Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Προσπάθησα να βάλω ένα τικεράκι να ξέρετε που βρίσκομαι. Ξαναστέλνω μήνυμα να δω αν μπήκε.

Γεια σου kassandra81,φυσικά και θα σε καλοδεχτούμε στην παρέα μας!!!

Με το καλό και το δικό σου το μωράκι!! Πές μας κάτι για σένα.Απο που είσαι,είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη??:)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχεις κ εσύ μωράκι! Όπως κ όλες σας!!

Αχ, θυμάμαι τα δικά μ τα περσινά...

Εγώ για αυχενική είχα πάει 1η Σεπτεμβρίου κ γέννησα τον μπόμπιρα στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της γυναίκας...Ήταν εκείνη τη μέρα του πολύ κρύου κ του χιονιού..

Venia,ο μικρός σου αν κρίνω απο την φώτο είναι μια γλύκα!!!!!! Αχ αντε να δούμε πως θα είναι και τα δικά μας ζουζουνάκια..!!:)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλε τι ωραια που τα συζητατε εδω...Εγω ειπα να βγω λιγο εξω αν και ψιλοφοβαμαι...Πηγα λιγο στα μαγαζια κ αγορασα ενα πολυ γλυκο φορεματακι...φαρδυ-φαρδυ να εχουμε περιθωριο...Ειδα και ενα καλο φορεμα για μια βαφτιση που εχουμε τον Σεπτεμβρη αλλα μου ηταν μεγαλο κ θα παω αυριο να δω σε αλλο καταστημα..

Τι ωραια να οργανωνεις γαμο!!!Πασχαλιτσα πρεπει να τρεχεις πολυ ε?

Περυσι στον γαμο μου το κατα-ευχαριστηθηκα!!!Ολα τα ειχα κανονισει εγω αλλα την τελευταια εβδομαδα ειχα πεθανει απ'το αγχος κ ο γαμπρος χαλαρος...Και ξερετε τι εγινε?Την μερα του γαμου εχω ημουν μες στην τρελη χαρα κ ο γαμπρος ετρεμε...τον βρηκα στην εκκλησια να τρεμει κ του ελεγα ξεκολλα ολα οκ ειναι!!Μετα στην δεξιωση τα δωσαμε ολα!!

Βεβαια ενα χρονο αργοτερα(φετος τον Ιουνιο) παντρεψα την κολλητη μου.Εκει να δειτε..τα εδωσα ολα απο οργανωση...Τα καναμε ολα τελεια αλλα 25 μερες πριν τον γαμο εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ αυτο με κρατησε λιγακι.Δεν διασκεδασα οσο ηθελα κ βεβαια δεν χορεψα αλλα χαλαλι για τον μπεμπη ..θα τα εκανα ολα!!!

Του χρονου, για να μην πληξω ελπιζω να ετοιμαζω βαφτιση...χιχιχι!

Να σας πω οσο για τον υπνο στην αρχη της εγκυμοσυνης νυσταζα απο τις 10 τωρα κρατιεμαι μεχρι τις 1...Και να φανταστειτε οτι στα κανονικα μου κοιμομουν κατα τις 3-4...!

Κασσανδρα καλως ηρθες για πες μας πως ειναι η εγκυμοσυνη σου?Ειναι το πρωτο σου?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια είναι η δεύτερη μου εγκυμοσύνη. Δυστυχώς είχα μια παλίνδρομη το Μάρτη στην όγδοη εβδομαδα. Γι αυτό τώρα έχω πολύ άγχος. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.

Εγώ είμαι από Αθήνα αλλά τώρα ζω Κρήτη. Είναι ο άντρας μου από εδώ.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι ωραια που τα συζητατε εδω...Εγω ειπα να βγω λιγο εξω αν και ψιλοφοβαμαι...Πηγα λιγο στα μαγαζια κ αγορασα ενα πολυ γλυκο φορεματακι...φαρδυ-φαρδυ να εχουμε περιθωριο...Ειδα και ενα καλο φορεμα για μια βαφτιση που εχουμε τον Σεπτεμβρη αλλα μου ηταν μεγαλο κ θα παω αυριο να δω σε αλλο καταστημα..

