Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου γλυκα!! τ κανετε??εγω κουτουλαω ειμαι ξυπνια απο τις 2,30 το βραδυ και το κεφαλι μου παει να σκασει...

η μικρη μας ειναι απλως μπουκωμενη την πηγαμε στην κλινικη πρωι πρωι που γενησα και την ειδε παιδιατρος...η αναπνοη της ειναι πολυ καλα και απλως εχει μπουκωμα και θελει να το παρακολουθησουμε για ενα 24ωρο..πως θα παει...εφαγε για πρωτη φορα στις 7 το πρωι 80ml εβγαλα με το θηλαστρο γιατι απο εχθες δεν θελει με τπτ τις θηλες μου και δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα...κ ξαναηπιε πρν 1 ωρα αλλα 45 μλ!! την ζυγισε κιολας και ειμαστε 2610 ενω γεννηθηκε 2600 ειπε οτι παμε πολυ καλα με το βαρος της!!!πολυ χαρηκα και σκοπος μου ειναι να την κανω να βαλω γραμμαρια και να παρει τα πανω της!! βρε με θηλαστρο ,,βρε με ξενο γαλα δεν ξερω με ποιον τροπο αλλα ο στοχος μου ειναι μεχρι να 40σουμε να γινει 3 κιλα...

ελευθερια μου δεχομαι συμβουλες σχετικα με ποιον τροπο να την θηλαζω...χθες να σου πω την αληθεια απογοητευτικα που δεν δεχεται με τπτ τις θηλες μου και σκεφτηκα να το κοψω το γαλα αλλα αμεσως και στην σκεψη μονο ενιωσα τυψεις...αλλα τι να κανω??την τριτη εχουμε να παμε και στην ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...καλα σε 10 μερες που γεννησα 3 παιδιατροι θα την δουν συνολικα μηπως ειμαι υπερβολικη τελικα??

μαργαριτακι η Πατσουρου και η Αγλαια το γραφειο τους ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μας!! το τηλ μου το εδωσε η Ανθη μας !!και πηρα στο γραφειο και μιλησα απευθειας με την ιδια Αγλαια!!

Καλημερα Ποπακι περαστικα σας.Της ειναι μαλλον πιο δυσκολο να θηλασει απο το να παρει το μπουκαλι λογικο το βρισκω η ροη ειναι καλυτερη και δε κουραζονται για αυτο λενε για συγχυση θηλης και οτι οταν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα για 40 μερες δε δινεις μπουκαλι και πιπιλα.Η Πατσουρου θα σου δειξει τι μπορεις να κανεις το θετικο ειναι οτι βαζει βαρος τελεια!Θα δεις ολα καλα θα πανε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα σας!Καλα ειστε?

Χθες το βραδυ πηγα στη κλινικη για να με δει ο γιατρος και η μαια.

Λοιπον..τραχηλος μαλακος και ειναι μπροστα και διαστολη 1.

Συσπασεις ομως παλι δεν κανω.Το περισσοτερο που εφτασα ηταν 30αρα.

Η μαια δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενη απο την κινητικοτητα του μωρου.

Μου ειπε να παω και σημερα για να δουμε αν εχουμε καμια εξελιξη και αν ειναι παλι τα ιδια, Κυριακη ή Δευτερα να μπω για προκληση.

Την Κυριακη εχω και τα γενεθλια μου, οποτε μαλλον αυριο θα επιλεξω να παω.

Το θεμα ειναι το εξης και θελω να μου πειτε την γνωμη σας.

Χθες που με ειδε η μαια απο κατω μου ειπε οτι μπορει να δω αιματακι.Αυτο το ηξερα.Τωρα που πηγα τουαλετα, ειδα βλεννη.Μπορει και αυτο να ειναι απο την εξεταση?

Εχω ακουσει οτι οταν βλεπεις βλεννη, μεσα σε 48 ωρες σε πιανουν πονοι ή σπανε τα νερα.Οποτε να μην παω για προκληση αν ειναι ρε κοριτσια...Δεν ειναι και το καλυτερο μου..:(

Εχω και πιεση χαμηλα αλλα λεει ο γιατρος οτι ειναι απο το βαρος..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημέρα!! τι κανετε? εμεις καλά!

ελευθερια μου τι να πω δεν ξερω! προσπαθω με την πιπιλα αλλα τιποτα!!

:rolleyes:

βούλα ειναι θεμα 2 ημερων δηλαδη!! με το καλό!!!

γωγω κ εσυ κοπέλα μουυυυ!!!

γεωργια μετακομιζετε τωρα? εγω νόμιζα αργότερα! καλή δυναμη!!

ποπακι πολυ χαρηκα για τη μικρουλα!! εννοειτε πως σημασια εχει να παρει βαρος με οποιοδηποτε τροπο!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερετε παντως κοριτσια αν στην κολπικη εξεταση βγαζεις και βλεννα ή μονο υγρα ε?

Καλα..θα παω ετσι και αλλιως σε λιγο και θα ρωτησω!

Θα ηθελα πολυ να βγει αυριο που ειναι και τα γενεθλια μου αλλα θα προτιμουσα να μην το προκαλεσω..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δεν ξερετε παντως κοριτσια αν στην κολπικη εξεταση βγαζεις και βλεννα ή μονο υγρα ε?

Καλα..θα παω ετσι και αλλιως σε λιγο και θα ρωτησω!

