Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Απλα το ξενο που της έδωσες καπάκι της ηρθε βαρυ ειναι κ πιο δυσκολο στη χωνεψη... Να την αφήνεις λιγο παραπανω στον ώμο σου να κατέβει καλα το γαλα να παει καλα στο στομάχι... Κι εμενα βγάζει γουλιες αν βιαστω να την ξαπλώσω.

Εμενα ρε έμαθε να την παιρνει υπνος στον ώμο ή αγκαλιά...αχ τι θα κανω? Κοιμαται στον ώμο,την βάζεις στο κρεβάτι γκρινιαζει!!!! Στο κανει εσένα??

σκεφτομαι να παρω αυτο που εχει κ η αναστασια μας το σλινγκ πως τολενε?? για να την εχω πανω μου κ να κανω κ καμια δουλεια...γιατι με καθηλωνει πολυ με τις αγκαλιες της κ αμα μαθουν απο τωρα ετσι την βαψαμε...αλλα κλαιει οταν την βαζω στην καλαθουνα της...κ ειδικα το βραδυ που εχω την νυστα την θανατηφορα με παιρνει ο υπνος την ωρα που την εχω αγκαλια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!Τι κανετε?

Μολις ξυπνησα!Κοιμηθηκα να παρω δυναμεις!

Σοφια μου δεν γεννησα ακομα.Τωρα θα φτιαξω τα μαλλακια μου, θα γινω ομορφη και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε για την κλινικη.10 η ωρα εχω ραντεβου.

Ολοι κοριτσια μου λενε οτι ειμαι πολυ χαλαρη.Η ψυχουλα μου το ξερει.Δεν τρελενομαι κιολας γτ οτι ειναι να γινει θα γινει, αλλα μια αγωνια την εχω..

Γωγω, 3600 πηγε το μωρο σου?Πφφφ, θυμαμαι οτι εμενα παντα ηταν λιγακι παραπανω απο εσενα..Ελπιζω να χαλαρωσε τωρα στα τελειωματα και να μην εβαλε πολλα.Τελευταια το μετρησαμε 36 εβδ και ηταν 3 κιλα..:rolleyes:Αντε με το καλο και εσυ!

Αχχχ αυτα κοριτσια μου!Παω και εγω να γινω μανουλα επιτελους! :P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Πόπη εφαγε πολυ κ την ηρθε βαρυ γι'αυτο. Μην αγχώνεσαι... Αν στο ξανακάνει πάρε το γιατρό. Να την σηκώνεις να ρευτει ενδιάμεσα,να διακόπτεις το φαΐ της δηλ να ρευτει κ μετα να συνεχιζει. Εγω ετσι κανω. Εγω με την ιδεα του σλινγκ δεν συμφωνώ γιατι παλι αγκαλιά ειναι σαν να το εχεις κι εκει παλι θα κακομαθει. Ασε που η πλάτη παλι επιβαρύνεται. Πρεπει να τα αφήνουμε στο κρεβάτι κ ας γκρινιάζουν....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Σοφια μου δεν γεννησα ακομα.Τωρα θα φτιαξω τα μαλλακια μου, θα γινω ομορφη και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε για την κλινικη.10 η ωρα εχω ραντεβου.

Ολοι κοριτσια μου λενε οτι ειμαι πολυ χαλαρη.Η ψυχουλα μου το ξερει.Δεν τρελενομαι κιολας γτ οτι ειναι να γινει θα γινει, αλλα μια αγωνια την εχω..

Γωγω, 3600 πηγε το μωρο σου?Πφφφ, θυμαμαι οτι εμενα παντα ηταν λιγακι παραπανω απο εσενα..Ελπιζω να χαλαρωσε τωρα στα τελειωματα και να μην εβαλε πολλα.Τελευταια το μετρησαμε 36 εβδ και ηταν 3 κιλα..:rolleyes:Αντε με το καλο και εσυ!

Βουλιτσα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Με εναν πόνο κ με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!!! Ενημερωσε μας!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!Τι κανετε?

βουλιτσα μου με το καλο κοπελα μου μην αγχωνεσαι για τπτ!! αμα σου πω και τι δεν θαδινα για να ξαναζησω τον τοκετο!! μαγικο συναισθημα οταν θα δεις το μωρακι σου!! σου στελνουμε ολες θετικη ενεργεια και την σκεψη μας σε σενα!!! ολα καλα θα πανε μανουλιτσα!!!!!!!!!!!!

Πόπη εφαγε πολυ κ την ηρθε βαρυ γι'αυτο. Μην αγχώνεσαι... Αν στο ξανακάνει πάρε το γιατρό. Να την σηκώνεις να ρευτει ενδιάμεσα,να διακόπτεις το φαΐ της δηλ να ρευτει κ μετα να συνεχιζει. Εγω ετσι κανω. Εγω με την ιδεα του σλινγκ δεν συμφωνώ γιατι παλι αγκαλιά ειναι σαν να το εχεις κι εκει παλι θα κακομαθει. Ασε που η πλάτη παλι επιβαρύνεται. Πρεπει να τα αφήνουμε στο κρεβάτι κ ας γκρινιάζουν....

