Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!! πηγα γιατρο κ κανονισαμε να μπω Πεμπτη πρωι στις 7 για προκληση. ξενερωσα λιγο, ηθελα να περιμενω μεχρι την Δευτερα που θα ειμαι ακριβως 40 εβδ. αλλα το μωρο λεει ειναι ηδη 3600 κ κανω κ πολλες συσπασεις. εχω κ τον αντρα μου που φοβαται να το αφησω κ αλλο οποτε κανονισαμε για πεμπτη. δεν εχω ομως καθολου διαστολη κ ο τραχηλος ειναι πολυ σκληρος. μου ειπε κ κατι αλλα, οτι ειναι πολυ στενα τα κοκκαλα μου κ οτι γενικα με βλεπει να ψιλοζοριζομαι για να βγει. αλλα εχει κολλημα αυτη με φτ κ μου ειπε θα κανουμε πολυ υπομονη, αντε να δουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρούμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!! Να σου ζησει και να την δεις οπως επιθυμεις!!!!!!!!!!:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!:D:D

ουφ τελειωσα κ εγω τις δουλειες μονο σιδερο μου εμεινε!! θηλασαμε και ενα εικοσαλεπτο και τωρα την κοιμησα...αχ εχω ενα θεμα θηλασε η μικρη τωρα κ απο τα 2 στηθια...αλλα εγω εξακολουθω να τα νιωθω πρησμενα κ οτι δεν αδειασαν να βγαλω ξανα με το θηλαστρο??

δωρακι μου μεγεια τα ρουχαλακια σου αγαπη μου!! αντε με το καλο κ οι βολτες με την μπεμπα σου!!

γεωργια μου υπομονη μολις τακτοποιηθητε στο καινουργιο σπιτι μετα θα το απολαυσεις!!!κ θα ειναι τελεια!! κ εγω τωρα το χαιρομαι το σπιτακι μας που μετακομισαμε τον αυγουστο!!

αντωνιτσα μου δεν ξερω να σου πω αν ειναι φυσιολογικο που νιωθεις ετσι αλλα κ ο πρωτος σου μωρο ειναι ακομα!!προσπαθησε να κραητσεις ισοροπιες!! σιγουρα τα αγαπας και τα 2 το ιδιο!!!:wink:;-)

Υ.Γ γεωργια μου χαρουμενα μηνογενθλια ετσι να εχει απειρους μηνες στην ζωη της που να ειναι γερη κ δυνατη!!

Ευχαριστώ Ποπάκι μου.Ναι κοπέλα μου κι εσυ τώρα αρχίζεις να βλέπεις το σπιτάκι σας μωρέ με τόση ταλαιπωρία!

κοριτσια εχω 2 αποριες ...1ον..για το καθημερινο ψωμι και γαλα βγαινετε εσεις στον φουρνο η στελνετε τον αντρα σας πριν παει δουλεια??

2ον η κοιλιτσα σας επεσε?? εμενα ειναι σχεδον επιπεδη οπως ηταν..!!!!!!!!!λιγο εμεινε ενα μικρο φουσκωματακι!! κ θελω να χασω αλλα 7 κιλα για να παω στα 47 που ημουν!!

Ο άντρας μου φέρνει όπως γυρνάει απο τη δουλειά.

Έπεσε η κοιλίτσα 2 κιλάκια θέλω να χασω για να παω στα παλια!Θα φύγει μέχρι να σαραντήσεις μη φοβάσαι.

γεια σας κοριτσια!! πηγα γιατρο κ κανονισαμε να μπω Πεμπτη πρωι στις 7 για προκληση. ξενερωσα λιγο, ηθελα να περιμενω μεχρι την Δευτερα που θα ειμαι ακριβως 40 εβδ. αλλα το μωρο λεει ειναι ηδη 3600 κ κανω κ πολλες συσπασεις. εχω κ τον αντρα μου που φοβαται να το αφησω κ αλλο οποτε κανονισαμε για πεμπτη. δεν εχω ομως καθολου διαστολη κ ο τραχηλος ειναι πολυ σκληρος. μου ειπε κ κατι αλλα, οτι ειναι πολυ στενα τα κοκκαλα μου κ οτι γενικα με βλεπει να ψιλοζοριζομαι για να βγει. αλλα εχει κολλημα αυτη με φτ κ μου ειπε θα κανουμε πολυ υπομονη, αντε να δουμε!

