Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ειμαι καλα..... Νιώθω τύψεις γιατι εδωσα στο μωρακι μου ξενο γαλα. Δεν μπορουσε να ηρεμήσει κ λεω δεν χορταίνει σημερα,την ρώγα δεν την έπιανε.... Ήπιε 50ml σχεδον απο το ξενο... Ωρες ωρες παθαίνω σύγχυση κ δεν ξέρω τί να την κανω ετσι ανήσυχη που ειναι... Ολο δυσφορεί κ ζορίζεται. Πόσες πανες με κακα πρεπει να εχει? Στις περισσοτερες πανες βλέπω πολυ λιγο κακακι,μια σταλια... Ουφ αφήστε ειμαι να σκασε απο τις τύψεις τωρα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίκη μου οι άντρες έχουν μια δυσκολία να ξεχωρίσουν ποια είναι η οικογένειά τους και αυτό συνήθως θέλει χρόνο να γίνει. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με τον άντρα μου αρχικά όταν ήμασταν οι δυο μας και αργότερα με το ένα παιδί για λίγο καιρό. Του πήρε κάποιο χρόνο να βάλει προτεραιότητες. Τώρα εννοείται πως έχει αλλάξει αυτό, ήρθε από μόνο του χωρίς καβγάδες και λόγια, απλά θέλει χρόνο να το δουλέψουν στο μυαλό τους μάλλον.

σκεψου βρε ελευθερια μου οτι αντι να ερχονται οι γονεις τους να βλέπεουν το μωρο το περνουμε εμεις, για να δεις οτι προτεραιοτητα για αυτον ειναι οι γονεις του. οκ το πήραμε μια φορα ολα οκ, τελικα το πήραμε και δευτερη, αλλα μην το παραχεσουμε, και οταν του λεω κατι μου λεει οτι τους κατηγορω και δεν μπορω να πω τιποτα...

ξερεις πόσο με ενοχλει που δεν καταλαβαινει οτι τωρα οικογενεια ειμαστε εμεις και οι αλλοι ερχονται πιο μετα,,,:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κορίτσια συγνωμη που βγηκα ετσι ξαφνικα αλλα κοιμηθηκε ο μικρος κ βρηκα ευκαιρια κ σιδερωσα! δεν θελω να τα αφηνω να μαζευοντε!!

νικη μου γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να παρεις τηλ. μηπως κ το σηκωσει?:rolleyes: για να μη σε τρωει συνεχεια το μυαλο.. για να δεις κ τι θα πεις στους γονεις σου,που σιγουρα θα σε ρωτησουν..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια δεν ειμαι καλα..... Νιώθω τύψεις γιατι εδωσα στο μωρακι μου ξενο γαλα. Δεν μπορουσε να ηρεμήσει κ λεω δεν χορταίνει σημερα,την ρώγα δεν την έπιανε.... Ήπιε 50ml σχεδον απο το ξενο... Ωρες ωρες παθαίνω σύγχυση κ δεν ξέρω τί να την κανω ετσι ανήσυχη που ειναι... Ολο δυσφορεί κ ζορίζεται. Πόσες πανες με κακα πρεπει να εχει? Στις περισσοτερες πανες βλέπω πολυ λιγο κακακι,μια σταλια... Ουφ αφήστε ειμαι να σκασε απο τις τύψεις τωρα...

γιατι νιωθεις τυψεις ρε δωρακι?? δεν εκανες κατι κακο!!! τι εγινε ομως??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου εχεις δίκιο που λες οτι με την πρωτη δυσκολία τα παραταει αλλα κ αυτος ειναι μικρός μην το ξεχνάς κ του ηρθαν ολα απότομα! Σαφως κ χεις ολα τα δικια με το μερος σου αλλα αν θες την γνωμη μου πρεπει να συζητήσετε γιατι αν ειναι να αντιδρατε ετσι τωρα οταν αργοτερα θα υπαρχουν σοβαρότερα θέματα τι θα κάνετε?? Σε βλέπω κ σκέφτεσαι το ενδεχομενο να μην είστε μαζι με τον Χριστο ε? Αν εχεις κ την παραμικρή αμφιβολία μη το τραβας παραπανω καλυτερα να μην προσπαθείς κ πιεζεσαι λογω του οτι υπαρχει το μωρο. Αν ειναι να χωρισετε ειναι καλυτερα τωρα που ειναι μωρο το παιδι.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γιατι νιωθεις τυψεις ρε δωρακι?? δεν εκανες κατι κακο!!! τι εγινε ομως??

