Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

εξαρτάται, ποια μέρα από την εμβρυομεταφορα την έκανες?

15/11 έκανα εμβρυομεταφορα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακη 24/11 αλλά ήταν Κυριακή κ έκανα 25/11 την Δευτέρα που μας πέρασε… δεν τα ξέρω κ πολύ καλά αυτά με τις χοριακες αλλά ξέρω ότι δεν διπλασιάστηκε ή έστω να αυξήθηκε κατά 60% έστω… για αυτό έχω αμφιβολίες για το αν θα αυξηθεί την παρασκευή…

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Γεια σου συναγωνίστρια !!!! Πως είστε ; Εγω πιστεύω αξίζει και για να τις έχουν κρατήσει σημαίνει ότι μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη , μπορείς να επικοινωνήσεις και με το εμβρυολογικό για περισσότερες πληροφορίες  , το θετικό είναι ότι είσαι μικρή και όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς ! 

Πραγματική κάνε λίγο υπομονή και θα ξεκαθαρίσει σύντομα … οι βλαστοκυστες ήταν άριστες , πρόσφατα τις μαζέψατε ; Ή είχες κατάψυξη ;

Οι βλαστοκυστες ήταν 4 αυτές που βάλαμε, ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ & 2 5ΑΑ. Ήταν από ωοληψιες που ξεκίνησα από τον Απρίλιο.. 3 ωοληψιες 8 έμβρυα κατεψυγμένα 3ης μέρας, αποψυξαμε τα 4 τα αφήσαμε να γίνουν βλαστοκυστες όπου έγιναν όλα. Η εμβρυολογος μας είπε ότι πήραν έμβρυα κ από τις 3 ωοληψιες που κάναμε… 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν υπάρχει γιατί. Άλλες κάνουν εμετό μέχρι να γεννήσουν. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Στον γιο μου είχα ναυτίες από την 7η έως την 12η εβδομάδα, μετά υποχώρησαν και όσο κράτησαν με έπιαναν μόνο βράδυ.

Αυτή την φορά ξεκίνησαν 5η εβδομάδα και έχω ακόμη (από την 17η εβδομάδα πιο αραιά) αλλά κρατάνε όλη μέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβως οπως τα λες Μαργαριτα μου .Εγω πριν απο 2εβδομαδες εκλεισα τα 28 κ ειμαι η πρωτη απο τις φιλεναδες μου που παντρευτηκα κ κανω παιδι...

Τι να πω εχει και τα καλα του το να εισαι μικρομανα...!Η μανα μου ειναι 50 χρονων κ εχει γινει γιαγια απο τα 47!!Κανεις δεν το πιστευει οταν την δει μαζι μας(με τις κορες της εννοω) !!!Για αδελφες μας περνανε...

Και τωρα που αδυνατισε ειμαι η πιο παχια απο ολες!!

Αδελφη 48 κιλα , μανα 59 κ εγω 60!!!

καλημερα! αρχισε να πλακωνει δουλεια κ δεν προλαβαινω να μπαινω! σημερα ειμαι σπιτι. τι ωραια που ειστε ετσι με την οικογενεια σου. εμενα μου λειπει πολυ αυτο. εννοω που εχεις κοντα μανουλα κ αδερφη! τι ωραια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μα γιατί έτσι με ναυτίες ακόμη;

εγώ είχα αρκετές ναυτιές την 6-8 εβδομάδα και μετά σιγα σιγά δεν μου ξαναχτύπησαν την πόρτα. στην πρώτη σου εγκυμοσύνη ήσουν έτσι;

kalimera eleutheria me to agxos ne kano kapia mathimata xalarosis kai to diaxirizome ligo kalitera kano bioanadrasi

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

κορίτσια ρώτησα και εχτες αλλά δεν μου απαντηε κάποια... βρήκα κάποια φορεματάκια μαλλίνα και σκέφτομαι να τα πιάσω αλλά δεν ξέρω τι size να πιάσω.... δεν είναι απο ρουχα εγκυμοσύνης εντωμεταξύ .... το size μου κανονικα είναι το small,,,απλά σκέφτομαι να πάρω medeum ή large

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Νίκη μπορείς να τα πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερα αναλόγως αν είναι στενή γραμμή ή όχι. Ίσως να χρειαστείς και 2 νούμερα.

Αν είναι φαρδιά γραμμή και έχουν περιθώριο ίσως να είναι οκ το ίδιο το νούμερο που φοράς τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωρακι ανησυχησες που δεν μπηκα χτες? αχ πως με σκεφτεσαι! καλα ειμαι απλα ειχαμε τρελλη δουλεια στο ιατρειο κ ετρεχα ολη μερα. κ γυρισα 10 το βραδι! μετα να πω την αληθεια το μονο που ηθελα ηταν να φαω κ να λιωσω στον καναπε. εριξα κ ενα φοβερο υπνο... 10 ωρες κοιμηθηκα!!!!!

