Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και ο δικος μας φτερνιζεται κ εχει μυξουλες μεσα στη μυτουλα του.. Ο γιατροος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ του βαζω φυσιολογικο ορο ...Παντως δεν τον βλεπω να δυσφορει ...Ποπακι μου μην ανησυχεις ολα θα τα μαθουμε σιγα-σιγα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπάκη αν βρέχει πάνες τότε τρέφεται οκ. Πότε έχετε παιδίατρο?

Αναστασίτσα μπερδεύτηκα, νόμιζα πως γεννήσαμε κοντά. Προσπάθησε να του δώσεις τώρα πιπίλα, αν δεν δεχτεί κάποια δοκίμασε καμιά άλλη. Πολλά μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά παίρνουν την πιπίλα της chicco αυτή την χοντροκομμένη, στυλ χάνιμπαλ που λέω εγώ:)

Ποια ειναι αυτη ελυθερια μου? μηοως αυτην λες?

http://www.chicco.gr/el/en_pipila_physio_soft_aolo_kaoutsouk_0m.html

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παω να προλαβω να κοψω μια σαλατα και να κανω αυγα να φαω γιατι το μενου της μαμας εχει γιγαντες και ως γνωστον απαγορευεται το οσπριο στον θηλασμο!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Για το επιδομα μητροτητας που δινει και ο ΟΑΕΔ... και για το 6μηνο μετα. Ουφ ευτυχως εβγαλα ακρη,να ειναι καλα η θεια μου στο ΙΚΑ που πηγε πανω στο τμημα και το επανεκτυπωσε!!!

συγνωμη εννοουσα τι δικαιολογητικα χρειαζοντε:confused::confused::confused:

κοριτσια εμενα δεν κοιμαται πολυ μες στη μερα!!

ποπακι μπορεις να μου δωσεις το τηλ της πατσουρου?θα πας εσυ η ερχεται στο χωρο σου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια πλακα κανεις..ετσι σου ειπαν απο το ΙΚΑ?? Ρε ειπαμε να το χασουμε αλλα οχι και τοσο!!! Ουστ βρωμοδημοσιο!!! Μην τους χαριζεσαι!!!

Αντωνια μου κι εμενα χτες στις 9 το βραδυ μολις ειχε αποκοιμηθει χτυπαει το θυροτηλεφωνο και ακουω την πεθερα να λεει "εμεις ειμαστε"!!! Ευτυχως ομως εμενα δεν εβγαλαν κιχ και εκατσαν ησυχα στον καναπε για λιγο και φυγανε μετα.

Αστα Δωρα μου ευτυχως που ηξερα απο το πρωτο τι ηταν να παιρνω αλλιως θα τα εχανα.

Ποια ρωτησε τι χρειαζεται για το επιδομα

Υπευθυνη δηλωση εργοδοτη

Βιβλιαριο ικα

ενσημα 3 τελευταιων ετων

φωτοτυπια ταυτοτητας και φωτοτυπια βιβλιαριο εθνικης

το χαρτι του ικα που γραφει αναλυτικα τι πηρες σε επιδομα λοχειας και μητροτητας και γραφει ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.

Αυτα νομιζω

zxG9p3.png

owokp3.png

Ποια ειναι αυτη ελυθερια μου? μηοως αυτην λες?

http://www.chicco.gr/el/en_pipila_physio_soft_aolo_kaoutsouk_0m.html

ΝΑΙΑΙΑΙ!Εγω δεν εδωσα καμια αλλη στο γιο μου και την εκοψε πανευκολα την ειχα μονο για τον υπνο και μια φορα που πηγαιναμε Βεροια και βαριοταν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλη ορεξη Δωρακι μου..

Εγω κρατουσα τον μικρο αγκαλια..Θηλασε 15 λεπτα και αποκοιμηθηκε..Υπνο βαθυ ελπιζω...Τον κρατησα πανω μου και τωρα τον εβαλα στην κουνια..Ελπιζω να κοιμηθει λιγακι μπας κ ξεκουρασω την πλατουλα μου...

