Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω με το θηλασμο το βλεπω λιγο δυσκολο να μη ξυπναει καθολου αλλα κι αυτες τις ωρες μια χαρα ειναι με το μεγαλο μεχρι 1 χρονου ξυπναγε καθε 4 ωρες!

Αχ εγω θελω κοσμο βαρεθηκα θελω να βγω εξω μου αρχιζει και μου τη δινει το μεσα!

εγω θα τον θηλασω ακομη 2 εβδομαδες και μετα θα το κόψω Γεωργια μου σιγα σιγα...

εγω θελω να βγω να ξεδόσω να χορεψω:rolleyes::P...

καλημερα!!!

ουτε και εγω καταφερα να μπω χτες ξενουσ ειχα συνεχεια σαν την αντωνια!!!ουφ να μην καταλαμβαινουν οτι εχουμε νεογεννητο:confused:

ο μεγαλος μου πηγε και εμενα στην παρελαση ντυθηκε ζουμπεοσ απο τον ζουμπεο και την ιουλιετα!!!εμενα με ταλαιπορησε ο μικρος ωρες ωρες κλαιει χωρις λογο και εγω δεν ξερω τι να τον κανω!!

νικη μου ευτυχως που μιλησατε,θα περασει και αυτο κοπελα μου οι αντρες θελουν καποιο χρονο για να καταλαβουν οτι αλλαξαν καποια πραγματα στην ζωη τουσ!!!

το ξερω εφη μου σιγα σιγα ολα θα μπουν στο δρομο τους...

τελεια η στολή του:P.....

μηπως ποναει την κοιλιτσα του;;;

καλημερα γεωργια μου!!μα φυσικα και θα τον ντυσω του χρονου!!μενουμε και στην πολη του καρναβαλιου δεν γινετε να τα χανουμε αυτα!!!!

εμεις φετος δεν θα ερθουμε Λεμεσο... του χρονου ομως θα ερθουμε με το μπεμπη χεχεχε....

Καλημερα Εφακι τι προτοτυπη στολη μπραβο το εχω δει με τα ανηψια μου το εργοπολυ πλακα ειχε!

Και το χρονου να ντυσεις και το μικρο!

σιγουρα του χρονου θα ντυσουμε και τα μικρα μας.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εγω εδω ακομα!! θα παμε να φαμε στη μαμα μου κ μετα εχω το καθιερωμενο κυριακατικο καφε με τις φιλες μου, για τελευταια κυριακη μαλλον!! αυριο το πρωι εχω γιατρο κ εχω μεγαλη αγωνια αν θα μαλακωσε καθολου ο τραχηλος γιατι χθες βραδυ πονουσα κ εκανα συνεχεια συσπασεις!!

καλημερα Γωγουλη μου....

βγες και καλα θα κανεις,,, μετα θα σου λύψει πολύ το εξω....

αχ ανυπομωνω να βγω:P:p...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα Γωγουλη μου....

βγες και καλα θα κανεις,,, μετα θα σου λύψει πολύ το εξω....

αχ ανυπομωνω να βγω:P:p...

γι'αυτο βγαινω τωρα, μαζευω αποθεμα:D:D

μιλησατε με τον χριστο, ε? αντε ωραια, μαλωματα για το τιποτα ειναι αυτα , ξεχνιουνται γρηγορα;)

BJVqp3.png

γι'αυτο βγαινω τωρα, μαζευω αποθεμα:D:D

μιλησατε με τον χριστο, ε? αντε ωραια, μαλωματα για το τιποτα ειναι αυτα , ξεχνιουνται γρηγορα;)

η αληθεια ειναι οτι δεν μαλωσαμε ποτε για τιποτα σοβαρο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

η αληθεια ειναι οτι δεν μαλωσαμε ποτε για τιποτα σοβαρο...

απλα πιαστηκατε απο κατι μικρο κ ξεσπασατε, ενταξει γινονται αυτα! εγω μαλωνω μονη μου παντα, ο αντρας μου ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος, ποτε δεν τον εχω ακουσει να φωναζει! κ να θελω να μαλωσω για να ξεσπασω δεν μπορω:rolleyes:με κοιταει με απιστευτη ηρεμια κ χαμογελαει!

τωρα μου'χει σπασει τα νευρα γιατι θελει να μεινει αξυριστος μεχρι να σαραντησει η μανα του! γενικα μου αρεσει αξυριστος αλλα επειδη ειναι κ πολυ μελαχροινος εχει ηδη γινει σαν παπας! κ του λεω πως θα φιλησει τη μπεμπα με τα τεραστια γενια που γρατσουνανε κ δεν καταλαβαινει!

