Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πειράζουν και οι φλούδες όπως της πιπεριάς γιατί είναι δυσκολοχώνευτες. Τα όσπρια προκαλούν αέρια αλλά δεν σημαίνει πως θα πειράξουν πάντα το μωρό. Καλό είναι στην αρχή να αποφεύγονται γιατί το πεπτικό τους σύστημα είναι ανώριμο αλλά η φακή πχ. είναι πιο ελαφριά.

Οκ παω να βρασω μακαρόνια!!!! Εχω μια πείνα..... Αυγά έφαγα το μεσημερι με μισή φέτα ψωμί γιατι δεν πρόλαβα να φάω περισσοτερο ψωμί!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί πλέον ρυθμίζεται η παραγωγή και να στο πω πιο σωστά το στήθος δεν αποθηκεύει σιγά σιγά γάλα από το ένα γεύμα στο άλλο αλλά παράγει το γάλα την στιγμή που θηλάζει το μωρό.

Δεν θα πρήζεται στο εξής, έτσι θα πάει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια δεν ξέρω αν σε ρώτησα ξανα.. Εσένα κανει καμια φορα σαν τρελή κ δεξιά αριστερα στην θηλη την ωρα που την θηλαζεις??? Σα να μην βλέπει την θηλη ενω ειναι μπροστα της κ να κλαίει?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελευθερια δεν ξέρω αν σε ρώτησα ξανα.. Εσένα κανει καμια φορα σαν τρελή κ δεξιά αριστερα στην θηλη την ωρα που την θηλαζεις??? Σα να μην βλέπει την θηλη ενω ειναι μπροστα της κ να κλαίει?

Με ρώτησες και σου απάντησα πως προφανώς είναι πολύ πεινασμένη και δεν έχει υπομονή να πιάσει την θηλή οπότε ψάχνει σαν τρελλή. Και εμένα το κάνει και πολλές φορές όταν δεν είναι πεινασμένη, έχει φάει ήδη 5-6 φορές, απλά γιατί θέλει να πιάσει το στήθος για να νανουριστεί.

Αν περιμένεις να κλάψει και μετά να την θηλάζεις δοκίμασε να την βάζεις νωρίτερα όταν την δεις και ψάχνει, πριν αρχίσει το κλάμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία αυτή είναι η πιπίλα ναι. Εμένα ούτε αυτήν πήρε αλλά είναι πολύ κοντά στην μητρική θηλή και αρκετά θηλάζοντα μωρά την δέχονται.

Δωράκι ποιος είπε καλέ ό,τι απαγορεύονται τα όσπρια στον θηλασμό? Εγώ και φακές τρώω και γίγαντες και από όλα. Αν δεις και το πειράζουν οκ αλλά δεν είναι απόλυτο. Μόνο με δοκιμές θα το δεις.

μπα τζίφος ουτε αυτην δεν παίρνει!!!!!!!!!!!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα βιαστική γιατί ετοιμάζομαι για σιδέρωμα. Αναστασία μου δεν ξέρω τι συμβαίνει συνήθως αλλά έχω ακούσει πως τα περισσότερα μωρά για να πιάσουν πιπίλα πρέπει να επιμείνεις. Θα σου πουν και οι υπόλοιπες κοπέλες που έζησαν την πραγματικότητα με την πιπίλα αλλά νομίζω πως πρέπει να την μάθεις εσύ στο μωρό, δεν την πιάνουν από μόνα τους αμέσως. Ας που και οι υπόλοιπες γιατί εγώ δεν έχω εμπειρία επί τούτου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μου διάβασα την απάντησή της όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική θα έλεγα αλλά όπως σου είπα και εγώ αυτό το βλέπεις εσύ. Αν το μωρό γκρινιάζει ή δεν καταπίνει τότε αλλάζεις στήθος. Εγώ μάλιστα πιέζω τον ένα μαστό να δω αν έχει ακόμη γάλα και αν όχι την βάζω από το άλλο στήθος. Αν ναι προσφέρω το ίδιο στήθος μέχρι να αδειάσει καλά και μετά αν δεν έχει χορτάσει προσφέρω το άλλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσια μου γλυκα!! τ κανετε??εγω κουτουλαω ειμαι ξυπνια απο τις 2,30 το βραδυ και το κεφαλι μου παει να σκασει...