Δεν ξέρω ρε συ ειναι αυτο ισως που λέγαμε κ στο φεις... Νόμιζα οτι δεν χορταίνει κιολας. Ασε κ τωρα παλι ζορίζεται κ στον ύπνο της.... Ειμαι αυπνη... Καθε δυο ωρες ξυπνούσε... Άρα δεν χορταίνει σκέφτηκα κ είπα να δω ποσο θα πιει απο το ξενο....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κορίτσια συγνωμη που βγηκα ετσι ξαφνικα αλλα κοιμηθηκε ο μικρος κ βρηκα ευκαιρια κ σιδερωσα! δεν θελω να τα αφηνω να μαζευοντε!!

νικη μου γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να παρεις τηλ. μηπως κ το σηκωσει?:rolleyes: για να μη σε τρωει συνεχεια το μυαλο.. για να δεις κ τι θα πεις στους γονεις σου,που σιγουρα θα σε ρωτησουν..

του εστειλα μηνυμα γιατι ειναι δουλεια κα δεν μπορει να μιλησει, αν απαντησει εχει καλος...

Νικη μου εχεις δίκιο που λες οτι με την πρωτη δυσκολία τα παραταει αλλα κ αυτος ειναι μικρός μην το ξεχνάς κ του ηρθαν ολα απότομα! Σαφως κ χεις ολα τα δικια με το μερος σου αλλα αν θες την γνωμη μου πρεπει να συζητήσετε γιατι αν ειναι να αντιδρατε ετσι τωρα οταν αργοτερα θα υπαρχουν σοβαρότερα θέματα τι θα κάνετε?? Σε βλέπω κ σκέφτεσαι το ενδεχομενο να μην είστε μαζι με τον Χριστο ε? Αν εχεις κ την παραμικρή αμφιβολία μη το τραβας παραπανω καλυτερα να μην προσπαθείς κ πιεζεσαι λογω του οτι υπαρχει το μωρο. Αν ειναι να χωρισετε ειναι καλυτερα τωρα που ειναι μωρο το παιδι.

ειμαστε μαζι 6.5 χρονια και τα πηγαιναμε μια χαρα, καυγαδιζαμε ναι αλλα όπως όλα τα ζευγαρια στα φυσιολογικα πλαισια... τωρα με το μωρο παραγινε, αν δεν μου απαντησει στο μηνυμα θα περιμενω να ηρεμισουν τα πραγματα και να μιλησουμε... αυτο το σκεφτηκα δωρα μου επειδη τα πηρε όλα και εφυγε, αντιθετως δεν μπορω στη σκεψη να ειμαι χωρις αυτόν...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σκεψου βρε ελευθερια μου οτι αντι να ερχονται οι γονεις τους να βλέπεουν το μωρο το περνουμε εμεις, για να δεις οτι προτεραιοτητα για αυτον ειναι οι γονεις του. οκ το πήραμε μια φορα ολα οκ, τελικα το πήραμε και δευτερη, αλλα μην το παραχεσουμε, και οταν του λεω κατι μου λεει οτι τους κατηγορω και δεν μπορω να πω τιποτα...

ξερεις πόσο με ενοχλει που δεν καταλαβαινει οτι τωρα οικογενεια ειμαστε εμεις και οι αλλοι ερχονται πιο μετα,,,:(

Ξέρω γιατί το έχω νιώσει.

