Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτο το πραγμα μερικοι να νομιζουν οτι τους ανηκουν τα δικα μας παιδια και οτι ωρα τους σηκωθει η τσουτσου να ερχονται και να θυμωνουν κιολας που μας χαλανε αυτοι το προγραμμα....αααα!!!!!!! Τα παιρνω κρανιο λεμε!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου εμενα πάντως οταν ειναι αλλαγμενη και ταισμενη και συνεχιζει κ γκρινιαζει κ ποδαριζεται ξερω οτι απλα νιωθει δυσφορια που δεν ρευτηκε... Τωρα αν ρευτηκε τοτε σιγουρα νυσταζει κ τσατιζεται...

Μηπως επειδη δεν ρευτηκε ειναι καπως ανησυχη??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ εσυ πολυ αγχωμένη μας βγηκες!!!!!!!!!!

Και τι που ειναι ξυπνια οκ θα κοιμηθει...Δεν θα κοιμουνται και όλη τη μερα!!! Εφαγε δηλ συνολικα 10+10,20 λεπτα ε?? Μια χαρα ειναι εμενα λιγοτερο τρωει!!Οσο για τα ρουθουνακια της βαλε της φυσιολογικο ορο και αν ειναι να εχει μυξουλες θα τις βγαλει,αλλιως ολα τα μωρακια ρουθουνιζουν ρε!!!!

βασικα την εβαλα φ.ορο δεν εβγαλε τπτ απλως εγω βλεπω κατι ασπρα βαθεια μεσα στο ρουθουνι της χα χα χα λες να ειναι ετσι η μυτουλα??δεν ρουθουνιζει ουτε ακουγεται μπουκωμενη...μαλλον τσαμπα αγχωνομαι εεε???

ναι 10 λεπτα πηρε απο καθε θηλη...τωρα την κοιμησα!!!αχ ολα μου φαινονται οτι δεν τα κανω σωστα...κοιμαται λεω γιατι κοιμαται?? ειναι ξυπνια λεω γιατι ειναι ξυπνια??

Όταν φτύνει την θηλή σημαίνει πως δεν πεινάει. Εμένα η δικιά μου όταν χορτάσει και της δίνω στήθος της έρχεται αναγούλα, νομίζω πω θα ξεράσει.

Η Πατσούρου είναι τοπ, θα σε καθοδηγήσει άψογα. Όσο περνάνε οι μέρες δεν θα κοιμάται συνέχεια.

Αυτό λέγαμε στο μαιευτήριο. Έλεγα στις μαίες πως μόνο στο μαιευτήριο τα μωρά κοιμούνται όλη μέρα, μόλις πάμε σπίτι δεν κοιμούνται με τίποτα:)

αυτο κανει παντα μολις περασει το 10 λεπτο πανω στην θηλη μαλλον χορταινει ευκολα εε??? ναι θα παω σε αυτην ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μας!!! ειμαι σιγουρη οτι θα με καθοδηγησει σωστα γιατι κ η γραμματεας που μιλησα σημερα το πρωι μου μιλησε πολυ ομορφα κ εδωσε οδηγιες!! και δεν με ξερουν ακομα...οχι σαν τον αλλο που ηρθε εδω και μας πηρε με το καλημερα 60 ε!! και οταν τον πηρα τηλ δεν το σηκωσε και μετα με εκανε αναπαντητη γιατρος πραμα για να τον παρω τηλ...βρε ουστ απο εδω...και ειναι κ διευθυντης του ικα δεν ντρεπεται λιγο...

Ποπάκη εσύ θα προφυλάξεις το παιδί σου. Έπρεπε να την πάρεις να την πας σε άλλο δωμάτιο και να πεις στα ίσα πως δεν θέλεις να κολλήσει. Είναι πολύ μικρά για να ρισκάρουμε τέτοια πράγματα και μην περιμένεις κατανόηση από την καθεμιά.

