Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλά τους ειπε μαργαριτα!!! ελεος ρε συ αυτο με τις καθημερινες επισκεψεις δεν το καταλαβαινω!! κ αυτο με τον πεθερο αλλο κουφο!! κ εσυ κλεισου στο δωματιο να θηλασεις κ αστους να καθοντε να βλεπουν τηλεοραση!!!!

ευτυχως εμεις δεν εχουμε τετοια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου δεν νομιζω να ειναι κολικοι.... Κλαίνε πολυ οταν εχουν. Αυτο το ζόρι που λες το εχει κι εμενα μονίμως δυο μερες τωρα ολη μερα. Μαλλον δυσκολεύεται στα κακα... Αν ομως δεν σου ρευεται μπορει να ειναι κ απο αυτο. Και οταν θηλαζεις κλεισου κάπου μονη σου κ ήρεμη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Δωρα, να χαιρεσαι τη μπεμπα σου, ενας μηνας ποτε περασε?

Βουλα, σου ευχομαι με το καλο και με εναν πονο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλησπερα....Δωρακι να χαιρεσαι την κουκλιτα σου....

κοριτσια δεν εχω καποιου να μιλησω εκτος απο εσας....

τσακωθηκαμε με το Χριστο πολύ ασχημα... και πήρε όλα του τα ρουχα και εφυγε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα εγώ ρ εσυ δεν θηλάζω μπροστά στον πατέρα μου όχι στον πεθερό μου. Και τον γιο μου που θήλαζα 24 μήνες ποτέ δεν έβγαλα στήθος έξω. Καλά δεν κομπλάρει ο Χριστιανός??? Οι κολικοί συνοδεύονται με έντονο κλάμα και εμφανίζονται την ίδια ώρα καθημερινά για 2-3 ώρες. Τις ώρες αυτές το μωρό κλαίει και μαζεύει τα ποδαράκια του στο στήθος. Αλλά τώρα που βλέπω το τικεράκι σου είναι πολύ νωρίς για να εμφανιστούν τώρα. Μετά τις 15-20 μέρες έρχονται,αν έρθουν!

ασε βρε Ελευθερια με εχουν εκνευρισει παρα πολυ αλλα θα θεσω βετο! μεχρι εδω ηταν.

οι κολικοι λες νωρις ε? χτες τι ηταν αυτο που επαθε? σφιγγοτανε κ εκανε αεριακια. λες να εφταιξε ο αρακας? δεν ηξερα οτι πειραζει. μετα που εκανε ολα τα κακακια της ηρεμησε..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ωχ!!!!!!!!!!! τι λες βρε Νικη μου? καλα τοσο σοβαρο ηταν για κ μαζεψε κ τα ρουχα του?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ασε βρε Ελευθερια με εχουν εκνευρισει παρα πολυ αλλα θα θεσω βετο! μεχρι εδω ηταν.

οι κολικοι λες νωρις ε? χτες τι ηταν αυτο που επαθε? σφιγγοτανε κ εκανε αεριακια. λες να εφταιξε ο αρακας? δεν ηξερα οτι πειραζει. μετα που εκανε ολα τα κακακια της ηρεμησε..

Μαργαριτα μου κ εμενα τον ειχε πηραξει ο αρακας.. εχθες εφαγα φασολακια αλλα δεν ειδα να τον πειραζουν..

