Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα σε εκαναν εσενα σκηνικα καλα μονοκλινο και να μην σου φερνουν το μωρο οποτε θελεις?? εγω ημουν σε 4κλινο και ειπα για αποκλειστικο θηλασμο και μου την εφερναν οποτε επρεπε να φαει!! της εδιναν κ συμπληρωμα ομως γιατι γεννηθηκε μολις 2600..

αλλα εγω επειδη ειχαδυσκολη εγκυμοσυνη χρειαστηκε να νοσηλευτω αλλες 2 φορες πριν γεννησω και τους εμαθα καλα ολους εκει και ευτυχως κ μετα με την γεννα δεν ειχα κανενα παραπονο ηταν αψογοι απεναντι μου!!ειναι πως θα τυχει τελικα...

Ναι είχα κάποια θέματα. Γέννησα στις 4μιση και είμουν στο δωμάτιο στις 6 το πρώι και ενώ ζητούσα το μωρό- το είχα δει μερικά λεπτά μόνο- μου το έφεραν μόνο πριν το επισκεπτήριο-στις 9 νομίζω. Είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και μου τον έφερναν όποτε πεινούσε αλλά μόνο μετά την δεύτερη μέρα. Αλλά το βράδυ δεν ήθελαν να μου τον αφήσουν. Φυσικά και δεν πέρασε το δικό τους. Έναν σκασμό λεφτά έσκασα και δεν θα έκανα συτό που ήθελα? Δεν νομίζω Τάκη!!!

Ίσως τώρα να άλλαξαν τακτική λόγω κρίσης γιατί σίγουρα θα έπεσε η κίνηση. 4κλινο? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και ότι δεν υπάρχουν. Είχαν θέμα κάποιες είχα διαβάσει. Όπως και σε άλλες όταν δεν είχε το δωμάτιο που ζητούσαν τους έβαζαν σε ανώτερης κατηγορίας και όταν άδειαζε αυτό που ζητούσαν τις έβαζαν εκεί χωρίς χρηματική διαφορά. Ενώ σε εμένα ζητούσαν. Τι να πώ? Εγώ κατάλαβα ότι εκεί μέσα γίνεται αυτό που θέλεις μόνο αν μπορεί να πει τίποτα ο γιατρός σου. Έχεις άλλη αντιμετώπιση ανάλογα με ποιόν έχεις γιατρό.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!

Βουλα, χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις και αυριο να γεννησεις με εναν πονο και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα με το καλο.

Εμεις καλα ειμαστε, ηρθε η παιδιατρος σημερα στο σπιτι για την 1η μας εξεταση.Ολα καλα, η μπεμπα ζυγιζει 3280 τωρα.Ειχε γεννηθει 3100 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3 κιλα.Τρωει πολυ καλα και θα την ξαναδει σε 20 ημερες παλι.:P:p

Άννα μου μπράβο σας ολοκληρες κοπέλες γίνατε!:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εμενα το κανει αυτο το βραδυ την πιανει και τρωει απο τις 11 μεχρι τη 1 οχι συνεχομενα ξερεις τρωει τα κανει την αλλαζω ξανατρωει με κοιταει μιλαμε (οκ εγω της μιλαω αυτη με κοιταει) ξαναπιπιλαει τη σηκωνω να ρευτει απο οτι εχω καταλαβει τρωει πολυ και μετα κοιμαται ενα 5ωρο μια χαρα μου κανει εμενα αυτο!

Ακριβώς το ίδιο κάνει και εμένα!!! Θέλει το στήθος για να αποκοιμηθεί, σαν πιπίλα και ταυτόχρονα τρώει κιόλας αλλά την βλέπω πως τρώει πιο αργά και αρκετή ώρα στο τέλος απλά πιπιλίζει. Νορμάλ είναι και αυτό.

Επίσης και εμένα ένα 5ωρο (μια μέρα έκανε και 6ωρο) μέχρι το επόμενο ξύπνημα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βούλα μου όλα καλά να πάνε αύριο, πλησιάζει και για σένα η μεγάλη μέρα.

Σου εύχομαι να έχεις έναν σύντομο, και όσο πιο ανώδυνο γίνεται, τοκετό και με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου.

Όταν χαλαρώσεις ενημέρωσέ μας.

Καλή επιτυχία!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τέτοια ώρα που μπαίνω δεν είναι καμιά εδώ αλλά δεν προλαβαίνω μες την ημέρα. Μόνο όταν κοιμηθούν και τα δύο έχω την ευχέρεια.

Πάντως όσα περιγράφεται είναι κοινά στα νεογέννητα. Πχ. αυτό που λες Σόνια με το αμάξι το κάνει και εμένα η δικιά μου. Όταν σταματάει γκρινιάζει και όταν ξεκινάει σωπαίνει. Τους αρέσει η κίνηση, λόγικό είναι.

Μαργαρίτα μου εγώ ξέρω πως δεν κάνει το φαλάκι να μουλιάσει μέσα στο νερό, να μείνει πολύ ώρα δηλαδή. Αλλά νερό κάνει να πέσει πάνω. Εμείς από την 1η μέρα κανονικά μπάνιο στην μπανιέρα την κάνουμε απλά σαπουνάδα και νερό δεν ρίχναμε πάνω στον οφαλό αλλά εννοείται πως έπεφτε όταν την ξεπλέναμε. Και στον γιο μου το ίδιο, έτσι μας είχαν πει στο μαιευτήριο και το επιβεβαίωσε και ο παιδίατρός μας.

