Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφακη καλημερα σε ευχαριστω και εμενα το σπιτι ειναι μεγαλο και φερνω κοπελα μια φορα την βδομαδα λιγες ωρες.Αν ξερεις το μωρο πρεπει να κοιματε τις περισσοτερες ωρες?εμενα ειναι 2 μηνων αλλα μενει ωρες ξυπνιος με αποτελεσμα να παθαινει υπερενταση και τα βραδια να μην κοιματε.και εγω θελω να αρχισω διαδρομο αλλα ολο το αμελω πρεπει να βαλω προγραμμα.

απο οτι ξερω λογικο ειναι να αρχισει να κοιματε λιγοτερο!!εγω τελικα εκανα δρομο για 25 λεπτα περπατησα 2 χιλιομετρα,ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα!!

καλημεραααααααααααα καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες τι κανετε??

εγω εχω αγκαλια την μπεμπα προσπαθω να την κοιμισω,,,,

παω πισω να σας διαβασω

καλημερα δωρα μου!!

Καλημερα και απο εμενα!

Ποπη μου εγω οταν σαραντησα και στα δυο παιδια , αγκαλια μου τα εδωσε ο παπας.Αυτο με το πατωμα πρωτη φορα το ακουω.

Αννιτα, Εφη Γωγω τι κανετε;

καλημερα αννα μου!!και εμενα στη αγκαλια μου τον εδωσε το μεγαλο μου γιο και εγω πρωτη φορα ακουω για πατωμα!!καλα ειμαστε προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στα νεα ωραρια υπνου!!!ξυπνησαμε 12 μετα 3.30 και μετα στες 7!!! τ ο θεμα ειναι οτι το βραδυ πινει πολυ λιγο γαλα και αυτο με ανυσηχη μπορω να πω!:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ποπη μου!!!

καλημερα εφη μου!!μολις καταφερα κ την κοιμισα κ πινω ζεστο καφεδακι νες καφε ελαφρυ μ μπισκοτακια !!μιαμ μιαμ μηνες ειχα να νιωσω ετσι!! σε λιγο θα βαλω μπρος και για το φαγητο θα κανω παστιτσιο!! κ εχω κ να σιδερωσω..

εμενα 2 φορες με ξυπναει το βραδυ μια στις 1 κ κατι και μια στις 4 περιπου και μετα στις 7 με 8!! αλλα χανω ολο τον υπνο μου γιατι περα απο την μικρη εχω να τρβηξω γαλα με το θηλατρο μετα να το αποστειρωσω κτλ...μαρτυριο ...ποναει κιολας...με προβληματιζει που δεν θελει το στηθος μου ποσο θα συνεχισω ετσι με το θηλαστρο δεν ξερω... ποσα μλ πινει σε καθε γευμα εφη μου??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα εφη μου!!μολις καταφερα κ την κοιμισα κ πινω ζεστο καφεδακι νες καφε ελαφρυ μ μπισκοτακια !!μιαμ μιαμ μηνες ειχα να νιωσω ετσι!! σε λιγο θα βαλω μπρος και για το φαγητο θα κανω παστιτσιο!! κ εχω κ να σιδερωσω..

εμενα 2 φορες με ξυπναει το βραδυ μια στις 1 κ κατι και μια στις 4 περιπου και μετα στις 7 με 8!! αλλα χανω ολο τον υπνο μου γιατι περα απο την μικρη εχω να τρβηξω γαλα με το θηλατρο μετα να το αποστειρωσω κτλ...μαρτυριο ...ποναει κιολας...με προβληματιζει που δεν θελει το στηθος μου ποσο θα συνεχισω ετσι με το θηλαστρο δεν ξερω... ποσα μλ πινει σε καθε γευμα εφη μου??

μεγαλη ταλαιπορια περνας με το στηθος ποπη μου!!!πινει την μερα 70 με 80 μλ και το βραδυ 40 μλ 50 το πολυ!!παω να τον ταισο γιατι ξυπνησε και επιστρεφω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

απο οτι ξερω λογικο ειναι να αρχισει να κοιματε λιγοτερο!!εγω τελικα εκανα δρομο για 25 λεπτα περπατησα 2 χιλιομετρα,ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα!!

καλημερα δωρα μου!!

καλημερα αννα μου!!και εμενα στη αγκαλια μου τον εδωσε το μεγαλο μου γιο και εγω πρωτη φορα ακουω για πατωμα!!καλα ειμαστε προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στα νεα ωραρια υπνου!!!ξυπνησαμε 12 μετα 3.30 και μετα στες 7!!! τ ο θεμα ειναι οτι το βραδυ πινει πολυ λιγο γαλα και αυτο με ανυσηχη μπορω να πω!:confused:

Εφη μετα την καισαρικη εμενα μου λεει σε 40 μερες να ξεκινησω γυμναστικη.

Η μπεμπα μου τρωει στις 11.00 το βραδυ, μετα στις 4.00 το ξημερωμα και μετα στις 8.00.Στην ουσια δλδ μια φορα τη νυχτα ξυπναμε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ταλαιπωρια βρε Ποπη μου!