Η δικιά μου κουνιάδα ήρθε προχθές επίσκεψη να δει την μικρή στις 9 το βράδυ. Μας βρήκε εμένα να θηλάζω την μπέμπα και να προσπαθώ να την κοιμίσω και τον άντρα μου να κοιμίζει τον μικρό.

Κάθισαν στο σαλόνι με κλειστά φώτα μέχρι να τελιώσουμε με τα παιδιά και ένιωσε και άσχημα. Της λέω είναι καθημερινή και στις 8 ξεκινάει η διαδικασία ύπνου και για τα 2.

εχθες ελευθερια μου με το ζορι κρατιομουν να μην μιλησω και δεν μιλησα οι σχεσεις μας μ την νυφη εχει κανα 6 μηνο που εστρωσαν και δεν ηθελα να χαλασω τις καρδιες μας...αλλα ελεος μανα ειναι κ αυτη τα εζησε δεν μπορουσε να καταλαβει απο μονη της...και η ανιψουλα μου τρελαθηκε με την μπεμπα και δεν ξεκολουσε απο πανω της ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπη μου εμενα πάντως οταν ειναι αλλαγμενη και ταισμενη και συνεχιζει κ γκρινιαζει κ ποδαριζεται ξερω οτι απλα νιωθει δυσφορια που δεν ρευτηκε... Τωρα αν ρευτηκε τοτε σιγουρα νυσταζει κ τσατιζεται...

Μηπως επειδη δεν ρευτηκε ειναι καπως ανησυχη??

ωωωωω ρευτηκε και εβγαλε και γουλιτσα γιατι την ειχα ζορισει για να βυζαξει...τωρα ησυχασε παραδοθηκε παντως απο εχθες το βραδυ ολο δυσφορει οπως λεες και εσυ και οταν την βαζω καλαθουνα κλαιει κ μολις ακουμπαω την κοιλιτσα της στο στηθος μου ηρεμει...λες να εχει απο τωρα πονακια??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πόπη στην αρχή όλες νομιζουμε οτι δεν τα κανουμε σωστα και οτι δεν ξερουμε τιποτα...απελπιζομαστε και μας παίρνει το παραπονο... δεν σου κρυβω οτι εκλαψα κανα δυο φορες.! Στην πορεια γινεσαι λιγο πιο "σκληρη" και βλεπεις αλλιως τα πραγματα... και φυσικα εχεις αποκτησε εμπειρια!Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσουν οι ηδη μανουλες!!

Μην αγχωνεσαι αγαπη μου γιατι σιγουρα το ενστικτο της μανας δεν την αφηνει ποτε να κανει κατι λαθος,ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ωωωωω ρευτηκε και εβγαλε και γουλιτσα γιατι την ειχα ζορισει για να βυζαξει...τωρα ησυχασε παραδοθηκε παντως απο εχθες το βραδυ ολο δυσφορει οπως λεες και εσυ και οταν την βαζω καλαθουνα κλαιει κ μολις ακουμπαω την κοιλιτσα της στο στηθος μου ηρεμει...λες να εχει απο τωρα πονακια??

Εγω πιστευω οτι ζοριζονατι αν δεν ρευτουν!!! Αν ειχε πονακια νομιζω θα τσιριζε πολυ και θα εκλαιγε πολυ! Παλι ας με διορθωσουν οι κοπελες...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτο το πραγμα μερικοι να νομιζουν οτι τους ανηκουν τα δικα μας παιδια και οτι ωρα τους σηκωθει η τσουτσου να ερχονται και να θυμωνουν κιολας που μας χαλανε αυτοι το προγραμμα....αααα!!!!!!! Τα παιρνω κρανιο λεμε!!!!

