Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας!!!!

Δεν θα πω καλημέρα,μεσημέριασε πια... Απο το πρωί έτρεχα για κατι δουλειές,πηγα και το χαρτι της αναρρωτικής στη δουλειά,πήγα και κομμωτήριο! Και ετσι ειπα να μπω τωρα στην παρεα!!

Χτες καταλάβαινα πολύ την μπέμπα μας και το ιδιο και ο αντρας μου! Αφου αρχισε να φαινεται αν κοιτας την κοιλιά οτι κουνιέται !!!! Αχ τι τέλεια!!!!!

Μαργαρίτα εσυ εισαι αυτη που με αγχώνει πιο πολύ απο το φορουμ να ξέρεις!! Γι'αυτό ανησύχησα... Οχι οτι σε συμπαθώ και τέτοια,μην το πάρεις πάνω σου!! χα χα χα

Οι άλλες μανούλες τι μου κάνετε?? Ελευθερία,Νίκη,Αννίτα,Βούλα,Τσουρεκάκι????

Τωρα συνειδητοποιώ οτι μερικές κοπέλες έχουν καιρό να μπούν ή χάθηκαν τελείως άλλες...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!!!

Δεν θα πω καλημέρα,μεσημέριασε πια... Απο το πρωί έτρεχα για κατι δουλειές,πηγα και το χαρτι της αναρρωτικής στη δουλειά,πήγα και κομμωτήριο! Και ετσι ειπα να μπω τωρα στην παρεα!!

Χτες καταλάβαινα πολύ την μπέμπα μας και το ιδιο και ο αντρας μου! Αφου αρχισε να φαινεται αν κοιτας την κοιλιά οτι κουνιέται !!!! Αχ τι τέλεια!!!!!

Μαργαρίτα εσυ εισαι αυτη που με αγχώνει πιο πολύ απο το φορουμ να ξέρεις!! Γι'αυτό ανησύχησα... Οχι οτι σε συμπαθώ και τέτοια,μην το πάρεις πάνω σου!! χα χα χα

Οι άλλες μανούλες τι μου κάνετε?? Ελευθερία,Νίκη,Αννίτα,Βούλα,Τσουρεκάκι????

Τωρα συνειδητοποιώ οτι μερικές κοπέλες έχουν καιρό να μπούν ή χάθηκαν τελείως άλλες...

γεία σου Δωρα!!!!! όλα καλά..... εγω δεν έχω προσέξει αν φαίνεται από την κοιλία μου όταν κουνιέται νομίζω όμως ότι δεν φαίνεται.... πάντως χαίρομαι που σε εσάς φαίνεται:P:p:p:p.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεία σου Δωρα!!!!! όλα καλά..... εγω δεν έχω προσέξει αν φαίνεται από την κοιλία μου όταν κουνιέται νομίζω όμως ότι δεν φαίνεται.... πάντως χαίρομαι που σε εσάς φαίνεται:P:p:p:p.....

Μπορεί να φαινεται κ σε σενα... Πρόσεξε την!!! χα χα :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ελα βρε μην κανεις ντροπες! δεν ειναι κακο!!:D:D:D:D:D:D

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί να φαινεται κ σε σενα... Πρόσεξε την!!! χα χα :D:D:D

δώρα ναι φαίνεται και σε μένα..... ααα χάρηκα παρα πολύ!!!!! είναι τέλια . . .

τελικά η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη:P:p:p..... ειδικά όταν έχεις και τον ανθρωπό σου μαζι σου!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια εχετε κανει καθολου βαφη η ανταυγειες? πρεπει να παω κομμωτηριο δεν παει αλλο. τα μισα μαλλια ειναι μαυρα κ τα μισα καστανο ανοιχτο! εχω να τα περασω ανταυγειες απο τελος μαιου!! ελεος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

όπως φαίνεται ναι μόνο εμας λείπουν:(... πότε ερχεται εσένα;;;

την Δευτερα. δεν εχω κ δουλεια τωρα το σκ κ βαριεμαι....παω να τσιμπολογησω κατι να περασει η ωρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαντέψτε που ήμουν?? Παλι σε γάμο!!! Το λέω γιατί φετος όλο σε γαμους και βαφτισια είμαι!!! Και αυριο παλι βαφτίσια έχουμε!! Μετα κλείνει το πρόγραμμα για φετος!! Φτάνει πιά!!!!!!!

Και τωρα παλι πως θα περασουμε το βράδυ μας?? Θα πω το μωρό μου να βγούμε καμιά βόλτα...

Εσείς τι κάνετε? Πάλι καμια δεν είναι εδώ?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω δεν ξέρω τι να φάω.... εσυ τι θα τσιμπολογήσεις;;;:P:p:p:p:p

εχμ δεν τσιμπολογησα ακριβως...μολις εφαγα μια μακαροναδα! με μανιταρια κ κρεμα γαλακτος!!!!! μμμ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαντέψτε που ήμουν?? Παλι σε γάμο!!! Το λέω γιατί φετος όλο σε γαμους και βαφτισια είμαι!!! Και αυριο παλι βαφτίσια έχουμε!!

πλακα κανεις ετσι???? :P:p:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...