Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μην πεις οτι μαλωσατε απλα πες οτι ενιωθε λιγο γριπωμενος κ ειπε να μεινει στους δικους του για καλο και για κακο να μην κολλησει τον μπεμπη! Ε??

καλό αυτό δεν το σκεφτηκα, ναι δεν θελω να τους πω οτι μαλωσαμε, με την πρωτη ευκαιρια δηλαδη που βρισκουμε τα δυσκολα τα παρατάμε.

εχω απογοητευτει πολύ :(...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσες φορες κανουν κακα τους ρε σεις??

εγω δεν τις μετραω..αλλα δεν κανει καθε μερα το ιδιο. π.χ. εχει τυχει φορες το βραδυ να μην κανει καθολου, εχει τυχει να κανει κ 2!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εμενα νομιζω κανει 3 φορες το πολυ...Ειναι προβλημα λετε?? ΜΕτραει και η κουτσουλιτσα?

Επισης ρε σεις κανει να βαψω τα μαλλια μου??? Ετσι πως εψαχνα η Αγλαια παντου λεει πως κανει!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλό αυτό δεν το σκεφτηκα, ναι δεν θελω να τους πω οτι μαλωσαμε, με την πρωτη ευκαιρια δηλαδη που βρισκουμε τα δυσκολα τα παρατάμε.

εχω απογοητευτει πολύ :(...

Νικακι μου ειστε και οι δυο μικροι και πρεπει να διαχειριστειτε δυσκολη κατασταση κι εγω στην ηλικια σας ειχα τεραστιο εγωισμο και συνεχεια τσακωνομασταν.

Μηπως πιεζεται που μενετε στους γονεις σου?Αισθανεται ξεκομμενος απο τους δικους του?Κακα τα ψεμματα εσυ εχεις καταλαβει οτι η οικογενεια σου ειναι ο αντρας σου και το μωρο και οχι οι γονεις σου?Εγω το καταλαβα μονο οταν μπηκε ο Βασιλης στο νοσοκομειο και επετρεπαν μονο σε μενα να μπω μεσα και οχι στη μανα του οποτε εκει καταλαβα οτι πλεον ειμαστε οικογενεια.

Μη στεναχωριεσαι το πιθανοτερο ειναι και αυτος να αισθανεται ασχημα αλλα ο εγωισμος να μη τον αφηνει.

zxG9p3.png

owokp3.png

εμενα νομιζω κανει 3 φορες το πολυ...Ειναι προβλημα λετε?? ΜΕτραει και η κουτσουλιτσα?

Επισης ρε σεις κανει να βαψω τα μαλλια μου??? Ετσι πως εψαχνα η Αγλαια παντου λεει πως κανει!

Δωρα μου τι να σου πω δε νομιζω να πειραζει παιδιατρο ποτε θα πας για να ρωτησεις?

Με φυτικη ξερω οτι κανει μετα τον 3ο μηνα και ανταυγιες επισης επιτρεπεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη μη στενοχωριεσαι, λογικο ειναι να εχετε κ οι δυο νευρα κ ηταν αυτη η στιγμη που ξεσπασατε! καπου ειχα διαβασει οτι ο αντρας συνειδητοποιει οτι εγινε πατερας 3-4 μηνες μετα τη γεννηση του μωρου! ποσο μαλλον ο χριστος που ειναι κ μικρος κ του ηρθαν ολα αποτομα! απλα βαλτε στην ακρη τον εγωισμο, δεν κανει ποτε καλο στη σχεση! πριν τον αντρα μου ειχα αρκετες αποτυχημενες σχεσεις που χαλουσαν απο εγωισμο κ χαζομαρες. ενω με ηρεμια κ συζητηση ολα λυνονται!

οι υπολοιπες τι κανετε?? εγω περιμενω να ζεσταθει το νερο για να μπω για μπανιο. καθε μερα λουζομαι για μην τυχει να γεννησω με μαλλι χαλια!!

σημερα δεν τη νιωθω πολυ εντονα τη μπεμπα, να ανησυχησω? μεχρι χθες ξεσαλωνε, σημερα κουνιεται μονο αν την πειραξω!

BJVqp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!

δωρακι μου χρονια πολλα στην μικρη σου για το πρωτο μηνα ζωης της γερη να ειναι να την χαιρεστε αγαπη μου!!

αναστασουλα μου σε ευχαριστω πολυ !! παμε καλα με το βαρος της δεν το περιμενα αλλα κ εγω επιμενω πολυ και δινω αποκλειστικα μονο δικο μου γαλα με το ζορι τα εχω ξεσκισει τα μεμε μου βεβαια,,,σημερα μετα απο 1 μερα ολοκληρη πηρε για 7 λεπτα μεμε...αλλιως να ναι καλα το θηλαστρο!!

