Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Περίμενε να σαραντίσετε πρώτα και μετά το επιχειρείς. Γενικότερα όσα μωρά θηλάζουν δεν δέχονται εύκολα πιπίλα, προτιμούν την πιπίλα της μαμάς που βγάζει και γάλα:tongue: Πολλά όμως την πιάνουν εύκολα ή με προσπάθεια.

ελευθερια εχει 1 εβδομαδα που σαραντισαμε!!

δωρα δεν οφελησε σε τιποταααα το χωριο:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια σου πολλα αγαπημενη φιλεναδα!!! να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

Τι εννοεις να ρουφηξει 10 λεπτα συνεχόμενα???Ρε πρεπει να παρει κ ανασα,τι συνεχομενα??:shock::shock:

Αααα!!!! Πως ηταν το χωριο για σενα?Οφελησε σε κάτι..???:tongue::tongue:

Ακριβως ετσι κανει κ η δικια μου ρε συ!!! 4 ωρες στον 1ο υπνο και μετα 2ωρα...

Ειναι των Αγ.Θεοδωρων η γιορτη μου!!!!! Ολοι τοτε το γιορταζουν κανονικα!!!Και οντως ειναι οταν ειπες!!

εννοω οτι συνολικα καθεται 10 λεπτα μονο στο στηθος μαζι με τον υπνο που την παιρνει στην θηλη...ουφ δεν ξερω πια τι να κανω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Με πηραν απο την δουλεια απο τα κεντρικα και δεν εχουν λεει μια αποφαση απο τα επιδοματα που επαιρνα καθε μηνα με την αναρρωτικη και να την ξαναστειλω μαζι με μια ληξ.πραξη γεννησης της μικρης για να μου στειλουν μια βεβαιωση για τον οαεδ... Αλλιως δεν μπορω να παρω το επιδομα του οαεδ!! Και εγω δεν την εχω αυτην την αποφαση γιατι δεν ξερω!!! Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα πάντως η όρεξη μου έχει έρθει ήδη αλλά κρατιέμαι μέχρι να σαραντίσω!!!Να μπούμε και σε κανένα πρόγραμμα γιατί δεν βλέπω και ώρα εύκαιρη για σεξ, ούτε και δωμάτιο εδώ που τα λέμε!:)

Μάλλον στο μπαλκόνι μας κόβω!

Γωγώ καλημέρα, έχεις μέρες ακόμη, μην αγχώνεσαι. Οι πρωτότοκες μετά τις 39 γεννάνε συνήθως.

κλαησπερα και απο εμενα.. τρελος αερα εδω πάνω απο 50km τρεχει ο ανεμος!!!

εμας ξύπνησε στις 12 και μετα στις 5 παρα, τέλεια ήταν....

για σεξ εχω τρελη ορεξη περιμενω πως και πως να παω γιατρό και να μου πει οτι όλα ειναι οκ... θα δουμε όμως.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ποπάκη αν βρέχει πάνες τότε τρέφεται οκ. Πότε έχετε παιδίατρο?

Αναστασίτσα μπερδεύτηκα, νόμιζα πως γεννήσαμε κοντά. Προσπάθησε να του δώσεις τώρα πιπίλα, αν δεν δεχτεί κάποια δοκίμασε καμιά άλλη. Πολλά μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά παίρνουν την πιπίλα της chicco αυτή την χοντροκομμένη, στυλ χάνιμπαλ που λέω εγώ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Με πηραν απο την δουλεια απο τα κεντρικα και δεν εχουν λεει μια αποφαση απο τα επιδοματα που επαιρνα καθε μηνα με την αναρρωτικη και να την ξαναστειλω μαζι με μια ληξ.πραξη γεννησης της μικρης για να μου στειλουν μια βεβαιωση για τον οαεδ... Αλλιως δεν μπορω να παρω το επιδομα του οαεδ!! Και εγω δεν την εχω αυτην την αποφαση γιατι δεν ξερω!!! Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δωρακι τι χαρτια καννουμε για τον ΟΑΕΔ?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπάκη αν βρέχει πάνες τότε τρέφεται οκ. Πότε έχετε παιδίατρο?

