Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χρονια πολλα δωρακι!!!!!!!!!! φανταζομαι πως ειναι η ωραιοτερη γιορτη της ζωης σου ε????????

Ευχαριστω!! εννοειται αυτο, νιωθω ολοκληρωμενη τωρα!!

Ευχαριστω Ελευθερια για τις ευχες σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! απαντησα εγω για τη Δωρα! δεν πειραζει , ευχαριστω πολυ παντως!!

Για να μας πει και η ιδια αν γιορταζει γιατι δεν ειμαι και σιγουρη ,αυτη η γιορτη ειναι κινητη.

Δωρακι, αν δεν κανω λαθος γιορταζεις σημερα, ε;

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

Εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου!!

χρονια πολλααααααααααααααααααα ΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ να τα εκατοστησεις να εισαι γερη και δυνατη για να προσφερεις αμετρητες στιγμες ευτυχιας στην οικογενεια σου!!!

σημερα ειναι της ΑΓ,Θεοδωρας????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δωρακι μου γλυκο χρονια πολλα κ σε σενα αγαπη μου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα να ειστε παντα γερη ολη οι οικογενεια !!! παρεπιπτοντως γιορταζει και η μπεμπα μου ΘΕΟΔΩΡΑ θα την βαφτισουμε...

Καλημερα κοριτσια βαλαμε 320γρ αυτη τη βδομαδα ειμαι ενθουσιασμενη φτου σκορδα μια χαρα παμε!

Εσεις τι κανετε?

Καλημερα Γωγουλα βρε μη παραπονιεσαι βολτες φαγητο υπνος σεξ μια χαρα εισαι καλυτερα απο ολες μας ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!!:lol:

Κι εγω εχω κεφια και ωρα μετα τις 12.30 το βραδυ κοιμουνται ολα αλλα περιμενω να παω στο γιατρο πρωτα γιατι την προηγουμενη φορα δε με ειχε ραψει καλα και με ξαναραψε:-(.Αν το κεντημα βγει καλο 1 Μαρτιου θα ακουσετε μπαλωθιες:lol::lol::lol:Τι ωρα κοιμηθηκατε χθες εμεις 11.30 ο μικρος 12.30 η μπεμπα βεβαια μου εκανε το χατηρι και ξυπνησε 4.30!

Μαργαριτα μου εμενα 9.30 ξυπνησε και μεχρι τωρα το ματι γαριδα.Να δουμε ποτε θα κοιμηθει.

καλημερα γλυκεια μου γεωργια τι κανεις?? πως ειστε??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Ποπακι θα το βρει το ρυθμο μωρε η μικρούλα σου μην αγχεσαι όλα έτσι κάνουν στην αρχή.

Τα μωρά φτερνίζονται καμια φορά πως τα πιανει λόξυγγας έτσι παρακολούθησέ το αλλα δε νομιζω να έχει κάτι.

Αχ μανούλα έγινες και άρχισαν τα άγχη.

Καλημέρα Αναστασία μου πολύ χάρηκα που βρήκατε ρυθμό παιδεύτηκες κι εσυ αρκετα.Είδες τα μωρά θέλουν βολτες και κόσμο ερεθισματα βαριουνται κι αυτα.;)

ναι γεωργια μου μαλλον ετσι ειναι! εκει ολο κ καποιον ειχε να του μιλαει αλλα δεν ειχε κοιμηθει καθολου εκει!! μονο οταν τον θηλαζα!!αλλα το βραδυ κοιμηθηκε καλαααααααα!!!!!!

ελευθερια μου νομιζω με ρωτησες για πιπιλα ε??? δεν παιρνειιιιι!!!! την εβαλα κ τον εβγαλα φωτο! την κραταει λιγα δευτερολεπτα κ την πεταει!!! πως θα γινει να του τι μααθω??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελευθερια μου νομιζω με ρωτησες για πιπιλα ε??? δεν παιρνειιιιι!!!! την εβαλα κ τον εβγαλα φωτο! την κραταει λιγα δευτερολεπτα κ την πεταει!!! πως θα γινει να του τι μααθω??????????

Περίμενε να σαραντίσετε πρώτα και μετά το επιχειρείς. Γενικότερα όσα μωρά θηλάζουν δεν δέχονται εύκολα πιπίλα, προτιμούν την πιπίλα της μαμάς που βγάζει και γάλα:tongue: Πολλά όμως την πιάνουν εύκολα ή με προσπάθεια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια κοιταζω το ημερολογιο συνεχεια του θεοδωρου ειναι...ποτε ειναι η επισημη γιορτη της ΑΓ Θεοδωρας?? ειναι κινητη γιορτη και ειναι το πρωτο ψυχοσαββατο μετα την Κ.Δευτερα??:rolleyes::rolleyes: ουφ καλα δεν θα ξερω ποτε γιορταζει η μπεμπα μας??

B4Itp2.png

Καλημερα σας!Παλι εδω ειμαι..

Σημερα δεν νομιζω να ειναι της Αγ.Θοεδωρας!Λενε και την μαμα μου Θεοδωρα και αν δεν κανω ενα τεραστιο λαθος, γιορταζει το τελευταιο ψυχοσαββατο.Οπως και να εχει σημερα ειναι Παρασκευη..:rolleyes:

Ολα καλα εσεις?

Παω να κανω μπανακι, να γινω και ομορφη γτ εχω γιατρο σημερα!

Ααα και εγω εκανα σεξακι χθες:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ποπακι μου ειναι φυσιολογικο το φτερνισμα!!

εννοειτε αν δεν εχει μυξουλες κτλ..

γεωργια μπραβο!! τελειο το βαρος σας!!!!!!!!!!!!!!!!