Πάω για νάνι! Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΞΥΠΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΗΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΩς Η ΟΧΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΕ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καλημερααααααααααααααααα

τι μου κανετε???εγω ταισα τον μπεμπη και τον κοιμησα!!!ποτε λετε να ειμαι σε θεση να ξεκινησω δρομο??θελω να κινηθω λιγο για να χασω πιο ευκολα τα κιλα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.

ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΞΥΠΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΗΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΩς Η ΟΧΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΕ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.

καλημερα αννιτα μου!!!βαλε ενα προγραμμα με τες δουλειες πες οτι την δευτερα θα κανω αυτα την τριτη αυτα και μοιρασε λιγες δουλειες στη καθε μερα,εγω αυτο κανω γιατι το σπιτι μου ειναι πολυ μεγαλο,φυσικα φερνω και μια γυναικα καθε 15 μερες και μου τα κανει απο γωνιας!!ανοιγουμε να μπει φως δεν βλαπτει το παιδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε? εγω εχω τα νευρα μου! χθες εσπασε ενα δοντι μου, το τριτο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, ενας υγειεστατος τραπεζιτης! το προβλημα ειναι οτι το κομματι που εσπασε κρεμεται απο τη ριζα κ φυσικα δεν μπορω να μασησω απο εκει.αλλα απο την αλλη πλευρα εχω το αλλο σπασμενο που περιμενει να γεννησω για να το φτιαξω οποτε δεν μπορω να μασησω καθολου!!!!ολο το βραδυ το περασα με το αγχος μη γεννησω γιατι πρεπει πρωτα να παω οδοντιατρο αλλιως με βλεπω νηστικη για μερες! αν κ δεν ξερω τι θα μπορεσει να μου κανει η γυναικα! εχω κ γυναικολογο σε λιγο κ εχω ξενερωσει τελειως! πρεπει να γινει κατι με το δοντι πριν γεννησω!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε? εγω εχω τα νευρα μου! χθες εσπασε ενα δοντι μου, το τριτο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, ενας υγειεστατος τραπεζιτης! το προβλημα ειναι οτι το κομματι που εσπασε κρεμεται απο τη ριζα κ φυσικα δεν μπορω να μασησω απο εκει.αλλα απο την αλλη πλευρα εχω το αλλο σπασμενο που περιμενει να γεννησω για να το φτιαξω οποτε δεν μπορω να μασησω καθολου!!!!ολο το βραδυ το περασα με το αγχος μη γεννησω γιατι πρεπει πρωτα να παω οδοντιατρο αλλιως με βλεπω νηστικη για μερες! αν κ δεν ξερω τι θα μπορεσει να μου κανει η γυναικα! εχω κ γυναικολογο σε λιγο κ εχω ξενερωσει τελειως! πρεπει να γινει κατι με το δοντι πριν γεννησω!!!

καλημερα γεωργια μου!!αμαν γκατεμια με αυτα τα δοντια σε τρελλαναν,ατε να γεννησεις με το καλο να πας να τα φτιαξεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αννιτα μου!!!βαλε ενα προγραμμα με τες δουλειες πες οτι την δευτερα θα κανω αυτα την τριτη αυτα και μοιρασε λιγες δουλειες στη καθε μερα,εγω αυτο κανω γιατι το σπιτι μου ειναι πολυ μεγαλο,φυσικα φερνω και μια γυναικα καθε 15 μερες και μου τα κανει απο γωνιας!!ανοιγουμε να μπει φως δεν βλαπτει το παιδι!!!

Εφακη καλημερα σε ευχαριστω και εμενα το σπιτι ειναι μεγαλο και φερνω κοπελα μια φορα την βδομαδα λιγες ωρες.Αν ξερεις το μωρο πρεπει να κοιματε τις περισσοτερες ωρες?εμενα ειναι 2 μηνων αλλα μενει ωρες ξυπνιος με αποτελεσμα να παθαινει υπερενταση και τα βραδια να μην κοιματε.και εγω θελω να αρχισω διαδρομο αλλα ολο το αμελω πρεπει να βαλω προγραμμα.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καλημερα γεωργια μου!!αμαν γκατεμια με αυτα τα δοντια σε τρελλαναν,ατε να γεννησεις με το καλο να πας να τα φτιαξεις!!!!

αστα να πανε εφη, θα σκασω!! μια χαρα δοντια κ σπανε ετσι για την πλακα!!:mad:

BJVqp3.png

καλημεραααααααααααα καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες τι κανετε??

εγω εχω αγκαλια την μπεμπα προσπαθω να την κοιμισω,,,,

παω πισω να σας διαβασω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα και απο εμενα!

Ποπη μου εγω οταν σαραντησα και στα δυο παιδια , αγκαλια μου τα εδωσε ο παπας.Αυτο με το πατωμα πρωτη φορα το ακουω.

Αννιτα, Εφη Γωγω τι κανετε;

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...