νικη μου μιλησατε καθολου απο εχθες? ωχ δυσκολη κατασταση.. :( ευχομαι να τα βρητε συντομα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλό μεσημέρι κοριτσάκια ......Δώρα μου να σου ζήσει η μικρή αντε με το καλό να έρθουν και τα χρονογεννέθλια .....Εγώ με την μπέμπα έχω αρχίσει να γίνομαι υπερβολική μάλλον επηρεασμένη απο τα "περασμένα" αλλά δεν αντέχω θα σας ρωτήσω .....1. Βγάζει γουλιές περίπου σαν μια κουταλιά της σούπας περίπου στα μισα γεύματα , 2. όταν την παίρνει ο ύπνος και πονάει η κοιλίτσα της γυρίζει τα ματάκια της προς τα επάνω και φαίνεται το λευκό του εσωτερικού του ματιού και 3. μερικές φορές κάνει ταχεία αναπνοή και αναστεναγμούς .....Συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω σε καμία σας γιατί δεν την παλεύω καθόλου δεν κοιμαμαι και όλο πλάθω ιστορίες ......αααα και κάποια νομίζω η Σόνια είχε γράψει 'ενα αφέψημα για να πίνει η μητέρα που θηλάζει και να μην πιάνουν κολικοί το μωρο μπορείτε να μου το ξαναγράψετε ...........

HXSnp2.png

μαργαριτα μου και εμενα επαθε αυτό που λες το μωρακι μου, ειναι επειδη δεν μπορει να ενεργηθει ευκολα και ποναει την κοιλιτσα της, παρε ελαιολαδο και κανε της μασαζ στη κοιλιτσα οταν την βλέπεις να σφιγγεται, εμας δεν το κανει συχνα τωρα, αλλα πριν 2 εβδομαδεσ το εκανε καθημερινα....

ωχ!!!!!!!!!!! τι λες βρε Νικη μου? καλα τοσο σοβαρο ηταν για κ μαζεψε κ τα ρουχα του?

σοβαρό δεν ηταν μαλακ@@ς ηταν, απλα ξεσπασαμε και οι 2 αρχισαμε να φωναζουμε, και αυτός απο αντιδραση και νευρα πήρε τα ρουχα του και εφυγε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά .....σημασία έχει αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ή αν ήταν απο την πίεση που έχετε και οι δύο τώρα που άλλαξε η ζωή σας και σε τόσο μικρή ηλικία .....Μιλήσατε καθόλου από εχτές ???

HXSnp2.png

Μαργαριτα μου κ εμενα τον ειχε πηραξει ο αρακας.. εχθες εφαγα φασολακια αλλα δεν ειδα να τον πειραζουν..

νικη μου μιλησατε καθολου απο εχθες? ωχ δυσκολη κατασταση.. :( ευχομαι να τα βρητε συντομα!!!

αναστασια μου πριν λίγο εγινε... θα πήγαινε δουλεια κατα τις 1.30, και ενω θα πήγαινε δουλεια πήρε και τα ρουχα του μαζι του, δεν ξέρω αν θα ερθει σπίτι μετα αλλα δεν το νομιζω,...

να σας πω τι εγινε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλό μεσημέρι κοριτσάκια ......Δώρα μου να σου ζήσει η μικρή αντε με το καλό να έρθουν και τα χρονογεννέθλια .....Εγώ με την μπέμπα έχω αρχίσει να γίνομαι υπερβολική μάλλον επηρεασμένη απο τα "περασμένα" αλλά δεν αντέχω θα σας ρωτήσω .....1. Βγάζει γουλιές περίπου σαν μια κουταλιά της σούπας περίπου στα μισα γεύματα , 2. όταν την παίρνει ο ύπνος και πονάει η κοιλίτσα της γυρίζει τα ματάκια της προς τα επάνω και φαίνεται το λευκό του εσωτερικού του ματιού και 3. μερικές φορές κάνει ταχεία αναπνοή και αναστεναγμούς .....Συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω σε καμία σας γιατί δεν την παλεύω καθόλου δεν κοιμαμαι και όλο πλάθω ιστορίες ......αααα και κάποια νομίζω η Σόνια είχε γράψει 'ενα αφέψημα για να πίνει η μητέρα που θηλάζει και να μην πιάνουν κολικοί το μωρο μπορείτε να μου το ξαναγράψετε ...........