Τι ωραια να οργανωνεις γαμο!!!Πασχαλιτσα πρεπει να τρεχεις πολυ ε?

Περυσι στον γαμο μου το κατα-ευχαριστηθηκα!!!Ολα τα ειχα κανονισει εγω αλλα την τελευταια εβδομαδα ειχα πεθανει απ'το αγχος κ ο γαμπρος χαλαρος...Και ξερετε τι εγινε?Την μερα του γαμου εχω ημουν μες στην τρελη χαρα κ ο γαμπρος ετρεμε...τον βρηκα στην εκκλησια να τρεμει κ του ελεγα ξεκολλα ολα οκ ειναι!!Μετα στην δεξιωση τα δωσαμε ολα!!

Βεβαια ενα χρονο αργοτερα(φετος τον Ιουνιο) παντρεψα την κολλητη μου.Εκει να δειτε..τα εδωσα ολα απο οργανωση...Τα καναμε ολα τελεια αλλα 25 μερες πριν τον γαμο εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ αυτο με κρατησε λιγακι.Δεν διασκεδασα οσο ηθελα κ βεβαια δεν χορεψα αλλα χαλαλι για τον μπεμπη ..θα τα εκανα ολα!!!

Του χρονου, για να μην πληξω ελπιζω να ετοιμαζω βαφτιση...χιχιχι!

Να σας πω οσο για τον υπνο στην αρχη της εγκυμοσυνης νυσταζα απο τις 10 τωρα κρατιεμαι μεχρι τις 1...Και να φανταστειτε οτι στα κανονικα μου κοιμομουν κατα τις 3-4...!

Κασσανδρα καλως ηρθες για πες μας πως ειναι η εγκυμοσυνη σου?Ειναι το πρωτο σου?

sophie jolie,ευτυχώς άρχισες λίγο να βγαίνεις και να χαλαρώνεις,γιατί τράβηξες πολλά τις τελευταίες βδομάδες...

Πάντως είσαι η μόνη εδώ που ξέρει το φύλλο!! Εμένα δεν μου είπε καν αν πιστεύει κάτι είπε κατευθείαν στις 22 Αυγούστου θα το δούμε.. Εσένα μάλλον κάτι θα προεξείχε για να σου είπε!!!! :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Venia,ο μικρός σου αν κρίνω απο την φώτο είναι μια γλύκα!!!!!! Αχ αντε να δούμε πως θα είναι και τα δικά μας ζουζουνάκια..!!:)

Είναι, είναι ο άτιμος! Μας έχει τρελάνει όλους!

Με το καλό να έρθουν κ τα δικά σας! :D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

φοβερη η ιστορια σου με το βαρος!!! Παλι καλα εισαι ομως αρκετα ψηλη. 17 κιλακια απο τον γαμο δηλαδη? καλα και εγω ηδη εχω βαλει 7 απο τοτε. ωχχχχ πρεπει να προσεξω πολυ!!! εχω κ αδυνατο αντρα κ θα δειχνω σημαδουρα.

17 απο τη γνωριμία, 12 απο το γάμο. άσε, τσίκι τσίκι, μπαίνουν τα κιλάκια!!!! το θέμα είναι τα γλυκά βασικά. θέλει προσοχή. και γω δεν προσέχω.... όταν γεννήσω με το καλό, τότε θα δω τι μου έχει απομείνει και θα με βάλω σε πρόγραμμα. δε φαίνομαι χοντρή, αλλά αν συγκρίνεις φωτογραφίες η διαφορά φαίνεται. 17 κιλά είναι αυτά!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Κορίτσια είναι η δεύτερη μου εγκυμοσύνη. Δυστυχώς είχα μια παλίνδρομη το Μάρτη στην όγδοη εβδομαδα. Γι αυτό τώρα έχω πολύ άγχος. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.

μην αγχώνεσαι!!! όλα καλά θα πάνε. και εμένα η πρωτη εγκυμοσύνη εξελίχθηκε σε παλίνδρομη αλλά μετά όλα πήγαν καλά! όταν το έπαθα, δεν το είχα ξαναακούσει. αλλά μετά διαπίστωσα ότι πααααααρα πολλές γύρω μου είχαν παρόμοια εμπειρία. παθαίνεις κάτι και ξαφνικά ξεφυτρώνουν άλλοι χίλιοι με την ίδια εμπειρία....