Δεν σας ειπα σκηνικο χθες βραδυ..Τον ειχαμε βαλει για υπνο και κατσαμε να φαμε..Παμε μετα να ξαπλωσουμε κ λεει ο αντρας μου εχουμε 1 ωρα ας κοιμηθουμε..Κ του λεω μην το λες προβλεπω οτι θα ξυπνησει ....του λεω τριψε μου λιγο την πλατη κ μολις με ακουμπαει , τσουπ ο μικρος ξεκιναει γκρινια ..κ κλαμα..Ξυπνησε με κλαματα κ πονακια..ουτε να μας εβλεπε οτι μολις εκεινη την στιγμη πεφταμε να ξαπλωσουμε...Ο κατασκοπος!!χιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αστα Δωρα μου ευτυχως που ηξερα απο το πρωτο τι ηταν να παιρνω αλλιως θα τα εχανα.

Ποια ρωτησε τι χρειαζεται για το επιδομα

Υπευθυνη δηλωση εργοδοτη

Βιβλιαριο ικα

ενσημα 3 τελευταιων ετων

φωτοτυπια ταυτοτητας και φωτοτυπια βιβλιαριο εθνικης

το χαρτι του ικα που γραφει αναλυτικα τι πηρες σε επιδομα λοχειας και μητροτητας και γραφει ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.

Αυτα νομιζω

εγω ρωτησα!! για να δω τα χαρτια μου τι γραφουν! πρεπει οπωσδηποτε να ειναι της εθνικης??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Πόπη στην αρχή όλες νομιζουμε οτι δεν τα κανουμε σωστα και οτι δεν ξερουμε τιποτα...απελπιζομαστε και μας παίρνει το παραπονο... δεν σου κρυβω οτι εκλαψα κανα δυο φορες.! Στην πορεια γινεσαι λιγο πιο "σκληρη" και βλεπεις αλλιως τα πραγματα... και φυσικα εχεις αποκτησε εμπειρια!Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσουν οι ηδη μανουλες!!

Μην αγχωνεσαι αγαπη μου γιατι σιγουρα το ενστικτο της μανας δεν την αφηνει ποτε να κανει κατι λαθος,ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!

εχεις δικιο δωρακι μου απλως και εγω νιωθω τωρα οτι δεν τα κανω σωστα...ακομα δεν μπορω να ξεχωρισω τι ειναι αυτο που θελει κ ποτε...αχ το γιαβρακι μου...θα τρελαθω....την καημενουλα μου!!

ποπη μου συμφωνω με την ελευθερια εσυ επρεπε να της πεις....

αλλα και αυτη πολύ γαιδαρα ε;;;

εγω φταιω που δεν μιλαω γενικως ...ειμαι πολυ ανεκτικη με ολους κ ολα μαλλον πρεπει να αλλαξω τακτικη και οποιος θελει ας παρεξηγηθει...γαιδουρια δεν θα πεις τπτ ...απο την μια την λυπαμαι και αυτην κ την ανιψουλα γιατι θελαν πως κ πως να δουν την μπεμπα...αλλα μπορουσε να ειναι απο μακρυα κ να μην αφηνει την μικρη να βυχει μπρος τα μουτρα της μπεμπας...εγω ετοιμη να σφαξω ανθρωπο ημουν εκεινη την ωρα...

Ποπη μου μηοως στη μυτουλα της εχει γαλατακι ξεραμενο και νομιζεις οτι ειναι μυξουλα αν ειχε κρυωσει θα ρουθουνιζε εντονα θα δυσφορουσε θα ανεπνεε με το στομα κτλ.

Ποπακι μου υπομονη θα δεις με τον καιρο θα σου φαινονται ολα παιχνιδακι!Θα μαθεις πιο κλαμα σημαινει τι και δε θα εχεις αγχος!

οχι αναπνεει κανονικα απο την μυτουλα της γεωργια μου...μωρε λες να ειναι ολα ιδεα μου απο το αγχος μου??????

Γεια σας!!εδω ειμαστε κ εμεις...

Σας διαβαζω κ βλεπω οτι τα μωρακια σας κοιμουνται περισσοτερο απο το δικο μας κ λεω γιατι?Εμενα στο 2,5ωρο ξυπναει συνηθως αλλα χθες το απογευμα κοιμηθηκε 4 ολοκληρες ωρες..

Βεβαια εχω καταλαβει οτι το προβλημα του ειναι οι κολικοι..ποναει κ σφιγγεται κ ετσι ξυπναει..

Αννα μου χρονια σου πολλα..Πολυχρονη κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Ποπη μου απαρεδεκτο αυτο που εκανε η νυφη σου..Καλα δεν της ειπε κανεις οτι δεν παμε μικροβιο σε νεογεννητο??