η μικρη μας ειναι απλως μπουκωμενη την πηγαμε στην κλινικη πρωι πρωι που γενησα και την ειδε παιδιατρος...η αναπνοη της ειναι πολυ καλα και απλως εχει μπουκωμα και θελει να το παρακολουθησουμε για ενα 24ωρο..πως θα παει...εφαγε για πρωτη φορα στις 7 το πρωι 80ml εβγαλα με το θηλαστρο γιατι απο εχθες δεν θελει με τπτ τις θηλες μου και δεν ξερω τι θα κανω με αυτο το θεμα...κ ξαναηπιε πρν 1 ωρα αλλα 45 μλ!! την ζυγισε κιολας και ειμαστε 2610 ενω γεννηθηκε 2600 ειπε οτι παμε πολυ καλα με το βαρος της!!!πολυ χαρηκα και σκοπος μου ειναι να την κανω να βαλω γραμμαρια και να παρει τα πανω της!! βρε με θηλαστρο ,,βρε με ξενο γαλα δεν ξερω με ποιον τροπο αλλα ο στοχος μου ειναι μεχρι να 40σουμε να γινει 3 κιλα...

ελευθερια μου δεχομαι συμβουλες σχετικα με ποιον τροπο να την θηλαζω...χθες να σου πω την αληθεια απογοητευτικα που δεν δεχεται με τπτ τις θηλες μου και σκεφτηκα να το κοψω το γαλα αλλα αμεσως και στην σκεψη μονο ενιωσα τυψεις...αλλα τι να κανω??την τριτη εχουμε να παμε και στην ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...καλα σε 10 μερες που γεννησα 3 παιδιατροι θα την δουν συνολικα μηπως ειμαι υπερβολικη τελικα??

μαργαριτακι η Πατσουρου και η Αγλαια το γραφειο τους ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μας!! το τηλ μου το εδωσε η Ανθη μας !!και πηρα στο γραφειο και μιλησα απευθειας με την ιδια Αγλαια!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεωργία μου διάβασα την απάντησή της όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική θα έλεγα αλλά όπως σου είπα και εγώ αυτό το βλέπεις εσύ. Αν το μωρό γκρινιάζει ή δεν καταπίνει τότε αλλάζεις στήθος. Εγώ μάλιστα πιέζω τον ένα μαστό να δω αν έχει ακόμη γάλα και αν όχι την βάζω από το άλλο στήθος. Αν ναι προσφέρω το ίδιο στήθος μέχρι να αδειάσει καλά και μετά αν δεν έχει χορτάσει προσφέρω το άλλο.

Καλημέρα Ελευθερία μου εντάξει εγω απλά φοβήθηκα μην αποθηλάσω στα καλά καθούμενα αλλά τελικά ώς αυνήθως απλά βλακεία ήταν τώρα έχω ησυχάσει τόσο που παίρνει η μπεμπα μου.Ευχαριστώ για τις συμβουλές αχ και οι δευτερομανούλες τρέχουμε.

καλημερα!!! τι κανετε???

Γωγούλα μου καλημέρα το σεξ δεν απέδωσε?:tongue:

Καλημέρα σε όλες εγ τρεχω με τη μετακομιση οποτε μπορω μπαινω και σας βλεπω

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Ελευθερία μου εντάξει εγω απλά φοβήθηκα μην αποθηλάσω στα καλά καθούμενα αλλά τελικά ώς αυνήθως απλά βλακεία ήταν τώρα έχω ησυχάσει τόσο που παίρνει η μπεμπα μου.Ευχαριστώ για τις συμβουλές αχ και οι δευτερομανούλες τρέχουμε.

Γωγούλα μου καλημέρα το σεξ δεν απέδωσε?:tongue:

Καλημέρα σε όλες εγ τρεχω με τη μετακομιση οποτε μπορω μπαινω και σας βλεπω

καλημερα γεωργια μου!!! τι κανεις?? τρεχεις και εσυ βρε κοριτσαρα μου υπομονη θα τελειωσει κ η μετακομιηση και θα συμμαζευτειτε να μπειτε σε ενα προγραμμα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...