Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχααχ σοφακι κ εμας το κανει μολις καθησουμε να φαμε!!!!!! οντως κατασκοποι!!!!!!!

μακαρι να την παρει αυτη!! εσυ ποτε του εδωσες? πως να τον κανω να την παρει? υπαρχει καποιο κολπο? ποση ωρα να επιμενω? ποτε να προσπαθησω? οταν κλαιει??:confused::confused::confused:

3 μηνων του την εδωσα για να σταματησει να πιπιλαει το ζιζι για να κοιμηθει.Κολπο δε θυμαμαι να εκανα εβγαλα το ζιζι και του εδωσα την πιπιλα την ωρα που ψιλοκοιμοταν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου χρονια σου πολλα!!!!!

κατι για σεξ πηρε το ματι μου!!!και εγω θελω αλλα εχουμε ακομα!!!!:rolleyes::rolleyes:

σημερα πηγα κομμωτηριο και εβαψα το μαλλι μου ,ξαναενοιωσα μπορω να πω!!!εκανα και 1 τσιγαρο μετα απο 9 μηνες:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

3 μηνων του την εδωσα για να σταματησει να πιπιλαει το ζιζι για να κοιμηθει.Κολπο δε θυμαμαι να εκανα εβγαλα το ζιζι και του εδωσα την πιπιλα την ωρα που ψιλοκοιμοταν.

εμενα την πιανει την πιπιλα δεν παραπονιεμαι!!!!φυσικα εγω δεν θηλαζω δεν ξερω αν παιζει ρολο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κατι για σεξ πηρε το ματι μου!!!και εγω θελω αλλα εχουμε ακομα!!!!:rolleyes::rolleyes:

σημερα πηγα κομμωτηριο και εβαψα το μαλλι μου ,ξαναενοιωσα μπορω να πω!!!εκανα και 1 τσιγαρο μετα απο 9 μηνες:P

μεγεια εφακη μου!!! θελω κ εγωωωωωωωωω!!!!!!! κοριτσια αν τα βαψω με ΚΟΡΡΕ λετε να πηραζει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μεγεια εφακη μου!!! θελω κ εγωωωωωωωωω!!!!!!! κοριτσια αν τα βαψω με ΚΟΡΡΕ λετε να πηραζει?

σε ευχαριστω αναστασια μου!!λένε οτι η βαφη στο θηλασμο πειραζει αλλα δεν ξερω αν ειναι και για την κορρε:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Αννούλα χρόνια πολλά,πολλά,πολλά.

Με υγεία και ευτυχία πάντοτε.

Εγώ τώρα κατάφερα να καθήσω λίγο. Το πρωί έφυγε στις 9 η μαμά μου γιατί είχε κάποιες δουλειές. Η μικρή κοιμώταν και ο μεγάλος μόλις είχε ξυπνήσει. Φάγαμε πρωίνο, ντυθήκαμε και άρχισα να συμμαζεύω το σπίτι. Έρχετε ο αδερφός μου και μου φέρνει τον μικρό του-4 μήνες μεγαλύτερος από τον δικό μου. Άργησαν να ξυπνήσουν και δεν τον πήγε παιδικό. Τον πήρε τώρα στις 5. Το μωρό είναι καλό αλλά φανταστείτε και τα δυο μαζί. Χαμός έγινε παιχνίδια παντού. Ο δικός μου δεν ξέρει και να μοιράζετε και να κλαίει και να χτυπιέται όλη την ώρα. Μου ήρθε να τον δείρω. Ευτυχώς πρίν το μεσημέρι γύρισε η μαμά μου και ήμασταν 2 μαζί γιατί αλλίως με έβλεπα για το Δαφνί-και μου πέφτει και πολύ μακριά.