ναι ετσι θα κανω ,,,εγ φοβαμαι επειδη με το ζορι πιανει τις θηλες μου οποτε τις παινει δλδ και δεν θελω να την διακοπτω γιατι μετα κανα μισαωρο θα θελουμε για να ξαναπιασει θηλη...αλλα εχεις δικιο νομιζω οτι το μπουκωνω πολυ το μωρο...!!! οχι τπτ αλλο μην την κανω κ παχυσαρκη...

μωρε να γκιρνιαζει καλα ειναι οταν παταει εκεινο το τσιριχτο κλαμμα ειναι αστα να πανε κ την παιρνω κατευθειαν αγκαλια..

κατι ασχετο τα στηθια σου τα νιωθεις μουδιασμενα και σε φερνουν καμια φορα ανατριχιλα?? εγω συχνα το νιωθω αυτο και δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ναι ετσι θα κανω ,,,εγ φοβαμαι επειδη με το ζορι πιανει τις θηλες μου οποτε τις παινει δλδ και δεν θελω να την διακοπτω γιατι μετα κανα μισαωρο θα θελουμε για να ξαναπιασει θηλη...αλλα εχεις δικιο νομιζω οτι το μπουκωνω πολυ το μωρο...!!! οχι τπτ αλλο μην την κανω κ παχυσαρκη...

μωρε να γκιρνιαζει καλα ειναι οταν παταει εκεινο το τσιριχτο κλαμμα ειναι αστα να πανε κ την παιρνω κατευθειαν αγκαλια..

κατι ασχετο τα στηθια σου τα νιωθεις μουδιασμενα και σε φερνουν καμια φορα ανατριχιλα?? εγω συχνα το νιωθω αυτο και δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ...

Αχ δεν ξέρω για το μουδιασμα... Να φέρνεις το μωρο στο στήθος κοντα για να μην ψάχνει την θηλη. Βάζεις μαξιλάρι απο κατω?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα και από εμάς. Βλέπω ότι είστε όλες καλά και τα μωράκια σας το ίδιο. Γωγώ αντε κορίτσι μου με το καλό την Πέμπτη. Και που ξέρεις μέχρι τότε πολλά γίνονται ;)

Η δικιά μου γενικά κοιμάτε μόνη της. Την βάζω στην καλαθούνα ή στο λίκνο και κοιμάτε. Αλλά το βράδυ από τις 9 περίπου μέχρι τις 11μιση που θα κοιμηθεί θέλει αγκαλιά και στήθος όλη την ώρα. Πιάνει πίνει λίγο μετά το βγάζει και θέλει μόνο αγκαλιά και μετά πάλι τα ίδια. Αφού στο τέλος λέω μου τα στράγκιξε. Ευτυχώς μετά ξυπνάει στις 4 με 4μιση μπορεί και 5 οπότε προλαβαίνω να κοιμηθώ. Το θετικό είναι ότι ο μεγάλος δεν ξυπνάει το βράδυ. Πάλι καλά.

Άυριο το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο. Πολύ χαίρομαι. Θα δούμε πόσο μεγαλώσαμε. Βλέπω ότι το νούμερο 2 της λιμπερο άρχισε να τις σφήγγει τα μπούτια. Οπότε μάλλον κάτι θα κάναμε. Κάναμε δίπλες στα μπούτια μας. Έχει πολύ πλάκα.

Ο μεγάλος ευτυχώς διορθώθηκε σχεδόν τελείως στον ύπνο. Χθες το βράδυ δεν βγήκε και το ίδιο και σήμερα το μεσημέρι. Άντε να δούμε.

Αχ κορίτσια πόσο το σκέφτομαι που θα πάω αρχές Απριλίου στην δουλειά και θα πρέπει να αφήσω την μπέμπα μου. Πολύ μικρή θα είναι. Πώς θα την αφήσω? Πολύ θα ήθελα μα μην ξαναπάω αλλά δυστυχώς......Πίκρα.

Αυτό με τις δουλειές και πώς τα προλαβαίνουμε είναι άλλο φρούτο. Μετά που θα πάω και στην δουλειά εκεί να δείς. Ορε γλέντια. Θα έχουμε πολύ πλάκα. Πάλι καλά που έχω και τη μαμά μου και κάνει τίποτα γιατί αλλιώς θα μπάζαμε νερά-χιχι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Αχ δεν ξέρω για το μουδιασμα... Να φέρνεις το μωρο στο στήθος κοντα για να μην ψάχνει την θηλη. Βάζεις μαξιλάρι απο κατω?

