Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη, ειναι πολλες οι ωρες λες ε?Ειπε να παω 10 η ωρα, μεχρι να κανουμε κλισμα, να παρω το χαπι, να με πιασουν πονοι και να γεννησω...εεε θα εχουμε μελλον.Ειπε να το παμε σιγα σιγα για να μην παρω πολλα φαρμακα.

Βραδυ ειπε να παω για να εχουμε ξεμπερδεψει μεχρι το πρωι.

Νομιζω θα ειναι καλυτερα τ βραδυ.Τα πρωινα ειμαι σαν βαρεμενο..

Bουλα με το καλο κοπελα μου να απολαυσεις την εμπειρια ειναι μοναδικη και με το καλο να ερθεις στο κλαμπ των ξενυχτισμενων μανουλων!

Ολα να πανε καλα και να μας ενημερωσεις!Φιλακια

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμάς. Διάβασα τα νέα σας κορίτσια.

Εμείς χθές σαραντήσαμε και μετά πήγαμε βόλτα. Η μικρή ήταν πολύ ήσυχη μέσα στο πορτ-μπεμπέ της και ξύπνησε μόνο μετά από 3 ώρες που ήταν να φάει. Στο αυτοκίνητο της επιστροφής όταν σταματούσε το αυτοκίνητο στο φανάρι έκλαιγε και μόλις ξαναξεκινούσε κοιμόταν. Είχε πολύ πλάκα σαν αυτόματο. Και ο μεγάλος την χάρηκε τη βόλτα. Σήμερα δεν πρόλαβα να μπώ γιατί είχε λιακάδα και καλή θερμοκρασία και έκανα δουλειές. Έβαλα το σύζυξ να βγάλει και το χαλί να το τινάξει.

Όλα τα μωράκια έχουν σαν ξηροδερμία. Είναι φυσιολογικό. Λίγο λαδάκι θέλουν ή ενυδατική για να στρώσει. Και εμένα το βράδυ την πιάνει λίγο σαν τρέλα. Από τις 9 μέχρι τις 11μιση περίπου. Θέλει να είναι στο στήθος, μετά τα κάνουμε, μετά άλλαγμα και συνέχεια αγκαλιά. Αλλά μετά κοιμάτε μέχρι τις 4μιση με 5 το πρωί. Αχ εμείς στο μπάνιο έχουμε πολύ πλάκα. Την αρέσει το ζεστό νερό και δεν κουνιέται καθόλου. Μόνο με κοιτάει μέσα στα μάτια και απολαμβάνει. Γυναίκα τι να περιμένεις.

μπραβο σονια μου !!! καλες βολτες απο εδω κ περα!!!

χα χα πλακα εχει αυτο με το φαναρι ουτε αισθητηρες να ειχε η μπεμπα!!:lol::lol::lol:

και μενα στο μπανιο της ετσι κανει σονια μου κ τις περισσοτερες φορες κλεινει τα ματακια της και κοιμαται...ειναι απιστευτο το ποσο ασφαλεια νιωθουν στα χερια μας κ ουτε διαμαρτυρονται!!

Νικη, ειναι πολλες οι ωρες λες ε?Ειπε να παω 10 η ωρα, μεχρι να κανουμε κλισμα, να παρω το χαπι, να με πιασουν πονοι και να γεννησω...εεε θα εχουμε μελλον.Ειπε να το παμε σιγα σιγα για να μην παρω πολλα φαρμακα.

βουλιτσα απολαυσε αυτο το μοναδικο ταξιδι της γεννας και μην σκεφτεσαι τπτ...εμενα ηδη μου λειπει και το σκεφτομαι σαν μια γλυκεια αναμνηση παρολο που ειμαι τοσο φρεσκια!!! δεν ειναι τπτ κουκλα μου!! μετα θα εχεις αγκαλιτσα τον μωρακι σου κ θα ζεις ενα ονειρο!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και φυσικά να μην χρειαστείς τόσες ώρες. Μην αγχώνεσε για τις ώρες γιατί κανένας δεν ξέρει πώς θα εξεληχθεί ένας τοκετός. Για παράδειγμα στον γιο μου γέννησα στο Γέννεσις. Είχα πόνους από τις 8 ανά τέταρτο και έφτασα εκεί στις 11μιση. Με εξέτασαν και μου λέει ο γιατρός μου δεν είσαι για γέννα αλλά αφού ήρθες το πρώι στις 6 θα ξεκινήσουμε πρόκληση. Ο μπέμπης είχε άλλη άποψη. στις 2 παρά είχα πόνους ανά λεπτό και τρέχαν όλοι. Γέννησα στις 4μιση. Μου είπαν ότι είχα οξύ τοκετό. Ούτε οι ίδιοι δεν το περίμεναν. Στην κόρη μου τώρα με έπιασαν πόνοι 12μιση το βράδυ πήγα νοσοκομείο στις 2παρα και μου είπαν ότι έχω 2 ώρες μπροστά μου. Ε γέννησα στις 2μιση. Πάλι έτρεχαν όλοι.