Εγω απο τοτε που γεννησα εχει τρελαθει ο ανηψιος μου κ θελει να ο δειχνω στο skype ..Τελικα ηρθε1 φορα για 5 λεπτα και ξετρελαθηκε!!!του φιλαγε συνεχεια τα ποδαρακια...

Ελευθερια μου ξερω για τις σταγονες αλλα ο γιατρος μου δεν τις δινει..Γενικως οι περισσοτεροι τις αποφευγουν.Ετσι λοιπον μονο υπομονη κ αγκαλιτσες....Τι να κανουμε?

σοφακη μου ετσι ακριβως επρεπε να κανει κ η δικια μου να ερθει για 5 λεπτα κ τελος ...τι να πω δεν ξερω...

αλλα απο δω και περα θα μου γινει μαθημα θα αλλαξω τακτικη...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις και τους την λες πάντως ρε συ μπας και καταλάβουν.. Εγω δεν πολυ μιλάω... Αν και τωρα με το μωρο βλέπω να γινομαι κι εγω επιθετικη!!

ρε κοπελες ουτε εγω πολύ μιλαω οταν εχει κατι να κανει με τα πεθερικα μου και γενικα και δεν μου αρεσει, κομπλαρω γαμωτο και δεν μου αρεσει καθολου, δεν ειμαι δυναμικος ανθρωποσς και δεν θελω να παραιξηγιθουμε, παντως προχθες που πηγαμε στη πεθερα μου μίλαγα με το πεθερο μου για κατι, και ηταν η πεθερα μου με τη κουμερα της και εβλεπα το παιδι και λεει η πεθερα μου "Ε Γκαρσια δεν ειναι το μωρο γιαυτό ειναι ετσι" γκαρσια ειναι το επιθετο της πεθερας μου.... δεν ειπα τίποτα ομως επειδη ειχα σοβαρη μουβεντα με το πεθερο μου αν δεν μιλουσα μ το πεθερο μου ομως σιγουρα θα της απαντουσα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλη ορεξη Δωρακι μου..

Εγω κρατουσα τον μικρο αγκαλια..Θηλασε 15 λεπτα και αποκοιμηθηκε..Υπνο βαθυ ελπιζω...Τον κρατησα πανω μου και τωρα τον εβαλα στην κουνια..Ελπιζω να κοιμηθει λιγακι μπας κ ξεκουρασω την πλατουλα μου...

Δεν σας ειπα σκηνικο χθες βραδυ..Τον ειχαμε βαλει για υπνο και κατσαμε να φαμε..Παμε μετα να ξαπλωσουμε κ λεει ο αντρας μου εχουμε 1 ωρα ας κοιμηθουμε..Κ του λεω μην το λες προβλεπω οτι θα ξυπνησει ....του λεω τριψε μου λιγο την πλατη κ μολις με ακουμπαει , τσουπ ο μικρος ξεκιναει γκρινια ..κ κλαμα..Ξυπνησε με κλαματα κ πονακια..ουτε να μας εβλεπε οτι μολις εκεινη την στιγμη πεφταμε να ξαπλωσουμε...Ο κατασκοπος!!χιχι!

χαχαχαχααχ σοφακι κ εμας το κανει μολις καθησουμε να φαμε!!!!!! οντως κατασκοποι!!!!!!!

ΝΑΙΑΙΑΙ!Εγω δεν εδωσα καμια αλλη στο γιο μου και την εκοψε πανευκολα την ειχα μονο για τον υπνο και μια φορα που πηγαιναμε Βεροια και βαριοταν.

μακαρι να την παρει αυτη!! εσυ ποτε του εδωσες? πως να τον κανω να την παρει? υπαρχει καποιο κολπο? ποση ωρα να επιμενω? ποτε να προσπαθησω? οταν κλαιει??:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρακι, αν δεν κανω λαθος γιορταζεις σημερα, ε;

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

Εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου!!

χρονια πολλα γλυκεια μανουλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω ρωτησα!! για να δω τα χαρτια μου τι γραφουν! πρεπει οπωσδηποτε να ειναι της εθνικης??

Ναι το χρειαζεσαι και για το εξαμηνο και για οποιαδηποτε παροχη απο το ικα.Κι εγω για εκει το εβγαλα ειδικα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...