Και η δικιά μου η μπέμπα χθές κοιμήθηκε 11μιση και ξύπνησε 4μιση και μετά 8, μετά 11 και ξανακοιμήθηκε 4 και τώρα κοιμάτε. Αλλά από τις 11 μέχρι τις 4 έφαγε πολλές φορές ενδοιάμεσα. Και το βράδυ από τις 9 μέχρι τις 11μιση είναι πολλές φορές στο στήθος και συνέχεια στην αγκαλιά γιατί γκρυνιάζει. Αφού το βράδυ όταν θα κοιμηθεί και μετά το στήθος μου είναι σαν να είναι άδειο. Αρχισε να στρώνει τώρα και δεν πολύ πρήζεται.

Κάτι πήρε το αυτί μου για σέξ? Τί είναι αυτό? Το έχω ξεχάσει το σπόρ. Δεν θέλω καθόλου τώρα. Στον γιο μου ήμουν χειρότερα. Δεν ήθελα για πολύ καιρό. Τώρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το ελπίζω τουλάχιστον γιατί με βλέπω για χωρισμό.

Α δεν σας είπα. Πήρα τηλ τον παπά και αύριο πάω να σαραντίσω. Και μετά βόόόόόόόλτα. Αν δεν έχει κρύο φυσικά.

Εμένα ο μεγάλος μου αυτή την πιπίλα της κικο είχε παρεί αλλά μετά από λίγο καιρό την είχανε αποσύρει γιατί βρήκαν ότι κατά την επεξεργασία του καουτσούκ είχαν ένα χημικό που ήταν επιβλαβές για τα μωρά. Μάλιστα όταν την άφηνες για λίγες μέρες χωρίς να την χρησιμοποιείς γινόταν άσπρη. Και γι'αυτό την πέταξα. Τώρα για την μπέμπα πήρα την ίδια αλλά σε σιλικόνη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Πάντως και εγώ πήγα κομμωτήριο αυτή την εβδομάδα και έκοψα το μαλλί γιατί είχε παραγίνει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλε τωρα εκανες τσιγαρο εσυ?? εγω απο την μερα που ηρθα σπιτι :tongue:

δεν κρατιομουνα:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια έχω μια αγγελία στο θέμα με τις αγγελίες. Πουλάω το καρότσι μας. Αν ξέρετε καμία που να ενδιαφέρετε σφυρίξτε μου. Είναι Peg Perego Pliko P3 Modular System. Εχω δεί κάτι καινούργια και έχω ξετρελαθεί.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλησπερα κοριτσια μου κ απο εμενα !! πω πω κοιμηθηκα ενα 2 ωρακι κ ξανανιωσα!! η μικρη κοιμαται απο τις 5 κ σε λιγο θα την ξυπνησω να κανουμε μπανακι να ξυπνησει για τα καλα μπας και φαει λιγο απο τα μεμε μου...!!!αποφασισα να μην την πιεζω και να την αφησω να τρωει μονο οποτε πειναει αυη,,,τι λετε θα κανω σωστα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εφακι με γεια σου οσο για το τσιγαρο ασχολιαστο δε θελω να το ξαναρχισω κανω σα να μην υοαρχει ηταν η ορωτη θυσια που εκανα για τα παιδια μου η δευτερη ηταν ο υπνος:tongue:

καλησπερα κοριτσια μου κ απο εμενα !! πω πω κοιμηθηκα ενα 2 ωρακι κ ξανανιωσα!! η μικρη κοιμαται απο τις 5 κ σε λιγο θα την ξυπνησω να κανουμε μπανακι να ξυπνησει για τα καλα μπας και φαει λιγο απο τα μεμε μου...!!!αποφασισα να μην την πιεζω και να την αφησω να τρωει μονο οποτε πειναει αυη,,,τι λετε θα κανω σωστα??

Ποπακι μου ποσα κιλα ειναι η μικρη η παιδιατρος μου μου ειπε οταν πιασει τα 3 να σταματησω να τη ξυοναω το πρωι καθε 2,5 ωρες και το βραδυ καθε 3,5.