αντρες, τι να πεις!!!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

απλα πιαστηκατε απο κατι μικρο κ ξεσπασατε, ενταξει γινονται αυτα! εγω μαλωνω μονη μου παντα, ο αντρας μου ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος, ποτε δεν τον εχω ακουσει να φωναζει! κ να θελω να μαλωσω για να ξεσπασω δεν μπορω:rolleyes:με κοιταει με απιστευτη ηρεμια κ χαμογελαει!

τωρα μου'χει σπασει τα νευρα γιατι θελει να μεινει αξυριστος μεχρι να σαραντησει η μανα του! γενικα μου αρεσει αξυριστος αλλα επειδη ειναι κ πολυ μελαχροινος εχει ηδη γινει σαν παπας! κ του λεω πως θα φιλησει τη μπεμπα με τα τεραστια γενια που γρατσουνανε κ δεν καταλαβαινει!

αντρες, τι να πεις!!!!:D

δεν πιραζει καλη μου αστον.... ειναι και αυτο ενα ξεσπσμα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω με το θηλασμο το βλεπω λιγο δυσκολο να μη ξυπναει καθολου αλλα κι αυτες τις ωρες μια χαρα ειναι με το μεγαλο μεχρι 1 χρονου ξυπναγε καθε 4 ωρες!

Αχ εγω θελω κοσμο βαρεθηκα θελω να βγω εξω μου αρχιζει και μου τη δινει το μεσα!

δεν θελω κοσμο σπιτι μου γιατι κουραζομαι πολυ να καθαρισω. καθαριζεις πριν εθρουν και καθαριζεις και μετα που φευγουν. αρα 2 φορες καθαρισμα 2πλη κουραση και να εχεις και τα 2 μικρα.... τι να πεις ομως... πρεπει να ρθουν να το δουν...:rolleyes:

θελω και εγω να βγω εξω ομως. να παω για καφε να παω στο σουπερμαρκετ κτλ κτλ γενικα να αλλαξει λιγο η ρουτινα. ολη μερα μεσα μεσα μεσα.....βαρεθηκα και εγω.. μαλλον την ερχομενη Δευτερα που ειναι η Καθαρα Δευτερα θα κατεβω στην μαμα μου. ελπιζω να ειναι καλος ο καιρος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δεν πιραζει καλη μου αστον.... ειναι και αυτο ενα ξεσπσμα....

ευτυχως τουλαχιστον μου αρεσουν οι αξυριστοι, χεχε!

παω να ετοιμαστω να φυγουμε!!!! φιλακια Νικη!!!!!!

BJVqp3.png

χαθηκα πηγα να δω την παρελαση στην τηλεοραση να καμαρωσω το αγορακι μου!!

ατε και του χρονου ολη στην λεμεσο νικη μου μικροι και μεγαλοι!!!

εμενα δεν με βλεπω ουτε την καθαρα δευτερα να βγαινω εξω αρα σπιτι μου σπιτακι μου!!!ουφ ποτε θα αλλαξει και λιγο ο καιρος παλι συνεφιασε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!

Νικη μου χαρηκα που τα βρηκατε! ενταξει δεν ηταν κ κανενας μεγαλος καυγας!

αχ και εγω θελω να βγω λιγο εξω βρε κοριτσια... αλλα πως να το κανω με τον θηλασμο? να βγαζω γαλα οταν ειναι να βγω? παλι καλα εμενα δεν παθαινει συγχιση θηλης γιατι ετσι κ αλλιως φοραω τις ψευδοθηλες που ειναι καουτσουκ νομιζω. μια χαρα παιρνει κ το μπουκαλι απλα δεν τρελαινεται. του αρεσει πολυ η θηλη της μελεντα!

βρηκα αυτο για οσες θηλαζουν

http://www.nsph.gr/files/011_Ygeias_Paidiou/Koinonikh_Paidiatrikh_tei_mathimata/A1_Praktiki_mitrikou_thilasmou_Patsourou.pdf

αχ Γωγω μου σε ζηλευω που πας για καφεδακι! θελω να ντυθω για εξω!!!

Γεωργια καλα κοιμαστε!! μπραβο ρε συ!

να ρωτησω κατι? εμενα το βραδι παθαινει μια υστερια η μικρη κ θελει συνεχεια βυζι. για κανενα 2ωρο 3 ωρο με διαλειματακια για αλλαγμα κ προσπαθεια να κοιμηθει ολα αυτα... μετα απο πολυ φαι.. κοιμαται σερι 4μιση ωρες.. δεν ειναι νωρις για να κοιμαται τοσο?