Οπότε μην αγχώνεσε με τις ώρες. Εσύ πρέπει να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

κοριτσια θελω να κανω πιτσα αλλα δεν εχω μαγια και ψαχνω σαν ποντιακι που ειμαι να βρω συνταγη για ζυμη χωρις μαγια φσιτ ντοινκ!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: δεν βρισκω ....

λεω να κανω μαφιν με μπανανα,,,η να κανω το περιβοητο κεικ που λιγουρευομαι ακομα πριν απο την γεννα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και φυσικά να μην χρειαστείς τόσες ώρες. Μην αγχώνεσε για τις ώρες γιατί κανένας δεν ξέρει πώς θα εξεληχθεί ένας τοκετός. Για παράδειγμα στον γιο μου γέννησα στο Γέννεσις. Είχα πόνους από τις 8 ανά τέταρτο και έφτασα εκεί στις 11μιση. Με εξέτασαν και μου λέει ο γιατρός μου δεν είσαι για γέννα αλλά αφού ήρθες το πρώι στις 6 θα ξεκινήσουμε πρόκληση. Ο μπέμπης είχε άλλη άποψη. στις 2 παρά είχα πόνους ανά λεπτό και τρέχαν όλοι. Γέννησα στις 4μιση. Μου είπαν ότι είχα οξύ τοκετό. Ούτε οι ίδιοι δεν το περίμεναν. Στην κόρη μου τώρα με έπιασαν πόνοι 12μιση το βράδυ πήγα νοσοκομείο στις 2παρα και μου είπαν ότι έχω 2 ώρες μπροστά μου. Ε γέννησα στις 2μιση. Πάλι έτρεχαν όλοι.

Οπότε μην αγχώνεσε με τις ώρες. Εσύ πρέπει να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά.

σονια μου και εγω στο γεννεσις γεννησα πιν 10 μερες!! ποιον εχεις γιατρο??εγω γυναικα εχω!! εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το γεννεσις!!!!!! εσυ??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο σονια μου !!! καλες βολτες απο εδω κ περα!!!

χα χα πλακα εχει αυτο με το φαναρι ουτε αισθητηρες να ειχε η μπεμπα!!:lol::lol::lol:

και μενα στο μπανιο της ετσι κανει σονια μου κ τις περισσοτερες φορες κλεινει τα ματακια της και κοιμαται...ειναι απιστευτο το ποσο ασφαλεια νιωθουν στα χερια μας κ ουτε διαμαρτυρονται!!

Όντως ούτε αισθητήρες να είχε. Είχε χαθεί και μέσα στην φόρμα εξόδου και είχε ακόμα πιο πλάκα. Και στον σαραντισμό έκλαιγε γιατί πεινούσε και μόλις έβαζε ο παπάς το χέρι του στο κεφάλι της και τις διάβαζε τις ευχές σταματούσε και τον κοιτούσε μέσα στα μάτια.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Όντως ούτε αισθητήρες να είχε. Είχε χαθεί και μέσα στην φόρμα εξόδου και είχε ακόμα πιο πλάκα. Και στον σαραντισμό έκλαιγε γιατί πεινούσε και μόλις έβαζε ο παπάς το χέρι του στο κεφάλι της και τις διάβαζε τις ευχές σταματούσε και τον κοιτούσε μέσα στα μάτια.

χα χα απιστευτο η μικρη σου!! για πες λιγο με τον σαραντισμο τι γινεται?? πηγαινουμε στην εκκλησια την διαβαζει ο παπας και τι αλλο?? κοινωνια ποτε παιρνουν τα μωρα??μεσα στην εκκλησια οι μυρωδιες δεν ενοχλουν τα λεχουδια??

