Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανες βρέχει πολλες... Σχεδον καθε φορα που την ανοιγω κατουραει...

ΟΚ τότε μόνο η δικιά μου βγήκε τόσο χεστρού:tongue:Από το πρωί 3 φορές έχει κάνει μέχρι τώρα ο αχόρταγος:lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμενα οσο παει λιγότερο κοιμαται ρε κοριτσια το βραδυ. Κοιμήθηκε 22:45-2:30 και 5:30-8:30 και απο εκεινη την ωρα το πρωι κοιμήθηκε τωρα!!!!!! Κ ολο γκρίνια κ στήθος... Αφου νομιζω οτι δεν βγάζουμε γαλα πια τα στήθη μου!!! Και κακα με τα χίλια ζόρια! Ουφ..... Τωρα κοιμήθηκε πανω στο στήθος την εβαλα στο κρεβάτι κ της εδωσα ετσι κοιμισμενη κ πιπίλα.... Μαλλον δεν κατάλαβε νόμιζε ειναι ζιζι!!! Παντως μένει πολλες ωρες αυπνη μιλάμε κ ολο ζορίζεται....

δωρακι μου ποσες φορες την ημερα κανει κακα?? και μενα μπορει να χρειαστει 12 ωρο για να βγαλει κακακια κ το ειπα χθες στην παιδιατρο κ ειπε ειναι φυσιολογικο και τα μωρα που θηλαζουν μπορει να χρειαστει παραπανω ωρες για να κανουν...εμενα για παραδειγμα ειχε να κανει απο εχθες το απογευμα και σημερα το πρωι με βομβαρδισε κανονικα δεν χωρουσαν στο μπιμπιλινο της να φανταστεις...αν κανει 3-4 το 24 ωρο τρεφεται μια χαρα!! κ αν δεις τα ζορια βαλε ελαιολαδο σε μια μπατονετα και βαλτο απαλα στο ποπουδακι της μεχρι το βαμβακακι της μπατονετας εγω ετσι εκανα μια μερα και εβγαλε πολυ πραμα...παιδιατρος μου το ειπε να το κανω...

Κι εμενα το κανει αυτο το βραδυ την πιανει και τρωει απο τις 11 μεχρι τη 1 οχι συνεχομενα ξερεις τρωει τα κανει την αλλαζω ξανατρωει με κοιταει μιλαμε (οκ εγω της μιλαω αυτη με κοιταει) ξαναπιπιλαει τη σηκωνω να ρευτει απο οτι εχω καταλαβει τρωει πολυ και μετα κοιμαται ενα 5ωρο μια χαρα μου κανει εμενα αυτο!

Εγω απο οταν επεσε ο αφαλος στις 4 μερες στο μητερα το κρατησα 1 βδομαδα και μετα την βουτηξα μια φορα την ημερα της βαζω λιγο οινοπνευμα στον αφαλο αλλα θα το κοψω κι αυτο.Σιγα σιγα θα κομαται και λιγοτερο εμενα τωρα την επεσε απο τις 10 το πρωι!

Καλημερα οικογενεια!Θελει να μεγαλωσει η μικρη και σου αυξανει την παραγωγη μη φοβασαι δωσε γαλα στο λαο!

Δωρακι κι εμενα για να κοιμηθει θελει να πιπιλισει το στηθος και να την παρα αγκαλιτσα η μαιμου!Όσο για τα κακα να μιλησεις με το γιατρο πανες βρεχει αρκετες?

καλημερα γεωργια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ο αντρας μου τεραστια αλλαγη!! μου ειπε οτι θελει να του μαθω ολες τις δουλειες που αφορουν το μωρο για να με βοηθαει!! wowwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!! μας εχει στα οπα οπα!!!!!!!!!!!!!

ναι βγαζω συνεχεια γεωργια μου κ με το θηλαστρο πιο πολυ κ οσο μπορω με πιεση στα μεμε μου...με τις ωρες της ειναι οταν θελει να παρει τις θηλες μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας!

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!Να ειστε καλα!:P

Τα δικα μου τα νεα ειναι πως αυριο το βραδυ 10 η ωρα παω στην κλινικη και ξεκιναμε την προκληση.

Ειπε οτι κατα τη 1 η ωρα λογικα θα με εχουν πιασει πονοι και ιιιισως μεχρι τις 8 το πρωι της Τριτης να εχουμε τελειωσει!

Οποτε κοριτσια μου την Τριτη θα γινω και εγω μανουλα επιτελους!

Αντε..κουραστηκα.Πλεον ουτε να περπατησω δεν μπορω απο το βαρος.Αφηστε και τα 20 κιλα που εχω παρει..Τεσπα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τα δικα μου τα νεα ειναι πως αυριο το βραδυ 10 η ωρα παω στην κλινικη και ξεκιναμε την προκληση.

