ειναι σαν πιο πρησμενο εκεινο το σημειο σαν να εχει μαζέψει κατι μεσα?? Κ επισης ρε σεις στο πωπουδακι μου στο πλάι πισω(εκει που μου κανανε2φορες ένεση στην κλινικη για καποιο λογο) το νιώθω να εχει κανει σαν γρομπαλακι κ οταν το πετάω ποναει....τι ειναι τωρα αυτο παλι????

κ μενα ετσι ειναι η τομη δωρακι κ μου το ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο να ειναι λιγο φουσκωμενο θα στρωσει μου ειπε!!

B4Itp2.png

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΜΗΝΑ!!!

Νασου ζησει Γεωργια μου!!!

κοριτσια γεια σας!!!

Νικη μου, τι σου ειπε τελικα? ειναι ιωση, οπως στο ειπα?? το ειχες φερει σε επαφη με κοσμο σε κλειστο χωρο το μωρο??

Γεια σου Δωρακι μου!! ναι, αυτο ειναι νορμαλ, θα στρωσει σιγα σιγα ετσι ηταν και στις αλλες καισαρικες μου.Για την ενεση που λες δεν ξερω, δε μου εκαναν εκει.

Τι ειναι οι ηλεκτρολυτες?? Αχ γιατι μωρε??? Κ για ποιον λογο εκανε εμετό σου ειπε ο γιατρος??? Περαστικά βρε Νικη μου στο αγοράκι σου!

Ειναι μια σκονη που σου δινει ο παιδιατρος να πιει το παιδι διαλυμενη σε νερο για να μην παθει αφυδατωση υστερα απο εμετο η διαρροια πολυ.

Αχ κι εμενα η μυτουλα της σαν να εχει μικρα μικρα άσπρα πανω!!!! Ιδιες μύτες εχουν τα νινακια μας!!!

Αυτα τα ασπρακια τα εχει η μπεμπα και τα ειχε και ο 1ος μου γιος οταν γεννηθηκε!!

Μαλλον ειναι απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης.

Και εγω στο προσωπακι της μονο νερο βαζω.Δεν εχει και τιποτα το μωρο, μεσα στο σπιτι ειναι ολη μερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...