B4Itp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Βουλα, χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις και αυριο να γεννησεις με εναν πονο και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα με το καλο.

Εμεις καλα ειμαστε, ηρθε η παιδιατρος σημερα στο σπιτι για την 1η μας εξεταση.Ολα καλα, η μπεμπα ζυγιζει 3280 τωρα.Ειχε γεννηθει 3100 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3 κιλα.Τρωει πολυ καλα και θα την ξαναδει σε 20 ημερες παλι.:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

χα χα απιστευτο η μικρη σου!! για πες λιγο με τον σαραντισμο τι γινεται?? πηγαινουμε στην εκκλησια την διαβαζει ο παπας και τι αλλο?? κοινωνια ποτε παιρνουν τα μωρα??μεσα στην εκκλησια οι μυρωδιες δεν ενοχλουν τα λεχουδια??

Ποπη μου, για να κοινωνησει πρεπει να βαπτιστει πρωτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

σονια μου και εγω στο γεννεσις γεννησα πιν 10 μερες!! ποιον εχεις γιατρο??εγω γυναικα εχω!! εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το γεννεσις!!!!!! εσυ??

Όχι άντρα είχα. Δεν μπορώ να πώ έμεινα σχετικά ευχαριστημένη από την κλινική εκτός από το θέμα του δωματίου που μου λέγαν ότι δεν έχει αυτό που ήθελα και θα με έβαζαν σε άλλο πιο ακριβό και θα πλήρωνα τη διαφορά και διάφορα χαζά. Τελικά μου βγήκε πολύ παραπάνω από ότι υπολόγιζα. Α είχα και ένα θέμα με το rooming-in γιατί δεν θέλαν να μου δώσουν το μωρό το ένα βράδυ ενώ γι' αυτό είχα πάρει μονόκλινο. Στις 2 το βράδυ μάλωνα με την υπεύθυνη ορόφου και μόνο όταν ζήτησα τον διευθυντή έγινε αυτό που ήθελα. Τώρα σε αυτό το μωρό φοβήθηκα και τον οξύ τοκετό που είχα στο πρώτο και πήγα στο νοσοκομείο της πόλης μου. Και πάλι καλά που το έκανα γιατί μάλλον θα γεννούσα στο αυτοκίνητο αν ήταν να πάω Γέννεσις.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Η όλη διαδικασία είναι κανένα τέταρτο. Στην πόρτα του ναού-μέσα εννωείται-κρατάς το μωρό αγκαλιά και ο παπάς διαβάζει ευχές για σένα και για το μωρό. Και μετά το πέρνει αγκαλιά ο παπάς και προχωράει σιγά-σιγά προς την Ωραία Πύλη και διαβάζει πάλι ευχές στο παιδί και αφού είναι κορίτσι το αφήνει μπροστά στην Ωραία Πύλη και πάς και το πέρνεις εσύ. Στο αγόρι το βάζει μέσα στο ιερό και το τοποθετεί στις 4 γωνίες της Αγίας Τράπεζας και μετά το αφήνει μπροστά στην Ωραία Πύλη για να το πάρεις. Θεωρείται ο πρώτος εκκλησιασμός του βρέφους. Τα μωρά κοινωνία πέρνουν μετά την βάπτιση. Δεν είναι πολύ η ώρα που είσαι στην εκκλησία, ούτε έχει θημιατό ο παπάς οπότε τίποτα δεν ενοχλέι το μωρό.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Όχι άντρα είχα. Δεν μπορώ να πώ έμεινα σχετικά ευχαριστημένη από την κλινική εκτός από το θέμα του δωματίου που μου λέγαν ότι δεν έχει αυτό που ήθελα και θα με έβαζαν σε άλλο πιο ακριβό και θα πλήρωνα τη διαφορά και διάφορα χαζά. Τελικά μου βγήκε πολύ παραπάνω από ότι υπολόγιζα. Α είχα και ένα θέμα με το rooming-in γιατί δεν θέλαν να μου δώσουν το μωρό το ένα βράδυ ενώ γι' αυτό είχα πάρει μονόκλινο. Στις 2 το βράδυ μάλωνα με την υπεύθυνη ορόφου και μόνο όταν ζήτησα τον διευθυντή έγινε αυτό που ήθελα. Τώρα σε αυτό το μωρό φοβήθηκα και τον οξύ τοκετό που είχα στο πρώτο και πήγα στο νοσοκομείο της πόλης μου. Και πάλι καλά που το έκανα γιατί μάλλον θα γεννούσα στο αυτοκίνητο αν ήταν να πάω Γέννεσις.