Ειπε οτι κατα τη 1 η ωρα λογικα θα με εχουν πιασει πονοι και ιιιισως μεχρι τις 8 το πρωι της Τριτης να εχουμε τελειωσει!

Αντε..κουραστηκα.Πλεον ουτε να περπατησω δεν μπορω απο το βαρος.Αφηστε και τα 20 κιλα που εχω παρει..Τεσπα!

χρονια πολλα και απο εδω....

πολλες ωρες δεν ειναι;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας!

αντε με το καλο!!!!!! ελπιζω να ειναι συντομος κ ευκολος τοκετος!!

γιατι ομως βραδι? δεν γινεται να πας πρωι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

παω να βαλω τον αντρα μου να φαει...και ερχομαι εγω δεν πειναω...

αληθεια με το φαι τι γινεται ποπακι? τα εχεις φαει ολα η μπα? εμενα σημερα καπως μου ανοιξε η ορεξη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αληθεια με το φαι τι γινεται ποπακι? τα εχεις φαει ολα η μπα? εμενα σημερα καπως μου ανοιξε η ορεξη!

οχι ακομα μαργαριτακι μου δεν εχω προλαβει να τα τσακισω ολα αυτα που λιγουρευομαι...μονο τις 3 πρωτες μερες που ηρθα σπιτι ετρωγα πολυ σοκολατα αλλα τωρα νορμαλ...λιγουρευμαι κεικ θυμασαι ??? απο πριν γεννησω και δεν προλαβαινω ακομα να φτιαξω,,,ελπιζω σημερα!!

κοριτσια ξεκινησε καμια γυμναστικη;;; η δεν υπαρχει χρονος

εμενα νικουλα μου με ειπε η γιατρος μου στις 30 μερες να ξεκινησω κοιλιακους ραχαιους..!! βουρ για γυμναστικη λοιπον!! εγω οσο μπορω θα κανω,,,,δεν μπορω να αφησω το σωμα μου αγυμναστο....

Γεια σας!

βουλιτσα μου με το καλο κοπελα μου αντε να ελευθερωθεις κ εσυ!! αλλα γιατι βραδυ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ κοριτσια απο τις 3 το μεσημερι εφαγε 80 ml δικο μου γαλα κ προσπαθω να την κοιμισω αλλα τπτ το ματι της γαριδα κ ολο θελει να πιπιλαει το μεμε μου κ την παιρνει ο υπνος ,,,μολις παω να την βαλω στην καλαθουνα της ξυπναει κ ψαχνει μεμε να πιπιλισει...ουφ,,,κ ειπα να κοιμηθω αλλα που???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

οχι ακομα μαργαριτακι μου δεν εχω προλαβει να τα τσακισω ολα αυτα που λιγουρευομαι...μονο τις 3 πρωτες μερες που ηρθα σπιτι ετρωγα πολυ σοκολατα αλλα τωρα νορμαλ...λιγουρευμαι κεικ θυμασαι ??? απο πριν γεννησω και δεν προλαβαινω ακομα να φτιαξω,,,ελπιζω σημερα!!

εμενα νικουλα μου με ειπε η γιατρος μου στις 30 μερες να ξεκινησω κοιλιακους ραχαιους..!! βουρ για γυμναστικη λοιπον!! εγω οσο μπορω θα κανω,,,,δεν μπορω να αφησω το σωμα μου αγυμναστο....

αχ κοριτσια απο τις 3 το μεσημερι εφαγε 80 ml δικο μου γαλα κ προσπαθω να την κοιμισω αλλα τπτ το ματι της γαριδα κ ολο θελει να πιπιλαει το μεμε μου κ την παιρνει ο υπνος ,,,μολις παω να την βαλω στην καλαθουνα της ξυπναει κ ψαχνει μεμε να πιπιλισει...ουφ,,,κ ειπα να κοιμηθω αλλα που???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εγω τα ιδια παθαινω με την μπεμπα! θελει καμια ωρα να ειναι στο στηθος! κ ποσες αποπειρες να την βαλω στην καλαθουνα κ να ξυπναει κ παλι απο την αρχη! βεβαια κανουμε κ κακακια ενδιαμεσα! κ πλυσιματακι εννοειται! ουφ πολυ απαιτητικα τα μωρακια μας! κ ασε που κλαει οταν την αλλαζω!

δηλαδη εσεις ολες το κανετε μπανακι κανονικα? σε μπανιερακι? αχ φοβαμαι λιγο ειναι τοσο ευθραυστη..

βρε κοριτσια εχει λιγο σαν ξηροδερμια το μωρακι μου... ολο ασπρακια εχει το δερματακι του..εσας εχει τιποτα τετοιο? βαζετε κατι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω τα ιδια παθαινω με την μπεμπα! θελει καμια ωρα να ειναι στο στηθος! κ ποσες αποπειρες να την βαλω στην καλαθουνα κ να ξυπναει κ παλι απο την αρχη! βεβαια κανουμε κ κακακια ενδιαμεσα! κ πλυσιματακι εννοειται! ουφ πολυ απαιτητικα τα μωρακια μας! κ ασε που κλαει οταν την αλλαζω!