δλδ δεν νιωθεις τπτ στα στηθια σου στην διαρκεια της ημερας?? οχι οταν θηλαζεις...να εμενα τωρα ειναι μουδιασμενα κ σκεφτομαι να τραβηξω με θηλαστρο...

απο που κατω να βαλω μαξιλαρι? στην πλατη μου βασω 3 μαξιλαρια...με το ενα χερι παινω την θηλη κ το αλλο το κεφαλακι της και προσπαθω να της την βαλω στο στομα κ την φτυνει...σαν να μου λεει για φτυσιμο εισαι μανα....:(:(

αλλα σου λεω με τις μερες της ειναι ,,,σημερα θηλασε ,,,χθες ολη μερα μονο μπιμπερο πηρε...

αχ κουραστικα κ σκεφτομαι να το κοψω πολυ αγχος με δημιουργει αυτο το θεμα....και θελω παρα πολυ να την θηλασω αλλα...δεν το βλεπω να τραβαει...

B4Itp2.png

Καλησπέρα και από εμάς. Βλέπω ότι είστε όλες καλά και τα μωράκια σας το ίδιο. Γωγώ αντε κορίτσι μου με το καλό την Πέμπτη. Και που ξέρεις μέχρι τότε πολλά γίνονται ;)

Η δικιά μου γενικά κοιμάτε μόνη της. Την βάζω στην καλαθούνα ή στο λίκνο και κοιμάτε. Αλλά το βράδυ από τις 9 περίπου μέχρι τις 11μιση που θα κοιμηθεί θέλει αγκαλιά και στήθος όλη την ώρα. Πιάνει πίνει λίγο μετά το βγάζει και θέλει μόνο αγκαλιά και μετά πάλι τα ίδια. Αφού στο τέλος λέω μου τα στράγκιξε. Ευτυχώς μετά ξυπνάει στις 4 με 4μιση μπορεί και 5 οπότε προλαβαίνω να κοιμηθώ. Το θετικό είναι ότι ο μεγάλος δεν ξυπνάει το βράδυ. Πάλι καλά.

Άυριο το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο. Πολύ χαίρομαι. Θα δούμε πόσο μεγαλώσαμε. Βλέπω ότι το νούμερο 2 της λιμπερο άρχισε να τις σφήγγει τα μπούτια. Οπότε μάλλον κάτι θα κάναμε. Κάναμε δίπλες στα μπούτια μας. Έχει πολύ πλάκα.

Ο μεγάλος ευτυχώς διορθώθηκε σχεδόν τελείως στον ύπνο. Χθες το βράδυ δεν βγήκε και το ίδιο και σήμερα το μεσημέρι. Άντε να δούμε.

Αχ κορίτσια πόσο το σκέφτομαι που θα πάω αρχές Απριλίου στην δουλειά και θα πρέπει να αφήσω την μπέμπα μου. Πολύ μικρή θα είναι. Πώς θα την αφήσω? Πολύ θα ήθελα μα μην ξαναπάω αλλά δυστυχώς......Πίκρα.

Αυτό με τις δουλειές και πώς τα προλαβαίνουμε είναι άλλο φρούτο. Μετά που θα πάω και στην δουλειά εκεί να δείς. Ορε γλέντια. Θα έχουμε πολύ πλάκα. Πάλι καλά που έχω και τη μαμά μου και κάνει τίποτα γιατί αλλιώς θα μπάζαμε νερά-χιχι.

καλησπερα σονια μου!!! με το καλο αυριο με τον παιδιατρο!! κ εμεις εχουμε αυριο στις 13.30!! μια χαρα σε βρισκω με τον υπνο φτου φτου να συνεχισετε ετσι!!

αυτο με την δουλεια το συζητουσα χθες με τον αντρα μου ειναι χοντρο θεμα ειδικα αν δεν υπαρχει βοηθεια!! εγω ευτυχως αφεντικο μου ειναι ο αντρας μου χε χε χε και θα εχω αδεια μεχρι να γινει 4 χρονων η μικρη!! χε χε χε !!!δεν θελουμε να την στελνουμε σε παιδικους και σε γιαγιαδες και τετοια αφου υπαρχει η δυνατοτητα να ψευτοδουλευω που λενε και να μεγαλωσω την μικρη θα το κανω...οσο για τις μανουλες που πρεπει να δουλευουν φανταζομαι ειναι πολυ ζορι...υπομονη...

B4Itp2.png

δλδ δεν νιωθεις τπτ στα στηθια σου στην διαρκεια της ημερας?? οχι οταν θηλαζεις...να εμενα τωρα ειναι μουδιασμενα κ σκεφτομαι να τραβηξω με θηλαστρο...

