Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!! χαθηκα!! εχτες ειχα συνεχεια κοσμο.. ερχοντουσαν θειοι και θειες για να δουν το μωρο.. κουραστηκα παρα πολυ... καφεδες νεσκαφε τσαγια κτλ κτλ μετα πλυνε καθαρισε.... κουραστηκα πολυ. ο μπεμπης μου εφαγε στις 11 και μετα ξυπνησε στις 530! πολυ καλα πηγε!

εγω αρρωστησα ποναει πολυ ο λαιμος μου εκλεισε η μυτη μου και νιωθω μια πιεση στην κεφαλη σαννα ειναι γεματη ιγμορια και εχω πονοκεφαλο.

ο μεαλος μου αρρωστησε επισης και κανουμε μασκουλες..ελπιζω να μην κολλησουμε το μικρο...

Ποπη ολες οι φωτογραφιες που εκανες like στο φεισ καταλαβες οτι ειναι ο μεγαλος μου ε;;:wink:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρε Νικη τι εγινε;; αχ αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου ωρες ωρες δεν λενε να καταλαβουν...μακαρι να ειναι περαστηκο κουκλιτσα μου και να τα ξαναβρειτε.. δηλαδη ειμαι σιγουρη οτι θα τα ξαναβρητε, καλα ποσο να αντεξει να μην δει το γιο του;

παντως η αληθεια ουτε εγω θα επερνα τηλ. παντα οποτε τσακωθω με τον αντρα μου αυτος κανει το πρωτο βημα νστην επανενωση.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα...

Καλημερα!! χαθηκα!! εχτες ειχα συνεχεια κοσμο.. ερχοντουσαν θειοι και θειες για να δουν το μωρο.. κουραστηκα παρα πολυ... καφεδες νεσκαφε τσαγια κτλ κτλ μετα πλυνε καθαρισε.... κουραστηκα πολυ. ο μπεμπης μου εφαγε στις 11 και μετα ξυπνησε στις 530! πολυ καλα πηγε!

εγω αρρωστησα ποναει πολυ ο λαιμος μου εκλεισε η μυτη μου και νιωθω μια πιεση στην κεφαλη σαννα ειναι γεματη ιγμορια και εχω πονοκεφαλο.

ο μεαλος μου αρρωστησε επισης και κανουμε μασκουλες..ελπιζω να μην κολλησουμε το μικρο...

Ποπη ολες οι φωτογραφιες που εκανες like στο φεισ καταλαβες οτι ειναι ο μεγαλος μου ε;;:wink:

περατηκα σας Αντωνια μου.... εγω το κατακαβα οτι ειναι ο μεγαλος χεχεε...

Ρε Νικη τι εγινε;; αχ αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου ωρες ωρες δεν λενε να καταλαβουν...μακαρι να ειναι περαστηκο κουκλιτσα μου και να τα ξαναβρειτε.. δηλαδη ειμαι σιγουρη οτι θα τα ξαναβρητε, καλα ποσο να αντεξει να μην δει το γιο του;

παντως η αληθεια ουτε εγω θα επερνα τηλ. παντα οποτε τσακωθω με τον αντρα μου αυτος κανει το πρωτο βημα νστην επανενωση.....

μιληαμε Αντωνια μου τα χαραματα καλυτερα ειναι τωρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημερα κοριτσια.

Αντωνια μου περαστικα σας

Νικη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα και να τα βρηκατε

Εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα 1 το βραδυ με 6 και μετα 10 super!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...

περατηκα σας Αντωνια μου.... εγω το κατακαβα οτι ειναι ο μεγαλος χεχεε...

μιληαμε Αντωνια μου τα χαραματα καλυτερα ειναι τωρα....

ωραια Νικη μου!! δεν ειναι καιρος για τσακωμους τωρα!!

εμας ηρθε η αδελφη μου και πηρε τον μικρο να τον παρει σε μια καρναβαλιστικη παρελαση! θα ντυθει Σιλβεστρο(ο γατος του τουιτυ!!!) ο ατρας μου εχει ματς σημερα με την ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο και λειπει απο το πρωι. ο μικρος μου ξυπνησε στις 9 εφαγε και τωρα κοιμαται. σημαζεψα το σπιτι που ηταν χαμος απο ψες και θα παω να βαλω την αποστειρωση και να βρασω νερο για το μωρο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια.

Ευχαριστω Γεωργια μου!! χτες ενιωθα ενα ριγος και ενιωθα κοστομενη παντου! πιασμενα χερια ποδια κρυωνα και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. κουραστηκα και απο τους ξενους που ειχα. δεν μεν εφταναν αυτοι, μολις εφυγαν στις 8 μου κατεβηκε η πεθερα μου οικογενειακως... τα νευρα μου.....ελπιζω να βρω ησυχια σημερα..

Αααα!!! το καλυτερο δεν σας το ειπα!!!!

Μου εστειλαν δουλεια απο το γραφειο!!!! χαχαχαχα πρεπει να ετοιμασω ενα κειμενο σημερα και να τους το στειλω με email!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια.

μιλησαμε αλλα οταν μιλησουμε και απο κοντα θα ειναι καλυτερα...

αρχιζουν τα μωρακια μας τωρα και αργουν περισσοτερο να ξυπνουν το βραδακι.... τι καλα!!!