Αλλα καλα κανεις και χαλαρωνεις λιγο δε βγαζεις κατι με το αγχος χειροτερα τα κανεις αλλα ακολουθησε τις οδηγιες της παιδιατρου και μιλα με την Πατσουρου εγω εστειλα email στην Αγλαια και μου απαντησε σε 2 μερες!ολοι θελουμε καθοδηγηση απο ειδικους.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφακι με γεια σου οσο για το τσιγαρο ασχολιαστο δε θελω να το ξαναρχισω κανω σα να μην υοαρχει ηταν η ορωτη θυσια που εκανα για τα παιδια μου η δευτερη ηταν ο υπνος:tongue:

Ποπακι μου ποσα κιλα ειναι η μικρη η παιδιατρος μου μου ειπε οταν πιασει τα 3 να σταματησω να τη ξυοναω το πρωι καθε 2,5 ωρες και το βραδυ καθε 3,5.

Αλλα καλα κανεις και χαλαρωνεις λιγο δε βγαζεις κατι με το αγχος χειροτερα τα κανεις αλλα ακολουθησε τις οδηγιες της παιδιατρου και μιλα με την Πατσουρου εγω εστειλα email στην Αγλαια και μου απαντησε σε 2 μερες!ολοι θελουμε καθοδηγηση απο ειδικους.;)

γεωργια μου με το ζορι ειμαστε 2.5 κιλα...δεν ξερω βεβαια τωρα ποσο πηγε τοσο ηταν την δευτερα,,,την τριτη το μεσημερακι στις 13 εχω ραντεβου με την πατσουρου...ειμαι τυχερη που ειναι το γραφειο της κοντα στο σπιτι μας...θα δει και την μπεμπα...

να τελευταιο γευμα της ηταν 50 μλ με μπιμπερο μητρικο γαλα στις 16 και μεχρι της 17 πηρε αλλα 2 πενταλεπτα μεμε τι ωρα να την ξυπνησω τωρα για φαι??

ειναι καλη αυτη η ποσοτητα που εφαγε?? τωρα προσπαθω να την ξυπνησω κ δεν ξυπναει με τπτ...λες να την αφησω απο μονη της να ξυπνησει??

με την αγλαια μιλησα χθες στο τηλ ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεωργια μου με το ζορι ειμαστε 2.5 κιλα...δεν ξερω βεβαια τωρα ποσο πηγε τοσο ηταν την δευτερα,,,την τριτη το μεσημερακι στις 13 εχω ραντεβου με την πατσουρου...ειμαι τυχερη που ειναι το γραφειο της κοντα στο σπιτι μας...θα δει και την μπεμπα...

να τελευταιο γευμα της ηταν 50 μλ με μπιμπερο μητρικο γαλα στις 16 και μεχρι της 17 πηρε αλλα 2 πενταλεπτα μεμε τι ωρα να την ξυπνησω τωρα για φαι??

ειναι καλη αυτη η ποσοτητα που εφαγε?? τωρα προσπαθω να την ξυπνησω κ δεν ξυπναει με τπτ...λες να την αφησω απο μονη της να ξυπνησει??

με την αγλαια μιλησα χθες στο τηλ ειναι παρα πολυ καλη!!!!!!!!!

Απο ποσοτητα μη με ρωτας θηλαζω αποκλειστικα οποτε μλ και τετοια δεν εχω ιδεα εγω τη δικια μου τη ξυοναγα το πρωι καθε 2,5 ωρες και το βραδυ καθε 3,5 μεχρι που ειδα οτι βαζει πανω απο 250γρ την εβδομαδα οποτε την αφησα ησυχη οποτε θελει.Το κολπο για να ξυπνησουν ειναι να τους αλλαζεις πανα γιατι κρυωνουν και ξυπνανε.Τα εμαθα στο μαιευτηριο αυτα τα μαρτυρια γιατι η διλια μου ειχε και ικτερο και μου την εφερναν καθε 2ωρο για 15' και επρεπε να φαει οπωσδηποτε.

zxG9p3.png

owokp3.png

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕς ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ!! ρε κοριτσια μονο εγω δεν εχει χρειαστει να τον ξυπνησω καθολου?????????

γεωργια μου μπορεις να μου δωσεις το mail της αγλαιας???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...