νινα μου κ εμενα βγαζει πολλεςςς γουλιεσ! καθε μερα θα μοτ βγαλει! εμενα τα ματακια τα γυριζει ετσι αλλα οχι οταν ποναει, απλα οταν παει να τον παρει ο υπνος! αναστεναγμους κανει,(το ταχεια αναπνοη δεν το καταλαβα:rolleyes::rolleyes:)

λογικο να ανησυσεις κοπελα μ'αυτα που περασες!!!! αλλα οτιιι απορια εχεις να παιρνεις κ τον γιατρο σου! εμενα μια μερα εβγαζε πολλες γουλιες μεγαλες και απο την μυτη!! τρελαθηκα! πηρα το γιατρο κ αμεσως με καθησυχασε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασια μου πριν λίγο εγινε... θα πήγαινε δουλεια κατα τις 1.30, και ενω θα πήγαινε δουλεια πήρε και τα ρουχα του μαζι του, δεν ξέρω αν θα ερθει σπίτι μετα αλλα δεν το νομιζω,...

να σας πω τι εγινε...

αφου δεν ηταν και σοβαρος ο λογος παρτον τηλ πιο μετα εσυ.. ναι πες μας αν θελεις

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκι μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά .....σημασία έχει αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ή αν ήταν απο την πίεση που έχετε και οι δύο τώρα που άλλαξε η ζωή σας και σε τόσο μικρή ηλικία .....Μιλήσατε καθόλου από εχτές ???

σημερα εγινε καλη μου....

νομιζω ειναι και η πιεση που δεχομαστε τωρα ειναι και τα νευρα που εχω εγω τωρα...

δεςτε τι εγινε...

ο χριστος εχει την ταση να βγάζει τα ρουχα του και να τα αφηνει πάνω στην καρεκλα, εχει εδω και 3 μερες του λεω να τα παρει και να τα βάλει στη ντουλαπα, (τιποτα ομως ειναι λες και μιλαω στο τοιχο) σημερα ηθελα να συγηρισω το δωματιο μου αυτός επαιζε playstation και ξαπλωνε στο κρεβατι το ειπα να συκωστει 2 λεπτα να κάνω το κρεβατι, αυτός μου ειπε να το κανω πιο μετα, αντε λεω δεν πιραζει το κανω πιο μετα, μετα πήρα τα ρουχα του που ειχε πανω στη καρεκλα και τα πήρα στο πλησταριο πάνω σε μια καρεκλα γιατι δεν αντεχα να ειναι πεταμενα πάνω στη κερεκλα, λίγο πριν φυγει εψαχνε την ζακετα του, και του λεω ειναι διπλα πάνω στην καρεκλα, πήγε πήρε όλα του τα ρουχα και τα εφερε πάλι πανω στην καρεκλα, και με ρωτησε γιατι τα πήρα εκει, και εγω του ειπα επειδη δεν μπορω να τα βλέπω εδω και τα πήρα εκει μεχρι να τα βάλεις στην ντουλαπα, τότε αρχισε η "μαχη" φωναζαμε ο ενας του αλλου, απο τα νευρα που ειχα εκεινη την στιγμη δεν θυμαμαι πως αρχισαμε να φωναζουμε, στο τέλος πήρα τα ρουχα του που ειχε πανω στη καρεκλα και τα πεταξα εξω και αυτός από αντιδραση τα πήρε όλα και εφυγε,,,

βρε κοριτσια ειμαι φορτισμενη εδω και αρκετες μερες, δεκτηκα αρκετα πραγματα προσπαθω να συμβηβαζομαι αλλα δεν αντεξα άλλο, η ζωη μου εχει αλλαξει απο τη μια στιγμη στην αλλή, απο την ωρα που εφυγε δεν μιλησαμε, και ουτε θα τον παρω τηλ γιατι ειναι αδικως κοπος...

αφηστε που αρχισα να καταλαβαινω ότι για τον χριστο πανω απο ολα ειναι η οικογενεια του, και όχι εμεις.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...