Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια εβγαλε μυξες κ απο τα δυο ουθουνια πρασινες πρασινες πηχτες...λετε να ειναι αρρωστη να την κανω μπανιο??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσακια μου? εγω τωρα την εχω στο στηθος. εχει να κανει κακα απο χτες ρο βραδι... πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να μην ανησυχω. ελπιζω να κανει συντομα!

Ποπακι μου καλα εκανες κ απευθυνθηκες στην αγλαια. που την βρηκες? θα συναντηθειτε?

και εγω ετσι ακριβως ημουν οταν γεννησα τον 1ο μου! δεν ηθελα με τιποτα. αυτο συνεχιστηκε μεχρι που ξαναμεινα εγκυος και τα πραγματα χειροτερεψαν... μαλλον ορμονικο.... τωρα ελπιζω να ερθω στα κανονικα μου γιατι ο αντρας μου θα με χωρισει:rolleyes:

ναι πρεπει να συνελθουμε γιατι δεν μας βλεπω καλα!

Καλέ κι εγω δεν την ξυπναω οποτε θελει αυτη!

Να ρωτήσω κατι... Στο πλάι τα κοιμιζετε τα μωρακια ετσι δεν ειναι?

στο πλαι Δωρακι μου κ καθε φορα εναλλαξ

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια εβγαλε μυξες κ απο τα δυο ουθουνια πρασινες πρασινες πηχτες...λετε να ειναι αρρωστη να την κανω μπανιο??

ωχχχχχχ Ποπακι παρε τηλ τον παιδιατρο σου...εγω χθες που την πηγα και με ρωτησε αν οι μυξες ειναι πρασινες ή κιτρινες μου ειπε αν ηταν πρασινες θα ηθελε αντιβιωση γιατι σημαινει οτι αρπαξε κρυωμα,,,,,στο κολλησε το μωρο μαλλον..........παρε τον παιδιατρο σου μην το αφηνεις....ανησυχησα τωρα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕς ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!! ρε κοριτσια μονο εγω δεν εχει χρειαστει να τον ξυπνησω καθολου?????????

γεωργια μου μπορεις να μου δωσεις το mail της αγλαιας???

Στο site του μητρικου θηλασμου εχει μια στηλη ρωτα τον ειδικο και επιλεγεις την αγλαια εμενα μου απαντησε σε 2 μερες αμεσα και ρωτας οτι θελεις εγω την ειχα ρωτησει για τον αν πρεπει να δινω στηθος και γευμα.

Ένα στήθος ή και τα δύο σε κάθε θηλασμό;εδω ηταν η απαντηση της.

www.mitrikosthilasmos.com

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Στο site του μητρικου θηλασμου εχει μια στηλη ρωτα τον ειδικο και επιλεγεις την αγλαια εμενα μου απαντησε σε 2 μερες αμεσα και ρωτας οτι θελεις εγω την ειχα ρωτησει για τον αν πρεπει να δινω στηθος και γευμα.

Ένα στήθος ή και τα δύο σε κάθε θηλασμό;εδω ηταν η απαντηση της.

www.mitrikosthilasmos.com

καποια στιγμη εγραψα την ερωτηση μου εδω αλλα μετα δεν καταλαβα που πρεπει να παω για δω απαντηση!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλέ κι εγω δεν την ξυπναω οποτε θελει αυτη!

Να ρωτήσω κατι... Στο πλάι τα κοιμιζετε τα μωρακια ετσι δεν ειναι?

Εγω Δωρα μου στο πλαι με το σφηνακι αλλα η παιδιατρος δε θελει το σφηνακι εμενα με βολεψε

καποια στιγμη εγραψα την ερωτηση μου εδω αλλα μετα δεν καταλαβα που πρεπει να παω για δω απαντηση!

Στο mail σου αυτο που δινεις σου στελνουν τη παραπομπη αυτο που σου εδειξα με την απαντηση.αν θελεις βοηθεια πες μου θα στο εγραφα εγω αλλα θελει και ζυγισεις και τετοια που δε τα γνωριζω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αναστασία αυτή είναι η πιπίλα ναι. Εμένα ούτε αυτήν πήρε αλλά είναι πολύ κοντά στην μητρική θηλή και αρκετά θηλάζοντα μωρά την δέχονται.

Δωράκι ποιος είπε καλέ ό,τι απαγορεύονται τα όσπρια στον θηλασμό? Εγώ και φακές τρώω και γίγαντες και από όλα. Αν δεις και το πειράζουν οκ αλλά δεν είναι απόλυτο. Μόνο με δοκιμές θα το δεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ποπάκη γιατί νιώθεις άχρηστη κοπέλα μου? Καμιά μανούλα δεν γεννήθηκε με γνώσεις, την εμπειρία την αποκτάς και φυσικά βοηθάει το μητρικό ένστικτο που δεν κάνει λάθος ποτέ.

Σιγά σιγά θα τα μάθεις όλα, στο δεύτερο θα είσαι έξπερτ, στο 3ο θα έχεις μάθει τυφλό σύστημα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ Δωράκι ξεκόλλα λέμε!!! Μπορείς να φας. Αν έχει πιπεριές τσέκαρέ το, ίσως την πειράξουν.

γιατι το λες για τις πιπεριές?? Τα πράσινα απαγορευονται?? Οσο για τα όσπρια η παιδίατρος ειπε να τα αποφεύγω γιατι φέρνουν αερια...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πειράζουν και οι φλούδες όπως της πιπεριάς γιατί είναι δυσκολοχώνευτες. Τα όσπρια προκαλούν αέρια αλλά δεν σημαίνει πως θα πειράξουν πάντα το μωρό. Καλό είναι στην αρχή να αποφεύγονται γιατί το πεπτικό τους σύστημα είναι ανώριμο αλλά η φακή πχ. είναι πιο ελαφριά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...