Αναστασίτσα μπερδεύτηκα, νόμιζα πως γεννήσαμε κοντά. Προσπάθησε να του δώσεις τώρα πιπίλα, αν δεν δεχτεί κάποια δοκίμασε καμιά άλλη. Πολλά μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά παίρνουν την πιπίλα της chicco αυτή την χοντροκομμένη, στυλ χάνιμπαλ που λέω εγώ:)

την ειδε ηδη μια φορα ενας παιδιατρος την επομενη που βγηκαμε απο κλινικη ειχε χασει με βαση την δικη του ζυγαρια 40γρ σε μια μερα...αλλα ηταν ζυγησμενη με 2 διαφορετικες ζυγαριες...δεν εμεινα ευχαριστημενη και θα παω σε μια αλλη στην ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ την τριτη το μεσημερακι να δει το μωρο...

ελευθερια μου ειναι ξυπνια απο τις 11 εφαγε 2 δεκαλεπτα στις 12 και δεν κοιμαται με τπτ...πηρα τηλ κ για τιςμυξουλες μου ειπε να βαλω μητρικο γαλα με μια μικρη συριγγα στο ρουθουνακι του,,,αλλα οταν φτερνιζεται δεν βγαζει μυξα απλως εγω βλεπω στο ρουθουνι ενα ασπρο πραγμα...

αχ τι να κανω εχω πελαγωσει...??? να την ταισω κιολας με το ζορι?? την βαζω στο μεμε και φτυνει την θηλη

B4Itp2.png

δωρακι τι χαρτια καννουμε για τον ΟΑΕΔ?

Για το επιδομα μητροτητας που δινει και ο ΟΑΕΔ... και για το 6μηνο μετα. Ουφ ευτυχως εβγαλα ακρη,να ειναι καλα η θεια μου στο ΙΚΑ που πηγε πανω στο τμημα και το επανεκτυπωσε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια νιωθω οτι ειμαι τελειως αχρηστη ,,,δεν ξερω τι να κανω με την μπεμπα για να ειναι καλα...αγχωνομαι κιολας μηπως δεν την ταιζω σωστα..αλλα αν πεινουσε δεν θα ετρωγε? πως γινεται ενα μωρο να μην πειναει??

χθες εφερε η νυφη μου και την ανιψια μου που ειναι 3.5 χρονων και εβηχε κ σημερα ειναι αρρωστη και φοβαμαι μην κολησε η μπεμπα,,,τοσο μυαλο εχει και αυτη η νυφη μου....εδω στην δικια της δεν μας αφηνε να πατησουμε το ποδι μας σπιτι...και εχθες εφερε το μωρο το απογευμα στις 7 και φυγανε 9.30...ελεος...και την σκουγαμε που εβηχε και η νυφη μου δεν την επαιρνε να φυγει...καλα αν παθει κατι η μπεμπα μου θα γινει ο χαμος....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Όταν φτύνει την θηλή σημαίνει πως δεν πεινάει. Εμένα η δικιά μου όταν χορτάσει και της δίνω στήθος της έρχεται αναγούλα, νομίζω πω θα ξεράσει.

Η Πατσούρου είναι τοπ, θα σε καθοδηγήσει άψογα. Όσο περνάνε οι μέρες δεν θα κοιμάται συνέχεια.

Αυτό λέγαμε στο μαιευτήριο. Έλεγα στις μαίες πως μόνο στο μαιευτήριο τα μωρά κοιμούνται όλη μέρα, μόλις πάμε σπίτι δεν κοιμούνται με τίποτα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

την ειδε ηδη μια φορα ενας παιδιατρος την επομενη που βγηκαμε απο κλινικη ειχε χασει με βαση την δικη του ζυγαρια 40γρ σε μια μερα...αλλα ηταν ζυγησμενη με 2 διαφορετικες ζυγαριες...δεν εμεινα ευχαριστημενη και θα παω σε μια αλλη στην ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ την τριτη το μεσημερακι να δει το μωρο...

ελευθερια μου ειναι ξυπνια απο τις 11 εφαγε 2 δεκαλεπτα στις 12 και δεν κοιμαται με τπτ...πηρα τηλ κ για τιςμυξουλες μου ειπε να βαλω μητρικο γαλα με μια μικρη συριγγα στο ρουθουνακι του,,,αλλα οταν φτερνιζεται δεν βγαζει μυξα απλως εγω βλεπω στο ρουθουνι ενα ασπρο πραγμα...

αχ τι να κανω εχω πελαγωσει...??? να την ταισω κιολας με το ζορι?? την βαζω στο μεμε και φτυνει την θηλη

Καλέ εσυ πολυ αγχωμένη μας βγηκες!!!!!!!!!!