ελευθερια μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες οποτε σκεφτομαι για τον θηλασμο εχω στο μυαλο μου εσενα και οσα μας εχεις πει!! το προσπαθω παντως!! εχω της medela mini electrik ειναι της νυφης μου το πηρα δανεικο..

μαργαριτακι μου σε ευχαριστω κ σενα οπως λεω δεν το βαζω κατω οσο κ να μην θελει τις θηλες μου εγω επιμενω και αρμεγω με το θηλαστρο...

κοριτσια σχετικα με το κρυωμα της σημερα τα πηγαμε πολυ καλα δεν εχει βγαλει καθολου μυξες κ αναπνεει απο το στομα κανονικα ...αφηστε που ανεβασε πολυ τον πηχη και σημερα φαγαμε σχεδον την διπλασια ποσοτητα απο εχθες!! ενω ετρωγε 40 μλ σε καθε γευμα σημερα μου το πηγε στα 70μλ καλα που εχω γαλα και βγαζω συνεχεια!!!

ειμαι με 2 ωρες υπνο συνολικα απο εχθες και μολις χαλαρωσα εκανα κ το μπανακι μου!! σημερα φτιαξαμε την κρεβατοκαμαρα μας την καναμε πλεον δωματιο δικο μου κ της μικρης μεχρι κ την αλλαξερια βαλαμε και την συρταριερα,,,μονο η τηλεοραση μου λειπει χε χε!! πλεον το μωρο περα απο τα πρωινα που θα την βαζω να την βλεπει το φως της ημερας θα ειναι στην κρεβατοκαμαρα μαζι μου και δεν θα την βλεπει κανεις...μετα απο αυτο που παθαμε δεν βαζω πλεον κανεναν στο σπιτι ...

υγ. σας διαβασα παλι στα πεταχτα γιατι δεν σας προλαβαινω...ειπαμε καποια στιγμη θα την βρω κ εγω την σειρα μου,,,να ξερετε παντως οτι μου λειπετε φιλεναδιτσες μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!

δωρακι μου χρονια πολλα στην μικρη σου για το πρωτο μηνα ζωης της γερη να ειναι να την χαιρεστε αγαπη μου!!

αναστασουλα μου σε ευχαριστω πολυ !! παμε καλα με το βαρος της δεν το περιμενα αλλα κ εγω επιμενω πολυ και δινω αποκλειστικα μονο δικο μου γαλα με το ζορι τα εχω ξεσκισει τα μεμε μου βεβαια,,,σημερα μετα απο 1 μερα ολοκληρη πηρε για 7 λεπτα μεμε...αλλιως να ναι καλα το θηλαστρο!!

ελευθερια μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες οποτε σκεφτομαι για τον θηλασμο εχω στο μυαλο μου εσενα και οσα μας εχεις πει!! το προσπαθω παντως!! εχω της medela mini electrik ειναι της νυφης μου το πηρα δανεικο..

μαργαριτακι μου σε ευχαριστω κ σενα οπως λεω δεν το βαζω κατω οσο κ να μην θελει τις θηλες μου εγω επιμενω και αρμεγω με το θηλαστρο...

κοριτσια σχετικα με το κρυωμα της σημερα τα πηγαμε πολυ καλα δεν εχει βγαλει καθολου μυξες κ αναπνεει απο το στομα κανονικα ...αφηστε που ανεβασε πολυ τον πηχη και σημερα φαγαμε σχεδον την διπλασια ποσοτητα απο εχθες!! ενω ετρωγε 40 μλ σε καθε γευμα σημερα μου το πηγε στα 70μλ καλα που εχω γαλα και βγαζω συνεχεια!!!

ειμαι με 2 ωρες υπνο συνολικα απο εχθες και μολις χαλαρωσα εκανα κ το μπανακι μου!! σημερα φτιαξαμε την κρεβατοκαμαρα μας την καναμε πλεον δωματιο δικο μου κ της μικρης μεχρι κ την αλλαξερια βαλαμε και την συρταριερα,,,μονο η τηλεοραση μου λειπει χε χε!! πλεον το μωρο περα απο τα πρωινα που θα την βαζω να την βλεπει το φως της ημερας θα ειναι στην κρεβατοκαμαρα μαζι μου και δεν θα την βλεπει κανεις...μετα απο αυτο που παθαμε δεν βαζω πλεον κανεναν στο σπιτι ...

υγ. σας διαβασα παλι στα πεταχτα γιατι δεν σας προλαβαινω...ειπαμε καποια στιγμη θα την βρω κ εγω την σειρα μου,,,να ξερετε παντως οτι μου λειπετε φιλεναδιτσες μου!!