Γωγούλιιιι έφτασε η ώρα σου κι εσένα άντε κοιμησου και βγες όσο προλαβαίνεις ακόμα!:tongue:

Όσο γαι τα άλλα αν σε δει η γιατρός ότι δε γίνεται θα σε πάει με καισαρική δε θα σε αφήσει να κοιλοπονάς τσάμπα μη φοβάσαι.Την Πέμπτη θα γίνεις μανούλα το έχεις καταλάβει?

zxG9p3.png

owokp3.png

Γωγούλιιιι έφτασε η ώρα σου κι εσένα άντε κοιμησου και βγες όσο προλαβαίνεις ακόμα!:tongue:

Όσο γαι τα άλλα αν σε δει η γιατρός ότι δε γίνεται θα σε πάει με καισαρική δε θα σε αφήσει να κοιλοπονάς τσάμπα μη φοβάσαι.Την Πέμπτη θα γίνεις μανούλα το έχεις καταλάβει?

χιχι αυτο ελεγα πριν στον αντρα μου!! να κοιμηθουμε οσο προλαβαινουμε!!:D

παντως δεν το εχω καταλαβει σιγουρα, θα δω το μωρο κ δεν θα το πιστευω οτι ειναι δικο μου:rolleyes:

BJVqp3.png

χιχι αυτο ελεγα πριν στον αντρα μου!! να κοιμηθουμε οσο προλαβαινουμε!!:D

παντως δεν το εχω καταλαβει σιγουρα, θα δω το μωρο κ δεν θα το πιστευω οτι ειναι δικο μου:rolleyes:

Κι εγω στο μεγαλο οταν μου τον εφερναν κοιταγα το καρτελακι του δε τον αναγνωριζα και ελεγα στον αντρα μου ωραια μανα ειμαι αμα αλλαξουν το καρτελακι οποιο να΄ναι θα επαιρνα:lol::lol::lol:.

Σιγα σιγα μου ηρθε στο πρωτο το μητρικο στη μικρη αμεσως!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εγω στο μεγαλο οταν μου τον εφερναν κοιταγα το καρτελακι του δε τον αναγνωριζα και ελεγα στον αντρα μου ωραια μανα ειμαι αμα αλλαξουν το καρτελακι οποιο να΄ναι θα επαιρνα:lol::lol::lol:.

κ εγω αυτο φοβαμαι , οτι θα μου φαινονται ολα ιδια:lol:

ειμαι κ λιγο ¨ο,τι να ναι¨ σαν ανθρωπος, ελπιζω να μου βγει το μητρικο γρηγορα!:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω 2 αποριες ...1ον..για το καθημερινο ψωμι και γαλα βγαινετε εσεις στον φουρνο η στελνετε τον αντρα σας πριν παει δουλεια??

2ον η κοιλιτσα σας επεσε?? εμενα ειναι σχεδον επιπεδη οπως ηταν..!!!!!!!!!λιγο εμεινε ενα μικρο φουσκωματακι!! κ θελω να χασω αλλα 7 κιλα για να παω στα 47 που ημουν!!

τα περνει ο αντρας μου σαν ερχετε απο τη δουλεια οποτε δεν χρειαζετε να ξαναβγαινουμε γιαυτο τον λογο... γενικα απο την μερα που γεννησα δεν εχω βγει, δεν εχω παει πουθενα παρα μονο στον παιδιατρο για το καθιερομενο τσεκαπν του μωρου.

και εμενα η κοιλιτσα μου εχει πεσει τελειως ομως εχω την χαλαρωση και τα 6-7 κιλα επιπλεον!!!! αχχχ ποτε θα τα χασω.... χτες δοκιμασα να φορεσω και το τζιν μου!!!! μπηκε αλλα δεν κουμπωνει με τιποτα και νομιζω οτι αμα καθησω θα ανοιξει απο κατω χιχιχι

χαχαχαχαχαχα και εγω στον πρωτο επειδη τον γεννησα βραδυ και δεν τον ειχα δει καλα καλα, το πρωι οταν πηγα να τον ταισω τα κοιταξα ολα και ειπα της νοσοκομας "ποιο ειναι το δικο μου;;" ειχα καταλαβει ποιο ειναι επειδη μονο το δικο μου ηταν κατασπρο ξανθο αλλα ειπα να ρωτησω για σιγουρα!!

ομως ειναι εκεινη η πρωτη στιγμη. μετα σου καρφωνεται η εικονα του και δεν το ξεχνας με τιποτα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια μου γεια σας!!τι μου κανετε?Διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι ο μικρος ειναι ανησυχος κ ολο θελει να ειναι στο ζιζι...Τι να πω δεν ξερω ..Εχω λιγο στεναχωρεθει που κλαιει πολυ, ποναει και δεν ξερω τιν να τον κανω..Και την νυχτα ειναι εξαντλητικο .. απογοητευομαι οτι δεν ειμαι σωστη μανα...