δηλαδη εσεις ολες το κανετε μπανακι κανονικα? σε μπανιερακι? αχ φοβαμαι λιγο ειναι τοσο ευθραυστη..

βρε κοριτσια εχει λιγο σαν ξηροδερμια το μωρακι μου... ολο ασπρακια εχει το δερματακι του..εσας εχει τιποτα τετοιο? βαζετε κατι?

χα χα χα κ μενα ακριβως τα ιδια κανει!!

να τοση ωρα πιπιλιζε το στηθος πηρε και αλλα 50 ml μπιπερο απο δικο μου γαλα που ειχα στο ψυγειο αποκοιμηθηκε για λιγο κ τωρα την εβαλα διπλα μου στην καλαθουνα κ το ματι γαριδα και γκρινιαζει να την παρω αγκαλια...εμενα δεν κλαιει πολυ σπανια ακουω κλαμμα...

οταν την αλλαζω χαιρεται και οταν την κανω μπανιο κοιμαται!! χα χα χα περιπτωση η δικια μου εεε??

εγω πηρα ενα μικρο λεκανακι οβαλ και την κανω εκει το μπανιερο της ειναι πολυ μεγαλο για τα κυβικα της...με βοηθεια του αντρος μου βεβαια εε...αυτος την κραταει και εγω την πλενω ποπουδακι πουτακι πλατιτσα και κεφαλακι χερακια!! σημερα την εριξα παραπανω νερακι στο κεφαλι της και πηγε το νερο σε ολο το σωμα της!!

αχ θα με τρελανει καθεται κ με κοιταει αυτην την στιγμη!!!

εμενα εχει αυτα τα ασπρακια δεν ειναι ξηροδερμια ειναι επειδη ηταν τοσους μηνες στο νερο ,,σαν λεπια εγω τα λεω,,,την βαζω μια ενυδατικη κρεμα που μου εδωσαν απο το μαιευτηριο...

B4Itp2.png

κι εμενα μαργαριταρακι μου ειχε κανει ξηροδερμια το μωρακι μου όπως το λες όλο ασπρακια στο δερματακι του, του εβαζα μια κρεμα που μου εδωσε ο παιδιατρος, αυριο πάρε το δικο σου και ρωτα τον, δεν ειναι τιποτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα και από εμάς. Διάβασα τα νέα σας κορίτσια.

Εμείς χθές σαραντήσαμε και μετά πήγαμε βόλτα. Η μικρή ήταν πολύ ήσυχη μέσα στο πορτ-μπεμπέ της και ξύπνησε μόνο μετά από 3 ώρες που ήταν να φάει. Στο αυτοκίνητο της επιστροφής όταν σταματούσε το αυτοκίνητο στο φανάρι έκλαιγε και μόλις ξαναξεκινούσε κοιμόταν. Είχε πολύ πλάκα σαν αυτόματο. Και ο μεγάλος την χάρηκε τη βόλτα. Σήμερα δεν πρόλαβα να μπώ γιατί είχε λιακάδα και καλή θερμοκρασία και έκανα δουλειές. Έβαλα το σύζυξ να βγάλει και το χαλί να το τινάξει.

Όλα τα μωράκια έχουν σαν ξηροδερμία. Είναι φυσιολογικό. Λίγο λαδάκι θέλουν ή ενυδατική για να στρώσει. Και εμένα το βράδυ την πιάνει λίγο σαν τρέλα. Από τις 9 μέχρι τις 11μιση περίπου. Θέλει να είναι στο στήθος, μετά τα κάνουμε, μετά άλλαγμα και συνέχεια αγκαλιά. Αλλά μετά κοιμάτε μέχρι τις 4μιση με 5 το πρωί. Αχ εμείς στο μπάνιο έχουμε πολύ πλάκα. Την αρέσει το ζεστό νερό και δεν κουνιέται καθόλου. Μόνο με κοιτάει μέσα στα μάτια και απολαμβάνει. Γυναίκα τι να περιμένεις.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Νικη, ειναι πολλες οι ωρες λες ε?Ειπε να παω 10 η ωρα, μεχρι να κανουμε κλισμα, να παρω το χαπι, να με πιασουν πονοι και να γεννησω...εεε θα εχουμε μελλον.Ειπε να το παμε σιγα σιγα για να μην παρω πολλα φαρμακα.

Βραδυ ειπε να παω για να εχουμε ξεμπερδεψει μεχρι το πρωι.

Νομιζω θα ειναι καλυτερα τ βραδυ.Τα πρωινα ειμαι σαν βαρεμενο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...