γωγω βαστας γερα θηριοοοοοοο!!:lol::lol:

ρε κοριτσια να πω την αληθεια φοβαμαι να κανω σεξ μην πονεσω.. σημερα θα παω κ στην γυναικολογο για να δουμε τι θα μου πει.. κανουμε κ τεστ παπ? ξερετε??

Αννούλα χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κυρίως. Υγιής να είσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου:)

Γεωργία καλημέρα!!! Μια χαρά με το βάρος της μικρής σου!!Φτου φτου στο κορίτσι σου! Η μικρή εμένα κοιμήθηκε 8μιση χθες και ξύπνησε 1μιση. Έχει καθιερώσει και στον πρώτο ύπνο κάνει 4-5 ώρες να ξυπνήσει αφού έχει φάει και ξαναφάει εννοείται. Μετά μου τα χαλάει λίγο αλλά οκ. Ο μικρός μου κοιμήθηκε 11 αλλά ξύπνησε 4 και ξανακοιμήθηκε στις 5. Ήθελε παραμύθια και αγκαλιές με τον μπαμπά του αφού ξέρει πως η μαμά ταίζει την μπέμπα και δεν ευκαιρεί.

Ποπάκη καλημέρα! Βάζει βάρος η μικρή σου? Αν ναι μην ανησυχείς! Μέτρα πάνες ωστόσο να είσαι σίγουρη ό,τι τρέφεται σωστά.

Ευχαριστω Γεωργια!! να εισαι καλα και εσυ και να τους χαιρεσαι ολους!

Ποπη και εμενα φταρνιζεται συχνα, αλλα δε νομιζω να ειναι κατι, η μυτουλα της ειναι πεντακαθαρη.

καλημερα αναστασια μου κ ελευθερια μου

βλεπω το ενα το ρουθουνακι της εχει μυξουλα ειναι σφηνωμενο μεσα στο ρουθουνι...:-(:-(:-(

ελευθερια μου δεν ξερω τι γινεται με το βαρος της οι πανες παντως εναι οπως πρεπει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!! τΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Δωρακι μου, δεν πειραζει τωρα θα ξερουμε!!χι,χι!!

Εσυ τι κανεις;

τωρα ειναι ξυπνια απο τις 11 το ματι γαριδα εφαγε στις 12 παρα απο ενα δεκαλεπτο σε καθε στηθος ποτε πρεπει να ξαναφαει?? κ εχει να κανει κακα απο τις 3 τα ξηερωματα...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Δωρακι, αν δεν κανω λαθος γιορταζεις σημερα, ε;

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

Εγω σημερα εχω τα γενεθλια μου!!

χρονια σου πολλα αγαπημενη φιλεναδα!!! να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?? αχ εμενα να παιδευει πολυ η μικρουλα...δεν τρωει οσο θα ηθελα κ αγχωνομαι πολυ ....ειμαστε στα 10λεπτα στο στηθος κ για να ρουφηξουμε 10 λεπτα συνεχομενα θελουμε 1 ωρα...τι να κανω δεν ξερω...πλεον την δινω μονο στηθος δεν βγαζω με θηλαστρο κ τα μεμε τρεχουν αλλα η μικρη δεν συγκινηται με τπτ...

κ κατι ακομα εχει καμια ωρα συνεχεια φτερνιζεται...γιατι το κανει αυτο?? κρυωσε??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι εννοεις να ρουφηξει 10 λεπτα συνεχόμενα???Ρε πρεπει να παρει κ ανασα,τι συνεχομενα??:shock::shock:

καλημερα τι κανετε??????/ εμεις κοιμηθηκαμε καλά! εκανα κ το φαγακι μας κ τωρα τρωει ο μικρος! εχθες στο χωριο περασαμε τελεια!!! κ ο μικρος στην φασαρια του αρεσε μαλλον!!! ηταν ησυχος...

Αααα!!!! Πως ηταν το χωριο για σενα?Οφελησε σε κάτι..???:tongue::tongue:

Αννούλα χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κυρίως. Υγιής να είσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου:)

Γεωργία καλημέρα!!! Μια χαρά με το βάρος της μικρής σου!!Φτου φτου στο κορίτσι σου! Η μικρή εμένα κοιμήθηκε 8μιση χθες και ξύπνησε 1μιση. Έχει καθιερώσει και στον πρώτο ύπνο κάνει 4-5 ώρες να ξυπνήσει αφού έχει φάει και ξαναφάει εννοείται. Μετά μου τα χαλάει λίγο αλλά οκ. Ο μικρός μου κοιμήθηκε 11 αλλά ξύπνησε 4 και ξανακοιμήθηκε στις 5. Ήθελε παραμύθια και αγκαλιές με τον μπαμπά του αφού ξέρει πως η μαμά ταίζει την μπέμπα και δεν ευκαιρεί.

Ποπάκη καλημέρα! Βάζει βάρος η μικρή σου? Αν ναι μην ανησυχείς! Μέτρα πάνες ωστόσο να είσαι σίγουρη ό,τι τρέφεται σωστά.

Ακριβως ετσι κανει κ η δικια μου ρε συ!!! 4 ωρες στον 1ο υπνο και μετα 2ωρα...

βρε κοριτσια κοιταζω το ημερολογιο συνεχεια του θεοδωρου ειναι...ποτε ειναι η επισημη γιορτη της ΑΓ Θεοδωρας?? ειναι κινητη γιορτη και ειναι το πρωτο ψυχοσαββατο μετα την Κ.Δευτερα??:rolleyes::rolleyes: ουφ καλα δεν θα ξερω ποτε γιορταζει η μπεμπα μας??

Ειναι των Αγ.Θεοδωρων η γιορτη μου!!!!! Ολοι τοτε το γιορταζουν κανονικα!!!Και οντως ειναι οταν ειπες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...