Όσο για το ό,τι πάτε εσείς συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά ούτε και οικογένειας δικής του, είναι θέμα προτεραιτότητας του μωρού και δικής του ασφάλειας και υγείας. Σε τέτοια θέματα εγώ δεν θα έκανα πίσω. Ας έρθουν εκείνοι σε εσάς αν και εφόσον θέλουν, τουλάχιστον μέχρι να σαραντίσετε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι δεν χάλασε ο κόσμος, μην νιώθεις άσχημα. Λογικό είναι να έχεις τις αμφιβολιές σου. Απλά θα σου πω πως μπορεί να ήπιε το ξένο γάλα αλλά δεν σημαίνει πως πεινούσε κιόλας. Δηλαδή ό,τι το ήπιε δεν αποτελεί απόδειξη πως δεν φτάνει το γάλα σου, μην το παρανοήσεις.

Πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο τώρα που κοίμισα και την μικρή. Κοιμάται και ο μικρός, ευκαιρία!

Α το πρωί την πήγαμε στο Μητέρα για την επαναληπτική εξέταση ενζύμου και την άκουσε το σύμπαν!!!!Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ το κοριτσάκι μου, πολύ συχγίστηκα...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δωράκι δεν χάλασε ο κόσμος, μην νιώθεις άσχημα. Λογικό είναι να έχεις τις αμφιβολιές σου. Απλά θα σου πω πως μπορεί να ήπιε το ξένο γάλα αλλά δεν σημαίνει πως πεινούσε κιόλας. Δηλαδή ό,τι το ήπιε δεν αποτελεί απόδειξη πως δεν φτάνει το γάλα σου, μην το παρανοήσεις.

Πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο τώρα που κοίμισα και την μικρή. Κοιμάται και ο μικρός, ευκαιρία!

Α το πρωί την πήγαμε στο Μητέρα για την επαναληπτική εξέταση ενζύμου και την άκουσε το σύμπαν!!!!Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ το κοριτσάκι μου, πολύ συχγίστηκα...

ελευθερια μου γιατι κανατε επαναληπτικη??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξέρω γιατί το έχω νιώσει.

Όσο για το ό,τι πάτε εσείς συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά ούτε και οικογένειας δικής του, είναι θέμα προτεραιτότητας του μωρού και δικής του ασφάλειας και υγείας. Σε τέτοια θέματα εγώ δεν θα έκανα πίσω. Ας έρθουν εκείνοι σε εσάς αν και εφόσον θέλουν, τουλάχιστον μέχρι να σαραντίσετε.

α μου ειπε οτι οι γονεις του μεινανε με 70 ευρω αυτο το μηνα και με συτα πρεπει να περασουν αρα ειναι δυσκολο να ερθουν γιατι δεν εχουν να βαλουν βενζινη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α μου ειπε οτι οι γονεις του μεινανε με 70 ευρω αυτο το μηνα και με συτα πρεπει να περασουν αρα ειναι δυσκολο να ερθουν γιατι δεν εχουν να βαλουν βενζινη

τι να πω βρε νικη μου.. δυσκολα τα πραγματα.. μπορει και να ειναι αληθεια.. αλλα ας σαραντισεις πες του κ μετα θα το πηγαινεις κ πιο συχνα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να πω βρε νικη μου.. δυσκολα τα πραγματα.. μπορει και να ειναι αληθεια.. αλλα ας σαραντισεις πες του κ μετα θα το πηγαινεις κ πιο συχνα!

με τους γονεις μου τι θα κανω τι θα τους πω;;;

θα στεναχωριθουν πολύ....:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

με τους γονεις μου τι θα κανω τι θα τους πω;;;

θα στεναχωριθουν πολύ....:(

Μην πεις οτι μαλωσατε απλα πες οτι ενιωθε λιγο γριπωμενος κ ειπε να μεινει στους δικους του για καλο και για κακο να μην κολλησει τον μπεμπη! Ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...