Δεν ξερω γιατι θελει να τρωει συνεχεια..Μηπως δεν χορταινει?Θελει συμπληρωμα?Θα παρω κ τον γιατρο να τον συμβουλευτω..

κατα τ'αλλα το σ-κ ηταν καλυτερο γιατι ηταν ο αντρας μου συνεχεια εδω και βγηκαμε κ εξω..Πηγαμε βολτα στο εξοχικο μου κ περπατησαμε κ στην παραλια..Σημερα τον κοιμισα κ προλαβα να παω να πληρωσω κατι λογαριασμους αλλα ειχα τρελο αγχος..

Να σας ρωτησω και κατι αλλο ?Που νομιζετε οτι μπορω να βρω μαραθο, γλυκανισο κ μελισσοχορτο?Θελω να το δοκιμασω κ αυτο μηπως και γινει τιποτα...

Νικη μου διαβασα το θεμα με τον Χρηστο..Ευτυχως ολα καλα τωρα ε?

Αννιτα μου και εγω προσπαθω να προλαβω μερικα πραγματα αλλα δεν τα καταφερνω ολα και παντοτε..

Βουλα μου να σου ζησει το μπουμπουκι ..Μαλλον θα εχεις γεννησει ε?

Μιας και λεγατε για το πως κοιμουνται τα μωρα σας..Εμεις ειμαστε σε χαλια περιπτωση μαλλον..Δεν κοιμαται παρα μονο πανω μας ..Και υπαρχει περιπτωση να τον βαλεις για υπνο και να ξαναξυπνησει..Ποναει κ θελει να αεριστει κ ολο σφιγγεται..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κοριτσια εχω χ@στει πανω μου την θηλασα για κανα μισαωρο κατα τις 3 ρεφτικε και μετα ψαχνοταν παλι κ την εδωσα 30 μλ ξενο γαλα...ρεφτικε κ την εβαλα να ξαπλωσει...μετα απο 5λεπτα ακουσα γκρινιαζε την σηκωσα αγκαλια κ με το που την σηκωσα εκανε εμετο ολο τον βοσπορο μεχρι κ το φανελακι της εγινε μουσκεμα...γιατι το εκανε αυτο βρε κοριτσια???:rolleyes: εκανε συνεχεια πως αναγουλιαζε?? λετε επειδη εφαγε πολυ???

τωρα την εβαλα να κοιμηθει απο εκεινη την ωρα κ φοβαμαι μην ξανακανει εμετο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσια μου γεια σας!!τι μου κανετε?Διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι ο μικρος ειναι ανησυχος κ ολο θελει να ειναι στο ζιζι...Τι να πω δεν ξερω ..Εχω λιγο στεναχωρεθει που κλαιει πολυ, ποναει και δεν ξερω τιν να τον κανω..Και την νυχτα ειναι εξαντλητικο .. απογοητευομαι οτι δεν ειμαι σωστη μανα...

Δεν ξερω γιατι θελει να τρωει συνεχεια..Μηπως δεν χορταινει?Θελει συμπληρωμα?Θα παρω κ τον γιατρο να τον συμβουλευτω..

κατα τ'αλλα το σ-κ ηταν καλυτερο γιατι ηταν ο αντρας μου συνεχεια εδω και βγηκαμε κ εξω..Πηγαμε βολτα στο εξοχικο μου κ περπατησαμε κ στην παραλια..Σημερα τον κοιμισα κ προλαβα να παω να πληρωσω κατι λογαριασμους αλλα ειχα τρελο αγχος..

Να σας ρωτησω και κατι αλλο ?Που νομιζετε οτι μπορω να βρω μαραθο, γλυκανισο κ μελισσοχορτο?Θελω να το δοκιμασω κ αυτο μηπως και γινει τιποτα...

Αννιτα μου και εγω προσπαθω να προλαβω μερικα πραγματα αλλα δεν τα καταφερνω ολα και παντοτε..

Μιας και λεγατε για το πως κοιμουνται τα μωρα σας..Εμεις ειμαστε σε χαλια περιπτωση μαλλον..Δεν κοιμαται παρα μονο πανω μας ..Και υπαρχει περιπτωση να τον βαλεις για υπνο και να ξαναξυπνησει..Ποναει κ θελει να αεριστει κ ολο σφιγγεται..

Αχ Σοφακι κι εμενα τα βραδια ολο σφιγγεται... Θελει να κανει κακα κ ζορίζεται δεν ξέρω... Υπομονη τι αλλο?? Μήπως το μαραθο κτλ τα βρούμε σε βιολογικα προϊόντα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω χ@στει πανω μου την θηλασα για κανα μισαωρο κατα τις 3 ρεφτικε και μετα ψαχνοταν παλι κ την εδωσα 30 μλ ξενο γαλα...ρεφτικε κ την εβαλα να ξαπλωσει...μετα απο 5λεπτα ακουσα γκρινιαζε την σηκωσα αγκαλια κ με το που την σηκωσα εκανε εμετο ολο τον βοσπορο μεχρι κ το φανελακι της εγινε μουσκεμα...γιατι το εκανε αυτο βρε κοριτσια???:rolleyes: εκανε συνεχεια πως αναγουλιαζε?? λετε επειδη εφαγε πολυ???