Αχ αυτο ξαναπες το!!! μου σπαει τα νευρα αυτο ακριβως που λες!!! και εμενα η κουνιαδα μου και τα πεθερικα μου ειναι ετσι... προχτες ηρθε η κουνιαδα μου στις 230 το μεσημερι χωρις τηλεφωνο και κοιμουνταν και οι 2 και εγω την αραξα στον καναπε μου για να ξεκουραστω... ηρθε μου ξυπνησε τον μεγαλο επειδη αυτη δεν ξερει να μιλα αλλα να φωναζει, και μετα μου λει να τον παρ μαζι μου;; τον ρωτησα εγω και αυτος δεχτηκε να παει μαζι της. βαριεται κιολας το καημενο ολη μερα σπιτι λεω ευκαιρια να παει και βολτα:wink:

κατα τις 630 λεω στον αντρα μου πηγαινε φερτο μωρο. ξεκινησε ο καημενος και μετα απο 5 λεπτα χτυπα το κουδουνι. τα πεθερικα και η κουνιαδα ηρθαν να φερουν το παιδι. τους λεω ξεκινησε τωρα ο αντωνης να ρθει να τον πιασει. και τι μου απαντα;;;;;;;; εε γιατι δεν μας πηρε τηλεφωνο πρωτα;; και της απαντησα συγνωμη που σου το λεω αλλα εσυ επρεπε να παρεις τηλεφωνο για να ρθεις σπιτι μου οχι ο γιος σου για να ρθει σπιτι του... δεν απαντησαν δεν ειπαν τιποτα καμια...

οχι μονο νομιζουν οτι τα παιδια μου ειναι δικαν τους αλλα και οτι θα μπενοβγαινουν σπιτι μου οποτε θελουν... ελπιζω να πηραν το νοημα με αυτο που ους ειπα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

[quote name=kalliopi poul;1456525

καλημερα γλυκεια μου γεωργια τι κανεις?? πως ειστε??

Είμαστε super μαλλον ειμαι σε υπερενταση γιατι κουραση και νυστα δε νιωθω μονο οταν ο μεγαλος κανει βλακειες και δεν ακουει αισθανομαι κουραση.

Καλημερα σας!Παλι εδω ειμαι..

Σημερα δεν νομιζω να ειναι της Αγ.Θοεδωρας!Λενε και την μαμα μου Θεοδωρα και αν δεν κανω ενα τεραστιο λαθος' date=' γιορταζει το τελευταιο ψυχοσαββατο.Οπως και να εχει σημερα ειναι Παρασκευη..:rolleyes:

Ολα καλα εσεις?

Παω να κανω μπανακι, να γινω και ομορφη γτ εχω γιατρο σημερα!

Ααα και εγω εκανα σεξακι χθες:tongue:[/quote]

Καλως την καλα αποτελεσματα ομορφη μανουλα ελα ξεσαλωσατε οι γκαστρουλες και ζηλευουμε οι μανουλες:tongue:

Με πηραν απο την δουλεια απο τα κεντρικα και δεν εχουν λεει μια αποφαση απο τα επιδοματα που επαιρνα καθε μηνα με την αναρρωτικη και να την ξαναστειλω μαζι με μια ληξ.πραξη γεννησης της μικρης για να μου στειλουν μια βεβαιωση για τον οαεδ... Αλλιως δεν μπορω να παρω το επιδομα του οαεδ!! Και εγω δεν την εχω αυτην την αποφαση γιατι δεν ξερω!!! Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δωρακι μου εμενα δε μου εδωσαν το χαρτι απο το ΙΚΑ για το συμπληρωματικο επιδομα του ΟΑΕΔ και εστειλα τον πατερα μου και τι ειπαν δε το ζητησατε λεει ακου θρασος!Γυφτοι:mad:

κλαησπερα και απο εμενα.. τρελος αερα εδω πάνω απο 50km τρεχει ο ανεμος!!!

εμας ξύπνησε στις 12 και μετα στις 5 παρα, τέλεια ήταν....

για σεξ εχω τρελη ορεξη περιμενω πως και πως να παω γιατρό και να μου πει οτι όλα ειναι οκ... θα δουμε όμως.....

Μπραβο Νικάκι μου ξεκουραστηκες λιγο και κουραγιο ολες στην αναμονη ειμαστε!