Και τι που ειναι ξυπνια οκ θα κοιμηθει...Δεν θα κοιμουνται και όλη τη μερα!!! Εφαγε δηλ συνολικα 10+10,20 λεπτα ε?? Μια χαρα ειναι εμενα λιγοτερο τρωει!!Οσο για τα ρουθουνακια της βαλε της φυσιολογικο ορο και αν ειναι να εχει μυξουλες θα τις βγαλει,αλλιως ολα τα μωρακια ρουθουνιζουν ρε!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα Γωγουλα! χαχαχχαχαχχαχα της ελευθεριας στανταρ!!!!!! σεξ ε?? πωπω δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες αλλα δεν το θελω καθολου..

και εγω ετσι ακριβως ημουν οταν γεννησα τον 1ο μου! δεν ηθελα με τιποτα. αυτο συνεχιστηκε μεχρι που ξαναμεινα εγκυος και τα πραγματα χειροτερεψαν... μαλλον ορμονικο.... τωρα ελπιζω να ερθω στα κανονικα μου γιατι ο αντρας μου θα με χωρισει:rolleyes:

Δωρακι, αν δεν κανω λαθος γιορταζεις σημερα, ε;

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

Εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου!!

Αννουλα Χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις παντα με υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου!!!!

Ευχαριστω Γεωργια!! να εισαι καλα και εσυ και να τους χαιρεσαι ολους!

Ποπη και εμενα φταρνιζεται συχνα, αλλα δε νομιζω να ειναι κατι, η μυτουλα της ειναι πεντακαθαρη.

Και εμενα φταρνιζετε αρκετα!! θυμαμαι οτι ειχα ρωτησει την παιδιατρο στον 1ο μου γιατι και αυτος μου το εκανε συχνα και μου ειπε οτι ειναι αντιδραση του οτι δεν ξερουν οτι το σαλιο πρεπει να το καταπινουν και ετσι αντιδρουν φταρνιζοντας.....:rolleyes:

Τεστ παπ μου ειπε μετα απο 4 μηνες.Δεν ξερω ομως αν ειναι το ιδιο για φ.τ.

Παντως εγω θυμαμαι και στον πρωτο μου αλλα και τωρα μου ειπε στις 40 για τεστ παπ!

Καλησπερα και απο μενα λοιπον!! εμενα ψες εφαγε στις 630 στις 830 ξυπνησε και παλι πινουσε και να φανταστειτε δεν θηλαζω και τρωει σωστο 90αρι... στις μετα ξυπνησε στις 230 μετα στις 630 και μετα 930, 1, και τωρα κοιμαται!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Όταν φτύνει την θηλή σημαίνει πως δεν πεινάει. Εμένα η δικιά μου όταν χορτάσει και της δίνω στήθος της έρχεται αναγούλα, νομίζω πω θα ξεράσει.

Η Πατσούρου είναι τοπ, θα σε καθοδηγήσει άψογα. Όσο περνάνε οι μέρες δεν θα κοιμάται συνέχεια.

Αυτό λέγαμε στο μαιευτήριο. Έλεγα στις μαίες πως μόνο στο μαιευτήριο τα μωρά κοιμούνται όλη μέρα, μόλις πάμε σπίτι δεν κοιμούνται με τίποτα:)

Πες τα χρυσοστομη!!!! Εξού και η φραση..το ματι γαριδα!!! Πες μου μια μαμα που δεν την λεει!!! χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ποπάκη εσύ θα προφυλάξεις το παιδί σου. Έπρεπε να την πάρεις να την πας σε άλλο δωμάτιο και να πεις στα ίσα πως δεν θέλεις να κολλήσει. Είναι πολύ μικρά για να ρισκάρουμε τέτοια πράγματα και μην περιμένεις κατανόηση από την καθεμιά.

Η δικιά μου κουνιάδα ήρθε προχθές επίσκεψη να δει την μικρή στις 9 το βράδυ. Μας βρήκε εμένα να θηλάζω την μπέμπα και να προσπαθώ να την κοιμίσω και τον άντρα μου να κοιμίζει τον μικρό.

Κάθισαν στο σαλόνι με κλειστά φώτα μέχρι να τελιώσουμε με τα παιδιά και ένιωσε και άσχημα. Της λέω είναι καθημερινή και στις 8 ξεκινάει η διαδικασία ύπνου και για τα 2.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...