τωρα την εβαλα να κοιμηθει απο εκεινη την ωρα κ φοβαμαι μην ξανακανει εμετο...

Πόπη μην την βάζεις ρε πουλάκι μου αμεσως στο κρεβάτι. Περίμενε να κατέβει καλα το γαλα κ μετα... Ξενο έδωσες συμπλήρωμα? Μήπως της ηρθε βαρυ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόπη μην την βάζεις ρε πουλάκι μου αμεσως στο κρεβάτι. Περίμενε να κατέβει καλα το γαλα κ μετα... Ξενο έδωσες συμπλήρωμα? Μήπως της ηρθε βαρυ?

ναι μωρε αφου μου τα στραγκιξε τα στηθια και δεν εβγαζαν αλλο κ την ειδα ψαχνοταν...την εβαλα 30 μλ συμπηρωμα ξενο γαλα...ετυχε την ξαναεδωσα...αλλα μηπως ειχε φαει πολυ και απο την λαιμαργια της ηπιε και το αλλο??? αφου ειχε ρεφτει και μετα την εβαλα...αχ πολυ αγχωνομαι με κατι τετοια...θα το πνιξω το πουλακι μου τι αχρηστη που ειμαι...

λες δλδ να μην ειναι τπτ εεε?? επειδη εφαγε πολυ εεε???

B4Itp2.png

σοφακη μου κ εμενα ετσι κανει μονο αγκαλια κοιμαται κ ηρεμει μολις νιωσει οτι την ακουμπαω στην καλαθουνα αρχιζει σφιγγεται κανει γκριματσες και μετα παταει κ ενα ελαφρυ κλαμα ετσι για να ακουστει ισα ισα...εεε κ εγω την παιρνω αγκαλια και παραδινεται...

B4Itp2.png

ναι μωρε αφου μου τα στραγκιξε τα στηθια και δεν εβγαζαν αλλο κ την ειδα ψαχνοταν...την εβαλα 30 μλ συμπηρωμα ξενο γαλα...ετυχε την ξαναεδωσα...αλλα μηπως ειχε φαει πολυ και απο την λαιμαργια της ηπιε και το αλλο??? αφου ειχε ρεφτει και μετα την εβαλα...αχ πολυ αγχωνομαι με κατι τετοια...θα το πνιξω το πουλακι μου τι αχρηστη που ειμαι...

λες δλδ να μην ειναι τπτ εεε?? επειδη εφαγε πολυ εεε???

Απλα το ξενο που της έδωσες καπάκι της ηρθε βαρυ ειναι κ πιο δυσκολο στη χωνεψη... Να την αφήνεις λιγο παραπανω στον ώμο σου να κατέβει καλα το γαλα να παει καλα στο στομάχι... Κι εμενα βγάζει γουλιες αν βιαστω να την ξαπλώσω.

Εμενα ρε έμαθε να την παιρνει υπνος στον ώμο ή αγκαλιά...αχ τι θα κανω? Κοιμαται στον ώμο,την βάζεις στο κρεβάτι γκρινιαζει!!!! Στο κανει εσένα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απλα το ξενο που της έδωσες καπάκι της ηρθε βαρυ ειναι κ πιο δυσκολο στη χωνεψη... Να την αφήνεις λιγο παραπανω στον ώμο σου να κατέβει καλα το γαλα να παει καλα στο στομάχι... Κι εμενα βγάζει γουλιες αν βιαστω να την ξαπλώσω.

Εμενα ρε έμαθε να την παιρνει υπνος στον ώμο ή αγκαλιά...αχ τι θα κανω? Κοιμαται στον ώμο,την βάζεις στο κρεβάτι γκρινιαζει!!!! Στο κανει εσένα??

δωρακι μου γλυκο ετσι με κανει κ μενα συνεχεια αγκαλια θελει και την παιρνει ο υπνος στον ωμο και αργει πολυ να ρευτει πρεπει να την ξυπνησω εγω...ρε συ δεν ηταν γουλια αυτο που εβγαλε ....σου λεω ολο τον βοσπορο εμετο εκανε ...αφου εσωρουχο κ φορμακι εγιναν μουσκεμα...και την ειχα κ ορθια στον ομο μου εκεινη την στιγμη...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...