Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπηκα και εγω για μια καλησπερα, γιατι θα παω να ξαπλωσω σε λιγο να διαβασω.

Γεωργια μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου, κουκλια ειναι!!

Νικη μου, τι να σου πω δεν ξερω με το προβλημα σου. Το μονο που εχω να πω ειναι να κατσετε κατω να μιλησετε και να αποφασισετε απο κοινου τι θελετε και οι δυο για τη ζωη σας.Φερατε ενα παιδι στον κοσμο, ειναι κριμα να ξεκινατε ετσι τη ζωη σας , με καυγαδες και τσακωμους.Εχει καταλαβει αραγε τι σημαντικο βημα εχει κανει στη ζωη του;Αποψε δλδ δεν εχει σκοπο να τηλεφωνησει ουτε για να δει τι κανει το παιδι του;

Τι να πω....θελει αρκετη κουβεντα μεταξυ σας ομορφα και ωραια, γιατι μαλλον και οι καυγαδες σας δεν ειναι για σοβαρα θεματα αλλα γινονται σοβαροι λογω του οτι δεν ειστε και σε εναν δικο σας χωρο, αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κοιταξετε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου, τι να σου πω δεν ξερω με το προβλημα σου. Το μονο που εχω να πω ειναι να κατσετε κατω να μιλησετε και να αποφασισετε απο κοινου τι θελετε και οι δυο για τη ζωη σας.Φερατε ενα παιδι στον κοσμο, ειναι κριμα να ξεκινατε ετσι τη ζωη σας , με καυγαδες και τσακωμους.Εχει καταλαβει αραγε τι σημαντικο βημα εχει κανει στη ζωη του;Αποψε δλδ δεν εχει σκοπο να τηλεφωνησει ουτε για να δει τι κανει το παιδι του;

Τι να πω....θελει αρκετη κουβεντα μεταξυ σας ομορφα και ωραια, γιατι μαλλον και οι καυγαδες σας δεν ειναι για σοβαρα θεματα αλλα γινονται σοβαροι λογω του οτι δεν ειστε και σε εναν δικο σας χωρο, αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κοιταξετε.

Καλησπέρα Άννα μου ευχαριστω πολύ και εσυ τα δικά σου κοπέλα μου.

Τι κανετε εσείς πως ειναι η μικρη σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

μαλλον δεν θα παρει τηλεφωνο ουτε για το μωρο, αυτος ο εγωισμος να μην υπηρχε και ολα θα ηταν τελεια:(.... να ερθει με το καλο εδω και διγουρα θα μιλησουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα Άννα μου ευχαριστω πολύ και εσυ τα δικά σου κοπέλα μου.

Τι κανετε εσείς πως ειναι η μικρη σου?

Καλα ειμαστε, ειναι ησυχη (προς το παρον!), τρωει , καθεται καμμια ωριτσα ξυπνια, κοιμαται..κλπ.

Τη νυχτα ξυπναει μια φορα κατα τις 4.00 και μετα το πρωι στις 8.00.

εμαθα απο την αδερφη του οτι ειναι με τον αδερφο του, αρα ειναι καλα ευτυχως...

μπορει να εγινε οτι εγινε αλλα ανυσηχω πολύ για αυτον...

κοριτσια βοηθεια ο μπεμπης ενο κοιμοταν εκανε εμετο αρκετο οχι γουλιτσες εμετο... λετε να μου αρρωστησε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου, παω για ενα μπανακι, και να χαλαρωσω λιγο με το βιβλιο μου.Τωρα διαβαζω το <<γλυκοξινο κρασι>> της Μπεττυ Λιβανου, ωραιο ειναι.

Α!Γεωργια, το διαβασα το τελευταιο τσιγαρο, ενταξει, ουτε κρυο ουτε ζεστη δε μου εκανε, μετριο πολυ.:)

Καλα ειμαστε, ειναι ησυχη (προς το παρον!), τρωει , καθεται καμμια ωριτσα ξυπνια, κοιμαται..κλπ.

Τη νυχτα ξυπναει μια φορα κατα τις 4.00 και μετα το πρωι στις 8.00.

και εμενα Αννουλα μου κατα τις 12 μετα κατα τις 4.30 μπορει και 5 και μετα κατα τις 8.30

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κοριτσια βοηθεια ο μπεμπης ενο κοιμοταν εκανε εμετο αρκετο οχι γουλιτσες εμετο... λετε να μου αρρωστησε;

Πριν ποση ωρα ειχε φαει;ειχε ρευτει;

Παρε τηλ. τον γιατρο, μηπως ειναι ιωση, κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα παντως.

Πριν ποση ωρα ειχε φαει;ειχε ρευτει;

Παρε τηλ. τον γιατρο, μηπως ειναι ιωση, κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα παντως.