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια νιωθω οτι ειμαι τελειως αχρηστη ,,,δεν ξερω τι να κανω με την μπεμπα για να ειναι καλα...αγχωνομαι κιολας μηπως δεν την ταιζω σωστα..αλλα αν πεινουσε δεν θα ετρωγε? πως γινεται ενα μωρο να μην πειναει??

χθες εφερε η νυφη μου και την ανιψια μου που ειναι 3.5 χρονων και εβηχε κ σημερα ειναι αρρωστη και φοβαμαι μην κολησε η μπεμπα,,,τοσο μυαλο εχει και αυτη η νυφη μου....εδω στην δικια της δεν μας αφηνε να πατησουμε το ποδι μας σπιτι...και εχθες εφερε το μωρο το απογευμα στις 7 και φυγανε 9.30...ελεος...και την σκουγαμε που εβηχε και η νυφη μου δεν την επαιρνε να φυγει...καλα αν παθει κατι η μπεμπα μου θα γινει ο χαμος....

ποπη μου συμφωνω με την ελευθερια εσυ επρεπε να της πεις....

αλλα και αυτη πολύ γαιδαρα ε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεωργια πλακα κανεις..ετσι σου ειπαν απο το ΙΚΑ?? Ρε ειπαμε να το χασουμε αλλα οχι και τοσο!!! Ουστ βρωμοδημοσιο!!! Μην τους χαριζεσαι!!!

Αντωνια μου κι εμενα χτες στις 9 το βραδυ μολις ειχε αποκοιμηθει χτυπαει το θυροτηλεφωνο και ακουω την πεθερα να λεει "εμεις ειμαστε"!!! Ευτυχως ομως εμενα δεν εβγαλαν κιχ και εκατσαν ησυχα στον καναπε για λιγο και φυγανε μετα.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια πλακα κανεις..ετσι σου ειπαν απο το ΙΚΑ?? Ρε ειπαμε να το χασουμε αλλα οχι και τοσο!!! Ουστ βρωμοδημοσιο!!! Μην τους χαριζεσαι!!!

Αντωνια μου κι εμενα χτες στις 9 το βραδυ μολις ειχε αποκοιμηθει χτυπαει το θυροτηλεφωνο και ακουω την πεθερα να λεει "εμεις ειμαστε"!!! Ευτυχως ομως εμενα δεν εβγαλαν κιχ και εκατσαν ησυχα στον καναπε για λιγο και φυγανε μετα.

αχ εμενα ειναι πολυ θορυβωδεις ανθρωποι. εχουν μια νοοτροπια ασχετη με τη δικη μας... οπου καθησουν πρεπει να τους ακουσει το τετραγωνο. μιλανε φωναχτα χαχανιζουν και δεν τους νοιαζει αν ειναι 9 και θελω να κοιμησω τα παιδια μου να παω να κανω το μπανακι μου να φορεσω τις πυτζαμουλες μου και να αραξω στον καναπε μου.. θα φυγουν οποτε θελουν αυτοι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

βασικα την εβαλα φ.ορο δεν εβγαλε τπτ απλως εγω βλεπω κατι ασπρα βαθεια μεσα στο ρουθουνι της χα χα χα λες να ειναι ετσι η μυτουλα??δεν ρουθουνιζει ουτε ακουγεται μπουκωμενη...μαλλον τσαμπα αγχωνομαι εεε???

ναι 10 λεπτα πηρε απο καθε θηλη...τωρα την κοιμησα!!!αχ ολα μου φαινονται οτι δεν τα κανω σωστα...κοιμαται λεω γιατι κοιμαται?? ειναι ξυπνια λεω γιατι ειναι ξυπνια??

αυτο κανει παντα μολις περασει το 10 λεπτο πανω στην θηλη μαλλον χορταινει ευκολα εε??? ναι θα παω σε αυτην ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μας!!! ειμαι σιγουρη οτι θα με καθοδηγησει σωστα γιατι κ η γραμματεας που μιλησα σημερα το πρωι μου μιλησε πολυ ομορφα κ εδωσε οδηγιες!! και δεν με ξερουν ακομα...οχι σαν τον αλλο που ηρθε εδω και μας πηρε με το καλημερα 60 ε!! και οταν τον πηρα τηλ δεν το σηκωσε και μετα με εκανε αναπαντητη γιατρος πραμα για να τον παρω τηλ...βρε ουστ απο εδω...και ειναι κ διευθυντης του ικα δεν ντρεπεται λιγο...