ααα σε εκαναν εσενα σκηνικα καλα μονοκλινο και να μην σου φερνουν το μωρο οποτε θελεις?? εγω ημουν σε 4κλινο και ειπα για αποκλειστικο θηλασμο και μου την εφερναν οποτε επρεπε να φαει!! της εδιναν κ συμπληρωμα ομως γιατι γεννηθηκε μολις 2600..

αλλα εγω επειδη ειχαδυσκολη εγκυμοσυνη χρειαστηκε να νοσηλευτω αλλες 2 φορες πριν γεννησω και τους εμαθα καλα ολους εκει και ευτυχως κ μετα με την γεννα δεν ειχα κανενα παραπονο ηταν αψογοι απεναντι μου!!ειναι πως θα τυχει τελικα...

Καλησπερα κοριτσια!!

Βουλα, χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις και αυριο να γεννησεις με εναν πονο και να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα με το καλο.

Εμεις καλα ειμαστε, ηρθε η παιδιατρος σημερα στο σπιτι για την 1η μας εξεταση.Ολα καλα, η μπεμπα ζυγιζει 3280 τωρα.Ειχε γεννηθει 3100 και βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3 κιλα.Τρωει πολυ καλα και θα την ξαναδει σε 20 ημερες παλι.:P:p

αννουλα μου τελεια το βαρος της μικρης σου!! ετσι να τρωει να μεγαλωσει να παιζει με τους αντρες σου!!!:tongue::tongue::tongue:

εμενα πηγε 2610 ενω γεννηθηκε 2600 και οταν βγηκαμε απο την κλινικη ηταν 2500 δλδ σε μια βδομαδα την εβαλα 110 γρ..καλα δεν ειναι για αρχη??την τριτη ξαναεχω παιδιατρο!!!:lol::lol::lol:

ααα δεν το ηξερα αυτο με την κοινωνια...μαλιστα!!!!!!!!

B4Itp2.png

Η όλη διαδικασία είναι κανένα τέταρτο. Στην πόρτα του ναού-μέσα εννωείται-κρατάς το μωρό αγκαλιά και ο παπάς διαβάζει ευχές για σένα και για το μωρό. Και μετά το πέρνει αγκαλιά ο παπάς και προχωράει σιγά-σιγά προς την Ωραία Πύλη και διαβάζει πάλι ευχές στο παιδί και αφού είναι κορίτσι το αφήνει μπροστά στην Ωραία Πύλη και πάς και το πέρνεις εσύ. Στο αγόρι το βάζει μέσα στο ιερό και το τοποθετεί στις 4 γωνίες της Αγίας Τράπεζας και μετά το αφήνει μπροστά στην Ωραία Πύλη για να το πάρεις. Θεωρείται ο πρώτος εκκλησιασμός του βρέφους. Τα μωρά κοινωνία πέρνουν μετά την βάπτιση. Δεν είναι πολύ η ώρα που είσαι στην εκκλησία, ούτε έχει θημιατό ο παπάς οπότε τίποτα δεν ενοχλέι το μωρό.

τι εννοεις το αφηνει?? το αφηνει κατω στο πατωμα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα ειναι πολυ μικρη πως θα την αφησει κατω??

B4Itp2.png

τι εννοεις το αφηνει?? το αφηνει κατω στο πατωμα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα ειναι πολυ μικρη πως θα την αφησει κατω??

Ναι το αφήνει κάτω στο χαλί. Ε καλά μην φανταστείς για ώρα. Το αφήνει κάτω και σου λέει πάρτο. Δεν είναι τίποτα μερικά δευτερόλεπτα είναι. Εγώ την είχα με το ολόσωμο της εξόδου ντυμένη. Μερικοί άλλοι παπάδες δεν το αφήνουν κάτω στο δίνουν στην αγκαλιά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Να μαι και εγώ σήμερα είχαμε επισκέψεις την κουνιάδα μου με τον άντρα της και η μικρή όλη μέρα δεν μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί ποιος ξέρει από τους θορύβους μάλλον ....διάβασα λίγο τα νέα σας ....

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...