κ γιατι παθαινει τετοια υπερενταση το βραδι?

σημερα την εχω εδω διπλα μου σε ενα ριλαξ μου ειπε η παιδιατρος να την εχω σε φως κ σχετικη φασαρια την ημερα για να ξεχωριζει μερα κ νυχτα. σημερα ειμαστε αρκετη ωρα ξυπνιες μεχρι τωρα! μακαρι το βραδι να ειναι πιο ηρεμη...

επισης ο αφαλος μας εχει πεσει τωρα 5 μερες κ φαινεται μια χαρα. η παιδιατρος ειπε να βαζω συνεχει οινοπνευμα. ποτε θα μπορεσω να την κανω ολοκληρη μπανιο? τωρα την κανω μονο τοπικα, μαλακια ποπουδακι, ποδαρακια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! μαγειρεψα εβαλα πλυντηρια εκανα μπανιο την μπεμπα την ταισα και τωρα κοιμαται...εμενα απο εχθες κατι εχει παθει με το φαι κ ξυπναει μονη της ανα 2 ωρο και τρωει λαιμαργα...εχθες το βραδυ εφαγε μονοκοπανια 90 ml δικο μου γαλα ...αφηστε συνεχεια βγαζω γαλα και παντα εχω 100ml στο ψυγειο ,,,πηρε και 2 μισαωρα απο το μεμε μου τα ξημερωματα φτου φτου μην την ματιαξω...

εμας Μαργαριτακι επεσε τελειως ο αφαλος κ σημερα την εκανα κανονικο μπανιο με λιγο προσοχη στον αφαλο της...εμας η παιδιατρος που την ειδες χθες στην κλινικη για το μπουκωμα της με ειπε να σταματησω να την βαζω πενταντιν...εχει μεινει μονο ενα πολυ μικρο καυκαλο...

και εγω θελω να βγω εξω μπουχτησα μεσα πριν την γεννα κ μετα την γεννα....και εχω ακομα 1 μηνα για να σαραντησουμε...

σημερα εφυγε κ η μαμα και ειμαστε οι τρεις μας πλεον μια ωραια οικογενεια!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εμενα οσο παει λιγότερο κοιμαται ρε κοριτσια το βραδυ. Κοιμήθηκε 22:45-2:30 και 5:30-8:30 και απο εκεινη την ωρα το πρωι κοιμήθηκε τωρα!!!!!! Κ ολο γκρίνια κ στήθος... Αφου νομιζω οτι δεν βγάζουμε γαλα πια τα στήθη μου!!! Και κακα με τα χίλια ζόρια! Ουφ..... Τωρα κοιμήθηκε πανω στο στήθος την εβαλα στο κρεβάτι κ της εδωσα ετσι κοιμισμενη κ πιπίλα.... Μαλλον δεν κατάλαβε νόμιζε ειναι ζιζι!!! Παντως μένει πολλες ωρες αυπνη μιλάμε κ ολο ζορίζεται....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα μανουλες!

Νικη μου χαρηκα που τα βρηκατε! ενταξει δεν ηταν κ κανενας μεγαλος καυγας!

αχ και εγω θελω να βγω λιγο εξω βρε κοριτσια... αλλα πως να το κανω με τον θηλασμο? να βγαζω γαλα οταν ειναι να βγω? παλι καλα εμενα δεν παθαινει συγχιση θηλης γιατι ετσι κ αλλιως φοραω τις ψευδοθηλες που ειναι καουτσουκ νομιζω. μια χαρα παιρνει κ το μπουκαλι απλα δεν τρελαινεται. του αρεσει πολυ η θηλη της μελεντα!

βρηκα αυτο για οσες θηλαζουν

http://www.nsph.gr/files/011_Ygeias_Paidiou/Koinonikh_Paidiatrikh_tei_mathimata/A1_Praktiki_mitrikou_thilasmou_Patsourou.pdf

αχ Γωγω μου σε ζηλευω που πας για καφεδακι! θελω να ντυθω για εξω!!!

Γεωργια καλα κοιμαστε!! μπραβο ρε συ!

να ρωτησω κατι? εμενα το βραδι παθαινει μια υστερια η μικρη κ θελει συνεχεια βυζι. για κανενα 2ωρο 3 ωρο με διαλειματακια για αλλαγμα κ προσπαθεια να κοιμηθει ολα αυτα... μετα απο πολυ φαι.. κοιμαται σερι 4μιση ωρες.. δεν ειναι νωρις για να κοιμαται τοσο?