απο που κατω να βαλω μαξιλαρι? στην πλατη μου βασω 3 μαξιλαρια...με το ενα χερι παινω την θηλη κ το αλλο το κεφαλακι της και προσπαθω να της την βαλω στο στομα κ την φτυνει...σαν να μου λεει για φτυσιμο εισαι μανα....:(:(

αλλα σου λεω με τις μερες της ειναι ,,,σημερα θηλασε ,,,χθες ολη μερα μονο μπιμπερο πηρε...

αχ κουραστικα κ σκεφτομαι να το κοψω πολυ αγχος με δημιουργει αυτο το θεμα....και θελω παρα πολυ να την θηλασω αλλα...δεν το βλεπω να τραβαει...

Ρε χαζό σου λεω να φέρνεις το μωρο προς το στήθος κ οχι να πας το στήθος σε αυτην... Κ μαξιλάρι απο κατω απο το μωρο για να στηρίζεται να μην κουραζεσαι... Μπορει γι'αυτο να μην μπορει να πιάσει καλα την θηλη. Κ στο πλάι πρεπει να ειναι η κοιλια της να ακουμπά στη δικη σου. Ετσι θηλαζεις? Εμενα παντως το μαξιλάρι θηλασμού με έσωσε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Είναι εντελώς φυσιολογικό μην αγχώνεσε. Είναι το αντανακλαστικό καθόδου του γάλακτος. Το νοιώθω πολλές φορές όταν ξεκινάει ο θηλασμός και αφού πιεί μερικές γουλιές η μπέμπα. Αλλά το νοιώθω και χωρίς να θηλάζει όταν πλησιάζει το 3ωρο και δεν έχει ακόμα φάει το μωρό. Είναι μερικά δευτερόλεπτα και μετά περνάει.

Βούλα σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις ένα γρήγορο και όσο γίνεται πιο ανώδυνο τοκέτο. Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά και να νοιώσεις τα πιο όμορφα συναισθήματα του κόσμου. Συναισθήματα που σήμερα δεν ξέρεις ότι υπάρχουν αλλά αύριο με τον θησαυρό σου στα χέρια θα λες πως ζούσα πριν χωρίς αυτά. 2μιση χρόνια πέρασαν από την γέννηση του γιού μου και 40 μέρες από την γέννηση της κόρης μου και ακόμη νοιώθω τέλεια όταν σκέφτομαι την στιγμή που τα είδα μπροστά μου, τα έδωσα το πρώτο φιλί και τα κράτησα αγκαλιά. Μαγική στιγμή.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σου Σόνια μου! Μωρε δυσκολα τα αφήνεις για να πας στη δουλεια αλλα κ τι να κανεις??? Πρεπει να δουλέψουμε γιατι ετσι πως παει χωρα βλέπω κ τα παιδια μας να χρειαζεται στον πάτο να δουλεύουν! Χα χα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε χαζό σου λεω να φέρνεις το μωρο προς το στήθος κ οχι να πας το στήθος σε αυτην... Κ μαξιλάρι απο κατω απο το μωρο για να στηρίζεται να μην κουραζεσαι... Μπορει γι'αυτο να μην μπορει να πιάσει καλα την θηλη. Κ στο πλάι πρεπει να ειναι η κοιλια της να ακουμπά στη δικη σου. Ετσι θηλαζεις? Εμενα παντως το μαξιλάρι θηλασμού με έσωσε!!!

χα χα καμια σχεση εγω κυνηγαω το στομα του μωρου με την θηλη.:lol::lol::lol:..την κοιλιτσα ετσι την εχω αλλα χωρις μαξιλαρι...

λες να παρω να το δοκιμασω κ αυτο??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ τελικα δεν τα καταφερνω ειμαι ασχετη....

B4Itp2.png

Γεια σου Σόνια μου! Μωρε δυσκολα τα αφήνεις για να πας στη δουλεια αλλα κ τι να κανεις??? Πρεπει να δουλέψουμε γιατι ετσι πως παει χωρα βλέπω κ τα παιδια μας να χρειαζεται στον πάτο να δουλεύουν! Χα χα!!

Και στον γιο μου ένοιωθα το ίδιο πριν παώ στη δουλειά. Μετά μέσα στην πρώτη εβδομάδα το ξεπέρασα. Ελπίζω και τώρα έτσι να είναι. Θα δείξει. Αφού δεν γεννηθήκαμε του Ωνάση οι κόρες θα πάμε στην δουλειά τι να κάνουμε?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ρε κοριτσια μου,τα μωρακια σας βγάζουν κοκκινιλες στο προσωπακι τους? Κατι σαν σπινθουρακια?? Εσεις πως τους καθαρίζεται το προσωπο? Ο Μαζανης το πρωι ελεγε στο μπάνιο ππλενουμε το προσωπακι κ με σαμπουάν..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...