Θα ηθελα πολυ να βγει αυριο που ειναι και τα γενεθλια μου αλλα θα προτιμουσα να μην το προκαλεσω..:rolleyes:

Η βλεννα ειμαι σχεδον σίγουρη οτι ειναι ένδειξη γεννας! Μήπως να πάρεις τον γιατρό σου??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε? εγω χτες τα ειδα ολα!!! μαλλον ξεκινησαν οι κολικοι η κατι την πειραξε δεν ξερω. αρακα ειχα φαει. δεν ειχε κανει ολη μερα κακα κ σφιγγοταν κ ζοριζοτανε, τελικα αρχισε να κανει κακα κ εκανε 3 φορες απανωτα! πηγαμε να την πλυνουμε μας εχεσ.. και εμας κ την πετσετα.. κατα τις 2 κοιμηθηκε μετα απο την μαχη με το αντερακι της.. ταυτοχρονα εδειχνε να πειναει κ της εδινα κ στηθος..

να και τωρα που την εχω εδω παλι σφιγγεται. κολικοι ειναι ρε κοριτσια?

ειχα κ τα πεθερικα μου μεστη μεση ολη μερα χτες. ειδικα ο πεθερος μου την βαραει γιατι ειμαι κ με το στηθος εξω κ δεν νιωθω κ τρελλα ανετα...στον κοσμο του αυτος ερχεται κ της κανει χαδακια... κ για το μωρο δεν ειναι καλο που θελει ηρεμια το βραδι να ειναι με τοσο κοσμο.. τα νευρα μου.. τους ειπα απο δω κ περα μεχρι τις 8 ειναι το επισκεπτηριο κ το πολυ μια ωρα!

Γεωργια μετακομιση κ εσυ ε? ποτε μπαινετε στο νεο σπιτι? που ειναι?

Ποπακι αφου παιρνει βαρος ολα καλα! εμεις δεν εχουμε φτασει ακομα το βαρος της γεννας αλλα καλα τα παμε.. τελεια που ειναι διπλα σου αυτες οι γυναικες! ειναι αυθεντιες στο θεμα θηλασμου! ολα θα πανε καλα!

Γωγουλα καλημερα! τι θα γινει με σενα βρε?:tongue::tongue::tongue:

Βουλα μου αντε να ξεμπερδευεις κοπελα μου!!!! οπως κ να εχει γεννας παντως!!! κ εγω ξερω οτι η βλεννη ειναι ενδειξη γεννας..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ σημερα η μπεμπα μου εκλεισε 1μηνα!!! Η ψυχούλα μου η γλυκιά,το κοριτσάκι μου!!

αχ να σου ζησει η μικρη σου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!

να ειναι παντα γερη κ ευτιχισμενη Δωρακι μου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ελευθερια μου δεχομαι συμβουλες σχετικα με ποιον τροπο να την θηλαζω...χθες να σου πω την αληθεια απογοητευτικα που δεν δεχεται με τπτ τις θηλες μου και σκεφτηκα να το κοψω το γαλα αλλα αμεσως και στην σκεψη μονο ενιωσα τυψεις...αλλα τι να κανω??την τριτη εχουμε να παμε και στην ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...καλα σε 10 μερες που γεννησα 3 παιδιατροι θα την δουν συνολικα μηπως ειμαι υπερβολικη τελικα??

μαργαριτακι η Πατσουρου και η Αγλαια το γραφειο τους ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μας!! το τηλ μου το εδωσε η Ανθη μας !!και πηρα στο γραφειο και μιλησα απευθειας με την ιδια Αγλαια!!

Ποπάκη μου γλυκό πολύ πιθανόν η μικρή σου να έχει πάθει σύγχιση θηλών και γι'αυτό δεν δέχεται το στήθος σου. Είναι πολύ μικρή για να μπορεί να ξεχωρίσει πότε πρέπει να κάνει θηλαστικές κινήσεις και πότε όχι, διότι οι κινήσεις που κάνει για να πιει από το μπουκάλι είναι άλλες από αυτές που πρέπει να κάνει στο στήθος. Τι θήλαστρο έχεις?

Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις με το στήθος και άλλο, θέλει υπομονή και καλή διάθεση πίστεψέ με...Εμένα ξανάπιασε στήθος μετά από 1 μήνα αποχής, όλα είναι δυνατά αρκεί να υπάρχει θέληση και ψυχολογική διάθεση θετική. Ωστόσο συνέχισε αναγκαστικά να δίνεις από το μπουκάλι το αντλημένο γάλα (αν δεν δεχτεί το στήθος) και περίμενε μέχρι την Τρίτη που θα την δει η Πατσούρου. Αυτά έχει το μπουκάλι, γι'αυτό λέμε μέχρι να σαραντίσει το παιδί όχι μπουκάλι και όχι πιπίλες.

Αν θες κάτι άλλο πες μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να την χαίρεστε Δωράκι, και στα πρώτα της γενέθλια με το καλό!! Και εμείς σε 2 μέρες έχουμε μηνογενέθλια, στον γιο μου σβήναμε και κεράκι μέχρι τους 12 μήνες, τρελή μανούλα:)

Μαργαρίτα εγώ ρ εσυ δεν θηλάζω μπροστά στον πατέρα μου όχι στον πεθερό μου. Και τον γιο μου που θήλαζα 24 μήνες ποτέ δεν έβγαλα στήθος έξω. Καλά δεν κομπλάρει ο Χριστιανός??? Οι κολικοί συνοδεύονται με έντονο κλάμα και εμφανίζονται την ίδια ώρα καθημερινά για 2-3 ώρες. Τις ώρες αυτές το μωρό κλαίει και μαζεύει τα ποδαράκια του στο στήθος. Αλλά τώρα που βλέπω το τικεράκι σου είναι πολύ νωρίς για να εμφανιστούν τώρα. Μετά τις 15-20 μέρες έρχονται,αν έρθουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...