Εμενα πινει γυρω στα 80-90γρ. σε καθε γευμα, 6 φορες το 24ωρο.

Ταλαιπωρια βρε Ποπη μου!

Εμενα πινει γυρω στα 80-90γρ. σε καθε γευμα, 6 φορες το 24ωρο.

αστα αννα μου ακομα κ σε αυτο ταλαιπωρια βγαζω...κ εχω μονιμως ενα αγχος και οταν φτανει η ωρα για να τραβηξω λεω ωχ αμαν ηρθε κιολας η ωρα??

ελπιζω αυριο η Πατσουρου να μου βρει λυση γιατι αρχιζω να μην την παλευω,,,με την μικρη δεν εχω θεμα οταν την πιανει κ θελει να θηλασει ,,,με το θηλαστρο εχω θεμα...η μικρη την μια μερα θελει μεμε την αλλη οχι...

μια χαρα εισαι με τα γευματα της αννα μου!!! δεν σε κουραζει κιολας με τα ξενυχτια...εμενα κυριως τοθηλαστρο με ξενυχταει κ οχιτο μωρο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφη μετα την καισαρικη εμενα μου λεει σε 40 μερες να ξεκινησω γυμναστικη.

Η μπεμπα μου τρωει στις 11.00 το βραδυ, μετα στις 4.00 το ξημερωμα και μετα στις 8.00.Στην ουσια δλδ μια φορα τη νυχτα ξυπναμε.

λογικο ειναι να περιμενω να περασουν 40 μερες αλλα ειπα λιγο περπατημα δεν θα με βλαψει!!!μια χαρα η ωρες της μπεμπας δεν σε ταλαιπορη,εμεις φαγαμε τωρα 70 μλ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αστα αννα μου ακομα κ σε αυτο ταλαιπωρια βγαζω...κ εχω μονιμως ενα αγχος και οταν φτανει η ωρα για να τραβηξω λεω ωχ αμαν ηρθε κιολας η ωρα??

ελπιζω αυριο η Πατσουρου να μου βρει λυση γιατι αρχιζω να μην την παλευω,,,με την μικρη δεν εχω θεμα οταν την πιανει κ θελει να θηλασει ,,,με το θηλαστρο εχω θεμα...η μικρη την μια μερα θελει μεμε την αλλη οχι...

μια χαρα εισαι με τα γευματα της αννα μου!!! δεν σε κουραζει κιολας με τα ξενυχτια...εμενα κυριως τοθηλαστρο με ξενυχταει κ οχιτο μωρο...

Και εμενα το χειροτερο μου ηταν το θηλαστρο, με ποναγε παρα πολυ.Εντωμεταξυ δεν εβγαινε το γαλα τραβωντας το μωρο και επρεπε να το βγαζω με αυτο.Αστα να πανε....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ενα βραδυ ονειρο.Ο μεγαλος βγαζει το τελευταιο δοντι και ειχαμε τραβηγματα οταν ξυπναγε ο μεγαλος κοιμοταν η μικρη μολις βαζαμε τον μεγαλο για υπνο ξυπναγε η μικρη οποτε εμεις δεν κοιμηθηκαμε συνολο ουτε 2 ωρες νυσταζωωωωω!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ενα βραδυ ονειρο.Ο μεγαλος βγαζει το τελευταιο δοντι και ειχαμε τραβηγματα οταν ξυπναγε ο μεγαλος κοιμοταν η μικρη μολις βαζαμε τον μεγαλο για υπνο ξυπναγε η μικρη οποτε εμεις δεν κοιμηθηκαμε συνολο ουτε 2 ωρες νυσταζωωωωω!

Τι κανεις Γεωργια μου;

Οταν κοιμηθουν , πεσε και εσυ για υπνο να ξεκουραστεις!

Τι κανεις Γεωργια μου;

Οταν κοιμηθουν , πεσε και εσυ για υπνο να ξεκουραστεις!

ΑΧ Αννα μου αυτο περιμενω!Αλλα μαζευω και για τη μετακομιση τι να πρωτοκανουμε!Θα περασει δεν πειραζει.

Εσυ εισαι καλα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα και απο μενα!!

μολις ταισα τον μικρο και κοιμηθηκε και μολις τωρα ξυπνησε και ο μεγαλος!!!

ακουω που λετε οτι κρατατε τα μωρακια σας για να κοιμηθουν....γιατι;;:rolleyes: δεν κοιμουνται οταν τα βαζετε στο ριλαξ ή την καλαθα τους;;;

εγω οταν τον ταισω (συνηθως πινει 80-90μλ) τον βαζω μονομιας στο ριλαξ και το βραδυ στην καλαθα του και κοιμαται μονος του...:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εφη αρχισες γυμναστικη ε;; χαχαχα!!

μου εδειξε προχτες καποιες ασκηεις ο αντρας μου (τον εχω περσοναλ:lol::lol:) αλλα ακομα δεν καταφερα να κανω...μιση ωρα που βρησκω χρονο προτημω να καθομαι να ξεκουραζομαι....ασε που ψηλοβαριεμαι κιολας.....

Αχ θα μου μεινουν εκει τα κιλακια δεν το συζητω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...