εχει φαει πριν μιση ωρα...

προσπαθουσα να τον κανω να ρευτει και δεν εκανε και τον εβαλα να κοιμηθει...:-(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ελευθερια μου γιατι κανατε επαναληπτικη??

Καλησπέρα. Πριν λίγο κοίμισα την μικρή, άργησε σήμερα. Ε βέβαια αφού μου κοιμήθηκε 6 ώρες μες την μέρα.

Αναστασία μου έλαβα επιστολή από το ΠΑΙΔΩΝ πως το δείγμα που της πήραν από το μαιευτήριο κατά την παραμονή μας ήταν ανεπαρκές και έπρεπε να επαναληφθεί η εξέταση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δώρα μου το μωρό μπορεί να κάνει κακά από 2 φορές σε κάθε γεύμα, 20 φορές την ημέρα ή και 1 φορά στις 20 μέρες χωρίς να σημαίνει πως έχει διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Μετά τις 6 εβδομάδες συνήθως κάνει 2-5 κενώσεις το 24ωρο.

Βαφή δεν θα σου σύστηνα, καλύτερα ανταύγες που το φάρμακο δεν ακουμπά το τριχωτό της κεφαλής. Επίσης ο,τιδήποτε χημικό και αν βάλεις, βγάλε λίγο γάλα με το θήλαστρο πριν θηλάσεις και πέταξέ το!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη μου το θήλαστρο που έχεις είναι πολύ καλό για περιστασιακές αντλήσεις (το ίδιο έχω και εγώ) αλλά δεν είναι κατάλληλο για διατήρηση της γαλουχίας. Εσύ βέβαια θηλάζεις κιόλας αλλά ανέφερέ το στην Πατσούρου γιατί πριν σαραντίσετε ίσως σου προκαλέσει πρόβλημα στην παραγωγή το συγκεκριμένο θήλαστρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μου εσύ ξέρεις τον άνθρωπό σου αλλά πρέπει μάλλον να συνηδητοποιήσει σιγά σιγά πως πλέον δεν είναι απλά σε μια σχέση και ό,τι ώρα του καπνίσει μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει. Πλέον υπάρχει και ένα παιδί που σήμερα δεν καταλαβαίνει για να ζητάει εξηγήσεις, αύριο όμως δεν είναι καλό να γίνει μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων.

Ο εγωισμός δεν είναι κακός, ως ένα σημείο σε βοηθάει να διατηρείς την αξιοπρέπειά σου. Όταν όμως ξεφεύγει από τα όρια, τότε είναι ηλίθιο συναίσθημα που σου στερεί χαρές από την ζωή σου.

Δηλαδή τι έχει σκοπό να κάνει? Καλά εσένα δεν σε υπολογίζει, το παιδί του? Έφυγε με σκοπό να μην ξαναγυρίσει και πότε θα ξαναδεί το παιδί του? Πολύ ανώριμη συμπεριφορά που ναι μεν την δικαιλογεί το νεαρό της ηλικίας του αλλά εφόσον δέχτηκε να φέρετε στον κόσμο αυτό το παιδί, οφείλει να ωριμάσει άμεσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκι μου μπορει να ακουστει χαζο αλλα μια φορα που ήμουν αναστατωμενη θηλασα το μεγαλο και μου το εβγαλε κι εμενα το γαλα το ανεφερα στην παιδιατρο και μου ειπε ότι μαλλον ειχε αλλαξει η ροη του γαλακτος και δε το χωνεψε καλά για αυτο το εβγαλε.Ενταξει μη βασιστεις σε αυτο παρατηρησε το αν ξαναβγαλει μιλα με την παιδιατρο.

Μη στεναχωριεσαι αλλά κοιτα να μιλησετε οταν μπορεσεις κι εμενα μου φαινεται αδιανοητο που δεν πηρε να μαθει εστω για το παιδι σιγα το πραγμα που μαλωσατε.Τελοσπαντων κοιτα να χαλαρωσεις εσυ για το μωρό και αυριο ξημερωνει αλλη μερα.

Κοριτσια μου, παω για ενα μπανακι, και να χαλαρωσω λιγο με το βιβλιο μου.Τωρα διαβαζω το <<γλυκοξινο κρασι>> της Μπεττυ Λιβανου, ωραιο ειναι.

Α!Γεωργια, το διαβασα το τελευταιο τσιγαρο, ενταξει, ουτε κρυο ουτε ζεστη δε μου εκανε, μετριο πολυ.:)

Άννα μου κι εγω δεν ενθουσιαστηκα τωρα διαβαζω το καινουριο της HISLOP "το νημα" πολυ ωραιο είναι και μεγαλο απο την κλινικη το εχω αρχισει κι ακομα να το τελειωσω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...