σιγα σιγα να μην ξυπνουν καθόλου:rolleyes:...

ωραια Νικη μου!! δεν ειναι καιρος για τσακωμους τωρα!!

εμας ηρθε η αδελφη μου και πηρε τον μικρο να τον παρει σε μια καρναβαλιστικη παρελαση! θα ντυθει Σιλβεστρο(ο γατος του τουιτυ!!!) ο ατρας μου εχει ματς σημερα με την ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο και λειπει απο το πρωι. ο μικρος μου ξυπνησε στις 9 εφαγε και τωρα κοιμαται. σημαζεψα το σπιτι που ηταν χαμος απο ψες και θα παω να βαλω την αποστειρωση και να βρασω νερο για το μωρο!

πως και ηρθανε όλοι εχθες;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

μιλησαμε αλλα οταν μιλησουμε και απο κοντα θα ειναι καλυτερα...

αρχιζουν τα μωρακια μας τωρα και αργουν περισσοτερο να ξυπνουν το βραδακι.... τι καλα!!!

σιγα σιγα να μην ξυπνουν καθόλου:rolleyes:...

πως και ηρθανε όλοι εχθες;;;

τυχαια Νικη μου! με πηρε τηλ η νονα μου οτι θα ρθει και μολις κλεισαμε πηρε τηλ ο θειος του Αντωνη οτι θα ρθουν και αυτοι. και μιλαμε για 4-5 ατομα η καθε οικογενεια. εε ηταν εδω και η αδελφη μου με τον γιο της στην ηλικια του γιου μου, μετα ηρθε και η πεθερα...συμπληρωθηκε το καρε:tongue:

ναι σιγα σιγα να μην ξυπνανε καθολου τι καλα!!! ανυπομωνω!!!:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

τυχαια Νικη μου! με πηρε τηλ η νονα μου οτι θα ρθει και μολις κλεισαμε πηρε τηλ ο θειος του Αντωνη οτι θα ρθουν και αυτοι. και μιλαμε για 4-5 ατομα η καθε οικογενεια. εε ηταν εδω και η αδελφη μου με τον γιο της στην ηλικια του γιου μου, μετα ηρθε και η πεθερα...συμπληρωθηκε το καρε:tongue:

ναι σιγα σιγα να μην ξυπνανε καθολου τι καλα!!! ανυπομωνω!!!:P

κι εγω ανυπομωνω... χεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγω με το θηλασμο το βλεπω λιγο δυσκολο να μη ξυπναει καθολου αλλα κι αυτες τις ωρες μια χαρα ειναι με το μεγαλο μεχρι 1 χρονου ξυπναγε καθε 4 ωρες!

Αχ εγω θελω κοσμο βαρεθηκα θελω να βγω εξω μου αρχιζει και μου τη δινει το μεσα!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα!!!

ουτε και εγω καταφερα να μπω χτες ξενουσ ειχα συνεχεια σαν την αντωνια!!!ουφ να μην καταλαμβαινουν οτι εχουμε νεογεννητο:confused:

ο μεγαλος μου πηγε και εμενα στην παρελαση ντυθηκε ζουμπεοσ απο τον ζουμπεο και την ιουλιετα!!!εμενα με ταλαιπορησε ο μικρος ωρες ωρες κλαιει χωρις λογο και εγω δεν ξερω τι να τον κανω!!

νικη μου ευτυχως που μιλησατε,θα περασει και αυτο κοπελα μου οι αντρες θελουν καποιο χρονο για να καταλαβουν οτι αλλαξαν καποια πραγματα στην ζωη τουσ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!!

ουτε και εγω καταφερα να μπω χτες ξενουσ ειχα συνεχεια σαν την αντωνια!!!ουφ να μην καταλαμβαινουν οτι εχουμε νεογεννητο:confused:

ο μεγαλος μου πηγε και εμενα στην παρελαση ντυθεικε ζουμπεοσ απο τον ζουμπεο και την ιουλιετα!!!εμενα με ταλαιπορησε ο μικρος ωρες ωρες κλαιει χωρις λογο και εγω δεν ξερω τι να τον κανω!!

νικη μου ευτυχως που μιλησατε,θα περασει και αυτο κοπελα μου οι αντρες θελουν καποιο χρονο για να καταλαβουν οτι αλλαξαν καποια πραγματα στην ζωη τουσ!!!

Καλημερα Εφακι τι προτοτυπη στολη μπραβο το εχω δει με τα ανηψια μου το εργοπολυ πλακα ειχε!

Και το χρονου να ντυσεις και το μικρο!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Εφακι τι προτοτυπη στολη μπραβο το εχω δει με τα ανηψια μου το εργοπολυ πλακα ειχε!

Και το χρονου να ντυσεις και το μικρο!

καλημερα γεωργια μου!!μα φυσικα και θα τον ντυσω του χρονου!!μενουμε και στην πολη του καρναβαλιου δεν γινετε να τα χανουμε αυτα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εγω εδω ακομα!! θα παμε να φαμε στη μαμα μου κ μετα εχω το καθιερωμενο κυριακατικο καφε με τις φιλες μου, για τελευταια κυριακη μαλλον!! αυριο το πρωι εχω γιατρο κ εχω μεγαλη αγωνια αν θα μαλακωσε καθολου ο τραχηλος γιατι χθες βραδυ πονουσα κ εκανα συνεχεια συσπασεις!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...