Νικη μου ειμαι 35 στο εγραφα εκεινη την ωρα αλλα τα παιξε το δικτυο! χαχαχχα! δεν το αντεξε το νουμερακι!!!

Εφακη τι καλα νεα! μπραβο!!! πες μου σε παρακαλω τι σκονη ειναι αυτη να παρω κ εγω γιατι με τις αναγουλες υποφερω με τα σιροπια κ το γαλα μαγνησιας...μπλιαξ!!!!!

κ εγω ανυπομονω να δω το μωρακι μου! μαλλον θα παμε απο τριτη να το δουμε δεν αντεχω αλλο. ασε που δεν νιωθω κ τιποτα ακομα.... ειναι λογικο αυτο ε?

Ελευθερια κ εσυ με ναυτιες ταλαιπωρεισαι ακομα? μα ποτε θα ηρεμησουμε? ειχε παρει η αδερφη μου το σμαρτ κ ειχε βαλει το σκυλο μεσα κ δεν φανταζεσαι πως μου μυριζε!!!! κοντεψα να τα βγαλω ολα! αμεσως για πλυσιμο το πηγα... βεβαια δεν κανω πια καθε μερα εμετο ουτε ειμαι κ σε τοσο μεγαλο χαλι οπως ημουν. υπαρχει μια καποια βελτιωση..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πάντως κορίτσια είτε μεγαλυτερα νούμερα πάρετε είτε εγκυμοσύνης είναι το ίδιο πράγμα. Σε κάποια είχα πάρει και εγώ μεγαλύτερα νούμερα στην 1η εγκυμοσύνη αλλά δεν τα ξαναέβαλα ποτέ γιατί δεν χωρούσα μετά εκεί μέσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μπορείς να τα πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερα αναλόγως αν είναι στενή γραμμή ή όχι. Ίσως να χρειαστείς και 2 νούμερα.

Αν είναι φαρδιά γραμμή και έχουν περιθώριο ίσως να είναι οκ το ίδιο το νούμερο που φοράς τώρα.

σε ευχαριστώ με βοήθησες ίσως πάρω ένα νούμερο πιο μεγάλο, για να τα φοράω και του χρόνου..... δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά όταν ξαναπάω θα πάω σίγουρα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα συνήθως μέχρι την 16η-17η εβδομάδα ηρεμούν οι ναυτίες, σε μένα έχουν ηρεμήσει αλλά δεν έχουν φύγει, οπότε ελπίδες πλεον δεν έχω. Έτσι θα πάει μέχρι να γεννήσω.

Καλέ είναι πολύ νωρίς να νιώθεις το μωράκι σου. Αρκούν οι ναυτίες προς το παρόν για να νιώθεις έγκυος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Niki mou den xero an ine kalitera na paris medium giati ipologise oti se kanena mina tha megalosi persissotero i kilia sou kai mpori to small na ine mikro.episis mporis na sigkrinis to medium kai to large na dis posi diafora exoun sto platos:)

να σου πω απλα ακόμη τα small μου κάνουνε γιαυτό το σκέφτομαι, θα τα δοκιμάσω και θα δω αν το medium είναι στενό έστω λίγο 8α πάρω large.... αχ είναι και τα ρούχα τι να κανουμε....

αχ νοιώθω το μωρακι μου!!!!!:P:p:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Μαργαρίτα συνήθως μέχρι την 16η-17η εβδομάδα ηρεμούν οι ναυτίες, σε μένα έχουν ηρεμήσει αλλά δεν έχουν φύγει, οπότε ελπίδες πλεον δεν έχω. Έτσι θα πάει μέχρι να γεννήσω.

Καλέ είναι πολύ νωρίς να νιώθεις το μωράκι σου. Αρκούν οι ναυτίες προς το παρόν για να νιώθεις έγκυος!

ενταξει αφου ειναι νωρις θα προσπαθησω να μην ανυσηχω! απλα θελω να το δω, να το νιωσω.. υπομονη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ενδεχομένως να αγχώνεσαι να μας ακους ό,τι νιώθουμε το μωράκι μας αλλά έχουμε μια σημαντική διαφορά σε εβδομάδες και μήνες. Και εγώ στην 14η-15η εβδομάδα δεν ένιωθα τίποτα, φυσιολογικό είναι. Θα έρθει και η σειρά σου να φας κλωτσιές:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ενταξει αφου ειναι νωρις θα προσπαθησω να μην ανυσηχω! απλα θελω να το δω, να το νιωσω.. υπομονη!

ναι υπομονή αρκετή και όταν το νιώσεις θα δεις... έχει δίκαιο η ελευθερία έχουμε διαφορά στις εβδομάδες, εγώ είμαι στη 19 για αυτό το νιώθω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...