βρε Ποπη διαβασα τι εγινε, σορυ κιολας αλλα να φερουν μικρο παιδι διπλα στο νεογεννητο ειναι λιγο χοντρο!! δεν ειναι τυχαιο οτι στις κλινικες απαγορευουν τα παιδια κατω των 12! ειδικα τετοια εποχη με τοσες ιωσεις!

παλι καλα εγω δε νομιζω να εχω επισκεψεις απο συγγενεις. θα'ρθουνε ολοι στην κλινικη κ στο σπιτι μονο οι γονεις μου κ η αδερφη μου. μπορει να'ρθει κ ο πεθερος καμια βολτα, αλλα ειναι πολυ διακριτικος ανθρωπος. κ φυσικα θα'ρχεται κ ο κουμπαρος μας. ολοι οι αλλοι μετα τις 40, ετσι το συνηθιζουμε βασικα εδω στη λαρισα.

BJVqp3.png

Νικη μη στενοχωριεσαι, λογικο ειναι να εχετε κ οι δυο νευρα κ ηταν αυτη η στιγμη που ξεσπασατε! καπου ειχα διαβασει οτι ο αντρας συνειδητοποιει οτι εγινε πατερας 3-4 μηνες μετα τη γεννηση του μωρου! ποσο μαλλον ο χριστος που ειναι κ μικρος κ του ηρθαν ολα αποτομα! απλα βαλτε στην ακρη τον εγωισμο, δεν κανει ποτε καλο στη σχεση! πριν τον αντρα μου ειχα αρκετες αποτυχημενες σχεσεις που χαλουσαν απο εγωισμο κ χαζομαρες. ενω με ηρεμια κ συζητηση ολα λυνονται!

οι υπολοιπες τι κανετε?? εγω περιμενω να ζεσταθει το νερο για να μπω για μπανιο. καθε μερα λουζομαι για μην τυχει να γεννησω με μαλλι χαλια!!

σημερα δεν τη νιωθω πολυ εντονα τη μπεμπα, να ανησυχησω? μεχρι χθες ξεσαλωνε, σημερα κουνιεται μονο αν την πειραξω!

Γωγώ μου κάπου άκουσα ότι όταν πλησιάζει η ώρα να γεννησεις λουφάζουν και δεν ακούγονται πολύ και εγω το παρατηρησα σε μενα μια μερα πριν δεν είχα πόνους και η μικρή δεν πολυκουνιοταν.Κι εγω σαν και σενα καθε μερα ξυρισμα λουσιμο για να είμαι ετοιμη.Αν σου πω οτι νοσταλγω αυτες τις στιγμες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια δεν ειμαι καλα..... Νιώθω τύψεις γιατι εδωσα στο μωρακι μου ξενο γαλα. Δεν μπορουσε να ηρεμήσει κ λεω δεν χορταίνει σημερα,την ρώγα δεν την έπιανε.... Ήπιε 50ml σχεδον απο το ξενο... Ωρες ωρες παθαίνω σύγχυση κ δεν ξέρω τί να την κανω ετσι ανήσυχη που ειναι... Ολο δυσφορεί κ ζορίζεται. Πόσες πανες με κακα πρεπει να εχει? Στις περισσοτερες πανες βλέπω πολυ λιγο κακακι,μια σταλια... Ουφ αφήστε ειμαι να σκασε απο τις τύψεις τωρα...

δωρακι μου μην σκας κοπελα κ εγω εχει τυχει να δωσω και ξενο για συμπληρωμα 20 μλ !! αφου τα πας καλα με τον θηλασμο μην απογοητευσε και μην νιωθεις τυψεις!! εγω ας απουμε στραγγιζω τα στηθη μου και αν δω οτι ψαχνει ακομα δινω κ λιγο συμπληρωμα οχι καθε μερα βεβαια...ολα καλα θα πανε κοριτσαρα μου!!

γωγουλινι μου μαλλον ερχεται η ωρα σου κοπελα μου ποσο κ αλλο να κατσει μεσα στην κοιλιτσα σου?? για οτι ανυσηχια εχεις παρε αμεσως τηλ τον γιατρο σου!!

ΝΙΚΟΥΛΑ μου γλυκεια μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις γιατι θηλαζεις κ δεν κανει...ειμαι σιγουρη οτι θα τα βρειτε ηρεμα και ομορφα και θα καταλαβει και αυτος απο μονος του...δωστου λιγο χρονο κ χωρο γιατι σιγουρα η προσαρμογη με το μωρο σιγουρα τον δυσκολευει ακομα πιο πολυ σε σχεση με σενα...ισως δεν εχει συνειδητοποιησει ακομα το τι συμβαινει και οτι ειστε μια οικογενεια πλεον...ριξε εσυ τον εγωισμο και μιλα μαζι του κ πες του πως νιωθεις κουκλα μου...εεε δεν νομιζω να ειναι τοσο αναισθητος...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...