εχθες ελευθερια μου με το ζορι κρατιομουν να μην μιλησω και δεν μιλησα οι σχεσεις μας μ την νυφη εχει κανα 6 μηνο που εστρωσαν και δεν ηθελα να χαλασω τις καρδιες μας...αλλα ελεος μανα ειναι κ αυτη τα εζησε δεν μπορουσε να καταλαβει απο μονη της...και η ανιψουλα μου τρελαθηκε με την μπεμπα και δεν ξεκολουσε απο πανω της ...

Ποπη μου μηοως στη μυτουλα της εχει γαλατακι ξεραμενο και νομιζεις οτι ειναι μυξουλα αν ειχε κρυωσει θα ρουθουνιζε εντονα θα δυσφορουσε θα ανεπνεε με το στομα κτλ.

Ποπακι μου υπομονη θα δεις με τον καιρο θα σου φαινονται ολα παιχνιδακι!Θα μαθεις πιο κλαμα σημαινει τι και δε θα εχεις αγχος!

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ εμενα ειναι πολυ θορυβωδεις ανθρωποι. εχουν μια νοοτροπια ασχετη με τη δικη μας... οπου καθησουν πρεπει να τους ακουσει το τετραγωνο. μιλανε φωναχτα χαχανιζουν και δεν τους νοιαζει αν ειναι 9 και θελω να κοιμησω τα παιδια μου να παω να κανω το μπανακι μου να φορεσω τις πυτζαμουλες μου και να αραξω στον καναπε μου.. θα φυγουν οποτε θελουν αυτοι..

Καλά κάνεις και τους την λες πάντως ρε συ μπας και καταλάβουν.. Εγω δεν πολυ μιλάω... Αν και τωρα με το μωρο βλέπω να γινομαι κι εγω επιθετικη!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!εδω ειμαστε κ εμεις...

Σας διαβαζω κ βλεπω οτι τα μωρακια σας κοιμουνται περισσοτερο απο το δικο μας κ λεω γιατι?Εμενα στο 2,5ωρο ξυπναει συνηθως αλλα χθες το απογευμα κοιμηθηκε 4 ολοκληρες ωρες..

Βεβαια εχω καταλαβει οτι το προβλημα του ειναι οι κολικοι..ποναει κ σφιγγεται κ ετσι ξυπναει..

Αννα μου χρονια σου πολλα..Πολυχρονη κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Ποπη μου απαρεδεκτο αυτο που εκανε η νυφη σου..Καλα δεν της ειπε κανεις οτι δεν παμε μικροβιο σε νεογεννητο??

Εγω απο τοτε που γεννησα εχει τρελαθει ο ανηψιος μου κ θελει να ο δειχνω στο skype ..Τελικα ηρθε1 φορα για 5 λεπτα και ξετρελαθηκε!!!του φιλαγε συνεχεια τα ποδαρακια...

Ελευθερια μου ξερω για τις σταγονες αλλα ο γιατρος μου δεν τις δινει..Γενικως οι περισσοτεροι τις αποφευγουν.Ετσι λοιπον μονο υπομονη κ αγκαλιτσες....Τι να κανουμε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλά κάνεις και τους την λες πάντως ρε συ μπας και καταλάβουν.. Εγω δεν πολυ μιλάω... Αν και τωρα με το μωρο βλέπω να γινομαι κι εγω επιθετικη!!

ε μα με εχουν φτασει ως το αμην ρε συ.. μου κανουν ετσι απο τον καιρο που αρραβωνιαστηκα..στις αρχες ουτε εγω πολυ μιλουσα αλλα εχει φτασει στο απροχωρητο η αναισθησια τους...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...