α, καλώς ήρθες!!!! (ξέχασα!)

Mην ανησυχεις κοπελα μου οι περισσοτερες απο εμας ειχαμε μια τετοια εμπειρια..Και εγω ειχα μια αποβολη στην 5,5 εβδομαδα τον Ιανουαριο.Και τωρα απλα ελπιζω ολα να πανε καλα!!

Και εγω απο Αθηνα ειμαι αλλα Η καταγωγη του ανδρα μου απο Χανια Κρητη!!Φευγουμε την Πεμπτη κ παμε ...εσεις που μενετε Κρητη?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι εχουμε παθει???Ολο για τα κιλα μιλαμε.Ψυχολογικο μας εχει γινει σε μας τις γυναικες!!!Γιατι για τους αντρες δεν τους απασχολουν αυτες οι....λεπτομερειες!!!!!!!!

Καλε κοριτσια,τα βραδυα νυχτοπουλια εισαστε?Δεν σας πιανει υπνος?Βλεπω οτι καθοσαστε μεχρι τις 1-2 τη νυχτα.Εγω με το που περναει 11 το βραδυ κλεινουν τα ματια,πεφτουν οι ασφαλειες...............

οκ, οκ, δεν ξαναμιλαμε για κιλά! μόνο στο τέλος, αφού γεννήσουμε, για να κάνουμε αποτίμιση!!! χαχα!!!

όσο για τον ύπνο...άσε, και γώ πολλές φορές πέφτω από τις 9 μαζί με τα μωρά. πάω να τα κοιμήσω και κοιμάμαι και γω! αλλά αυτές τισ μέρες έχω δουλειά στον υπολογιστή, που μόνο μεταμεσονυκτίως μπορώ να την κάνω με ησυχία, οπότε βρίσκω ευκαιρία και μπαίνω και λίγο ιντερνετ για χαλάρωση. κατά τα άλλα η νύστα είναι απερίγραπτη!!!

sophie jolie,ευτυχώς άρχισες λίγο να βγαίνεις και να χαλαρώνεις,γιατί τράβηξες πολλά τις τελευταίες βδομάδες...

Πάντως είσαι η μόνη εδώ που ξέρει το φύλλο!! Εμένα δεν μου είπε καν αν πιστεύει κάτι είπε κατευθείαν στις 22 Αυγούστου θα το δούμε.. Εσένα μάλλον κάτι θα προεξείχε για να σου είπε!!!! :D:D:D

Ναι ναι προεξειχε!!το ειδαμε το εχουμε κ σε dvd και δεν το χορταινουμε.Βεβαια με την τροφοβλαστη σου λενε κιολας σιγουρα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι ναι προεξειχε!!το ειδαμε το εχουμε κ σε dvd και δεν το χορταινουμε.Βεβαια με την τροφοβλαστη σου λενε κιολας σιγουρα.

χα, χα, καλό! εγώ και στα δύο το φύλλο στο β υπέρηχο το έμαθα. και στο αγόρι, με το που άνοιξε το μηχάνημα, κατευθείαν εκεί, η πρώτη εικόνα!!! στο κορίτσι, στο β υπέρηχο και αυτό με επιφύλαξη γιατί είχε κλειστά τα πόδια το σεμνό μου το κορίτσι!!!! χαχα! τώρα, αύριο να δούμε θα φανεί τίποτα? αν και δε νομίζω...

πάντως λίγη επιφύλαξη με το φύλλο στην αυχενική γιατί στην κουνιάδα μου τους είχε πει 80% αγόρι και βγήκε ένας κορίτσαρος!!!!

sophie jolie το ίδιο τικερακι εχουμε ε? αλλά με περνάς μια βδομάδα ακριβώς! τωρα το είδα!

Ναι το ιδιο ειναι.Μαλλον ειναι σημαδιακο, μου μοιαζει αγορακι το μπεμπε της φωτογραφιας...Εχεις κανει αυχενικη εσυ ή οχι ακομα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...