κ γιατι παθαινει τετοια υπερενταση το βραδι?

σημερα την εχω εδω διπλα μου σε ενα ριλαξ μου ειπε η παιδιατρος να την εχω σε φως κ σχετικη φασαρια την ημερα για να ξεχωριζει μερα κ νυχτα. σημερα ειμαστε αρκετη ωρα ξυπνιες μεχρι τωρα! μακαρι το βραδι να ειναι πιο ηρεμη...

επισης ο αφαλος μας εχει πεσει τωρα 5 μερες κ φαινεται μια χαρα. η παιδιατρος ειπε να βαζω συνεχει οινοπνευμα. ποτε θα μπορεσω να την κανω ολοκληρη μπανιο? τωρα την κανω μονο τοπικα, μαλακια ποπουδακι, ποδαρακια...

Κι εμενα το κανει αυτο το βραδυ την πιανει και τρωει απο τις 11 μεχρι τη 1 οχι συνεχομενα ξερεις τρωει τα κανει την αλλαζω ξανατρωει με κοιταει μιλαμε (οκ εγω της μιλαω αυτη με κοιταει) ξαναπιπιλαει τη σηκωνω να ρευτει απο οτι εχω καταλαβει τρωει πολυ και μετα κοιμαται ενα 5ωρο μια χαρα μου κανει εμενα αυτο!

Εγω απο οταν επεσε ο αφαλος στις 4 μερες στο μητερα το κρατησα 1 βδομαδα και μετα την βουτηξα μια φορα την ημερα της βαζω λιγο οινοπνευμα στον αφαλο αλλα θα το κοψω κι αυτο.Σιγα σιγα θα κομαται και λιγοτερο εμενα τωρα την επεσε απο τις 10 το πρωι!

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! μαγειρεψα εβαλα πλυντηρια εκανα μπανιο την μπεμπα την ταισα και τωρα κοιμαται...εμενα απο εχθες κατι εχει παθει με το φαι κ ξυπναει μονη της ανα 2 ωρο και τρωει λαιμαργα...εχθες το βραδυ εφαγε μονοκοπανια 90 ml δικο μου γαλα ...αφηστε συνεχεια βγαζω γαλα και παντα εχω 100ml στο ψυγειο ,,,πηρε και 2 μισαωρα απο το μεμε μου τα ξημερωματα φτου φτου μην την ματιαξω...

εμας Μαργαριτακι επεσε τελειως ο αφαλος κ σημερα την εκανα κανονικο μπανιο με λιγο προσοχη στον αφαλο της...εμας η παιδιατρος που την ειδες χθες στην κλινικη για το μπουκωμα της με ειπε να σταματησω να την βαζω πενταντιν...εχει μεινει μονο ενα πολυ μικρο καυκαλο...

και εγω θελω να βγω εξω μπουχτησα μεσα πριν την γεννα κ μετα την γεννα....και εχω ακομα 1 μηνα για να σαραντησουμε...

σημερα εφυγε κ η μαμα και ειμαστε οι τρεις μας πλεον μια ωραια οικογενεια!!!!!!!!!!!

Καλημερα οικογενεια!Θελει να μεγαλωσει η μικρη και σου αυξανει την παραγωγη μη φοβασαι δωσε γαλα στο λαο!

Εμενα οσο παει λιγότερο κοιμαται ρε κοριτσια το βραδυ. Κοιμήθηκε 22:45-2:30 και 5:30-8:30 και απο εκεινη την ωρα το πρωι κοιμήθηκε τωρα!!!!!! Κ ολο γκρίνια κ στήθος... Αφου νομιζω οτι δεν βγάζουμε γαλα πια τα στήθη μου!!! Και κακα με τα χίλια ζόρια! Ουφ..... Τωρα κοιμήθηκε πανω στο στήθος την εβαλα στο κρεβάτι κ της εδωσα ετσι κοιμισμενη κ πιπίλα.... Μαλλον δεν κατάλαβε νόμιζε ειναι ζιζι!!! Παντως μένει πολλες ωρες αυπνη μιλάμε κ ολο ζορίζεται....

Δωρακι κι εμενα για να κοιμηθει θελει να πιπιλισει το στηθος και να την παρα αγκαλιτσα η μαιμου!Όσο για τα κακα να μιλησεις με το γιατρο πανες βρεχει αρκετες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...